Stockholm över helgen ❤

Påväg hem från ett soligt Stockholm, varit molnigt från att vi kom till imorse då vi skulle åka hem, så sken självklart solen haha! Har haft de jättemysigt och har hunnit se en massa, varit över på Djurgårn och gamla stan och så självklart på stan ;) kom fram runt tolv i fredags då vi börjar med ett försenat tåg på en halvtimme men Charlotte och Moa hade mer otur, deras tåg fick de starta om 3 gånger och efter de fick till slut hoppa av de tåget och vänta på ett nytt som va försenat 1 timme.. Men tillslut var vi samlade och drog till vapiano där vi åt go mat och blev proppmätta. Sen blev de shopping och på kväll myste vi till de med ost, kex och vin till lets Dance ;)
Lördagen började med shopping fram till två tiden och sen gick vi till Djurgården och kollade gröna Lund, Skansen och alla fina hus, måste hit i sommar eller nästa så att man kan gå in på gröna Lund och då de är lite varmare :) sen käkade vi och passade på att värma oss, va förresten vidriga Sthlm killar där som pinka ner hela jävla toaletten som dem säkert tyckte va jättekul... efter de så gick vi ut till gamla stan och kollade de vi missade förra året och de va en hel del! Träffades sedan på hotell allihop och hade lördagsmys på rummet :)
Idag gick tåget redan 11.25 så hann inte göra så mycke, åt en lång frukost och kollade sedan loppis på Hötorget precis utanför vårat hotell. Haha och alla toaletter på hotellet slutade att fungera så lukta jättegott!! Tur att de hände idag när vi skulle hem ;)

Har haft en jättemysig helg som har gått raketfort men tiden går fort när man har roligt höhö är framme i Gbg om 2 timmar och så ska jag hem och pussa på min man 😊

Förresten, när vi gick på Kungsgatan i fredags så hör vi jävlarna som står och ylar på Kungsgatan i Gbg på lördag?!? Exakt Samma familj/släkt oxå haha trodde vi skulle dö!! Jag, mamma och pappa brukar alltid jävlas med varandra så hör man dom så brukar vi ringa varandra bara för att jävlas haha! Så nu vet ni de, fredagar på Kungsgatan i Sthlm och lördag på Kungsgatan i Gbg ;)


Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0