jobba jobba jobba

HEMMA! ska tillbaka om 2 timmar så nu ska de chillas, ska vara på den "lätta" avdelningen sen så skönt att ha det jobbigaste klart redan ;) riktigt mysigt att det regnar idag när man ändå ska jobba, då är det okej men imorgon slutar jag ett och då ska de vara fint för vill sola!



SÖNDAG 310711

Hellu! Har Lunchrast på jobbet och slutar om en timme och en kvart sen börja jag fyra igen, att jag ska sova när jag kommer hem eller!

LÖRDAG 300711

Varit på stråvalla från 10 till 15 idag och de behövdes, bättra på min bleka hud och sova och bada, mmm de va min dag idag. Imorgon jobbar jag dubbelpass så hemmakväll har jag planerat idag, tack och lov för är helt slut. Sovit för lite och hållt igång för mycket hela veckan med jobbet och umgåtts med nära & kära! Har jag hunnit träna? Nej...... Pinsamt faktiskt.

Delad mitt itu

Känns som jag är delad mitt itu. Har aldrig varit så skönt att lägga sig under täcket med musik i öronen kan jag lova! Dock blev de inte bättre för de. Jobba till ett idag sen hem, sov en skön tupplur i solstolen med täcke och kudde en timme sen iväg till nico sen vidare in till stan där vi tog ett glas på bryggeriet sen hem efter. Har varit en fööör lång dag där de har hänt för mycke och har vart ute 2 dagar i rad, inte likt mig nej så imorgon ska de chillas som fan! God natt

FREDAG 290711

God morgon! Har frukostrast på jobbet nu och det är ett under att jag orkar stå upp ens! Aldrig ut dagen innan jag ska jobba tidig, aldri igen!

God natt

Hemma efter en grymt bra kväll med bfklassen eller nästan alla iaf :D va på pepes och va tvungna att dra hem tidigt för ska upp om 5 timmar för jobb! Som tur va kort pass 7.30-13! Nicolina sover här inatt och jobbar med henne imorgon förhoppningsvis :D wiie så mycket roligare att jobba med henne ;) efter jobbet ska jag in till stan sen får vi se vad jag gör på kvällen, är hel ledig på lördag :D god natt


 


TORSDAG 280711

God morgon! Är på jobbet nu och är död. Har sovit 3 timmar inatt för har haft så ont i magen, helt sjukt va vidrigt det är när man bara vänder sig hela tiden och mår ännu värre, brukar må så illa innan jag ska jobba tidigt, as konstigt..

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaahh

Va sur jag är. Och trött. Faktiskt. Min bror som håller mig vaken med de jävla skrattet, blir galen han ska upp imorgon och där med basta! Inte en natt till att han håller mig vaken, speciellt när jag ska upp tidigt..

God natt

Nu ligger jag i sängen men är för pigg, fan. Ska upp tio över sex senast så borde sova nu. Har bytt så jobbar tidigt imorgon och de är ju skönt att sen ha kvällen ledig men de ska va fint väder imorgon och hade inte vart fel och sola asså, är vit som en snögubbe ju.. Men hinner ligga ute en stund efter jobbet om jag har tur ;) ska även in och gymma imorgon, jag och Nico såg ett mysigt program förut så nu får de va nog med att jag slarvar med träningen, nu jävlar! God natt

Underbar ledig dag med Nicoline!

Har haft en mysig dag med Nicoline i stan och vi har fått gjort massor! Nico tatuera sig och de blev assnyggt, är inte alls avis.. Gjorde de jag skulle i stan och är nöjd, sjukt nöjd! Sen åkte vi hem hit och har kollat film och ätit chips hehe. Ska upp och jobba imorgon 7-15 så ska köra hem Nico snart sen lägga mig :)

ONSDAG 270711

God morgon! Har inte sovit mycke men sov gott så de får räcka, ska dock ligga kvar i sängen tills jag verkligen måste upp hehe det är nästan skönare än att sova, ligga och dra sig i timmar! Ska ta halv ett bussen in till stan med och ska göra en sak som jag har velat göra i månader, ni ska få se sen ;)

god natt ♥

nu har jag kollat paradise och vill ha de nya avsnittet färdigt nuuu.... men måste sova nu för ska upp rätt tidigt för en göteborgstripp med min fina vän ;) puss


its just textbook stuff..

