MÅNDAG 280211

Hihi va lite min dag idag för hade faktiskt namnsdag (a) kollar på film nu med min älskling fast tror han har somnat :( bara jag får sova med honom så mår jag bäst! Min måndag räddades av inlägget han skrev förut ;) inte för att dagen har varit en katastrof precis men i skolan känns som att vi bara går och väntar heeeela tiden... väntar på lektioner som knappt är och sen har vi inställt osv. Nu ska jag försöka väcka han med lite pussar så hörs imorgon

Ett inlägg av Daniel

Va länge sen nu jag gjorde ett inlägg så de får väll bli ett nu för att hon tjatar så mycket ;) sitter på bussen nu har egentligen sovmorgon men ska köra en träningspass innan fast riktigt jävla trött e jag :( skulle åka vi 8 men tänkte att de vore gött att bada lite bastu på morgonen så drar tidigare ist :) måste också säga att jag har världens bästa flickvän och att jag älskar henne mest! :) puss <3

Solsidan

ååh bland den bästa serien som finns! hoppas verkligen alla kollar den för det är absolut värt det! dock är inte favoriten ove med lika mycket längre men det hoppas jag att han gör nästa vecka ;)
haft en så sjukt bra söndag! vakna upp med min älskling och det finns inget bättre än att vakna brevid honom♥ åkte och träna förut och sen åt vi grillat när jag kom hem, MmMmMmmm gott va de! sen nörda jag mig lite,naturligtvis (har blivit en vardagsrutin som ni märkt..) sen blev det solsidan såklart! ska gå ner till mitt rum och ladda för skola imorgon yeey!


SÖNDAG 270211

God morgon! Bloggade igårkväll men inlägget e helt jävla borta....ska snart åka och träna med Daniel snart sen plugga lite ikväll, wiie så kul!

FREDAG 250211

Svullen käke, svullet öra, svullen ankel och flera blåmärken. Så går det när man har idrott b på aranäs.. Nej men jädrar allt hände på samma lektion och kors va ont jag har! När jag bara rör munnen spänner det som bara den. Är hemma hos min gosiga pojkvän nu och myser ;) ska fortsätta med det nu så bloggar mer imorgon, pusss

TORSDAG 240211

Är hos min älskling nu och har precis nördat mig, fan jag måste sluta med dethär nu.. kom till skolan imorse halv nio DÖtrött och har inställd lektion, yeey. sen va dan så jäkla seg och hade egentligen inställd idrott men tur som de va så kom bengan och rädda oss hehe.

Dag 1 - Mig själv

yes då ska jag alltså presentera mig själv så bra jag kan hehe!
Jag heter Gabriella och är 18 år, fyller 19 den 21 april. Bor med min mamma, pappa och lillebror i en villa som jag trivs sjukt bra i. har flyttat mer än sju gånger och dethär stället är den längsta tiden jag har bott på samma ställe, börjar känna att det är dags för något nytt snart... går sista året på barn&fritidsprogrammet och tar alltså studenten om exakt 98 dagar woooohhhooooooo!
Jag är jävligt blond fast bara för att jag alltid bleker mitt hår hehe. folk säger att jag har den sämsta humorn nånsin men jag tycker att jag har den bästa helt seriöst, om man skrattar åt typ allt måste den va den bästa eller?!! jag klarar inte av människor som inte kan skratta och skoja utan bara klagar och tråkar hela tiden så ni kan lista ut att alla mina nära och kära är grymt bra på att skratta hihi ;) Älskar att dansa och sjunga, fotboll och innebandy är grymt kul de med! Jag har världens underbaraste pojkvän och mina vänner är de finaste! 2 av mina äldsta och bästa vänner heter nicoline och malin! till skillnad från väldigt väldigt många så älskar jag min släkt också, inte hela men de jag umgås med mest. va på släktträff i höstas ju och det va bland top 10 bästa helgen i mitt liv. Vid vissa tillfällen är jag hellre med min familj och släkt än går ut och festar. har hellre myskvällar än ut och dricka varje helg. klart det är kul att gå ut någon gång ibland men det beror helt på vilket humör man är på också.
jag har varit väldigt blyg hela mitt liv typ, har blivit en jädra förändring sen jag började gymnasiet och sedan jag va med i luciatruppen så har jag fått en självförtroende som jag aldrig trodde att lilla jag skulle få. en svaghet som jag har är att inte kunna säga nej vissa gånger. jag gör hellre saker för andra för att de inte ska bli ledsen och tänker för lite på mig själv, har blivit bättre men har långt kvar tills jag blir som de andra egoisterna. nej ego tänker jag aldrig bli för klarar inte av sånt folk så hur skulle jag då kunna klara av mig själv?!?!! nej men jag ska lära mig att våga säga vad jag vill. har märkt att några gillar inte det men man kan fan inte bossa över andra hela jävla tiden! hoppas ni vet vad halva vägen var betyder!
kalla mig tönt eller vad du vill, men det är såhär jag är.



glömde att berätta att jag har allt en liten konstnär i mig också,
det hoppas jag att ni ser på dessa vackra ekorrar!


