God natt

Ligger i sängen nu igen hehe låtar som jag inte har gjort något annat men de har jag faktiskt (a) har rensat ännu mer och städat och även bytt lakan, finns ju inget goare än att lägga sig i helt nya lakan! Kollar Robinson och snart börjar daniels favvoprogram, efterlyst och har lovat att va med och kolla på de så sen får jag sova hihi :) va skönt att ha en slappedag och imorgon blir de träning igen, kommer bli ett lååååångt och jobbigt pass :D

ONSDAG 310811

God morgon! Ligger i sängen och kollar på tv, vakna precis och mår inte helt bra idag så jag och Nicolina skippar träningen idag för hon är inte heller helt bra :( vi måste va på topp på lördag ju hihi :D så ska chilla hela dagen och fixa här hemma ;) ser ut som kriget här och ska försöka rensa lite mer någonstans också hehe

God natt

Ligger i sängen med en sovande Daniel breve mig, finns inget sötare än att kolla på när han sover ;) kollar filmen som är på 3an, 40 och oskuld heter den och den är helt okej, ska snart sova jag med. Imorgon bitti ska jag va taxi åt pappa sen hem och fixa massa och på kvällen blir de träning med Nicolina :D träna för hårt idag nästan, asgött är de nu efter och så sjukt glad att jag har kommit in i de äntligen :D minst 3 gånger i veckan måste jag hålla!

duktig för en gångs skull (a)

herregud vad mycket man hinner med när man är ledig va, har varit nere på stan en stund med mamma och fixat några saker, bakat muffins och pajen som daniel ska ha till jobbet, har skrivit in mig på komvux och ska boka en efterlängtad massage nu :D ska åka in till stan om en timme för att träna sen, kommer va trött som ett svin när jag kommer hem ikväll haha vart vaken alldeles för länge känner jag redan nu hehe.

visst ser den smarrig ut hehe ;)

 

resultatet!


TISDAG 300811

God morgon! Precis när Daniel skulle gå såg vi en stor äcklig jävla Harald så han döda den innan han gick men vågar knappt sova nu, Tobbe döda en stor för en timme sen ungefär i hallen så lär vara mer här någonstans... Hatar dessa jävla spindlar och stora är dom med!! Därför kommer jag aldrig kunna bo själv för jag skulle bara spola ner spindeln Daniel döda och den låg helt död på ett papper och jag trodde att den skulle återuppstå och hoppa på mig, jag vet det skulle aldrig hända men man vet ju inte om de bara spelar döda sen lever?!?!? Aja, regnar lagom mycke ute nu och ska in till stan sen för att gymma med älsklingen och gött att jag ska ta hans OCH min väska plus paraply sen då (Y) Haha lät väl bara positiv idag va? ;)

Robinson :D

Yeey de har äntligen börjat min favorit serie eller en av dem tusen jag har haha :D Nicolina åkte precis hem och Daniel kom precis hem så nu är han i duschen och jag kollar tv. Jag och Nicolina har varit lite överallt idag haha börja på kungs sen hem en sväng till mig, ner till tåget för att lämna grejer till Daniel sen till skopunkten och intersport och till sist maxi haha ja överallt :D sen åkte vi hem hit och kolla hmlfdiv. Asbra är den verkligen :D är så sötsugen så äter upp vad som helst snart, aaaah måste hålla mig för nu ska jag börja mitt nyttiga liv hehe nej men har ju äntligen kommit igång med träningen så ska försöka hålla mig nu ett tag iaf ;)

mätt & gooo

nu har jag tryckt i mig goda äggmackor och pucko till de så nu ska jag ner och fixa mig innan bussen går, inte alls konstigt väder idag eller så, för en stund sen börja det vräka ner sen sluta de direkt :O får ta med ett paraply ifall att! okej, nu ösregnar det igen så får bli ett STORT med mig!

