TORSDAG 300910

Hellu! Kom hem från praktiken nyss och fy fan va skönt o va hemma igen va, förstår verkligen inte hur man orkar med sig själv när man är så som du... Har precis ätit våfflor med Daniel och ska kanske ner till stan sen en sväng, vi får se ;)

ONSDAG 290910

Hellu! va inte på praktiken idag heller och vakna precis. hade somnat i soffan så nu har man lagom ont överallt va, min nacke är helt knäckt! har inte ätit frukost än så kanske dags o göra de, borde duscha också för stinker som en gris :/ haha låter som jag verkligen hatar livet men är bara jävligt trött ;)

Tjata eller tjöta?

aaaaah börjar praktiken om några timmar typ, ska upp kl sex och är vaken än... Lyssna På massa jullåtar förut och nu vill jag bara att det ska bli vinter, ni anar inte hur mycke jag längtar! Nu ska jag och Daniel snart lägga oss, bloggar på hans iphone och fan va nice den är : D

ojoj, har suttit vid datan hela dan, ska ner nu, fryser sjukt mycke och mitt huvud ska vi inte prata om. skulle ta oboy förut och så jävla klantig som jag är så spiller jag ut massa, vet inte hur jag lyckades men råka typ släng i skeden och så skvätte allt u.. har precis en sån dag idag så borde inte göra någonting, allt blir bara fel.

desperate housewifes om en vecka yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey

fan va nice, dh börjar nästa tisdag, tror mitt liv är räddat nu!


från bimbo/slamp middagen hos amanda ♥













TISDAG 280910

God morgon!
jag sov med 2 täcken, mysbyxor och tjocktröja och ända frös jag HELA natten :O ska va hemma från praktiken idag för mår inte bra och gjorde de inte igår heller, får inte bli riktigt sjuk nu va ju de nyss. Så ska bara ligga i sängen hela dan och kolla film, rätt gött är det ändå!

rätt bra

helt okej måndag hare vart. träffa felicia och vi tog en sväng på kungs och sen körde vi hem till henne med cola och bullar, kunde inte bli bättre! kom hem för en stund sen och väntar på att ullared ska börja, wiiie! missa ju förra veckan :( tänke byta header innan för min är så jävla tråkig, ska även skicka en anmälan till en sak men till vad får ni reda på om ett tag hihi ;)

MÅNDAG 270910

kom hem från praktiken nyss och det va tur att jag sluta tolv för jag är aptrött va! somna fööör sent igår igen. ska träffa felicia om en stund som jag inte vart med på flera månader :O hur det har blivit så längesen sist vet ja verkligen inte men nu ska vi iaf träffas! ♥


SÖNDAG 260910

Hellu! Tack för en grymt bra kväll igår amanda! Kommer fina bilder senare;) tog tåget in till Göteborg med Malin förut och är med Daniel nu, att jag vill ha en iphone eller :D

LÖRDAG 250910

God morgon! herrejävlar vilken kväll de blev igår, vi drog först till chez och tog en cider där sen vidare till parken där det va italienskt tema så musiken va inte den bästa så vi drog bort till trädgårn och där va det ju aplång kö så gick tillbaka till parken i regnet och när vi kom dit igen så va de asbra musik och där stannade vi resten kvällen! vet inte hur ont jag har i mina fötter idag, dethär slår nog valborg då jag fick tusen blåsor under fötterna för nu är mina fötter svullna som jag vet inte vad! sen följde daniel och david mig hem på tåget och ja somna runt fem och skulle upp sju egentligen, skulle jobbat imorse men vakna igen runt sex tiden och va sjukt yr, vet inte vad de kan bero på... sen mådde jag allmänt dåligt, frös och huvudet sprängde så ja somna och vakna vid elva :O ska aldrig mer komma hem så sent när jag vet att jag ska jobba.
nu ska jag ringa elvis och sen dra bort och städa! ikväll blir det tjejmiddag hos amanda och temat är grymt, ni lär få se riktigt fina bilder imorgon höhö! ♥

FREDAG 240910

yeeeeeey bara 3 månader kvar till julafton :D
ska börja göra mig iordning nu för ikväll blir det utgång med amanda och de andra! följde precis daniel till stationen och jag saknar honom redan! är dock inte riktigt taggad för ikväll för har sjukt ont bara för den jävla inflammationen som aldrig kommer gå över....... va tydligen tvunget att komma idag.. ännu en bra sak är att jag ska jobba imorgon och börjar halv nio, wiie!