5 månader med världens bästa♥

Älskar dig så sjukt mycket och du är bara min ♥


ONSDAG 230211

Hellu! wiie slutade tolv idag istället för tio över två, sug på den ni ;) jag och amanda kuta iaf till bussarna som gick 17 över och från aranäs till stationen tog de oss snabba 7 min ;) mitt träningspass för idag tack! ska vänta på min fina pojkvän som är i skolan och som inte har slutat än haha :D ska gå och kolla balklänning och äta senare ;)

följer efter som en svans hej

jag gör som alla andra balla bloggare gör just nu och skriver lite om mig själv. det är 30 olika saker som ja har tattat från enkarlekssaga.blogg.se ;) men har ändrat lite så blir istället 25 saker jag kommer svara på, kolla under så märker ni ;D

Dag 1 - Mig själv
Dag 2 - Min största kärlek
Dag 3 - Mina föräldrar
Dag 4 - Dethär åt jag idag
Dag 5 - Vad jag gör om ett år
Dag 6 - Min dag
Dag 7 - Min bästa vän
Dag 8 - Ett ögonblick
Dag 9 -
Det här hade jag på mig idag
Dag 10 - Mina syskon
Dag 11 - I min handväska
Dag 12 - Den här veckan
Dag 13 - Mitt rum
Dag 14 - Mina drömmar
Dag 15 - Mitt favorit minne
Dag 16 - Min favorit födelsedag
Dag 17 - Detta ångrar jag
Dag 18 - Den här månaden
Dag 19 - Ett annat ögonblick
Dag 20 - Det här upprör mig
Dag 21 - Mina rädslor
Dag 22 - Det här får mig att gråta
Dag 23 - Min favoritplats
Dag 24 - Det här saknar jag
Dag 25 - Ett sista ögonblick

Varberg






TISDAG 220211

aaah ser lite bättre ut idag. fy fan va svart under ögonen igår och över med för den delen. va längesen jag va sååå trött, sist va i mallis när ja inte sov på nästan två dygn, ska aldrig mer göra om det! ska snart käka och senare idag blir det träning med min älskling :D har sån sjuk träningsvärk i högerarmen från jympan igår så kan knappt göra något med den. och det som är sjukast är att jag har haft idrott sedan jag gick i nollan och igår va första gången jag lärde mig spela badminton, sikka idrottslärare man har haft va....


MÅNDAG 210211

GRATTIS NICOLINA PÅ DIN 20-ÅRS DAG :D


är som ett lik idag för somna halv sju imorse så sov 1 timme. ni kan tänka er hur jag ser ut nu... ullared om en stund och innan det ska jag och daniel ha telefondejt (a)


SÖNDAG 200211

Wohoo imorgon händer de grejer! Nicolina fyller 20 år, ullared har premiär på kanal 5 och det är 100 dagar kvar exakt till studenten! de ni ;) kom hem från vbg vid ett- tiden och kollat oth nu när Daniel ändå nördar sig hihi ;D har haft ett så sjukt bra sportlov, andra gången jag har varit helt frisk också!

LÖRDAG 190211

Hellu! Är tillbaka i stugan nu och har varit nere en sväng vid sjön, underbart väder om någon missat det hehe. Va inne i vbg förut och köpte 2 armband och ett par örhängen ;) ska grilla sen och det är nästan goare på vintern än på sommarn! Eller lyxigare på vintern ;)

FREDAG 180211

Äntligen har jag fått träffa Morgan! Fick en bild med han och Daniel med ;) hittade inte så mycket på Ullared, en vännerbox blev det ju såklart och lite annat smått. Är i Varberg nu hos mormor och morfar med Daniel och kommer stanna här över helgen och bara mysa :) ska in till varberg imorgon en sväng, älskar den staden! Kan tänka mig att bo där faktiskt (a)

TORSDAG 170211

åååh va bra jag e på att blogga hehe. är hemma hos mig nu med daniel och myser ;) ska snart lägga oss för imorgon händer det grejer hihi. mysigt med massa snö nu igen, om det snöar mer flyttar jag till spanien efter skolan!

