Bästa dagen på veckan

Fredag är alltid bra även om jag inte går i skolan längre hehe men de är alltid den bästa dagen! Ska snart hippa in i duschen sen käka och chilla lite. Hitta ett par skor förut som satt som en smäck :D wiie äntligen! Men har fortfarande klädproblem tills ikväll, får testa massa nu när jag har tid ;)


FREDAG 300911

God morgon! Blev väckt av min gosiga pojkvän för en stund sen så nu ska vi snart gå upp och fixa frukost. Måste iväg och kolla efter skor idag för har inget att ha på mig ikväll! Feber är äntligen borta men halsen börjar bråka med mig nu, ska bomba den med halats letter hela dagen ;)


Shoppingdag med Nicolina <3

Hitta några saker hehe men skor verkar vara väldigt svårt att hitta, blir galen! Ska ut imorgon och de är sista chansen sen ger jag upp! Vi tog en go lunch på bryggeriet och de hade asgo mat! Åt lax och ååh va gott de va eller!


TORSDAG 290911

God morgon! Har precis lämnat in min bil nere på ok, så hon blir helt frisk! Hehe de va lite fel på hennes bromsar så ena tog inte alls sa dom på besiktningen, ooups inte bra! Så idag blir hon lagad :D ska äta frukost och fixa mig för om några timmar tar jag och Nicolina en tripp till Göteborg för en shoppingrunda :D mår dock sämre än igår så blir tabletter idag med.. Imorgon måste jag va frisk iaf!


Tv mys med daniel

Kollar på efterlyst med Daniel nu och ska sova om en stund. Feber är borta nu känns de som iaf, dock svettas jag som en gris men bara bra för då går den ju ner om jag har någon kvar! Imorgon blir de stan med Nicolina då vi ska shoppa :D


På hede


Väntar på Daniel nu i min älskade onepiece och är nyduschad så han slipper hålla andan för usch va jag stank förut, febersvett är inte gott. Hade en go telefondejt med Elvis nyss också :D känns verkligen att vi inte kan träffas varje dag längre :( tur att telefon finns hehe (a)


adele ♥

älskar hennes låtar och de hade vart grymt att se henne live någon gång! åhh




Wohoo äntligen finns de en blogg app

Äntligen kan man blogga och lägga upp bilder med inläggen, wiiiiie


ååååååååhh


ONSDAG 280911

God morgon! kan inte sova vidare nu när daniel har gått, blev för tomt och kallt i sängen :( mår även skit idag med, sämre än igår så ska ta tabletter heeeela dagen, höll mig första utan en ändå, igår tog jag bara 2 men idag skiter jag i att det är bättre att kroppen blir frisk av sig själv, fuck heller att den blir! man blir ju bara sämre, kanske är meningen att man ska va hemma hela dagarna också men klättrar på väggarna då ju :O
så ska kolla one tree hill på datan sen försöka hitta ett par skor någonstans, aaah måste ju ha något på fossingarna nu när de är kallt ute!


TISDAG 270911

Aaaah hatar tre! Har inget nät så om någon försöker nå mig så går de inte... Kom hem från kungs för en stund sen där jag köpte en sak sen fika med älsklingen :) va i stan idag med mamma och hitta ingenting, sen åkte vi till kungsbacka och köpte mitt första odd Molly plagg, de lär inte bli de sista kan jag lova! Har fått en dille på de märket nu, Gud så fina kläder de har. Är fortfarande sjuk och har haft feber hela dagen men orkar verkligen inte vara hemma. Nu ska jag kolla efter jacka på nätet för hitta inte den jag ville ha i affärerna idag men vet vilken storlek jag behöver som tur är ;)

Ensam mamma söker

Koller de just nu och de äger! Haha va längesen jag använde de ordet. Mår pissdåligt och ska försöka hålla mig från tabletter så kroppen frisknar till av sig själv. Ska kolla klart sen duscha och sova, blir shopping i stan med mamma imorgon om jag mår bättre :D

nytt från zara


MÅNDAG 260911

God morgon! Daniel gick precis till bussen så nu ska jag somna om en stund, mår piss och måste kolla om jag har feber sen med våran temp. Om den nu Funkar! Känns som jag har feber men hade vart bra och se hur mycke man har också. Hade tänkt träna idag men de sket sig igen.

