Valborg va de ja

Bryr mig inte om att de är Valborg direkt och ska ändå jobba imorgon med så de är bara bra :) känns konstigt att de är på en måndag oxå haha
Ligger i sängen och kollar på tv med min älsklingen, är så slöa va haha men ska dra till maxi om en stund så vi inte ligger här hela kvällen för lär somna om en halvtimme då och vill gosa lite ju (a)


MÅNDAG 120430

God morgon!
Har frukostrast på jobbet nu och de har gått jättebra än sålänge, lugnare än nånsin!
Idag får jag träffa min man äntligen, som jag har saknat han! Ska försöka hinna in till stan sen oxå, slutar 16 idag så jobbar som en heltidare haha att jag är ovan eller!


Haha så man ska tänka nu ja!

Ska verkligen tänka på texten när jag är sugen på något, vill ju lyckas med mitt mål så behöver all inspiration och motivation som går!

 


Hemma i kba igen!

Haft en underbar helg nere i Varberg hos mormor och morfar :D har nu packat upp alla påsar och kläder så ska istället börja packa lite inför Halmstad och Kreta, om en vecka åker vi till värmen och jag längtar mer än nånsin :D fast de ska bli så mysigt att åka iväg med min älskling först, har längtat efter detta sen vi först prata om de ;)
På hotellet har de bubbelpool och gemensam bastu så där lär vi sitta så va ju tvungen att kolla vilka bikinisar (ska BARA ha med 2!!!) som sitter bäst hehe så blev den nyaste som är virkad och sen den gamla favoriten med lite blingbling ;)
Ska snart käka kvällsmat sen inta soffan för ikväll, känns på ett sätt som att jag inte har gjort annat än sovit men ändå så är jag seg..


SÖNDAG 120429

Ååh fy fan va svettig jag är va, har precis vart ute och sprungit/gått i en timme! Kände av att jag inte har tränat på flera dagar så behövde verkligen dehär! Ska ta en dusch nu och om en stund ska vi börja dra oss hemåt tyvärr, jobbar tidigt imorgon så vill komma hem lagom och hinna packa upp och så :)


God natt

Ska sova nu, sov middag förut i 2.5 timmar haha men kommer nog sova lika gott inatt för de ;)
De går alltid så fort när vi är här och tråkigt att vi bara kan stanna 2 nätter :(
Imorgon blir de en lång sovmorgon och ska inte ställa klockan eller något, någon skulle bara våga ringa och väcka mig!!

Tänkte förresten börja med en ny grej i bloggen, får se hur jag lyckas med
detta för med dagarna har de gått rätt segt hehe


Chilinötter är min nya drog!

Har ätit ett kilo nötter idag typ, vill ändå ha mer haha!
Vi va inte ensamma nere i Ullared idag kan jag ju berätta, fy fan va folk. Fick bytt mitt smycke iaf så får de hemskickat nästa vecka :)
Va nere vid sjön och vid våra gamla kojor som inte finns längre då alla stormar har förstört dom :/ ska nog sova någon timme för shit va trött jag är va! Ikväll ska vi grilla så ska försöka hålla mig borta från nötterna nu så att jag orkar äta världens goaste kött sen som bara morfar kan göra extra gott ;)

Åt "nallekorv" till frukost förut, vet inte hur ofta jag åt den när jag va liten bara för att de va en nalle haha


LÖRDAG 120428

God morgon! Ska snart åka ner till Ullared, hoppas på att vi kan andas där inne hehe är redigt trött så ska chilla resten av dagen sen :) är jätteskönt att vara här nere men jag undrar hur jag tänkte när jag packade haha har med mig 7 linnen och 4 av dom är vita?!? Bra Knäpp är jag ju.


Fredagsmys hos mormor och morfar ❤

Sitter i soffan nu helt slut i kroppen efter denna dagen haha har ätit go pizza och kollar nu lets dance :) fick köpt en massa fint på Ullared och köpte även en piercing som e sönder så ska ner och byta den imorgon så lär la bli någon gul påse till hehe :D


Mot Ullared wohoo

Väntar på att tobbeboii ska sluta skolan så att vi kan dra ner mot kära Ullared :D måste oxå bara säga att jag har världens bästa älskling!