ONSDAG 160211

fan blev precis facerapead av min käre bror, trodde de va daniel först för brukar vara han som kommer på något sånt att skriva ;) nicoline är här nu och vi ska snart ta tåget in och träna på actic, så sjukt taggade är vi!!! efter åker jag hem till min älskling och myser och kanske spelar lite också (a)

Gästblogg á la Malin

Hallå!
mitt namn är malin, sexton år, kallas för bonden/moderat-malin/mallan mm... vän till gabriella sedan sexton år tillbaka. idag har vi varit på kungsmässan där jag handlade mjukbyxor och gabriella lånade två böcker på "biblis". sånt röj har vi haft för oss idag, nu ska vi dessutom i myskläder och okammat hår dra oss till willys för att köpa glass - på en tisdag, nyttigt...
ha en förträffligt fin kväll så ska jag och gabriella måla naglarna!
adjö

TISDAG 150211

VI HAR INTERNET HEMMA NU IGEEEEEEEEEN WIIIIIIIIIIIE! är med balla mallan nu och vi ska snart dra och köpa glass i stora lass hehe. ska fixa våra naglar med graffitti sen också så kmr bli såå fina så!

MÅNDAG 140211

Hellu! Är hemma hos min älskling och myser nu ;) har inte hunnit fira alla hjärtans dag ordentligt men vi ska ta det hela helgen ist ;) va och träna förut och det behövdes kan ja säga! Kollade en sväng på torget också en snabbis men hitta verkligen ingenting :( aja hörs imorgon kanske om vårar internet hemma funkar än

SÖNDAG 130211

Hellu! Är på kungsmässan nu med Daniel och ska kolla lite sen ta en fika :) vårar internet krascha igår så om 2-3 dagar funkar det igen yeey! Så länge får det bli älsklingens iphone ;)

LÖRDAG 120211

Hellu! Mår som jag förtjänar idag men värt de! Mycke trevlig kväll med klassen på tio pepe och där satt vi i några timmar sen va det tänkt att vi skulle gå till jamas men de va ju stängt!?!?!!!!! Så det blev mingel och det va bättre än vad jag hade trott, ska försöka ha mindre fördomar nu faktiskt! Efter mingel kom min älskling till Kungsbacka och åkte med mig hem ;) så idag har vi bara hunnit städa hos m&m och nu ska vi nörda oss med cityville, SKA sluta snart ja lovar! Puss

FREDAG 110211

God morgon! sjuk än men orkar inte vara hemma en dag till och vill ut med klassen ikväll så skolan blir det snart! va snäll och gick upp och körde min bror imorse så har hunnit nörda mig med cityville nu innan jag ska åka hihi. det är verkligen beroendeframkallande och jag måste sluta, snart!

åååh mer snö tack! precis vad vi behöver

bada nyss och känner mig mycket bättre faktiskt, varm nu iaf :) men när jag kolla ut så är det typ snöstorm, yeeeeeeey eller inte. tycker det räcker med snö nu tack!












TORSDAG 100211

God morgon! mår ännu sämre idag, yeey... har nördat mig med cityville nu en stund men har ingen energi kvar, fan vilken nörd jag har blivit. ska kolla oth nu som jag missa i söndags sen vila för imorgon ska jag va frisk!


sötaste!


ONSDAG 090211

God morgon! gick precis upp för är sjuk..wiie! inte förvånad att jag är det och ingen annan heller antar jag. ska försöka äta lite sen nörda mig med cityville, det kan faktiskt hjälpa lite ;)

TISDAG 080211

bloggar bara för att nu.. kolla teater idag och den va asbra. inget slår sagan om ingenting från förra året men dom gjorde djungelvrål som den hette väldigt väldigt bra! ska plugga lite nu sen åka och träffa min älskling ♥


MÅNDAG 070211

vaaaaah blogga förut men allt försvann.. ska iaf fika nu och har världens huvudvärk och mår inte alls bra så ska hälsa på min säng så fort jag kan!

här har ni fina bilder på finaste elin från dopet i lördags + lite annat, vill ha en going själv nu helt seriöst!