MÅNDAG 290811

God morgon! Daniel väckte mig mysigt som vanligt innan han åker till praktiken.. Ska upp vid tio så ska försöka sova några timmar till iaf, har en gosig huvudvärk som jag vill få bort. Hade en jättemysig helg med mitt hjärta i Varberg och kom hem vid sju tiden igår och orkade inte blogga, första dagen på jag vet inte hur länge som jag inte bloggade på. Senare idag ska jag träffa Nicolina och fixa klart allt som ska hända på lördag hihi :D

LÖRDAG 270811

Sitter i soffan och vilar äntligen benen, mina ljumskar har fått mycke stryk de sista och idag är jag helt körd! Åkte ner till Ullared vid halv elva men fastna på vägen då de hänt en olycka mitt framför oss, stod stilla i över en timme och de va brandbil, polis och 2 ambulanser där, tycket sånt är hemsk men nyfiken som jag är så ville jag självklart se vad som hade hänt. kom ner till Ullared vid tolv tiden och vi va inte ensamma direkt, folk överallt men fick med mycke fint hem :D haha jag och Daniel pratar om att åka dit imorgon igen innan vi ska hem för hann inte kolla allt idag hehe får se om vi orkar ;) ikväll ska vi mysa och kolla hur många lingon finns de i världen, en av mina favoritfilmer så köpte den idag :D

haha så jävla nyfiken, daniel va likadan...


I varberg

Har ätit mat, vart nere vid sjön och kollar nu tv, hade kunnat lägga mig nu och sova haha är död :O imorgon ska vi tydligen upp tidigt, klockan 8 redan och springa tycker Daniel och dum som jag är så har jag slagit vad om en sak så måste för håller allt jag lovar ;) men senare ska vi till Ullared wohoo att jag ska shoppa eller :D underbart att vara här nu iaf, har inte varit hemifrån sen i maj senast en hel helg, fööör lång tid!

sista PH tittandet

kollar på de sista paradiseavsnitten nu, vet redan VEM som vinner men vill ändå se hehe nörd som jag är så (a) gick bra att träna imorse och va hemma halv tio igen så nu känns de som att klockan är sju åtta på kvällen, om 2 timmar är Daniel hemma och sen åker vi ner till varberg och stannar tills på söndag, underbart ska de bli!

FREDAG 260811

God morgon! Sitter faktiskt på tåget med Daniel nu in till Gbg för ska träna, gud vad duktig jag är! Ska dock ta de lugnt för mår inte helt bra än, men en timme går nog och löpbandet ska jag försöka låta bli idag hihi.

I bilen

Och väntar på älskling som kommer med tåget om någon minut :) jobbar inte idag för är sjuk, mår bättre än imorse nu iaf så vi åker iväg i helgen :D va hos mormor och morfar en stund förut och åt god mat med mormors berömda sås, seriöst hade kunnat äta de som soppa! Har kollat minst 10 vänner avsnitt idag och bara tagit de lugnt annars, behövde de verkligen! Har även bokat bord till nästa lördag då jag och Nicolina ska sälja massa saker inne i Gbg, grymt kommer de bli och längtar liite smått redan nu ja :D börjar undra va fan tåget är? Skulle vart här för flera minuter sen nu men de är så de är med västtrafik... Inget ovanligt direkt

TORSDAG 250811

God morgon! Daniel gick precis och kan inte somna om som vanligt hehe. Mår dock inte alls bra så sova måste jag göra någon timme till och se om jag blir bättre annars får jag ringa jobbet så de får in någon annan på mitt pass! Måste va frisk imorgon och resten av helgen annars dör jag, när vi äntligen ska åka iväg så blir jag sjuk, bra tajming!

shopaholic

kollar ph avsnitten som jag missat i veckan och sitter och gråter :O märker själv att de kanske har gått liiite för långt nu :( men har bara 4 avsnitt kvar sen är de över hehe. känner mig inte alls bra så ska hänga vid datan tills daniel kommer hem så får han ta hand om mig hihi (a) känner mig så sjukt shoppingsugen helt plötsligt, ska till ullared i veckan men vill dit nuuu, precis just nu och slösa massa pengar och få hem massa nya fina saker :D




ONSDAG 240811

God morgon! Kan inte somna om för precis innan min underbart snälla älskling skulle gå så la han en kall tub på min rygg så piggna typ till... Är ashungrig oxå, haha jag dom aldrig kan äta på morgonen fast nu :O ska försöka somna om för känner mig riktigt dålig, bara jag inte blir sjuk till helgen när vi äntligen ska åka iväg! Ska träffa Amanda en stund idag sen kanske träna om jag mår bättre :) har dock sånn fruktansvärd träningsvärk sen igår så vet inte om jag kan gå ordentligt idag haha kanske bra att vila någon dag för ska jobba imorgon igen och jobba med träningsvärk är så oskönt de kan bli!