FREDAG 120427

God morgon! urdåligt bloggande de senaste men har inte haft tid över. är med mitt hjärta nu som snart ska åka och då ska jag ner till kungs med mamma för lite shopping hehe jag ska dock försöka hålla mig för ska nämligen shoppa en del senare nere i ullared :D ska vara nere hos mormor och morfar i varberg i helgen med min bror så självklart passar vi på att ta ullared när vi ändå är där nere ;)
ska ju bli sommarväder i helgen och nu är de fortfarande kallt ute så har ingen aning om vad jag ska packa ner än haha mitt stora problem! älskar att packa men blir alltid för mycket (a)

hahahaha


Greys

Kollade precis greys och de är ju megabra, Varför slutade jag följa det?!?!! Ska sova snart för är dödstrött som jag har varit den senaste veckan typ, blir en liten sovmorgon imorgon innan jag ska ner till vbg sjukhus, min bästa mormor ska följa med mig så ska först dra och käka så de blir något roligt av de oxå hehe :)


ONSDAG 120425

Har äntligen slutat jobbet och är nu påväg in till stan, har haft så sjukt mycke att göra idag va! Hade frukostrast nästan en timme senare än vad vi brukar och de har ringt HELA TIDEN verkligen.. Så ska bli skönt att ta helg nu hehe jobbat 2 dagar och tycker de räcker så på en vecka ;)
Skummaste vädret har de även varit idag, tydligen åskat inatt som jag inte har hört men alla har haha och de är bara bra för är livrädd för åska :/
ska bli skönt att snart lämna Sverige för massa sol och bad i Kreta :D


God natt

Ska bli goare än nånsin att få lägga huvet på kudden och sova nu, va ju ett tag sen jag jobba plus att de va ett långt pass jag hade så är helt slut nu. De va självklart jättekul att träffa alla mina gamlingar men de tar på krafterna kan jag ju säga! har bland annat ont i fötterna för springer ju runt i crocs som inte alls är bra för fötterna så många timmar och mina lår har redan träningsvärk haha!
Klockan är tyvärr ställd på tjugo i sex för ska jobba tidigt imorgon och har turen att få ta rapport oxå ;)
Men imorgon är de sista dagen denna vecka som jag kommer jobba så bara jag vaknar och kommer dit så går de :)
Så nu ska jag sova, kommer bara ta några sekunder från att jag blundar och lägger mig ordentliget tills jag somnar!


Galet varmt

Är redan på jobbet, haha nästan 40 min tidig idag! Tänkte kolla om chefen har tid nu för de hade hon inte sist då jag väntade. Galet varmt är de så har nästan lust att åka ner och slänga mig i havet innan jag börjar, klagar inte men har alldeles för mycket kläder på mig haha!


TISDAG 120424

God morgon! Blev inte alla som jag tänkt mig idag för skulle träffat Nicolina men nu ska jag jobba istället :( börjar redan klockan 13 så måste gå upp snart, måste ner till kungs innan :)
Haha och nu inatt har jag drömt hur konstigt som helst, dock va de sommar så de va ju ett plus men ändå, haha jag är konstig som får till sånhär! inget hänger ihop egentligen fast på något sett gör det de ändå haha


bilder från min 20 års dag med dom bästa ♥

alla bra bilder har jag snott av balla mallan hihi och de suddiga är tagna med min älskade telefon ;)

lyckligare 20 åring får man leta efter!

tack till alla som gjorde min födelsedag till den bästa och tack för alla fina presenter ♥

Call me maybe

Haha kollar Morgan och Ola konny nu, vilken jävla engelska dom kan haha sämre än min ju!
Har varit i stan hela dagen idag, först träffa jag Amanda och vi va runt i stan ett tag och sen drog jag iväg till gymmet, va så jädra gött att träna idag! Va sedan kvar i stan med älsklingen och träffade även Sara som jag inte pratat med på över ett år så hade en del att prata om hehe men nu är jag hemma och ska bli så skönt att sova sen, kommer dock bli väldigt tomt i sängen helt själv :(


MÅNDAG 120423

God morgon! Sitter på tåget med Daniel nu och ska in till stan för att träffa Amanda :) är så sjukt trött så tur att vi fick en sovmorgon idag hehe
Kunde ju inte ladda upp bilderna här igår så får fixa de vid datan ikväll eller imorgon, blir as sur på denna appen ibland!
Ska dra till gymmet en stund sen för jävlar vad mat jag åt igår va, gick nog upp flera kilon :/ inte långt kvar till Kreta nu och har ju hållt mitt mål att gymma minst 3 gånger per vecka så ska försöka fortsätta med de!


