Överallt och ingenstans

Herregud vad jag har kört bil idag, inga långa sträckor men måååånga! Har köpt med oss go sallad som vi ska äta till wipeout winter nu jag och min kära bror som förresten helt har bytt klädstil helt plötsligt och ser ordentlig ut?!! :O när jag mötte han nere på kungs hade han typ 7 påsar med massa nytt efter 3 timmars shopping, haha är de verkligen min bror!?!! Aja, nog om de ;) har pluggat en stund idag och de sista, absolut sista innan provet ska göras imorgon, sedan är de bara repetition kvar och de är såå skönt ska de bli när de är klart!


Dag 11 - I min handväska

Har inte orkat eller hunnit ta bild på de men går lika rba att berätta de.
Har alltid med mig
  • bi-salva
  • plånbok
  • mobil
  • hörlurar
  • näsdukar
  • toffsar
  • hårnålar
  • strumpor
  • mini hårborsten

Grattis fina Hilda på din födelsedag <3


TISDAG 310112

God morgon! Har precis kört Tobbe till skolan, snäll som jag är och ska snart åka upp till vårdcentralen med mamma. Efter de ska vi åka och handla mat och sen väntas plugg wohoo


God natt

Har haft en redigt bra måndag, va hos nicolina hela dagen :D kollar nu en av de filmerna jag och Daniel hyrde men aldrig hann se, kronjuvelerna som är bättre än vad jag väntat mig! Ska lägga mig snart för ska upp tidigt imorgon, hoppas inte att hostan förstör min natt igen bara :/


inspiration, VARDAGSRUM






blogg appen gör mig ÄNNU en gång redigt besviken..

det blev jättebra ett tag då man kunde ladda upp bilder och att de gick på första försöket men nu finns det nya problem naturligtvis man kan inte kommentera och de finns en kommentarknapp som jag kan trycka på innan jag publiserar mina inlägg i mobilen PÅ/AV står de och den är alltid på men nu måste jag tydligen trycka av sen på igen för att det ska funka och 99 av 100 gånger så tänker jag inte på det!

ska se om jag kan komma över detta och nu fortsätta plugga..

MÅNDAG 300112

God morgon! Usch för att va vaken nu! Älsklingen ska snart åka och då ska jag upp och plugga, lika bra än att somna om och bli ännu tröttare så jag inte kan somna ikväll! Har sån träningsvärk i min mage va, hostan har nog gett någon muskel lite träning hehe

Har iallafall haft en jättemysig helg förutom min förkylning då och detta va första helgen som jag va ledig sen förra året, va rätt skönt!
När jag har pluggat några timmar sen ska jag dra till nicolina för lite Harry och annat mys :D


SÖNDAG 290112

God morgon! Ligger och kollar oc med min man, skulle iväg och firat Hilda idag som fyller år på tisdag men eftersom att vi alla är sjuka här hemma blir de inget med de :( en degsöndag blir det alltså, inte fel de heller ;)


LÖRDAG 280112

Hellu! Haft en mysig dag med min älskling, trots att jag är råförkyld och knappt orkar något så va vi i stan på förmiddan och fick med oss en otroligt söt sak, kommer dock inte kunna använda den förrens om några år men ändå ;) va sen nere och hyrde 3 filmer som vi ska kolla på nu, med smoothie (som jag har fått dille för) och massa nötter hihi


FREDAG 270112

God morgon! Har precis kommit hem från min vanliga veckorutin, storhandlat åt hela familjen på kära maxi och varit på apoteket! lever på panodil idag och ska snart börja plugga... ska göra några roliga grejer med nyheter på engelska, roligaste delen har jag sparat till sist. de sämsta är att jag orkar egentligen inte men risken är att jag mår ännu sämre i helgen och nästa vecka då allt ska va klart så bara att bita i det sura äpplet och börja! kände igår att jag började bli dålig (då min mamma och bror har vart sjuka sen i måndags och är det fortfarande) men åkte ändå (dum som jag är) och tränar, dessutom 2 pass. kände mig inte dålig efter men imorse när jag vakna, baam då hade jag all skit.

förlåt ❤

Kommer bli de 2 svåraste dagarna i mitt liv

TISDAG 240112

God morgon! eller a, har varit uppe och pluggat sedan kl halv elva så god morgon kanske va sent att säga.. har fått gjort 2 grejer nu och ska äta frukost strax och äntligen få kolla på mina dagliga bloggar jag följer ;) ska plugga vidare en stund till efter de och senare åka in till gymmet, ska träna med min älskling och sola :D
tänkte fixa en sak på kungs innan, som alla andra bloggare redan har haft i ett halvår men bättre sen än aldrig, ska testa det på gymmet sen så får ni se vad ;)
ska även va så duktig som jag va igår och gå ner till tåget, får passa på när solen är framme! börjar lixom bli sjuk igen (va sjuk för 3 veckor sen) har ont i halsen och min näsa fuckar och min mamma ligger nerbäddad med feber och världens förkylning nu, kan knappt röra sig för de gör ont i hela kroppen så med min tur och mitt immunförsvar så kommer jag ligga likadant om några dagar så lite frisk luft och sol kanske hjälper? hehe

Inte kul längre, varför kollar jag?!??