Trötter

Äntligen hemma, är så trött i huvudet efter jobbet va, kändes som första gången ja va där för de va så mycke att komma ihåg och alla rutiner! Börjar även känna mig sjuk änuu bättre hehe men ska in och försöka träna någon timme så kanske de blir bättre :) ska ta bussen om en timme så nu ska jag äta en grape och chilla vid tvn ;)

TISDAG 230811

God morgon! Är på jobbet nu, konstigt att jag fick dra mig själv upp i sängen imorse och igår va jag pigg som en gris :O jobbar till 14 så blir en lagom jobbdag, ska träna sen idag igen och har 11 månader med mitt hjärta idag så får mysa extra mycke ikväll eftersom han ska upp till praktiken tidigt :) för er som inte vet så vann IFK med 3-0 igår, de spelade asbra :D nej nu ska jag börja jobba!

I stan

Och väntar på Daniel nu :) ska snart upp och gymma sen ikväll blir det IFK-Gefle med Amanda :) fixa ett till IFK märke till skorna idag oxå, 1 år efter första haha men bättre sent än aldrig! Jobbet ringde förut så imorgon jobbar jag igen, precis en veckas ledighet fik jag, wohoo! Men pengar behövs alltid och saknar faktiskt jobbet lite ;)

MÅNDAG 220811

God morgon! Varför jag e vaken fortfarande är för att de kom en stor jävla harald snabb och äcklig som fan precis innan Daniel skulle gå så ligger nu mitt i sängen och kollar på alla väggar efter mer jävlar... Dom är då jävla äckliga, vill flytta härifrån nu snälla! Älsklingen hade öppet fönstret igårkväll en stund och varje gång han har öppnat de så är det en spindel här inne stor som min hand... Ska försöka somna om några timmar för kommer va död vid två annars, idag ska jag röja ännu mer så spindlarna inte hittar något gömställe längre! Rensade mina kartonger med flytta-hemifrån-grejjer igår innan Daniel kom hem och fick ner de från 4 kartonger till 2 kartonger :D slängde typ ett ton gamla skol papper också, varför har man sparat allt :O

SÖNDAG 210811

Hellu! Sitter på bussen påväg hem från Malin nu och har haft de riktigt mysigt som alltid ;) va och bada förut och de va inte alla fel, vi fick några hungrig kompisar där nere också hehe ska hem och chilla nu lite innan jag ska in igen och möta Daniel :)

I mölnlycke ;)

I mölnlycke nu och har de mysigt ute på altanen med godis och tända ljus hihi hoppas på fint väder imorgon för då ska jag och Malin dra till fina ötjärn och bada :D

På tåget

Har precis vart och gymmat, blev en snabbis idag för de stängde ju ett idag redan.. Men fick iaf rört på fläsket ;) så skulle jag matcha tåg + buss för att komma hem utan att behöva vänta men så är det så att kära 736 går varje kvart över på lördag förutom kvart över ett... Så får ändå vänta en timme på skiten... Kanske blir en sväng till kungs eller så kollar jag om mina föräldrar har lust att hämta mig hehe. Ikväll Ska vi hem till fam. Lindén och jag sover över där tills imorgon ;)

allt åkte bort!

varför har jag sparat så många? va typ sen 2009 på vissa tidningar...

några av påsarna med skräp!

gjorde även fint i hallen så nu har alla BARA 2 PAR SKOR FRAMME OKEJ? tänker inte fixa igen heh

så fixade resten av skorna med ;) våga inte röra till det där heller för då va de sista gången jag lyfte ett finger här hemma :O

 

 