TORSDAG 230910

prakitiken går som den ska och det är nog första gången som jag längtar till att skolan ska börja igen.. 

Nu blir det pizza och idol med världens bästa, hörs imorgon♥


ONSDAG 220910

Hallå! ska dra mig ner mot tåget nu och träffa malin i stan, har ju inte träffat denna underbara människa på flera veckor :O hörs senare för nu har jag bråttom................


TISDAG 210910

Grattis världens bästa elvis på din 18 årsdag! hoppas du haft en toppendag :D ♥


praktiken gick super, är helt slut nu och börjar åtta imrogon..............

Mallorca ♥

okej, ska ta allting från börjar om jag nu kommer komma ihåg allt, har hänt för mycket typ!
varje kväll gick vi runt nere i hamnen och sånt men orkar inte skriva med de  på varje dag så ni vet att det är typ hälften ja har berättat bara, bilderna får visa resten hehe ;)
började med att taxin hämtade oss fyra och mötte upp de andra vid landvetter, förutom mormor & morfar som redan va där nere. planet gick halv sju så chilla lite på flygplatsen och självklart pep de när jag gick igenom säkerhetskontrollen, har aldrig gått igenom utan att pipa tror ja :O aja, planet går i tid och vi landar som vi ska, älskar att flyga verkligen! kommer fram till 28 graders värme och jag dör ju i leggings och kofta! kommer fram till hotellet där vi är efterlängtade! på kvällen ska vi ut och fira mormor som fyllde 65 (därför vi åkte dit) och då hade jag inte lagt mig än så hade vart vaken i ett & ett halv dygn så va ju som ett vrak, kan ju bjuda på en bild sen så förstår ni! så jag bröt ihop helt random och verkligen hulka och böla i en stund sen blev jag ju ännnu mosiare i ansiktet, nice (Y) 
på söndagen va det fint väder så drog ner till havet och bara bada och sola massa! sen efter lunch blev det poolen och det va ju då vattengympa så de körde vi! sen på kvällen va det show på hotellet, kommer inte ihåg vilken det va men helt okej iaf!
måndagen va lite molnig men gick ända ner till stranden sen blev det bättre på eftermiddagen så va vid poolen på eftermiddagen.
tisdagen blev det havet sen poolen igen. gymma även och ja va död, fy fan!
onsdagen va det klarblå himmel hela dagen så började med havet och sen blev det poolen. På kvällen kollade vi high school musical show på hotellet!
torsdagen blev det poolen hela dagen och då spela vi även innebandy och ja, kevin & hilda vann så på kvällen fick vi diplom stolt*. Sen blev det mamma mia show och den va grymt bra! haha i slutet va det en kackerlacka på scenen och det va typ det roligaste haha vilken panik dom fick där uppe när dom märkte den, ångrar att jag inte filma det, det va värt mer än 4 miljader!  
fredagen började med moln så de andra drog iväg till gamla stan och jag stannade kvar på hotellet. sen blev det klarblå himmel så låg vid poolen hela eftermiddagen. vi spelade även vattenpolo som va sketsköj och något annat spel, kommer inte ihåg va det heter men fick inge bra poäng ändå, fick 26 i torsdas och 28 på fredagen och högsta va 49..... men de va kul :D på kvällen gick alla ut och käka tillsammans sen blev allt sorgligt, va sista kvällen så  ni kan ju förstå att iaf jag va nerstämd!
lördagen vakna jag kvart över sex och det åska som fan, assa det va ingen vanlig åska utan koåska, bara blixtrar utan dunder! rätt ballt faktiskt och då ville man bara hem,  hihi ösregna när vi åkte från hotellet ÄGDA
planet va försent en timme nästan så hängde ju på palma flygplats urlänge! sen kom vi äntligen hem, till regnet och 12 grader................. jag hade tunika och shorts så jag frös ju liiite.
har haft det så jävla underbart och hade inte tackat nej till en vecka till!



ett vrak eller?






vattengympa yeey va duktiga va är!












champange till frukost de ni ;) men fy fan va äckligt det va!



haha detta orangea flygplan hade hela släkten roligt med!