lyssnar just nu på världens bästa låt, mår dock inte bättre av att lyssna på den men kan inte låta bli, ååh så bra den är va! ni ska få se nån dag att den betyder något för mig, vänta bara någon månad så.
min cpdata har återuppstått nu så kan äntligen nörda i min säng :D blir 2 paradise avsnitt sen sova, va så sjukt trött på jobbet idag och tappa massa saker flera gånger, tur att inget gick sönder eller att jag gjorde illa någon, va nära att jag gjorde sönder en hel drös med tallrikar, hade nog låtit liiiite.
vet att ni fortfarande tänker på min lilla hemlis som blir om någon månad och ni lär få vänta faktiskt, ska hålla mig tills de är klart och då lär de bli en stor stor nyhet ni hehe ;)

hata mig inte men lika mycke som jag vill utomlands och ligga & sola och bada lika mycket vill jag ha jul, ååh vill ha mer jul, ge mig, mer jul !


TISDAG 260711

På jobbet

Take me as i am or watch me as i go

Ska snart lägga mig men först fixa mig färdig för sängen ;) försöker även få in att vissa vill försöka sova för min bror men så fort jag går ut från hans rum skrattar han eller pratar han lika högt igen -.- han ska upp till sitt gamla rum om han inte håller käft snart, han är lixom vaken till fem sex tiden på morgonen och när man ska upp och jobba är det jävligt störande! Även om jag börjar 15 imorgon så vill jag sova minst 10 timmar för en gång skull men han lär hålla mig vaken minst till tre...hade velat spela in de jävla skrattet som han har nu, aaaah kommer väcka hela gatan snart och nej jag har ingen sne sjukdom är bara jävligt irriterad! Ska även sova utan mitt hjärta inatt så kommer slippa ha en putande rumpa på mig ;) haha nej jag saknar den faktiskt och hela han med såklart! Men mest rumpan ;) nej nu ska mascaran bort och jag ska slipa mina mossiga tänder mot min rosa tandborsten, god natt

MÅNDAG 250711

God morgon! Är på jobbet nu och har hand om köket idag wiiie! Slutar kl 14 idag så blir inte någon lång dag som tur är, har sovit asdåligt inatt :( efter jobbet ska jag in till Göteborg med daniels TUNGA STORA väska, får ju nackspärr av den :O sen blir det bio ikväll med mamma och Tobbe om vi inte är för trötta sen då hehe. Så jävla tråkigt väder men va exakt likadant förra året sen blev de svinvarmt i augusti och slutar jobba i slutet av augusti så då kommer värmen de vet jag hihi ;)

1 år <3

Idag är det precis ett år sen som jag träffade min älskling, har varit den bästa tiden i mitt liv!

SÖNDAG 240711

God morgon! Har sovit som en prinsessa med min prins inatt och ska snart gå upp, kom hem en timme senare än vad vi hade tänkt igår hehe när vi va på centralen kom vi på att Daniel inte hade någon plånbok med sig... Så vi går tillbaka till bergakungen sen tar vi kvart över två tåget hem för vi hade tur att han tappat den inne i biosalongen ;) gick sen hem och de va faktiskt skönt, har förbränt alla popcorn nu iaf hehe. Har dock träningsvärk i mitt ben, herregud nästan pinsamt fast vi gick över en mil igår så inte konstigt ;)

10 månader <3

Jisses va de har regnat va, nu har de äntligen slutat! Sitter och väntar på bion dom ska börja kl 23 och har varit i stan sen sju tiden då vi hämta biljetter och sen gick vi till Liseberg en sväng då de inte regna, sån tur hade vi! Sen gick vi till focus och köpte sallad sen till fyragott för gott godiiiis hihi. Så nu sitter vi här och väntar på bion bad teatcher som vi ska se ;) ångrar att jag inte hade leggings med mig istället för en tröja för mina ben fryser inte lite ute när de regnar va, hoppas vi har bättre tur sen till tåget och hem för vi ska va så duktiga att gå nämligen hehe ;) puss