På tåget

mot Göteborg och är i Skövde nu, har haft en så sjukt mysig helg och hade velat stanna kvar lite till! Har några bilder från igår men de blev inte alls många :( har spelat massa spel idag innan vi åkte och va även ute med scott yeey hade inte åkt förrän jag hade fått gå ut med han hehe En sånn go hund han va eller :D så går vi igen om 50 år, jag, Daniel och en vovve fast då våran egna ;)

SÖNDAG 250911

God morgon! Ligger fortfarande kvar i den Goa husvagnen, Daniel gick precis in en snabbis sen när han är tillbaka ska vi in och äta frukost sen ut med scott hoppas jag :D haha vi ska va så snygga så vi ska ha likadana kläder på oss idag hehe ni kanske får en vacker bild sen så ni får se hur snygga vi egentligen är tillsammans (a)

God natt

Ligger ute i husvagnen nu och ska sova, har sjungt Singstar så de bränner i halsen nu hihi trivs så sjukt bra här så vill inte hem imorgon redan :( men snart ska vi hit igen fast då till daniels pappa, är hos hans syster nu :) va ute och gick med deras ursöta hund förut mitt i mörkret för behövde liiite frisk luft hehe och de va kolsvart och helt tyst, älskar de! Ååh va jag vill skaffa hund va, den är så go och söt så tror jag tar med den hem (a) jag och Daniel ska ta en långpromenad med han imorgon innan vi åker wiie :D är inte alls trött än så får försöka bli de så Daniel får sova iallafall, haha stackarn mår illa och är trött och är världens nörd! Du som uppfann wordfeud ska få en dänga av mig för de är de ända min pojkvän gör nu för tiden, han spela istället för att sjunga Singstar med oss, rolig kille!

LÖRDAG 240911

God morgon! Vakna precis upp i husvagnen som vi sover i, har aldrig sovit goare typ! Tror vi tar med den hem hehe (a) ska snart gå in och äta frukost sen börja fixa allt tills ikväll ;)

FREDAG 230911

ska precis måla naglarna sen käka, blir kyckling med pestopasta mmm! om 2 timmar tar vi bussen in till stan för vårat tåg går kl 4 från centralen, aaaaah är galet nervös nu! va hos tandis imorse och jag hade inga hål och allt såg jättebra ut yeey sen fick jag en liten bonus, en "fredags slipning" som dom kalla de haha ;)  åkte sen och städa och de va knappt smutsigt, sånt är kul!

23/9 ♥

har ett år med min fina pojkvän idag♥
älskar dig så otroligt mycket och de har varit de bästa året i mitt liv♥


God natt

Kom hem för en timme sen efter ifk-häcken som jag och Amanda gick på, blev 2-2 och IFK borde vunnit! Håller på att packa nu inför helgen och de kommer bli mycke grejer att ta med och Daniel tror att vi ska få plats med alla saker i en väska phfff tror han på va! Haha just de kollar Filip och Fredrik just nu och dom är svinfulla haha jag dör va kul de är :D grymma är dom! Imorgon har jag och min älskling ett år tillsammans, känns som vi har varit tillsammans i typ 10 år hihi och på morgonen börjar jag med ett tandläkarbesök wohoo va kul! Sen har jag sparat städningen till sista dagen som vanligt, får skylla mig själv. Sen ska vi åka och jag är nervösare än jag nånsin varit typ! God natt