LÖRDAG 200811

God morgon! vaknade för en timme sen redan och kunde inte somna om.. behövde inte gå upp så tidigt som jag trodde igår för hinner ändå hehe. äter frukost nu och ska snart köra in till stan och gymma en sväng sen hämta mamma och pappa. hade vart skönt att lägga sig i solen lite med men tror det blåser för mycket för de, ska känna för isf drar jag in senare och tränar ;)

brände ALLA popcorn igår verkligen, smakade bajs


bakad potatis och solsidan 2

har precis kollat 5 avsnitt av solsidan 2 med min brossi och nu tog vi en liten paus så ska kolla paradise för han ska spela en stund. gjorde bakad potatis förut och jag gjorde mammas enormt goda kycklingröra till, hehe kan receptet i huvudet eller hitta jag på lite eget men gott va det och blev proppmätt! har förresten rensat mitt rum på skit så har 4 påsar kläder, 1 påse med väskor, 1 påse med skor och en påse med lite blandat, smycken, skivor, prylar och en lampa haha! sen slängde jag nästan 40 gamla solo och veckorevyn tidningar som har legat och skräpat! känns as gött nu och har också städat hela huset (a) kände mig tvingad att städa för igår hade vi en stor mysig hårig harald som nattgäst, hatar dessa jävla spindlar! va stor som min tumme och de va BARA KROPPEN sen plus ben, uuuuuuuuuh.. ska upp tidigt imorgon så ska inte lägga mig allt för sent, hoppas på bättre väder imorgon med annars kan det lika gärna bli jul nu, hatar regn och storm....


FREDAG 190811

God morgon! Sitter på tåget hem från Gbg nu för följde precis Daniel som ska iväg över helgen :( så ska möta mamma nu på kungsmässan så ska vi shoppa vidare sen åka till freeport och sen hämta mina linser ;) höstväder ute så har mina nya kläder som jag köpte igår :D hittade faktiskt massa fint och vi hann inte kolla allt vi ville igår så blir en sväng till idag då ;)

TORSDAG 180811

God morgon! Kan inte somna om nu när Daniel gick upp men de va nog bara bra ändå för ska upp åtta senast hehe. Jag och mamma ska ha en mysdag ahahahaha råka skriva musdag usch haha va tvungen att lägga upp de oxå.. Men iaf, vi ska in till stan för en hel dags shopping wohoo :D har försökt locka henne till Ullared i över en vecka men de gick inte så stan blir det och har redan hittat en klänning och en kofta som jag ska köpa ;)

ONSDAG 170811

God morgon! det ÖSregnar ute nu verkligen, mysigt att jag är inne och inte behöver gå ut på några timmar iaf hehe ;) asså inatt har jag drömt världens blandning, lite här och där va jag och blev bl.a. jagad på kungsmässan-parkeringen med snöbollar av daniels kompisar för de va sura för att han flyttat till gbg :O haha och igår natt drömde jag att det va 1 december och 4an på tv hade oxå julkalender så de va värsta kriget om vilken som va bäst, man fick fylla i blanketter varje dag om vad man tyvkte osv. haha undra var man får allt ifrån! nu ska jag lata mig med lite paradise avsnitt sen ner till stan för att träffa nicolina :D puss

haha roligaste nyheten nånsin :D


God natt

Är för pigg för att sova, jag som har varit som en seg pungråtta i flera veckor är äntligen pigg och de när jag borde sova :O mitt hjärta har redan somnat, han är ju så söt och go när han sover men han kommer vakna om jag pussar på han så får hålla mig hehe (a) va och gymma förut och har redan träningsvärk, illa! Efter åkte vi runt i stan och fixade lite saker sen kolla vi när nico och Josefin och några mer dansa på gbgkalaset, blev inte alls sugen på att dansa eller så, ååh vad jag saknar att åka till en danslokal och bara dansa :( imorgon ska jag skriva in mig på komvux med Nicolina och en sväng till kungsmässan efter blir de också hoppas jag :D ska kolla tv nu för att bli trött, 2 1/2 män blir de! God natt

TISDAG 160811

God morgon! Sitter på bussen mot Göteborg nu, ska träna med älsklingen :) haha idag börja är aranäs skolan, känns konstigt att man inte ska dit igen, saknar faktiskt skolan och det trodde jag aldrig att jag skulle säga!