LÖRDAG 230711

10 månader har jag och min prins idag! Har precis duschat och ska in till stan sen för att mysa till de hihi. Ni anar inte hur gött det är att vara ledig från jobbet, har en hel lång dag imorgon också, underbart! Suger bara att se alla incheckningar på fb som de står att alla är på Landvetter påväg överallt... Men när jag är ledig ska jag och daniel oxå göra något även om de blir att åka iväg över någon dag, bara komma bort ett tag och ha de gott :)

FREDAG 220711

Hellu! Ska strax säga rapport till natten sen ska jag hem till mitt hjärta och gosa! Såg att massa har skrivit om Norge på fb så va tvungen att kolla vad fan de va om så kolla expressen, herregud! Nu är jag ledig i 2 dagar, wohoo! Puss

TORSDAG 210711

God morgon! Är på jobbet nu och är nog världens segaste idag. Har som tur vad hand om köket så ändå kul och va här ;) måste bara lära mig att lägga mig i tid, kommer inte orka göra något efter jobbet sen ju. Fint väder är det iallafall så kanske kan sola lite sen om Daniel nu vill de då också hihi.

ONSDAG 200711

Vaaah höll på att missa bloggen idag, herregud! Hade iaf en sån sjukt bra kväll ute igår när vi fira Nico, först satt vi på Harrys sen gick några hem och jag, Nico och Maria drog till prinsen och satt där till de stängde då min älskling kom och mötte mig ;) haha sen fråga jag Tobbe om han kunde fixa mackor till oss och på 2 sekunder va han uppe och gjorde dem till oss, haha han lämna datan för de de ni :D haha han tyckte väl att jag behövde äta hehe. Blev en skev morgon men ligger nu äntligen i sängen med älsklingen och är helt slut, ska aldrig gå ut när jag ska jobba dagen efter! Iaf inte dricka så som jag gjorde, aldrig igen! Jobbar tidigt imorgon så nu ska vi nana, god natt

TISDAG 190711

Hellu! Väntar på bussen nu för att åka ner till Harrys och fira Nico som fyller 19 idag :D har varit runt i Kungsbacka med älsklingen nu innan :) Puss

MÅNDAG 180711

God morgon! Vakna lagom idag och ska upp nu så jag precis tajmar nya paradise avsnittet för idag :D ska jobba sen så ska chilla tills dess :) hade behövt träna och idag känner jag riktigt för det också, hade behövt rensa tankarna lite men hinner inte in till stan och sen hem innan jobbet. Drömde sånna sjuka saker inatt va, undrar va man får allt ifrån! Hade velat fråga någon spåsak om dom visste varför jag va glad när jag drömde de sen besviken när jag vakna när de borde vart nu som jag va glad? Jag är inte normal nånstans.

Borta..

Fattar inte hur mycket tårar man kan gråta, tar aldrig slut. Ni vet när man är riktigt förkyld och har snytit sönder näsan så man får ta massa idomin på för att de svider så? Så känns de runt mina ögon nu. Men dom fortsätter bara att rinna ändå.

17/7-11 ♥

Hann inte

SÖNDAG 170711

God morgon! Vakna för en stund sedan och kan inte sova längre, är konstigt nog pigg och va de redan när jag vakna. Kände på mig att hon är borta nu men vågar inte gå och kolla, kan inte nu, inte innan jobbet... Slutar 13 idag tack och lov så blir en kort dag.

S

Hemskaste kvällen nånsin. Värre lär de bli dock :'( Kan inte sova och ska upp kl 6 för att åka till jobbet. Bra att jag slutar tidigt iallafall så jag hinner vara med min bebis <3

LÖRDAG 160711

Hellu! Har precis tryckt i mig en mumsig bakad potatis med mammas egna kycklingröra till :D har varit i stan på dagen och fick med mig ett par boots och 3 ringar hem ;) låg och sola en stund förut också och de va svingött!

FREDAG 150711

God morgon! Har frukostrast nu och ska snart gå och duscha en. Slutar 15 idag men ändå okej för ska hem en snabbis sen in till stan så har något att se fram emot hehe.