TORSDAG 220911

God morgon! Är på jobbet nu och ska va uppe idag fick jag reda på, den "lätta" avdelningen så ska bli skönt med mjukstart hihi jobbar till två sen köra hem fort men extra försiktig för min lilla Paula ska besiktas idag ;)

Bonde söker fru

Ligger i sängen med Daniel och vi nördar wordfeud, fan farligt de spelet! Ska kolla bonde söker fru snart hihi sen efterlyst och den sova dirr för imorgon ska jag jobba, 7-14 sen hem fort och fixa mig innan jag ska in till matchen, blev plötsligt mycke nu för hade tänkt städa hos m&m imorgon för på fredag åker vi ju! Haha märks att jag har vart ledig för lääänge nu och de ska bli roligt att jobba imorgon :D hoppas alla är kvar sen jag jobba sist bara annars kommer de bli en jobbig start :(

På tåget

Mot stan för att fixa några saker och ska möta Daniel också ;) har haft en goo dag med Nicolina och vi gick först till komvux så nu kan jag bara vänta tills dom kallar dit mig sen åkte vi hem till mig så sjöng vi Singstar :D haha va nästan ett år sen jag sjöng de sist. Åt nudlar och sjöng sen lite mer så är nästan hes nu hehe ska försöka få Daniel att sjunga med mig sen, haha kommer inte bli lätt men måste ju försöka (a)

ONSDAG 210911

God morgon! Fy fan vilket väder och idag måste jag gå ut i de... Ska fixa mig nu sen träffa Nicolina så ska vi till komvux sen hem hit ;) på tal om ingeting så ångrar jag fett mycke att jag klippte lugg, man kunde göra så mycke mer med håret utan den :( men den växer ut som tur är hehe

4 oktober

så börjar DH! tvnörd som jag är hoppa jag upp ur sängen när jag såg att de skulle börja igen och lika ledsen blev jag när jag hörde att de är även sista säsongen nånsin :(


wooo han har fått förstärkning ;)

 


älskar min stora goa handduk (a)

man kan va typ sju stycken i den hehe


spadax

har precis satt upp håret i en tjusig boll så ser ut som lilla my plus en go ansiktsmask som är galet kall :O ska ta ett bad och bara bli frisk nu tänkte jag. har även hittat massa bra bloggar som jag kan följa nu wiie.


HÖST

vill ju bara gå i ide ända till jul när man kollar ut, nästan glad att jag är hängig idag så jag kan vila och slipper gå ut, usch och blä va äckligt väder va! har inte fått gjort alls mycket av de jag sa men några grejer hehe är ensam hemma nu så har ännu tråkigare även om jag behöver "egentid" när jag kan göra vad jag vill och se ut hur jag vill, haha prova nyss massa kläder med mina skor som jag aldrig använder men som jag vägrar att slänga! älskar höstkläder men hatar själva hösten, okej om de regnar men då ska de fan inte blåsa samtidigt och okej om de blåser men då ska de fan inte regna samtidigt!!!!

de fina sitter i fönstret


TISDAG 200911

God morgon! Idag mår jag inte alls bra.. Är snorig, mina ögon rinner och har rövont i halsen, kommer slå någon om jag är sjuk i helgen! Skulle tränat idag men måste hoppa de och vila så jag inte blir sämre. Ska fixa massa småskojiga saker idag, gå till komvux, ringa polisen, ringa jobbet, boka massage, köpa biljett i stan, köpa present och sen kan jag vila i min säng när allt de är gjort. så nu måste jag nog gå upp för att hinna hehe

åååh

vad jag älskar att shoppa :D tog de dock lite lugnt idag så fick inte med mig så mycket hem men en del blev de ;) bla en asasnygg gosig mysig onepiece dräckt ååh är redan kär i den :D fanns 4 olika mönster och folk slogs som djur efter dom så när jag hade tagit mina (köpte till 2 till som ville ha hehe) så gömde vi dom i vagnen och lämna den inte ur sikte en ändå sekuund! såg även ola-conny hihi :D kom hem halv tre så är helt slut nu, sov dåligt inatt för daniel och jag har puttat på varandra HELA natten, måste skaffa större säng eller mindre rumpa...