VATTENPOLO yeey


sista måltiden..........




såå gay ja!











tog över 400 bilder och filma massa så ni får se lite mer någon annan dag, dethär tog fan 2 timmar :O


MÅNDAG 200910

Hallå! kan det bli en sämre uppdatering? ska verkligen skärpa mig nu! har lagt in alla bilder och vieos från la spania nu också så de lär ju dyka upp här snart och då ska ja berätta HELA resan också!
har klarat av första praktikdagen nu också, gick från 9-16 så är redigt trött nu. Det är så söta och goa barn i den gruppen jag är i va, vill ta med en hem typ!
nu ska jah ta igen allt jag missat under en vecka på datan och sen kommer ju ullared ikväll, missa fan inte det! puss ♥

sista kvallen....

fan det ar redan sista kvallen, ska bli skont att komma hem och traffa alla som jag saknar enormt mycke men jag hade inte tackat nej till en vecka till. hors nar jag ar i sverige igen, puss ♥

FREDAG 170910

God morgon! nu har de andra dragit ut och ja e kvar och har ingen aning va jag ska gora, ar inget badvader for det ar molnigt ute :(

TORSDAG 160910

God morgon! har precis kakat en megafrukost och ska dra ner till stranden snart, hoppas ni ar avundsjuka dar hemma i regnet HIHIHIHIHIHIHIHIHIHIIHIH okej, jag ar trott ja... hors ♥

ONSDAG 150910

Hellu! allt ar hur bra som helst har och snart ska vi ata lunch sen ut och bada igen! ikvall ar det high school musical show pa hotellet sa ni kan ju gissa vilka som ska sitta bankade laaaaangst fram hehe. hors ♥

TISDAG 140910

om det hade varit sno har pa vintern hade jag latt flyttat hit, vill stanna har hela livet!


SONDAG 120910

det ar helt javla uberbart har! dock saknar jag sonder er dar hemma! nu ar min datatid slut om 1 minut sa vi hors ♥


vad gör vi nu kör vi

okej, nu är jag pigg eller pepp haha. ska stänga av datan och klä på mig och göra klart allting, kanske kommer ett inlägg under veckan om ni har tur ;)

fett ovärt

fan, jag är död nu och ska jag lägga mig hinner jag nana i 13 min exakt.. skulle lagt mig förut, ska alltid lyssna på mammi, hon har ju tyvärr alltid rätt :/ får drick massa cola så jag blir pigg eller något, sova på flygplatsen kanske känns mysigt annars? har iaf fått fixat mitt hår och mina naglar så nu är jag på g! 

hahaha skönaste snubben


haha morgan


att jag är stolt ja

de va en svan som blev en..

liten ducki!

 

borde bli konstnär, gjorde lixom 2 mästerverk på 2 röda!


precis vad jag behövde nu..

fy fan nu har jag gråtit ännu mer, det är just sånthär som jag inte borde se nu men ändå såg jag hela videon. väldigt smart där ja :(


LÖRDAG 110910

hahaha sa ju att det skulle komma massa skit! helt random, känns ändå rätt bra att flyga den 11 september.... eller?

wiiiie om 4 timmar drar vi..

till landvetter! ska dra iväg till mallorca en sväng bara höhö nej men jag har längtat så efter detta va, ska bli uberbart! dock så har denhär dagen varit en av de jobbigaste, vet inte hur mycket jag har gråtit.
har packat allt nu hoppas jag, säkert något man har glömt, så är det alltid även om man har en jävla checklista! (försökte köra med de först men det gick ju..)
Ska försöka hålla mig vaken tills vi ska åka för om jag somnar nu och ska upp om 3 timmar, ja nu är det bara 2 timmar och 40 min kvar tills klockan ringer...... så kommer jag vara död, kommer aldrig höra klockan. ska kolla massa bloggar och locka håret, riktigt nice ja! blir säkert 47 tråkiga inlägg för att hålla mig vaken så ni är beredda på de! puss ♥

träningsvärk imorgon eller

ojoj va blött det va i skogen eller? efter 7 minuter va skorna sjöar och så fortsatte det. va riktigt många som va där från våran klass, 3 stycken. haha är inte förvånad. va klara vid halv två och kom hem vid halv tre och så va det bara att käka och sen dra ner till simhallen där vi skulle gå igenom lite olika saker. har äntligen lärt mig att inte behöva hålla för näsan när jag är under vattnet, de alla har kunnat sedan dom föddes men nu är jag äntligen en av alla andra hehe.
ska fixa det sista för # och sen bara ta det lugnt, har asjobbig huvudvärk och mina ljumskar ska vi inte snacka om, ramla i skogen så lyckades väl sträcka dom typ :/