SÖNDAG 120422

Herregud vilken jävla födelsedag jag hade igår, helt sjukt bra va den :D
Började med att åka och sola med Daniel, träffade sen Nicolina för att inviga min systemetoskuld, va som en förvirrad tysk där inne haha
Sen på kvällen kom alla underbara vänner hit för förfest innan vi skulle dra ut. asså jag skojar inte, när jag och Daniel kolla på bilderna idag som togs igår så känns de som att vi har varit med i filmen baksmällan ni vet när dom kollar på bilderna dagen efter och bah vafan?!?!! Haha helt sjukt va kul jag hade va, ska försöka lägga upp lite bilder nu men kanske inte blir alla för bloggar på iphonen nu.
Idag har de vart släktkalas här och har fått massa fina presenter, fick jag även igår hihi
Nu ska jag och min man mysa till en film, först försöka fixa över bilderna hit ;)


fredagsmyyyyys

nu är jag nog klar med allt som går att göra idag iaf, har en del som bara kan fixas imorgon ;) om en liten stund ska jag gå ut och möta älsklingen vid bussen, ösregnar ute men vad gör man inte för den man älskar mest hihi
medans jag väntar ska jag se ett till klipp av den vita stenen, kommer ihåg nästan allt sen vi va små och då såg vi på serien typ varje dag haha hade en egen liten vit sten när jag va liten för jag ville ha den så som fia hade haha lol passade jävligt bra där! tror förresten jag har kvar den i någon låda där nere, måste nääästan kolla men först, ett till klipp (a)

Fuck You Pay Me - Min Min Min

vet inte om jag gillar låten riktigt men efter några gånger börjar den nu bli bättre, kanske en ny favorit på g?


FREDAG 120420

hellu! har varit och handlat en sväng på morgonen och tror ni inte att jag glömde en grej ändå? kom på de när vi stod i kassan då jag redan hade sprungit iväg en gång innan... så får inte glömma de nästa gång jag åker iväg hehe ska börja storstädningen nu och igår ahde vi en stor nattgäst här så nu måste de verkligen bli rent överallt!

den vita stenen del 2


Jersey shore

Oherre kollar Jersey på mtv nu och dom är ju galna haha! Sjukt underhållande :D
Har redan träningsvärk i typ heeeeela kroppen efter ninas pass :D sån jädra skillnad när hon har passen, längtar redan till nästa zumba ;)
Ska snart lägga mig för imorgon har jag inte tid för någon sovmorgon, är redan dötrött så kommer gå fort när huvet har hamnat på kudden hehe


På tåget

Är påväg in till stan för core och zumba med Amanda ;) hann inte städa alla idag så de får bli imorgon, har handlat hem de mesta som behövs iaf :) så legat och latat mig har jag icke gjort den som nu trodde de hehe
Missade dh i tisdags så kollade på de imorse och Mike blev ju skjuten, asså om han dör så blir jag ledsen på riktigt :( undrar hur många avsnitt de är kvar egentligen, sista säsongen nånsin vet jag iaf att de är :(
Nej ska nörda nu innan tåget är framme, Daniel har visat mig ett asaroligt spel som heter jewel nånting, farligt med alla dessa appar och spel!



TORSDAG 120419

God morgon! Somnade redan kl tio igår för vi va så jädra trötta, haha skönt att kunna somna tidigt ibland för är pigg nu :) även om jag ligger kvar i sängen fortfarande hehe men ska gå upp nu när älsklingen åker :)
städtorsdag idag och jävlar va de ska städas va, är för de första smutsigare än smutsigast här nu för va ju borta förra veckan så mitt rum har en del damråttor om man säger så! sen kommer folk hit både lördag söndag så då ska de va fräscht här ;)

Älskar denna fina bilden på Elin ❤


På tåget

Hade en nära döden upplevelse idag, gymmet kan verkligen vara farligt höhö helt seriöst så har jag aldrig tränat så hårt, dog nog en stund i solariumet efter träning!
Va på torget en sväng innan gymmet med mamma och hittade lite grejer som jag önskar mig, bara några dagar kvar nu ju :D
Mår så sjukt illa nu för kroppen behöver mat plus att jag e åksjuk, bra att blogga samtidigt (Y)