jag vet sååååå het




MÅNDAG 190911

God morgon! Hade en mysig Harald här inne imorse, fy fan ryser bara jag tänker på dom äckliga svinen. Är iaf vaken och pigg nu så har redan fått i mig frukost och ska snart börja fixa mig för om en timme drar jag och Nicolina ner till Ullared :D haha har nästan vart där för mycke nu, stammis (a)

DÖÖÖÖÖ


SÖNDAG 180911

Sitter på bussen mot stan nu, ska in och gymma med Daniel ;) är inte alls sugen på de men kommer va skönt när de är gjort sen. Har knappt något batteri och måste ha musik när jag åker den här bussen för annars blir jag rövåksjuk..

2 månader <3

I Exakt 2 månader har jag klarat mig utan min älskade Tjorv, ni skulle bara veta hur mycke jag saknar henne. Skulle göra vad som helst för att hon fortfarande va här <3

Adele - Someone like you

Blivit nerkärad i den låten, herregud va bra den är va! Haft en riktig bra lördag, åkte in till stan med Daniel så drog vi till allum för pojken min hade ju aldrig varit där innan :O haha hitta ingenting, Gud allt är fult tack och lov för de ;) sen mötte vi Amanda och David i stan och fika, satt kvar tills dom stängde hihi har förresten blivit askallt ute nu,höll på att frysa ihjäl innan mamma hämta oss på stationen förut :O va gott att ta på stora gosiga myskläder när vi kom hem kan jag lova ;) åkte för att köpa lite onödigt godis förut också och åkte först till ett ställe och vi kände oss som tre gangsters för vi åkte utan att köpa något, känner mig så skyldig när jag går ut ur en mataffär utan att handla något va! Åkte till självklara maxi som alltid har något sen hem och chilla framför tvn, om Daniel inte har somnat så ska vi spela lite monopol för de råkade jag lova han igår hehe

LÖRDAG 170911

God morgon! Ligger kvar i sängen och ska gå upp snart när min nörd nördsson har nördat klart, så tråkig :( ska in till stan en sväng sen till allum fast ska inte shoppa något för börjar känna mig redigt fattig usch va alla pengar bara försvinner när man är på stan :( Igår hade vi myskväll med ostbricka och sen idol + film som jag fick kolla själv på för att nördishen nörda.. Ni hör de har gått fööööör långt nu :O

FREDAG 160911

Hellu! Har sån fruktansvärd huvudvärk så ligger just nu och kollar på greys. Drog in till stan förut med älsklingen och träna sen till kungs en stund och sist freeport hihi hitta inget men de va nog bara bra de!

God natt

Wohoo lyckades överraska han fast han hade känt de på sig men ändå (a) kollade halva Robinson sen kolla vi de nya på femman, sol, fest & oroliga föräldrar haha de bästa va när man fick se minerna när föräldrarna kommer fram ahhahaha Imorgon blir de gymmet ett bra tag och ska även ner till KOMVUX och kungs innan, köpte ju mina eftertraktade byxor i tisdags så va dom lite stora så hitta jag dom i rätt storlek idag så ska lämna tillbaka de första paret hehe velmaja hejhej! Ska fortsätta nörda mig och läsa boken som jag börja på igår och när jag hade läst förbi sida 140 kände jag igen allt och kom på att jag redan läst den haha men kommer inte ihåg hur de går med svinet så måste läsa klart ;)