Myser

I sängen med min pojk nu, är så trött så vet inte va jag ska göra snart. Kändes som jag nästan hade feber förut på jobbet så tog tabletter och nu har dom slutat hjälpa och känner mig dålig, någon jävla basill såg väll till att göra mig sjuk nu när jag äntligen är ledig ett tag :( haha sa ju även att de fina vädret brukar komma i mitten av augusti men de får jag äta upp, någon väderjävel hörde mig säkert... Men antagligen så blir det en veckas semester i september sen igen och då hoppas jag på bättre tur ;) ändå bra att de inte är dövarmt för kan inte bada på en vecka till minst för tatueringen ;) nej, nu ska vi mysa innan vi somnar, Gud va trött jag är :O

På jobbet

Har Lunchrast nu och slutar om 2 timmar, wohoo! Är så sjukt trött för att min käre bror skypea inatt och höll mig vaken en timme inatt, har även drömt världens sjukaste sak så efter jobbet ska jag hem och duscha sen lägga mig en stund! Får se när mitt hjärta kommer hem också för han kommer säkert inte låta mig vila :(

MÅNDAG 150811

God morgon! Kom precis till jobbet, lite tidig och de är så kallt så sitter kvar i min varma bil hehe men ska strax gå in, jobbar till 14 idag och jag har köket, wiie! Va svårt och jobbigt att gå upp imorse och gick upp så sent som jag absolut kunde. Får sova på rasten sen haha ;)

På jobbet

Ska lämna på rapport till natten nu sen hämta älskligen och köpa mat till jobbet imorgon sen hem och mysa ;) måste dock sova rätt tidigt för jobbar imorgon och Daniel har skola hehe hoppas inte de regnar ute nu förresten för kunde knappt köra förut, öste ner :O

SÖNDAG 140811

God morgon! Vakna för en stund sen och de är nog lika bra att gå upp, jobb idag från 16 till 21! Imorgon är min sista jobbdag och ska vara på den andra avdelnigen då så idag är sista dagen nere på eken, vet att jag får jobba extra men sista schemalagda tiderna hehe. Hade en liten mini kräft/räk skiva här igår med Daniel och Tobbe och de va asa mysigt!

LÖRDAG 130811

Ligger i sängen och vilar middag nu hehe ska snart hoppa in i duschen för stinker verkligen! Va på en kort roadtripp förut med älsklingen då jag visade vårat gamla land, ååh vad jag vill bo där va! Såg sig precis likt ut också! Sen tog vi ett dopp i lygnevi där de va svinkallt, men skönt ändå hihi ;)

Grillmästarn!

Har precis tänt på grillen och ska snart göra sallad och tzatsiki ;) blir en golfsväng sen med Daniel och sen fredagsmys (a) puss


none of us were angels

precis nygjord :D

några timmar senare hehe

och såhär ser den ut nu :D


INTERNET FUUUUUUUUNKAR IGEN

äntligen! har ätit jordgubbar och macka precis så nu ska jag lägga in lite bilder hehe sen ut i solen en stund tills min pojk kommer hem från jobbet ;) får dock sola lagom för om jag blir för varm måste jag bada och de kan jag inte än hehe men ut måste jag en stund!

va pimpad för promenad som ni ser!

 


FREDAG 120811

God morgon! Har precis vart ute på en långpromenad, gick i 50 min och det va hur gött som helst, behövde frisk luft och bara musik i öronen så nu mår jag som en pingla! Ska snart gå upp och göra frukost och ska va lika duktig där för de blir havregrynsgröt och ägg ;) kunde inte somna om förut när mamma sa att de va fint väder när de åkte till jobbet så därför gick jag upp så tidigt idag hehe och våran telefon eller internet funkar fortfarande inte -.- hade tänkt lägga upp lite bilder snart men nej tydligen inte. Mamma slutar vid tolv och innan dess ska jag till kungs en snabbis sen drar vi och handlar. Haha just de, när jag va ute förut då satt en katt på vägen och verkligen kollade upp och ner på mig, jävla fjortiskatt, du va söt du med! Nej nu ska jag upp för min mage börjar snart äta upp sig själv annars, döhungrig!