ONSDAG 120418

Har nu jobbat klart redan, va mitt kortaste pass nånsin men skönt va de! Väntar nu på att prata med mig chef, dock sitter de en annan där inne så får se när dom e klara, om hon e kvar där inne till tolv så går jag.
Ska dra och träna sen, har fortfarande en grym träningsvärk i rumpa och lår så får se hur de går hehe


God natt

Denna dagen har ju gått galet fort, va lika kul att träffa Nicolina som vanligt :D blev först shopping på kungs sen hem till mig och då satt vi på våran inglasade altan i solen utan jackor och sån skit, jätteskönt va de verkligen och vi hann även planera lite inför helgen ;) satte mig sen vid datan ikväll igen och gjorde bort massa timmar...
Ska käka klart nu sen lägga mig, upp tidigt för en kort arbetspass som passar väldigt bra just imorgon :)


den vita stenen del 1

åååååh älskade verkligen den vita stenen, hitta massa delar på youtube nu så här har ni första delen ;)



Väntar

Väntar på att klockan ska bli halv ett så att jag kan åka ner till kungs för att träffa Nicolina :D va asalängesen vi träffades sist, inte alls okej :(
Nu är de jätteskönt ute o snön är borta och solen skiner, underbart!
Kanske sätter oss en stund på vårat ställe idag igen om de blir lite varmare ;)


TISDAG 120417

God morgon! Drömt helt sjuka grejer inatt va, inte mardröm utan bara konstiga grejer!
Ska snart gå upp och åka bort för att städa, såg att de ligger snö ute förresten !!!!?!??! den tinar säkert bort redan idag för de är ju inte så mycke direkt :)


Ny favorit


bra start på veckan

jättebra dag förutom att de inte va nina på zumban förut, de gjorde mig fett besviken men de va ersatt med ett bodyjam (inte hundra om de hette så hehe) pass som va kul men svårt då man inte kan alla steg osv :) känns rätt bra i benen redan nu kan jag ju säga hihi så bra träning va de!
har suttit vid datan för länge nu, fastnar hur lätt som helst här tyvärr och imorgon är de fullt upp så ska snart pysa ner i sängen, helt själv :(

läste lite om breivik förut, rättegången börja ju idag och han är ju så störd så de finns inte. sjukligt störd fast han ska fan inte ha vård för de och slippa fängelse! hade jag fått bestämma hade jag dragit av han naglarna (är tydligen den värsta smärtan som finns) sen skjutit han i benen och efter de gett han till massa tigrar, typ så hade jag gjort. de lägger lixom ner hur många miljoner som helst för det psykot istället för att avrätta han, han vill ju synas och bli "känd"!

så fin♥



Haha grym eller äcklig?


Mot stan!

Sitter på tåget mot stan nu, ska träffa Amanda en stund innan vi drar på zumba :D hoppas verkligen att Nina är
där idag, ingen är så bra på att köra zumbapass som hon är!


Ändrade planer!

Ååh de plinga på dörren för 2 timmar sen och vet ni vem som stod där? Daniel min lilla gosebjörn stod där hihi :D så ska städa imorgon istället och gosa med han innan jag ska dra och hämta mamma snäll som jag är ;)


MÅNDAG 120416

God morgon!
börjar morgonen med att tömma diskmaskinen, roligare grejer finns ju! så alltså kommer dagen bara bli bättre och bättre höhö ska snart dra till mitt andra jobb och städa lite :) har varit jättemysigt att sova med min älskling inatt, saknat ihjäl mig de 2 nätterna han inte vart här :(


Ännu en jobbhelg avklarad!

Haft en väldigt väldigt bra dag på jobbet idag, jobbat med natasha och på över ett år va detta första gången vi faktiskt har fått jobba med varandra på samma avdelningen haha äntligen! hoppas på att de sätter oss mer i sommar för de har gått jättebra idag :D
Väntar nu på mitt hjärta som kommer med tåget om några minuter, ska somna gott i hans famn sen ❤


SÖNDAG 120415

God morgon! Har sovit hur gott som helst inatt, kommer vara go och glad hela dagen idag ;) ska snart käka frukost när jag har orkat dra mig upp ur sängen hehe börjar jobbet kl 13 idag så hinner inte åka iväg eller något innan direkt, måste fixa deklarationspapperna som jag inte kan göra själv som pappa ska hjälpa mig med :)
Ska även rota igenom mitt rum för har massa skit framme som måste bort!