Överraska

Sitter på bussen nu och ska överraska min pojk hihi brukar inte bli så lyckat så får se om jag lyckas nu, borde lixom va på tiden nu! Han brukar alltid komma på mig så har jag otur läser han min blogg just nu hehe men tar risken för den är inte stor ;)

snälla bli 18 november nuuuu


städtorsdag

har storstädat hela dagen hehe nu hitta jag på lite men städa i några timmar så nu är det fint, vårat rum va värst eftersom de inte är så stort och vi har väldigt mycke saker så blir de vääääldigt smutsigt så där inne tog det en timme att bara röjja undan och damma :O men värt de nu efter och sen gick resten av huset rätt snabbt så ;) tvätta även en stor full tvättmaskin och lyckades utan att fråga mamma om hjälp en ändå gång, vuxenpoängen rullar in hehe skulle även lagat maten men hann mamma börja med hehe synd (a)


 


TORSDAG 150911

God morgon! Har precis kollat bonde söker fru på tv4play haha dom är ju för söta, måste se vem dom väljer nästa vecka hehe ska sova en timme till sen fixa mig för att ta en fika med Nicoline, vet inte när vi träffades sist egentligen :O

lovely

 


Mysdag med Malin i stan!

Herregud va vi har gått idag va haha är helt slut i hela kroppen :O va mysigt som vanligt att träffa balla mallan och vi tog först en mysig fika på rosa pantern sen gick vi eller nej, BLÅSTE runt i hela stan haha Malin blåste nästan omkull en gång va helt sjukt! Fick med mig en påse hem med en mysig hösttröja i också, illa nu har jag shoppat något varje dag denna veckan och ska iväg imorgon igen, aaaajdå men ibland ska man leva livet ;)


ONSDAG 140911

God morgon! Har varit vaken en stund nu och ligger i sängen med Daniel och han bara nördar :( ska börja fixa mig nu för om en timme ska jag ta bussen till stan för att träffa Malin ;)

TISDAG 130911

Har hittat mina schnögga byxor äntligen!!!!! Är överlycklig :D kollar idol nu och va inne på gymmet en sväng idag, bakade bullar med mamma innan jag drog in och dom blev för goa nästan. Imorgon ska jag få träffa min saknade Malin, va rövlängesen vi träffades :(

Sista andetaget

Ligger redan i sängen och läser faktiskt en asbra bok, sista andetaget heter den och de är en verklighetsbaserad bok. Känner faktiskt igen mig med massa saker där i och de skrämmer mig, ni som läst den vet nog vad jag menar. Har aldrig varit så skönt att duscha som de va förut, duscha nog i 40 grader minst! Har dock inte släppt att jag inte hitta byxorna idag, fanns bara ett par i hela stan i stl 42..... Jag måste ha dom om jag så ska behöva åka till allum, allingsås och backaplan så ska de bli mina hehe

Biljävel

Sitter på tåget påväg hem från stan och blev nerskvätt av en biljävel precis innan jag kom till stationen, du som körde borde få vattenplaning och köra av vägen nu direkt innan du förstör andras dag! Aaaah hade precis shoppat och letat röven av mig efter ett par byxor men de fanns ingenstans så de blev bara en liten tröja men va nöjd ändå så kommer den fittbilen... Ska hem fort som fan nu sen duscha direkt och på med myskläder! Såg förresten Hollywood Maria på nordstan, så vill jag se ut när jag är 50 tack!

kan knappt vänta tills den kommer ut, vill se nuuu


MÅNDAG 120911

God morgon! så gött att äntligen få sova ut va, vakna inte ens av tvättmaskinen som pep i  över en timme hehe har sånn sjuk träningsvärk sen gymmet igår för vi körde bara boxning, fy fan min mage är död :O
satte precis på en till tvättmaskin och ska äta frukost, sen ner med mamma och handla när hon kommer hem, måste till komvux idag och lämna mina betyg oxå, har haft 2 veckor på mig, dåligt dåligt.. så nästa vecka börjar jag plugga igen, wiie va kul! bara 20/vecka så de fixar jag