Fy fan vågar inte sova längre :(


Vad borde man?!

Varför gör man saker bara för att man borde göra det? Inte för att man egentligen vill? Man gör saker för att man ska göra så och för att de ska kännas rätt men gör de verkligen de? Jag vill ligga i min säng i en vecka och inte göra någonting. Jag vill ha en bebis nu. Jag vill jobba och tjäna massa kosing innan jag börjar plugga. jag vill träna varje dag. Jag vill äta vad jag vill varje dag, även om de är en måndag eller en annan vanlig veckodag. jag vill säga exakt vad jag tycker till folk om folk. Jag vill slösa massa pengar på massa onödiga grejer så jag sen kan ångra mig. jag vill färga håret brunt. Jag vill sola varje dag.

Jag kommer inte göra något av de, för jag BORDE inte göra det och de kommer kännas så fel. man lever bara en gång så egentligen borde jag göra allt detta nu!
Hatar ordet borde, gör en bara förvirrad.

Kollade sex and the city och de va där de pratade om vad man borde och inte borde göra, som sagt jag tänker för mycket och speciellt nu på kvällarna..


Så mycket bättre

Nu är jag redigt go i kroppen och huvudet, zumba förut med Amanda och har fastnat för en ny låt som vi dansar till och jag bara måste hitta!! Har kollat överallt och försökt gissat vad den kan heta utan något :( ska inte ge mig, jag ska hitta den någon gång! Ska snart kolla mammor och minimodeller, såg reklam för de och verkar ju sjukt, måste se va barnen gör haha en såg ut att vara 7 år och va dryg som fan, stackars barn!


16 månader med min fina pojkvän idag ❤


shake it up

har pluggat färdigt för idag yeeey vad duktig jag känner mig! blev klar klockan ett och hade räknat med att sitta hela dagen ;) har äntligen fått mina naglar lackade eftersom att jag inte ska jobba på ett par dagar nu så är det värt! ska ner och fixa mig, packa väskan och sen dra till gymmet, pusss


inspiration, KÖK


MÅNDAG 230112

God morgon! Är för pigg för att somna om sen mitt hjärta gick till bussen så kollar vakna med the voice nu, inte gjort de sen jag gick i skolan haha! Ska upp och plugga om en stund, vill bli klar med skiten nu bara..


På jobbet och bara en timme kvar!

Alla ligger och väntar nu på att lämna rapport, ska bli gott att åka och hem & sova med min fina man! Igår hände en grej som jag har väntat på i år eller okej ett tag iallafall! Älsklingen föll för OC och låg och kolla till kl fem haha han har blivit galen i de :D får nog kolla några avsnitt ikväll också ;)


SÖNDAG 220112

Har rast på jobbet nu, började kl ett redan så har snart bara 5 timmar kvar ;) ska äta nu sen ner och sola, att jag inte gjort de tidigare haha


LÖRDAG 210112

God morgon! Har frukostrast på jobbet nu och började morgonen riktigt bra, vakna av att mamma gick i trappan och då visste jag att jag försovit mig.. Skulle upp kl 6 för att se om de va snö ifall att jag behövde skotta sen upp halv sju för att fixa mig innan jobbet. Mamma kommer ner 2 min i sju och 6 minuter över sju kör jag mot jobbet och hinner i tid ändå wohoo! Haha berätta för en gubbe va som hände och vet ni hur intresserad han va? På en skala ett till tio så va han en halv.. Haha de han snappa upp va att de skulle vart snö och att han hoppas på att de blir varmare snart. Haha söt han är :D jobbar till ett idag sen ska jag vara med min man ;) längtar efter han ❤


God natt

Nu, rosa och godis. En kort arbetsdag imorgon yeey!