På jobbet

Är helt klara nu och ska snart lämna rapport till natten sen kör jag hem fort som den och myser med min älskling ;) ledig till på söndag sen ska jag bara iväg och städa imorgon, haha har inte gjort de sen veckan innan midsommar!

TORSDAG 110811

God morgon! Vill sova mer men kan inte, är egentligen aptrött :( måste dock gå upp om en stund för ska träffa Amanda innan jobbet en sväng :) känns konstigt att åka och jobba när man har varit ledig i 2 dagar haha. Hoppas på att Nicolina jobbar så vi hinner prata lite oxå :D puss

hemmafru!

8akänner mig som en hemmafru idag. har strykt tvätt, städat, handlat, kört mamma till jobbet, bakat och precis gjort klart maten tills pojkarna kommer hem, duktigare hemmafru får man nog leta efter! så tänkte kolla lite paradise nu medans jag väntar på dom, har ju lovat att golfa sen och nyss regna det så får se vad han säger ;) kanske är så go mat och goa muffinsar så han låter mig bestämma vad vi ska göra hehe men ska inte hoppas på för mycket, jag har fått bestämma 2 dagar i rad nu (a) puss

ONSDAG 100811

God morgon! Blogg.se va cp igår så kunde inte logga in... Men iaf, får säga de nu då hehe jag tatuerade mig igår :D :D :D bild kommer senare idag för bloggar på iphonen och mmsbilder läggs aldrig upp här utan blir bara streck! Gjorde den i stan igår och tatueraren va as skön :D kan rekomendera honom ;) sov med plasten men nu när daniel åkte till jobbet så va den as öm så gick upp och kolla på den och då va den helt utsmörjad typ, fick nästan lite panik så tog bort plasten direkt och tvätta med varmt vatten sen va den som jag ville igen, hade bara kletat ut de som ändå skulle bort ;) så har tagit salva nu och känns liite bättre men sov på högersidan (där den sitter) inatt och de gör de inte skönare! Haha har även drömt massa mardrömmar om den inatt, att den försvann så jag va tvungen att fylla i den idag igen sen att halva va kvar haha och massa annat som bara va sjukt :O nej, nu ska jag försöka somna om sen se om nico vill träffas en stund eller om jag chillar hemma tills Daniel kommer hem för har nämligen lovat han att vi ska spela golf idag... Hoppas de regnar (a) puss

TISDAG 090811

Hellu! Sitter på bussen nu och ska in till stan en sväng :) har varit så duktig idag så har städat bilen, de behövdes eftersom jag inte har gjort de på hela året eller sen jag köpte den förresten :O blev asfint solväder precis också, väderhelvetet såg väl att jag inte hade tid att sola nu...

På jobbet

Slutar om 5 min så sitter och tar de lugnt nu ;) har faktiskt vart mycke att göra idag, gött de än att bara vänta ut tiden som nu! Får se om vi drar in till Liseberg sen, nu skiner solen här men ösregna nyss :O nej nu ska jag ner och byta om och sen hem till min prins (a) puss

MÅNDAG 080811

God morgon! Är på jobbet och är faktiskt inte så trött som jag trodde att jag skulle vara, sov inte alla bra inatt så de är ju bra hehe. Slutar 15 idag och måste stressa hem sen för jag och Daniel ska in till Lotta på Liseberg, september & Petter är ju där idag :D

SÖNDAG 070811

Är på jobbet och det är fööööör lugnt, inte för att klaga men tiden går ju så långsamt. Hade iaf en mysig kväll igår med min älskling och vi åkte först och tog ett kvällsdopp, ett kallt blev de! Men så skönt med tvål och schampoo ;) sen inatt kolla vi en skräckis, fy fan va läskig den va men kunde ändå sova hehe. Började 16 idag så jobbar bara 5 timmar sen upp för 8 timmars jobb imorgon, då lär de vara mer att göra iaf ;)

LÖRDAG 060811

God morgon! Är på jobbet och har hand om köket idag wiie! Slutar 15 så blir en lång dag, vill hem til sängen och bara sova.