FREDAG 100910

God morgon! ska snart dra mig mot skolan, har orientering idag yeeeeey och det är sååå bra väder för det va! regnar och blött och massa kladd, mmmyyysss ja vet. haha hoppas att ni kollade idol igår, dock va det bara värdelösa från gbg ju, från sthlm va det typ flera topp tio med redan :O 
aja, nu ska jag hoppa in i duschen sen dra mig, hörs ♥

PMS så passa dig

skulle skriva klart min essä som ja bara hade avslutningen kvar och så har ingenting sparats.................................................................................................................................... dethär är det sista jag behöver nu och är helt mosig i ansiktet nu bara för jävla fittpms......... ja är jävligt glad nu som ni märker, ja behöver nästa vecka mer än någon annan just nu!

TORSDAG 090910

Hallå! sitter och pluggar nu, har bara 2 inlämningar kvar...sen är jag fri från plugg i 5 veckor! har orientering imorgon och ser inte det som en riktigt "skoldag" så känns som man är ledig nu typ. kommer inte vara i skolan på 5 veckor och det är ju uberbart! ska försöka bli klar nu sen kommer daniel hit så bättre uppdatering lär det inte bli idag iaf ;) ♥

spikisen nu jaaaa

nu är jag hemma och är redigt trött. har pluggat massa idag, trodde att jag va klar, har bara liiiiite kvar på essän och så åkte jag och träffade daniel i stan. så nu när jag kommer hem kom jag på att jag har dyslexiarbetet kvar -.- att man blir trött eller.. aja, i stan fick jag köpt en sladd till ipoden så laddar den nu och om en stund ska jag nana, lååång skolda imorgon och på freda har vi bara orientering, nice! jag är nog den ända människan på hela jorden som gillar orientering, ja vet mobba på, jag gillar det ändå!!!!!! inte så att jag jublar och hoppar av glädje men bättre det än en skoldag :O
aja, nu blir det spikisen sen sängen. hörs imorgon♥

haha försöka går ju men sååå blond är jag faktiskt inte min lilla tönt ♥

kom hem från mötet precis som gick bra! ska bli så jäkla kul om det blir som jag vill haha ;) mina linser kom förut btw så slipper gå ner till jäkla synoptik och fixa, gillar inte dom. vaxa även mina ben förut för den som vill veta och aaaaaaaaaaah va det kliar och svider, det bästa var ju att hälften av håren satt ju kvar så behövde ändå raka..
nu ska jag plugga, hann ju som sagt inte det förut och imorgon slutar jag halv fucking fem så hinner eller orkar verkligen inte sätta mig då så räknar med att bli klar idag!

ONSDAG 080910

God morgon! underbart med sovmorgon kan ja säga. blev bara störd 3 gånger imorse och kunde somna om så det va skönt för de personerna för de hade vart synd om dom annars! ska tömma diskmaskinen nu sen dra och hämta mammi, klockan två ska jag vara i skolan och ska försöka plugga lite innan också. hörs ♥ 

idol

wiiiiiiie är ledig imorgon :D underbart är det! ska dock på möte vid två i skolan men det är ju inget :D ska käka lite nu och kolla idol som min underbara mammi har spelat in åt mig! kom hem för en liten stund sedan för har vart iväg och handlat med mammi sen träffat daniel i stan.


TISDAG 070910

Hallå! sitter i ett grouproooooooooom med amanda nu, fy fan fick precis en hjärtattack när någon banka till på rutan aaaahh! ska jobba med dyslexi nu men har ju börjat på de hemma, så ska göra lite esssssssssssssssssssssssssssssssssäääääääääää. ♣

♥ morgan ♥

nu blir det maxi och sen ullared yeeeeeayyh! ååh ja ska äntligen få se morgan igen, har saknat det söta trynet!  ♥

ny färg yeeeeeey...

ja, om man ska tagga för julen så gör de ordentligt tack! bort med blått och hit med rött!

ge mig jul nu!

som alla vet vid dethär laget nu så älskar jag julen och just nu längtar jag sjukt mycke efter den! fan va mysigt o hänga upp alla lampor, ta fram alla tomtar och drick must! har ju min älskade tomtemugg och den började jag använda redan förra veckan, sommarn är dock inte slut för mig än men om 2 veckor då ska jag verkligen gömma allt som liknar sommar, efter höstlovet ska jag hänga upp stjärndrapperiet och någon vecka efter det blir det tomtar fram! lyssna på låten och kolla bilderna så lovar jag att ni också kommer vilja att de blir jul snart!