Its friday

Alla ligger och ska snart gå och ge rapport, ska tillbaka hit imorgonbitti så hade lika gärna kunnat sova över här ;)


FREDAG 200112

God morgon! om en timme börjar jag jobba så passar på att blogga nu, har pluggat i några timmar nu och lagt upp plugg för hela nästa vecka då det är de sista innan provet, har dock bett om en veckas framflyttning av provet för känner mig inte redo för allt än, hoppas de går igenom! Nu ska jag anmäla mig till matte b och sen gå & byta om, jobbar till nio ikväll så kommer bli en lång dag men mycket pengar ;)

Mina nya godingar


Tjejen du kalla hora, va tjejen du ville ha, men aldrig fick.


TORSDAG 190112

Vaaah har inte ens hunnit blogga idag. Tog en liten sovmorgon imorse sen har jag pluggat i nästan 5 timmar, känner att jag är körd.. Åkte sedan och träna zumba, va gött som alltid och skulle belöna mig med en halvtimme i solariumet efter men då va ju båda upptagna och precis påbörjade så orkade inte vänta :( ska åka till maxi sen hem och äta gröt, är så sjukt sugen på tomtegröt och äppelmos haha låter äckligt men prova, mmmm kommer ni säga!


Lite tråkiga roligheter

Vad gjorde du för tio år sedan?
Då va jag nio år, skulle fylla tio så då gick jag alltså i tvåan. Älskade fortfarande skolan då och tyckte
om allt som hände. Va med min bästis nicoline varje dag och hade även galet kul med alla barn på vår gata, ja de va tider de. Fast de va även de året mina föräldrar flyttade isär (under 3 månader knappt och alla fyra träffades nästan varje dag men ändå) de va de jobbigaste som nånsin hänt mig.

Vad gjorde du för ett år sedan?
Då gick jag i skolan, sökte galet många jobb och jag kom igång med träningen på riktigt. Jag räknade ner dagarna som va kvar till balen & studenten och jag insåg vilka av mina vänner som va riktiga vänner.

Fem snacks du gillar:
Chips
Choklad
Dipp
Popcorn

Fem sånger du kan hela texten till:
Speeding cars-Imogen heap
När jag går ner-norlie&kkv
Tröjan du hatar-norlie&kkv
Soulmate-natascha bedingfield
Someone like you-Adele

Fem saker du skulle göra om du var mångmiljonär:
Köpt ett fett hus.
Köpt en bmw.
Bjudit alla jag gillar på bästa och lyxigaste utomlandsresan nånsin!
Gett pengar till alla jag känner som hade behövt lite extra.
skänkt till rädda barnen & forskning.

Fem dåliga vanor:
Tänker för mycket.
Ställer klockan för tidigt så jag kan snooza och tillslut få stressa iväg för sängen va för skön.
Är ALLTID sötsugen..
Shoppar för mycket.
När jag kör bil har jag väldigt lätt för att få utbrott på de människor som kör bil men som borde hålla sig till att åka buss & tåg istället. Kan sista och skrika 10 min efter någon idiot har kört helt fel..

Fem saker du gillar att göra:
Vara med min fina pojkvän.
Vara med mina underbara vänner.
Vara med min roliga familj & släkt.
Shoppa.
Träna.
Jobba.
(vet att de blev sex saker men va tvungen att få med allt)

Fem saker du aldrig skulle klä dig i, eller köpa:
byxor som sitter tajt i midjan och är vida vid fötterna...
Senapsgult.
Oranget.
Skinnväst.
Något med Döskallar.

Fem favoritleksaker:
Bilen.
Iphonen.
Daniel.
Tv:n.
Datorn.


G - som i gemenskap

Älskar den filmen, har sett den en gång. Haha så ska kolla den nu för den är ju grym! Magnus uggla är den roligaste, ni måste se när han spelar bög, så klockrent :D
Ännu bättre är att se den på hehe MIN nya tv som jag fick av min älskade pojkvän :D
Fett snygg är den och passar prima i mitt rum, kolla själva ;)


Rast

Efterlängtade rast!! Har vart fullt upp, larmen har gått i ett och spring fram & tillbaka sen jag började kl ett. Skönt att de är mindre än fem timmar kvar hehe


ONSDAG 180112

God morgon! Är redigt trött idag, har vaknat flera gånger sedan Daniel åkte imorse, blev för tomt utan han :( ska ta en dusch nu och innan jag börjar jobbet måste jag fixa till de sista i rummet, blev bättre än väntat men vet inte va jag ska ha vissa saker än.