Aaaaaaaaaah

Blir så jävla irriterad, hur svårt kan de va att hålla sig till de man säger? För när andra inte gör de då blir de ett jävla liv!

Inte första gången jag säger de men ibland stämmer de jävligt bra, ni med snopp saknar ju för fan hjärna.


Pusselipuss

Ska snart käka, avlider snart så hungrig jag är va! Va asaskönt ute förut och mina ben värker efter allt spring idag haha har ju inte gymmat på en vecka så inte konstigt! Har förresten hittat en klänning till min födelsedag nu, tycker verkligen om den (haha efterbliven jag är, vem fan köper något fult lixom..) dock är den helsvart, fanns bara i svart eller grönt. lite tråkigt kanske men bättre de än grönt för de är inte riktigt min färg.
Ska hoppa in i duschen sen efter maten och sen dö i min säng, är inte van att jobba typ haha så sjukt lat är jag.


7

Gud va sleten jag är eller, känns som jag har dansat en hel natt typ. Som tur va så gick jobbdagen fort och de fanns saker att göra hela tiden ungefär, brukar vara segt att jobba till 15 på en helg i vanliga fall.
Ska snart gå pw med mamma och sen ska vi grilla, perfekt väder för de ju och jag hoppas verkligen de håller i sig nu, om en vecka fyller jag 20 och då ska de fan va varmt och fint väder! :D


LÖRDAG 120414

God morgon! Har sovit så sjukt dåligt inatt men är ändå på rätt bra humör, tur de! Precis tagit rapport och ska förmodligen byta så jag är nere på "min" avdelning hehe vill va nere idag så hoppas de går :)


Fredag den trettonde= Turdag för mig ;)

Ingen olycksdag här inte, ska sova nu så de är väl om jag skadar mig själv i sömnen då.. Haha hur stor chans de nu är ;) saknar Daniel asamycke redan, vi har ju varit med varandra varje minut sen förra helgen typ så känns jättetomt efter vara några timmar nu :( kommer hinna sakna ihjäl mig tills på söndag så bäst för han att han sover här då (a)
Nej klockan är ställd på tio över fem för ska ta rapport på jobbet imorgon så ska vara där halv sju redan så nu ska jag försöka sova så jag orkar denna låååånga arbetsdag!


En nyduschad tjockis börjar nu sitt fredagsmys!

Syns de att jag älskar stjärnor eller? ;)


Haha cp telefon


FREDAG 120413

Undra va som kommer hända idag freda den trettonde.. Än så länge har inget hänt mig och hoppas inget händer! Sitter på tåget från Töreboda påväg hem nu, Daniel stanna kvar och jag är tvungen att åka hem idag för ska jobba imorgon och söndag :( har haft jättemysigt här och de får absolut inte gå så långt till nästa gång vi åker hit som de har gjort nu!
Börjar bli åksjuk för glömde ju ta pillret idag igen så ska lyssna på musik och försöka sova lite tills vi är framme i Göteborg :)

Söta Alvin 😊


Rubrik

Va hos Daniels pappa och Camilla en sväng och fick träffa deras ursöta hund Disa som va sjuk idag men ååh så söt! Va där och käka sen åkte vi hem då de åkte till veterinären. Har varit ute med scott en sväng och ska snart bada i de balla badkaret :D
sitter ute i uterummet nu och de är jätteskönt väder idag, valde helt rätt dag att åka till Örebro ;)

Söta Disa


TORSDAG 120412

God morgon! Ligger fortfarande kvar i sängen men snart ska vi gå upp hehe va en jättemysig dag igår och de kommer de bli idag med :) ska snart duscha och äta frukost sen iväg till Daniels pappa en sväng :) ska åka hem imorgon redan och dessa dagar har verkligen gått för fort :(


ONSDAG 120411

God morgon! Sitter i bilen påväg till Örebro med Daniel nu :D ska ta en heldag på marieberg tror jag de hette hehe ska bli jättemysigt att gå där bara vi två :) hann med lite bebisgos med Alvin innan vi åkte, asså jag är ju kär i dom ögonen och hans kinder :D blir liiiiite sugen på en egen bebis ju!