FREDAG 050811

God morgon! Har frukostrast på jobbet nu och slutar om 2 timmar wiie! Sen ska jag in till gymmet och träna! Hade jour på jobbet imorgon och fick precis reda på att jag ska jobba... Men de är pengar ;)

På jobbet

Har aldrig varit så varmt att jobba, vill hem och bara slänga mig i poolen! Började med ett städ när jag kom hit dessutom så rivstart sådär direkt va ju skönt! Men klarar allt idag för när jag har slutat ska jag hämta min älskling som ska sova med mig inatt, som jag har längtat va! Klarar allt just nu för jag vet att jag får träffa han sen hihi (a) puss

På jobbet

Har aldrig varit så varmt att jobba, vill hem och bara slänga mig i poolen! Började med ett städ när jag kom hit dessutom så rivstart sådär direkt va ju skönt! Men klarar allt idag för när jag har slutat ska jag hämta min älskling som ska sova med mig inatt, som jag har längtat va! Klarar allt just nu för jag vet att jag får träffa han sen hihi (a) puss

TORSDAG 040811

Hellu! Ligger ute på baksidan och tog precis ett dopp, underbart är det! Ska dock åka till jobbet om 2 timmar så får passa på nu! Sa att de fina vädret skulle komma i augusti och hålla i till skolorna har börjat haha :D

ONSDAG 030711

Hellu! Känns som jag inte är annat än trött nu, helt sjukt hur seg jag är! Jobba till 15 idag sen till gymmet i över en timme och körde slut på alla krafter jag hade, va underbart att gå in i en iskall dusch efter kan jag lova! Ska snart fixa mig för sängen och sova minst 10 timmar så jag blir pigg någon gång! Imorgon jobbar jag kvällen så får se va jag hinner göra innan ;) hoppas på fint väder eftersom vi har köpt pool :D köpte den igår och nu är den fylld, underbart!

TISDAG 020811

Vaaaaah glömde nästan att blogga idag :O har haft en sjukt skön ledig dag iaf, solat i några timmar sen ner på stan sen tog jag, mamma och pappa kvällsdopp i insjön! Sen en liten telefondejt med min älskling som jag vill ha hem nuuuuu! Imorgon ska jag jobba och Nicolina jobbar samtidigt imorgon så vi ska ha lunchdejt :D nej nu ska jag försöka sova, jobbar länge imorgon :( god natt

LEEEEEEEEEDDDDIIIIIGGG i över ett dygn (Y)

har suttit vid datan sen 3 tiden hehe. låg ute och sola efter jobbet och vakna av att det regna så fick springa in och blev assur för fick knappt någon färg, trodde jag hade sovit i en halvtimme ändå men sen märkte jag att de hade gått 7-8 min bara sen jag la mig..... ska även träna sen för har gjort ett tränings schema, haha ja vet skratta ni men måste försöka tagga mig själv, det måste få ett slut någon gång! så underbart att vara ledig imorgon då jag först ska sooooova ut tills jag vaknar av mig själv sen in till stan ;)
ska fixa lite småtråkiga saker men som måste göras nu tänkte jag sen ner och chilla, går inte att beskriva hur trött jag är!

hade vart gott eller


hade de sjukt gott i stråvalla i lördags


MÅNDAG 010811

God morgon! Sitter på rapport och ska snart börja jobba, dötrött är jag!

God natt

Ligger äntligen i sängen, ni anar inte hur skönt det är just nu! Ska upp tidigt imorgon igen för jobb mellan 7 till 13 sen ska jag antingen träna och shoppa eller sola, svårt att välja ja ;) får se hur vädret är så blir de som de blir. Va fullt ös hela kvällen på jobbet och jag som redan va trött och hoppades på en lugn kväll, blir aldrig som man tänkt sig! Nu ska min bror börja skypea så nu ska jag skynda mig att somna innan han börjar skratta och skrika. Har förresten vart så smart så har gjort något med min tå så den värker så fort jag rör en fena.. Så synd om mig va ;) God natt

RSS 2.0