 



 

 


MÅNDAG 060910

Hellu! riktigt bra måndag har de varit va, började med teckenspråk och det är fortfarande mitt favoritämne! sen håltimma så tog jag och elvis paula in till stan för att hälsa på daniel i hans skola men de tog tid innan vi kom dit HEHE.
börja med att vi ska tanka och får inte upp locket så chansar på att bensinen räcker. råkar visst köra över älvsborgsbron och hamnar på backaplan där vi käkar och sen ska vi ta oss tillbaka.. kör bort till jag vet inte vad och får vända sen hamnar vi i olskroken och sen till slut är vi på järntorget där vi blir anfallna av tusen äckliga fåglar ejuu! de tog tid men va faktiskt kul haha! va första gången ja körde i göteborg sen jag fått körkort så nu har ja klarat de wiie :D

nu ska jag plugga på lite politik, yeey va kul.. hörs sen ♥

pärlan paula


SÖNDAG 050910

Hallå! kom hem för en stund sen och har precis käkat! usch redan skola imorgon :( fast chill da har vi imorgon va, börjar halv nio, slutar halv tio sen börjar vi tjugo i ett :O och slutar tre ist för fem :D så det ska nog gå ändå! nu ska ja ringa elvis, hörs imorgon ♥ 

kycklingpanna!

kom precis hem från städningen. håller på att göra kycklingpanna så ska käka snart, är döhungrig! sen måste ja börja fixa mig, kanske hinner sola lite innan ;)

LÖRDAG 040910

God morgon! gud va dåligt jag har sovit i natt, är sur också för fick massa bra låtar till ipoden igår och nu har den låst sig och enda sättet att fixa den är att ladda den och har jag en laddare hemma? NEJ! så nu får jag städa i 5 timmars tystnad... hade ju nästan sett fram emot att åka och städa och sjunga görahögt för mig själv och grannarna..
ska ta på linser sen dra bort..... vill inte vill inte vill inte..

DILL-Ö

är hos elvis nu och hon ligger och typ dör åt dill-ö hahahaha! kollade precis matchen och sverige vann med 2-0 yeey! vi är nog inte lite trötta vi, borde egentligen gå och sova! hörs imorgon♥

de nyaste



shortsen som ja är kär i från zara!



älskar mina stövlar! synd att det inte regnar lite oftare så man kan ha dom någon gång :/


filmkväll i bulldal, dill-ö, dalbill eller hette det billdal?

har precis ätit, känns som ja inte gör annat haha! ska snart ta och dra mig bort mot amanda där kvällen ska spenderas med film! va flera år sen vi hade chillkväll känns de som :O bild&form lektionen va faktiskt väldigt kul idag, fråga mig inte varför. har inget viktigt o skriva egentligen, skriver bara för att typ.

i skolan..

ska snart ha våran sista lektion, bild och form. yeey sen är det helg! dan har gått jäkligt fort, ska gå ner och köpa något i cafeterian sen blir det stress :D ♥

FREDAG 030910

God morgon! yeey gick upp sju idag när man börjar tio.. att jag är trött eller :O men daniel skulle ta tåget halv åtta så va snäll och körde ner han så han slapp gå ;) har precis ätit lite frukost eller aa, druckit juice. kan verkligen inte äta på morgonen! ska beställa linser nu och sen börja fixa mig. hörs sen ♥

TORSDAG 020910

Hallå! har precis klämt i mig lite pizza, har även huvudvärk så ja tror mitt huvud kommer sprängas! va på kungs en sväng förut och köpte ett par shorts till :D
skolan va lagom goo idag, fick sluta 45 min tidigare på sista lektionen, finns faktiskt väldigt snälla lärare! nu blir det städning, älskar torsdagar verkligen,kommer hem runt fem tiden och på de blir det städning! mmm, lovely ♥

ONSDAG 010910

Hallå! sämst på att uppdatera fortfarande.. skolan helt k idag. lyssnade på debatt för valet i teatern imorse och sen hade vi svenska så va rätt chill! efter skolan gick jag och nicolina till kungsmässan och jag hitta ett par jeansshorts :D sen tog vi tåget in och ja träfffade daniel och nicolina hade sånglektion. så kom hem för en halvtimme sedan och nu blir det fortet, final idag ju och hejjar starkt på fortetmästarna! :D
visar shortsen imorgon för hinner inte nu, kyyyyyyysssssssss

RSS 2.0