TISDAG 120410

Hallå! Har legat i soffan och kollat på tv med älsklingen, har haft massa bebismys med Alvin oxå :D asså världens goaste kinder verkligen! Ska ut med scott nu och gå en sväng, trivs så sjukt bra här!


Godnatt

Har haft en sån mysig dag här eller kväll kanske man ska säga hehe för de första så blev jag inte åksjuk på tåget yeey glömde ju ta tablett innan.. så va lite orolig att jag skulle spy men de gick prima hela vägen :D bara chillat och kollat på en film & tv sen vi kom hit, håller på att somna nu haha har ju varit vaken sen 7 imorse så inte konstigt om jag är dötrött!
Imorgon ska vi bara ta allt som de kommer och göra de vi känner för, asgött att kunna göra exakt de vi vill och inga måsten :D
hoppas att de är bättre väder så vi kan köra pw oxå ;)
Nej nu somnar jag snart, god natt 💗


Sjukt äckligt

Ser för fan ut som en apa ju!


Ut i regnet!

Ska ner till kungs och köpa med sallad till tåget nu, ska bli mysigt att åka tåg, extra mysigt när de regnar ;) dock inte lika trevligt att behöva vara ute i de.
Så hejdå lilla Kungsbacka ses om några dagar!


MÅNDAG 120409

God morgon! Har precis kört Daniel till tåget så ska börja fixa iordning mitt rum som är ett bombnedslag och sen packa, vi ska åka och hälsa på Daniel familj i veckan så om 6 timmar tar vi tåget dit upp :D
Har lite panik vad jag ska ha för kläder och skor med mig bara för här regnar de och där uppe är de snö, shit vilket problem jag har va haha
Filmen vi såg igår va typ en norsk asdålig porrfilm som va för vidrig så vi kolla inte klart den haha undrar hur hon som spelar huvudrollen kunde gå med på de! Vi hade hyrt Svensson svensson och the double oxå så dom kollade vi på ist, ss va asrolig och td va riktigt bra faktiskt, trodde inte jag skulle gilla den för de va en action men bara man hänger med så ;)


Söndagsmys med baby

Har precis varit och hyrt 3 filmer, ska ha myskväll med min man och de gick ju bara skit på tv ikväll. Har hyrt en film som heter ligg med mig och den verkar helstörd haha har kollat i 2.5 min och undrar vafan vi hyrde den för haha :D
Ska ge den en chans iaf, den är förresten på norska oxå så det drar ju ner den ännu mer. men har 2 andra filmer som verkar bra, får se hur många vi hinner se ;)


Sånthär brukar jag och Daniel prata om, väldigt intressant att veta om varandra lixom


SÖNDAG 120408

Har rast på jobbet och slutar om en timme redan, har gått jättefort! Ska till mitt andra jobb sen höhö och hoppas jag hinner ut i solen en stund oxå, jätteskönt ute ju!
Finns massa goa bakelser på jobbet så ska trycka i mig en, farligt att jobba på påsk för på varje bord finns de påskägg och inga dåliga heller, kommer ju ha gått upp 7 kilo efter helgen..


Lördagsmys

Älskar mitt jobb, ville knappt sluta idag. Jobbar tidigt imorgon så ska duscha nu sen kolla film med Daniel, blir paranormal 2 om han nu vågar ;)


Kära dagbok

Haha herregud hitta min gamla dagbok i min låda förut, skämdes rejält när jag läste igenom den och ville inte ens minnas de jag skrivit så nu blev de papperskorgen, kommer nog ångra detta så stort om 30 år haha!


LÖRDAG 120407

Ååh ska åka till jobbet om 1 timme ungefär.. Känns sådär just nu men de går ju när jag väl kommer dit. Körde mitt hjärta till stationen nyss så ska dammsuga min bil nu för jävlar va smutsig den är haha katastrof verkligen. Kan typ fylla en hel hink med grus från alla mattor, då är de på tiden att jag städar faktiskt! Ska sen vila lite innan jobbet, knappt sovit inatt så är på jättedåligt humör :(
skönt att de är bättre väder idag även om de blåser svinkallt, hellre de än snö iaf ;)

Världens finaste sötnos 💗


Känns ju som en lördag

Asnice att se är fredag men känns verkligen som en lördag.
Har precis handlat lite på maxi och ska hem nu för att äta påskmat :D kan ju inte "fira" påsken imorgon då både mamma och jag jobbar så får ta de idag ist :)
härligt väder är de oxå, fryser som ett as för fan!