På tåget

Med nicolina, haft en ubermysig dag först på kungs där vi shoppa igen.. Fick med mig ett par skor och ännu flera trosor hehe sen hem till mig och fixade ihop en god sallad så nu stinker vi vitlök på hela tåget ;) ska möta upp Daniel i stan och åka hem till han sen hem till mig och fixa mitt rum :D


TISDAG 170112

God morgon! Blev väckt av min bror som inte orkade gå till skolan så va iväg och körde han för en stund sen och nu kan jag inte somna om.. Va så gott att sova innan.. Haha såg inte klok ut när jag körde, hade pyjamas, stövlar, glasögon och såg inte alls nyvaken ut, hade inte blivit förvånad om jag hade hamnat i poliskontroll mitt i de ;)
Om 2 timmar ska jag träffa nicolina så ska försöka somna om en timme som antagligen lär bli 2 timmar så jag får stressa sen hehe ;)


Godnatt

Känner mig helt halv när jag inte har någon tv i mitt rum nu, eller har en som står i en kartong på golvet så på onsdag är jag normal igen då min älskling ska hjälpa mig, måste mumblera om hela mitt rum så att den får plats hehe ni ska få se när de är klart ;)
så va ska man göra när man inte har någon tv? Jo, just nu ligger jag på spikmattan och lyssnar på musik. Väldigt skönt kan jag säga. upp tidigt imorgon så ska sova snart, godnatt 💗

Haha fail!


PARADISE HOTEL-norge

herregud jag ahr missat att paradise har en helt ny säsong från norge, att jag kollar nu eller! har haft en mysig dag med mitt hjärta och är trött nu efter allt och även ett zumba pass som jag gick på med amanda :) har även fått shoppat lite, en gelmask till ögonen och en tröja jag kollat på fast inte i exakt samma modell fanns på allum med ett peacemärke, stod mitt namn på så den köpte jag på direkten!

Haha skulle backa rakt bak men blev slalom?!!?!!


inspiration WALK IN CLOTHES


MÅNDAG 160112

God morgon! Haha har sovit med min onepiece inatt så har verkligen känt mig som en extra stor jättebaby!! Ska gå upp och äta frukost sen börja packa bilen och åka mot Frölunda, hörde att de har vart jättehalt inatt så hoppas de är bättre nu för ska ju köra hela dagen typ.


Godnatt

Kollar på min engelska film nu, har sett den på gymnasiet så kommer ihåg en del men måste ändå se hela. Har en timme kvar på den ungefär, tror den är 2.20 så ingen kort film direkt. Såg att de är två veckor kvar tills allt ska va klart så ska ge järnet nu de sista! Längtar galet mycke tills engelskan och matten är över så jag kan söka in och börjar plugga på riktigt igen, om jag nu kommer in då. de gör jag vad som helst för nästan.


SÖNDAG 150112

Sitter på rast på jobbet nu, har jobbat sen 14 så är inte så trött än,har redan hunnit klanta till mig men de är sånt som händer dagligen i mitt liv hehe jobbar med 2 Goa personer ikväll oxå så kommer gå prima :) va dock lite segt att åka från min älskling för att jobba men men..


Håret höll wohoo!!


Underbara kväll i mölnlycke!

Har haft en ubermysig kväll i mölnlycke, har ont i magen efter alla otroligt charmiga bilder Malin visa på oss genom åren, okej sen 2008 tror jag de va men ändå så söta vi vart, och framförallt ÄR!
Hittat ett nytt hatobjekt på fb, hon försöker förföra våran grymma grupp, "alla vi som är coola nog utan att ha iPod". Hon har gjort en "alla vi som är coola nog att HA iPod" haha och så har människan skrivit : gå med så vi blir fler än gruppen vi som är coola nog utan att ha ipod. Hahahahaha att vi dog då eller, första påhoppet fick vi där ja..
Nu ska jag chilla och byta om till myskläder sen hämta älsklingen om 1 timme, mysigt att få ha han här inatt igen❤


I bilen..

Påväg till lindéns, ska bli riktigt trevligt! Har inte träffat Malin sen jag vet inte när, Förlängesen iallafall! Har slagit på stort idag och lockat mitt tråkiga hår så hoppas de håller en stund, har en megabra hårsprej som borde hjälpa ;)


sötaste


inspiration, SOVRUM


äckligt

Ansiktet - Äckligt


LÖRDAG 140112

God morgon! kom precis hem från en go pw, är helt rosig om kinderna hihi min älskling åkte precis härifrån så ska nu plugga lite och ta de lugnt. är så sjukt sugen på att dra utomlands till värmen nuuuu, väntar spänt på min lönespec så jag ser om de går att åka typ nästa eller nästnästa månad, hade vart awesome!! ååh ska nog kolla på lite resor nu bara för att (a)