DG

Man ska inte leta efter någon man vill leva med.. Utan någon man inte kan leva utan!! Jag har hittat denna undebara killen <3

pops

gud va sliten jag är nu. det är fan jobbigt att vara "vuxen" och jobba varje dag. va en mysig biltur hem från jobbet då först en älg hoppar ut mitt framför min bil så jag är några meter från att krascha med den och sen kommer en ambulans tjutandes bakom mig, ingen toppentur hem! blev inte alls som jag tänkt idag och va nere på kungsmässan förut en snabbis och köpte lite grejer till Daniel och bebiskläder. Asså alla "nya" bebiskläderna ser ju så gräsliga ut va, vilka jävla mönster de är! vem fan vill att sin unge ska se ut som en spild färgklick? :O
har inte ätit middag än så ska göra en stor kvällsmat istället sen försöka sova, hade tänkt att somna senast tio ikväll men de går nog bra med den planeringen.. kan ju lägga mig då iaf ;) god natt

TORSDAG 140711

God morgon! Har äntligen frukostrast och är helt jävla slut. Har hand om köket idag men har även en dusch och ett städ som väntar! Kommer bli en lång dag och känns som det är 511 timmar tills jag slutar... Försov mig iallafall inte imorse utan va tio min tidig hihi ;)

P H ♥

har precis kollat klart ph och ska nu gå ner och nana. har ont i hela kroppen efter träningen och ändå stretcha jag! imorgon blir det jobb igen 7.30-14 och ska inte försova mig imorgon! god natt♥

ONSDAG 130711

God morgon! Har frukostrast på jobbet nu och va kaos imorse. Vakna först kl fem, Somnar om och vaknar vid sex och är vaken till tjuo över då jag egentligen skulle gå upp men somnar om och vaknar av att mans väcker min fem över sju, fem mintuer sen som jag skulle åkt egentligen.. Panik och kör som en galning eller försöker iallafall. En biljävel framför mig kör i 50 på en 70 väg sen när det är 50 kör den i 40.... Att man inte håller den jävla hastigheten för ibland finns de folk som faktiskt försover sig och har bråttom!!

God natt

Kollar satc nu och borde egentligen sova, är dock för pigg för det så ska kolla tills jag somnar. Imorgon ska jag äntligen få träffa min saknade pojkvän, hatar att inte ha han hos mig :( tycker han borde komma hem snart och stanna kvar här (a)

TISDAG 120711

En halvtimme kvar sen ska jag åka hem från jobbet! Har varit igång sen jag kom hit så vi blev klara redan kvart i åtta, den ni ;) upp tidigt imorgon för jobb igen så ska sova direkt när jag komme hem. Nicolina sov hos mig inatt så vi hade en lååång filmkväll och vi hann se 2 hela filmer och en halv som vi såg klart på imorse istället ;) va taxi igår natt oxå ut i Lindome och där va de inte lite skumma bilar, trodde vi va förföljda först av en jävel men gasa ifrån dom med Paula ;)

MÅNDAG 110711

God morgon! Är på jobbet nu och är helt borta, somna halv tre inatt och gick upp tio över sex.. Jobbar till tre sen ska jag hem bums och sova. Tur att jag jobbar sent pass imorgon så imorgon blir det lång sovmorgon. Haha kul att jag redan tänker på de nu ;) puss

God natt

Har precis kollat alla paradise avsnitt som jag missat under veckan och imorgon kommer det hända grejer, jävlar vilken nörd jag är. ska snart gå ner och lägga mig och kolla på tv, har ju Daniels tv här så ska kolla satc 2 innan jag lägger mig ;) och förresten så ska jag inatt på över 2 veckor sova helt själv utan han :( usch va tomt det kommer vara..

hihi

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

SÖNDAG 100711

Sitter och väntar på Daniel på gymmet. Är helt slut i kroppen så ska vänta tills Daniel tåg går sen ska jag hem och chilla, upp sex imorgon för jobb! Ska även kolla alla 3 senaste avsnitt som jag har missat av paradise denna vecka, wohoo!