FREDAG 120406

God morgon! Sitter på pendeln in mot stan nu, ska vara så duktig och gymma ;) herregud igårkväll kollade jag och Daniel paranormal 1 och den jäveln somna ju så att jag fick se de läskigaste helt själv :( fy fan att jag ens kan ha filmerna i mitt rum och ändå sova?! Fattar va du menar nu Nicolina ;) efter filmen vakna Daniel upp och gjorde de han älskar, skrämde skiten ur mig tills jag somna haha
Såg förresten Nico och Elins nya lägenhet igår, blev galet sugen på att flytta!


Eeeh ja mitt drömhus typ


Lunchrast

Har Lunchrast på jobbet nu och är uppe på andra avdelningen idag, va för längesen jag fick vara nere nu faktiskt :( fast går bra där uppe med, hade ingen dusch imorse och haft ett städ, chill dag ;) efter jobbet ska jag träffa min älskling, ska äntligen få sova med han inatt :D


TORSDAG 120405

God morgon! Fy fan man borde inte få va vaken innan kl 6, när klockan ringde ville jag bara sova vidare.. Men de va tur att jag somna tidigt igår annars hade aldrig orkat jobba idag! Har sjungit för pappa som blev så glad för sina presenter hehe :D
sitter nu på bussen mot jobbet som går om några minuter, alltid lika roligt och komma till jobbet när man inte vet vart eller med vilka man jobbar med ;)


Lillördag!

Kollar vänner nu för väntar på en liten telefondejt med danne ;) jag somnar dock snart, har varit fullt upp hela dagen och bara roliga grejer :)
efter att jag hade varit i Torslanda så drog jag förbi backaplan påväg in till stan och köpte ett par byxor, vet inte vad som har hänt för brukar verkligen ALDRIG köpa byxor hehe och nu 4 par på 2 dagar :D
Sen gymmet som gick bra, somnade gott i solariumet efter hihi känner redan massa träningsvärk i hela kroppen, asgo känsla verkligen :D
Imorgon ska jag upp rövtidigt för ska först sjunga för pappa som fyller år och sen ska jag jobba, ska ta bussen kl sju så ska upp tjugo i sex :( så godnatt!

Sååå galet söt är hon!!


Svimmar

Herregud de sitter en kille mitt emot mig på pendeln nu, han har typ 15 piercingar i ansiktet och helt plötsligt tar han ut tungan och kör igen en till piercing, tur att nästa är Kungsbacka för svimmar nog snart.. Går ju inte att kolla ut genom fönstret helt heller för de speglar ju sig (Y)


Mot gymmet

Ååh har haft de så mysigt i Torslanda idag, Elin va gladare än nånsin! Så sjukt go är hon, kan inte sluta busa med henne typ haha väntar nu på Daniel så ska vi gå till gymmet, styrketräning ska jag köra idag och bäst av allt, sola efter :D


ONSDAG 120404

God morgon! Har varit vaken ett bra tag
men de är ju fortfarande morgon hehe är i Torslanda nu och har fått massa fina bilder på världens sötnos, hon är ju seriöst världens sötaste! Vet att jag tjatar om de varje gång jag träffar henne
men ååh :D

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/739781/images/2012/pic_196863408.jpg" class="image">


God natt

Haft en fullspäckad tisdag och den har varit mycket bra! Vid tio tiden va jag och mamma på torget för lite shopping, blev sen Högsbo och även kungsmässan ;) köpte mig 3 PAR byxor, 2 par chinos som jag kollat på ett tag eller ett par av dom iallafall och även ett par jeans :D så invigde de ena paret redan idag och tänkte ha dom andra som är så grymt sköna imorgon, haha jag lägger alltid fram kläder dagen innan så jag slipper stå och välja på morgonen, tar minst 20 min att välja kläder för mig typ.
Imorgon blir jag hämtad av mormor och morfar halv sju för ska passa mina små änglar :D så hoppas på fint väder så att vi kan vara ute mycke!