SÖNDAG 110911

God morgon! Sitter på bussen mot stan nu med min älskling för vi ska träna en sväng :) är inte alls taggad men blir skönt efter iaf ;) hyrde filmer igår och såg först fast 5 och den va så jävla bra, den bästa av de 5 filmer som finns och de kommer säkert en sexa för de slutet måste ha ett till slut hehe :D sen hyrde vi en till som hette the housemaid och de va seriöst den konstigare film jag nånsin sett, mannen i familjen va otrogen med barnvakten och sen blev hon gravid och blabla sen hängde hon sig mitt framför dom och sen elda upp sig själv? Undra va fan den handla om egentligen, va ju dock tjuven att se klart hela dum som jag är för trodde man skulle fatta någon gång va allt gick ut på men de gick inte. Haha och Daniel somna så han måste se om den ikväll ifall han fattar, kanske bara är jag som är trög hhehe

fräschish


LÖRDAG 100911

sicket mysigt väder det är idag, för exakt ett år sen va de dagen innan vi skulle till mallis, ååh va jag vill dit! jag och mamma ska köra m&m till landvetter sen för de ska nämligen dit ett bra tag nu, har lust att bli nerpackad i en av deras väskor (a)
firade mormor igår i torslanda hos mina kusiner och gud elin ör ju världens sötaste unge, kan inte sluta kolla på henne och jag fick sånt bebis sug igår va, helt sjukt va mycket jag vill ha en egen liten bebis att ta hand om och gosa med 24/7 (a) haha läser daniel de här lär han få panik hehe men åååh va mysigt de hade vart! hoppade även massa studsmatta med hilda och gustav tills de blev för mörkt typ så blev de lite film och goggos istället!

goingen i pyjamas ååh!

åååh man vill nästan äta upp henne!

systrarna gosar lite

haha kolla uppochner går de med ;)

plutten blev trött och la sig såå söööööt

 


wordfeud

fuck jag har blivit fast i de nya omtalade spelet som finns på allas telefoner nu, har nördat i en timme nu och har massa att göra men blev helt fast.. bra träning för hjärnan men fan va tid de tar, spelar om 6 stycken nu så full rulle! ska slita mig från skiten nu och fixa mammas hår sen mitt och sen äntligen måla mina naglar, har vilat dom i 2 veckor snart så nu är de helt normala igen ;) sen ikväll ska vi till torslanda och fira min mormor som fyller på söndag med mina kusiner, ska äntlige få träffa dom för sist jag såg dom va i JUNI så hoppas jag känner igen dom hehe

FREDAG 090911

God morgon! Daniel gick för en stund sen och kan inte somna om nu när jag äntligen ÄR ledig :O jobbet fråga om jag kunde jobba idag med men känner nu att de va skönt att jag sa nej för visst, jag hade hunnit men då stressa hem för att sen åka iväg. Ska bli såå skönt att sova en stund till när jag nu somnar men de går och sen ska jag ner en sväng till kungs för drömde att jag hitta massa fina plagg hehe och då måste de ju stämma..?!

På tåget

Ska in och träna nu en stund, hann förresten storstäda våran grisia lya innan jag åkte ner till tåget, va tvungen att säga hur duktig jag har varit lixom hehe just de, träffa världens sötaste hund på jobbet förut, gud va de sötaste jag nånsin sett! De va bara 8 veckor så va som en liten mjuk nalle dock bet alla haha fast kändes knappt me de små bissingarna!

På jobbet

Har frukostrast nu och de har gått asbra hittills, haha kommer säkert hända något asdåligt nu bara för att jag sa så.. Slutar om typ 2 timmar och ska ha rast också så de blir 2 timmar kvar att jobba bara, sen hem en sväng innan jag ska in och träna idag igen, dock utan energibajsdryck idag! Fy fan aldrig mer, mådde typ som när man är bakfull fast 4 gånger värre!