LÖRDAG 090711

Har haft en mysig dag i lygnevi med Daniel och har badat massa & solat ;) ska kolla film snart och jag är dötrött, solen är ju nästan "jobbigare" än att jobba haha nej men den tar jävligt mycket. Imorgon är min sista lediga dag på en hel vecka, yes ska jobba alla dagar hela nästa vecka så imorgon ska jag njuta fullt ut!

FREDAG 080711

Hellu! Sitter på tåget påväg in till stan för att träna, ska faktiskt bli skönt! Ska sola också och där kommer jag somna kan jag lova! Känner mig riktig sunkig just nu, mysigaste håret har jag! Har bara myst med min pojk idag och vi kolla film förut och har en kvar att se ikväll och det är naturligtvis en skräckis wiie :D så efter gymmet blir det myskväll ;) puss

På jobbet

Och har rast nu, trött efter en och en halv timma redan hehe. Innan jobbet fixa jag och daniel massa hemma för att överraska mammma och pappa hehe vi städa hela huset och va och slängde skräp (a) bäst för dom att de märker att vi har städat bara ;) jag jobbar till nio ikväll sen är jag långledig, nästa jobbadag är på måndag :D puss

TORSDAG 070711

God morgon! Ligger i sängen med Daniel och jag har världens goaste träningsvärk, seriöst överallt! Ska jobba sen så får se hur mycket jag kommer känna av träningsvärken DÅ hehe. Ska fixa lite hemma innan mamma och pappa kommer hem, är ju ändå världens bästa dotter (a) hihi

ONSDAG 060711

God morgon! Är på jobbet och har frukostrast nu. Slutar 14 redan så bara 3 timmar kvar ;) efter jobbet ska vi dra och träna sen kanske bada :D dör i värmen här..

TISDAG 050711

God morgon! har precis duschat och ska kolla paradise nu innan jag ska åka ner och möta upp malin för en OC dag :D sparar dock ett avsnitt paradise som vi ska kolla tillsammans eftersom hon är lika besatt av de som jag hihi.

MÅNDAG 040711

God morgon! Sitter på jobbet nu och ska snart börja jobba, har hand om köket idag så det är gött! Slutar ett idag så kort dag tack och lov för de! Skönt att de är svalare väder idag så man kan andas här utan att dö typ :O

45 min kvar

Snart slutar jag ÄNTLIGEN :D och just nu sitter vi och kollar solsidan för alla är lagda för natten, flöt på de sista fastän vi bara va 3 stycken på 20 pers! Är helt slut i kroppen så ska försöka fjäska till mig massage av Daniel sen (a)

SÖNDAG 030711

Hellu! Sitter på jobbet i värmen och nu är det lugnt här, började sju imorse så har varit hemma 2 timmar och hann sova en stund faktiskt, va väldigt segt att gå upp bara men de gick, kommer sova som en stock inatt!

LÖRDAG 020711

Kollar Bond med min gosiga pojkvän nu och mölar godis (a) va precis ute på en liten promenad och det är ju så äckligt kvalmigt ute så vill ju att de ska åska, första gången jag VILL de. Hade de jättemysigt hos Lindéns igår och haft en mysig dag med mitt hjärta i stan idag, shoppa dock idag igen men nu har jag shoppingförbud till nästa månad, fan va pengarna bara går.. Men har nu allt jag behöver så de ska hålla hoppas jag ;) imorgon ska jag jobba från 7 till 21 så hoppas att de är bättre väder så man kan andas på jobbet :O så ska gosa med min pojke nu sen sova, god natt

Mölnlycke ikväll!

Är påväg till mölnlycke nu och körde precis förbi fina ötjär (stavning?!?) för er som undrar exakt vart vi är nu ;) ska bli underbart att träffa Malin som säkert är brun som en peoparkaka.. Hann inte kolla paradise förut så har sparat lite roligt till inatt för när vi kommer hem så sover säkert redan min trötta älskling hihi ;)

FREDAG 010711

Hellu! kom hem från stan precis och har med mig massa fint hem faktiskt :D kommer lite bilder på grejerna sen ;) ska hoppa in i duschen nu sen hoppas jag mitt hjärta är hemma från jobbet när jag är klar ;) har ett väntat paradise avsnitt att kolla om en stund också :D puss

älskar denna nya tröja som jag köpte igår på F. torget ;)


RSS 2.0