Åt mammas Goa cheesecake förut som jag förresten kan döda för och då skulle jag iaf dekorera med jordgubbar hehe blev lite mycke men bättre än för lite eller hur? ;)


Nu blir de kalas!


Hade du vågat bada där? ;)


Oturligt god frukost!

Smoothie med jordgubbar och banan + pyttelite yoghurt ;)


TISDAG 120403

God morgon! Har precis sjungit för min bästa mamma som fyller år idag, grattis igen ❤ ska sova en stund till sen ska vi iväg för lite shopping och sedan förbereda för kalas ikväll ;)
Hua pappa sa att de va 9 minus ute, vi som hade tänkt ta en långpromenad nu på morgonen, sängen lockar ju lite mer då ;)


Du är mitt allt ❤


Lägga sig tidigt ja (Y)

Fastna ju framför bb nu, bäst är de ju att se på måndagar då man får se från utröstningen och när de festar ;) satt klistrad vid datan någon timme förut oxå, farligt med media haha! Men ska faktiskt lägga mig efter detta, försöka iaf ;)


Snart hemma

Sitter på bussen och är snart hemma, blir mat och sen sängen direkt, asså är så galet trött va! Har typ redan träningsvärk efter zumban hehe gött är
de!
Imorgon fyller min Mami år så ska upp tidigt och sjunga med våra ljuva stämmor för henne, ni ska höra hur vackert de låter ;) så tänkte ge rösten en ordentlig skönhetssömn höhö
Oj herregud sikket rolig inlägg detta blev!
Komikerbella.blogg.se borde ju bloggen få heta 👍


Haha dagens!

Ta bort fb så känner du dig smal eller vadå?


Haha


Väntar..

Aboo va lång tid de tar. Kom in till receptionen efter 7 minuter typ så trodde dehär skulle gå fort men icke sa nicke! Har väntat i 50 min snart på att få komma in i de lilla rummet.. Den grejen jag ska kolla upp brukar komma fram ibland bara så är lite orolig att den inte ska göra de nu så får sitta och testa en gång var femte minut typ haha fail och komma in när den inte kommer fram lixom! läste förresten lite info på Google om de förut om andra som haft de och vissa har behövt operera bort den.. Men tror inte denna är så stor, får hålla tummarna!


MÅNDAG 020412

God morgon! Sovit som en stock inatt så är faktiskt rätt pigg nu, ska ta bussen ner till vårdcentralen om en timme så går upp nu när Daniel ändå ska åka :) kollade ut i ren panik imorse men nej ingen snö, tack :D hade blivit megabesviken om de hade legat snö ute...
Jag blev inte lurad igår av någon så de va rätt skönt hehe men min mamma lura min bror och pappa så jag dog typ haha hon sa att hon såg grannarna ha sex så dom rusa ju till de bästa fönstret där man såg ifrån och stod och hängde ut genom rutan typ, sen blev dom så jävla sura när dom fatta att de inte alls va så, hahaha :D


@work

Har försökt lägga upp från igår men denna jävla bloggapp dampar som alltid.. Är på jobbet nu och börjar om några minuter, va väldigt tidig idag så har hunnit fylla i lite papper och grejer :) känns så tråkigt att åka hemifrån på en helg för att jobba men när man väl kommer hit känns de ändå bra haha så är de med allt typ ;) slutar redan halv nio idag och min älskling ska va så gullig och möta mig hihi längtar redan efter han (a)


SÖNDAG 010412

Ooh herre jag blogga inte igår... Haha orkade inte bry mig och de är helg och jag va ledig ;) har myst med Daniel nu på morgonen och ska äta frukost snart, jobbar kväll idag så ska bara ta de lugnt innan :)
Igår va en mycket bra dag, träffade Malin tidigt på morgonen för att sälja alla våra grejer typ hehe fick sålt en massa så känns jätteskönt :)
sen på kvällen va jag, Daniel, Amanda och David på bio, såg this means war tror jag den hette och den va asbra :D sen skulle vi kolla på film när vi kom hem men båda somna efter typ en kvart haha så lyckat va de! så vakna upp vid tre av att Daniel snarka som en gris haha och då hade jag fortfarande linserna i och vi hade inte borstat tänderna.. hade ju mossa på tänderna!
Första april idag och Daniel blev precis lurar av sin pappa, haha jag tror jag dör va ägd han är hahahahaha :D


RSS 2.0