TORSDAG 080911

God morgon! Ska upp om 40 min så tänkte sova tills dess hehe har aldrig sovit så gott som jag gjorde inatt, vakna inte en ändå gång och va lagom varmt och Daniel har legat väldigt stilla wohoo ;) jobba till ett idag bara och får se om jag orkar träna idag, va helt slutkörd igår igen och jag drack den nya celcius drycken innan och de ska jag aldrig mer göra, mitt hjärta banka tusen slag per minut och mådde skitilla efter träningen för skaka i hela kroppen eller darra typ sen mådde jag rövilla! Dock orkade jag mycke mer på gymmet än vad jag brukar göra men läskigt att må så faktiskt :O nej nu ska jag sova, 35 min tills jag ska upp

På tåget

Påväg in till stan för att gymma :) sånt jävla tråkigt väder så hade vart guld värt om jag sola efter som en belöning också (a) öser ner pissregn just nu... Och paraply lär inte hjälpa för de blåser som fan ju :O har de rätt bra på tåget, funderar på att sitta kvar här tills de har slutat regna hehe

På jobbet

Har Lunchrast nu och slutar om 2 timmar :D ska hem sen innan jag ska in till stan och träna med min älskling :) har fortfarande sån sjuk träningsvärk så vet inte hur de ska gå bara hehe ska jobba imorgon med så får ta de lugnt så jag kan röra mig imorgon :O

ONSDAG 070911

God morgon! Ska snart gå upp för att åka och jobba, ska bli kul att komma tillbaka faktiskt! Dock så har jag sånn träningsvärk så lär va stel som en pinne men de går bra ändå! Jobbar bara till 14 så inget långt pass :) är väldigt sugen på att somna om till tjugo i men är knappt någon ide, lär bara bli ännu tröttare! Haha igår gjorde jag en sånn och vakna 40 min senare än vad jag skulle gjort (Y)

Shopaholic

Gud nu är vi hemma! Hela min kropp värker och har lovat mamma lite massage, bra tajming! Köpte massa fint och bl.a. en massageboll som Daniel ska få massera mig med sen hehe ska tvinga han om han inte vill ;) har även köpte lite grejer till han och han kommer inte bli glad eftersom han hatar att få saker fast jag älskar att ge saker så han får bara bita ihop denna gången, kunde inte låta bli när allt är så billigt haha nej men de va fina saker och bra som han behöver (a) nej nu måste jag massera mamma för hon tjatar så sen börja med maten, ombytta roller typ?

TISDAG 060911

God morgon! Är på mycke bättre humör idag hehe för om en och en halv timme drar jag och mamma till Ullared :D va en pissdålig dag igår, gick inte ens bra på gymmet så shopping behövs verkligen idag (a) ska gå upp vid sju så funderar på att somna om en stund till. Dock kommer de bli segt att gå upp då för är redan lite halvpigg så nästan bättre att gå upp nu kanske? Haha vilket problem jag har..

MÅNDAG 050911

God morgon! Hann somna om halv åtta men blev väckt nu igen av en lillebror som blir sur för att jag är ledig och inte kan gå upp och vara snäll och köra han? Sen när jag säger att jag är ju redan vaken så kan lika gärna köra honom då så blir han sur och går? Många jag känner har väldigt svårt för ett nej men har bestämt att nu ska jag va likadan tillbaka mot alla helt seriöst, inget man gör är bra nog och de man har gjort innan betyder fan ingenting. Bara man får som man vill hela tiden så kan man va med mig, glöm de nu! Ååh så underbart att va vaken redan nu när jag hade planerat att sova tills jag äntligen fick vakna av mig själv! Får väll städa huset lite eller något sånt kuligt som jag har gjort varje jävla ledig dag jag har haft!