SÖNDAG 060211

Hallå! Har kalas här nu för min lillielillebror som fyller 17 idag ;) är dötrött för har hållt på sen klockan nio imorse... Såg tre filmer igårkväll med min älskling och de va skitbra, dock fick jag se en hel själv för han somna juuuu :( nu ska vi käka så hörs!

LÖRDAG 050211

God morgon! Sitter i bilen nu och är påväg till dopet :D har stressat sönder hela morgonen och är inte klar än, ska fixa naglarna när vi har kommit fram. Blekte mitt hår igår också och det skulle jag inte gjort! Är gul i håret. Men det kirrar jag med silvershampoo i veckan!

FREDAG 040211

God morgon! underbart med fredag idag. kul bara att det har snöat massa ute och redan börja töa bort, tack för de! va ju inte alls onödigt eller så.. börjar tio men va så snäll så gick upp och körde min bror för en timme sen så har hunnit nörda mig med cityville lite också ;) ska börja klä på mig nu sen dra till den underbara skolan och slutar tjugo över tre idag, yeeey! va förresten och klippte mig igår och oj va kort det blev, hon sa först 2 cm men det blev min 10 cm :( men känns fräscht nu iaf.

plugghäst

fy fan vad jag är bra. är klar med ett arbete som ska va inne om 6 dagar, det ni ;) har även gjort klart fantasileken som är på måndag så 2 checkar på de! har dock 3 saker som jag måste kompletera men till nästa vecka men det kirrar jag fort (a) ska dra till stationen nu och ta tåget till stan där jag ska få träffa min kärlek! ♥

TORSDAG 030211

God morgon! blev väckt imorse av min underbara pojkvän halv sju... han ska få igen så han aldrig vågar göra om något hihi ;) har studiepass nu och ska fixa min & sparvens fantasilek, har lagt ihop två lekar och det va inte det lättaste ska ni veta! efter skolan ska jag in till stan och träffa Daniel :D
provade förresten graffitinagellacket igår och det blev ballt fast tog grått under rosa och det såg dock bara smutsigt ut så ska testa det svart idag med en stark färg under ;)

mysdag med nicolina

efter skolan åkte jag och nicolina till kungsmässan och va där till sju, benen vek sig till slut hehe ;) hade riktigt mysigt som vanligt och vi hittade lite saker efter allt spring, ville dock hitta ett par skor men inga satt fint och passa perfekt :( eller ett par men självklart fanns det inte i svart som jag ville ha utan bara i gräddvitt i min storlek :( kunde faktiskt ha 36 på skor så mina fötter har blivit mindre wiie :D ska ha telefondejt med min älskling nu sen sova, gick ju upp rövtidigt idag ju...




Omnia vincit amor



En man vill alltid vara en kvinnas första kärlek - en kvinna vill alltid vara en mans sista äventyr.




Älska mig mest, när jag förtjänar det minst, då behöver jag det som mest.


ONSDAG 020211

God morgon! sitter redan i skolan och har precis varit hos tandläkarn! ska tillbaka om en månad på våran studiedag och fixa ett litet hål..... höll också på att bli påkörd och köra på massa bilar imorse, om ni inte måste ta bilen idag så gör inte det! man glider bara och har ingen kontroll. ändå kör folk som idioter.............fittbilister hoppas ni krockar sönder idag (fast inte med mig då) ska ha prov om några minuter så borde plugga nu in i det sista, hörs sen!

för att jag älskar dig♥

så sjukt trött och mina linser gör göra ont.. ska plugga liiite till sen lägga mig för jag har ju turen att få åka och hälsa på tandläkarstolen imorgon 7.20 sen första lektionen har vi prov också, yeeey bra tajmat där! saknar min älskling som förresten typ e sjuk :( vill åka och pussa massa på honom nu så han blir frisk (a) va i stan förut och hitta dop present till elin och födelsedagspresent till hilda ;) nej, nu ska jag ner och läsa de sista sen soooooova. god natt



jag gör allt för dig ♥


TISDAG 010211

God morgon! Har precis käkat frukost i skolan och hade samhällskunskap innan, haha vi spela jeopardy och jag gjorde så att vårat lag förlora rejält med minus 250 hehe ska inte gissa mer! Igår plugga jag inte alls mycke för kom hem vid fem och sen åkte jag med mamma för att kolla presenter till Hilda och Elin :) sen skulle jag precis lägga mig i badat och då säger Daniel att han e utanför mig typ :D världens bästa pojkvän har jag och jag älskar när han överraskar mig så (a) nu börjar nästa lektion så hörs sen puss

RSS 2.0