SÖNDAG 040911

Hellu! Ska hämta Daniel från tåget om en timme så nu väntar jag bara på att klockan ska bli halv så jag kan åka, är så jävla irriterad så kan inte va stilla. Va och städa hos m & m förut sen la jag mig i solen en timme och de va så konstigt att ligga i bikini i stekande sol och asvarmt ute med bruna löv runt solstolen :O hade gjort vad som helst för att åka iväg en vecka utomlands nu, skulle åkt till mallis en vecka men sen bestämde vi efter mycke fram och tillbaka att se va bäst för oss att va hemma men sen ångra vi oss lite och kollade Fritidsresor i fredag och då va de fullbokat på hotellet....... Så va meningen att vi inte skulle åka tydligen, får tänka så istället ;) såg en bra film som gick på tv förut och de va en som hade så fin frisyr, hon hade plattångslockar så försökte på mig själv men istället blev de spikrakt som vanligt när jag vill göra något med håret så lägger de sig rakt ner istället! Tänkte locka med men gav upp när mitt humör svängde och de va nog bra de hehe

water for elephants

wiie min cpdata funkar igen, vet inte hur länge den håller men den brukar hålla på så här, haha den har typ perioder så kommer och går om den vill eller inte :O har haft en superbra dag med nicolina inne i stan hela dagen :D räkna allt jag tjänat idag och det va mer än 2 arbetsdagar kan ja säga :D grymt bra så nästa vecka åker jag och mamma till ullared heheh vet va där för precis en vecka sen idag men kan ju aldrig få nog av de, som paradiset för mig hihi okej överdrev lite där kanske men jag vet att jag kommer bränna för mycket pengar där nu igen, blir alltid så ;) kollade på ännu en av de bästa filmerna jag sett ikväll, water for elephants och gud va hemsk och bra den va! ska nog köpa den i ullared hehe (a) va lite lik the notebook på något sätt, älskar sånna filmer och får passa på att kolla på sånt "trams" när daniel inte är här för han bara somnar när vi ska kolla :( haha som igår kolla vi en asrolig film och sen hör jag han snarka helt plötsligt, 3 GÅNGER UNDER FILMEN och till sist lät jag han sova faktiskt haha :D ska upp och städa imorgon innan m&m kommer och sist jag städa va i juni så kommer kännas som första gången typ, nej lite sitter kvar hoppas jag men segt kommer de bli att gå upp tidigt igen, får aldrig sova ut och ändå SKA jag vara ledig :( vart uppe sen sju imorse så nu ska jag faktiskt fixa mig för sängen sen chilla vid datan tills jag somnar, go lördagkväll (Y) god natt


LÖRDAG 030911

Haha är i stan med Nicolina nu och har sålt massor :D har fått sålt mycke mer än vad jag har räknat med så de är bara bra :D ska åka och fira med mat sen hehe ikväll ska jag va helt ensam hemma eller om Tobbe e hemma med mig så ska kolla film och möla godis (a)

FREDAG 020911

Kom hem från stan för en stund sen. va på f.torget först sen åkte vi till 421, ikea i kållered och sen hem ;) nu kom Daniel och pappa hem så nu ska vi feka och sen slappa resten av kvällen, ska bara åka ner och hyra film annars ska vi bara va hemma & mysa ;)

God natt

Ligger i sängen och kollar robinson, är helt slut i hela kroppen och de känns asgött :D ska upp tidigt imorgon så ska sova efter parlamentet ;) jag och mamma ska fixa lite grejer sen åka in till stan och shoppa wiie de förtjänar vi ;)

på tåget

Gick ner till tåget idag, vet inte vad som har hänt med mig men bra är de iaf! Ska in och träna nu, ett svettigt pass lär de bli hehe. Har städat massa där hemma idag sen la jag mig faktiskt i solen en timme och svettades i bikini :O haha asgött va de fast kändes helt fel att ligga där nu hihi

TORSDAG 010911

God morgon! Ska försöka somna om nu när Daniel har gått men har hunnit bli ganska pigg så lär ta en stund, har inte alls sovit bra inatt och har drömt en jädra massa nu igen...Fattar inte vad man får allt ifrån.

RSS 2.0