Hår

Lärt mig göra den nya flätan många bloggare har börjat skrivit om, tycker den är rätt ball men är ju nybörjare så om ett tag är nog mig oxå snygg hehe


ny favorit



Norlie & KKV - Tröjan du hatar


FREDAG 130112

God morgon!
Aaah såg att de är fredag den 13de idag, abooo! Ska ta de extra lugnt då! Nu ska jag plugga, ska kolla Shakespeare in love eller va den nu heter och skriva om den sen iväg till ett smutsigt hus som ska städas ;)


HE-HE-HE

De tuta ett jävla larm utanför mitt fönster i typ 10 min så blev tillslut redigt irriterad för hade precis lagt mig. Så efter 10 arga minuter går jag upp eftersom ingen stänger av skiten som bara tjuter och då märker jag, hehe, va inte alls något larm. De va TOBBE som spela x-box... Ska bränna upp spelat när han är i skolan imorgon 😊


Händig!

Målade om min Spegelram och 3 tavelramar i trä häromdagen och de blev exakt så jag ville, tavelramarna helt vita och spegelramen sådär "halv"vit, så stolt jag är hehe nej men kände mig lite manlig då jag stod i garaget med pensel och färg på händerna. Och ska inte glömma hur jag såg ut heller, som en tvättäkta målare!


I Torslanda

Har precis spelat othello med gustav, är redigt trött för Elin sov i vagnen när vi tog en promenad så har inte hunnit sitta ner och vila ordentligt hehe hade vart riktigt gött med en liten pn nu!


TORSDAG 120112

Ska passa min lilla ängel hela dagen ❤


I frölunda

Ska gå på torget med Daniel nu, är helt slut idag men en lite än sväng orkar vi allt ;) jobbade över en timme på jobbet förut så blev ett kortare pass på gymmet, känner mig ändå grymt duktig! Ska sedan plugga engelska, wiiie


ONSDAG 110112

God morgon! Sitter på bussen till jobbet nu, är sjukt trött så de är skönt att slippa tänka på att köra själv.


God natt

Spikmattan och jag har blivit väldigt goda vänner nu, låg precis på den så nu ska jag sova eller a snart ;) haft en mysig dag med nicolina, fick kollat 2 hela filmer idag haha brukar annars lyckas halvvägs med EN film ;)
upp och jobba imorgon igen då, känns rätt bra att komma igång med rutiner. Vet att mycket kommer hända detta året och de är bara positiva saker än så länge, många kommer antagligen bli förvånade över flera saker men sköter jag mig så kommer detta året bli bättre än 2011 och då, då är de jävligt bra! Puss & hej


Fuck va sköna mina nya skor va, har redan lämnat spår..


TISDAG 100112

God morgon! Försov oss liiite idag, skulle vart KLAR på gymmet nu men nej, låg i sängen och gotta oss istället.. Daniel ska snart ta bussen så då går jag upp och röjer undan innan finaste nicolina kommer hit :D ska fortsätta med vårt fabolus Harry maraton ;)


MÅNDAG 090112

Har haft en riktigt mysig shoppingdag med mamma, hittat massa fint både till mitt rum och kläder & ännu ett par skor :D köpte även en skinnjacka som jag kan ha i vår när de är lite varmare, haha lägligt att jag köpte den nu när snön har kommit ;) så fint och mysigt de är ute nu, även om den kom sent så älskar jag den! Ska fixa så alla nyinköpta grejer kommer på plats sen kommer min man hit ☺ puss


Diddl

Har ni också vart galna i diddl och samlat på er tusen olika papper & påsar? När jag gick i fyran femman så va de "innegrejen" att byta papper och de bästa va ju påsarna, hade med alla mina block och två fulla pärmar med papper. Hade så fin ordning oxå, bara likadana papper i en plastficka, fick absolut inte vara två olika i samma!! Rensade dom idag och har nu slängt så jag har en kvar av varje "sort". Kunde inte med att slänga alla men behövde ju inte ha femton likadana lixom ;)
Har även fått upp flyttahemifrångrejerna på vinden idag så nu är mitt rum tomt & rent :D älsklingen kom hem för en stund sen så ska ta en dusch snart och sen gosa, som jag har längtat efter han ❤


Hahahaha smådör lite


SÖNDAG 080112

God morgon! Kan ju säga att jag aldrig sovit så hårt innan som jag gjorde inatt, har inte hört när någon har gått och de va ända 3 personer haha!
ska upp och dega i soffan nu med baksmällan 2 och en annan film pappa hyrde igår, kan inte kolla på dom här nere så ska passa på nu när jag kan kolla helt själv utan någon som stör och behöver ha tvn.. ;)


För 4 år sen såg jag ut såhär i huvet, svårt att tro va ;)


UNAGI


På jobbet

Bara 30 min kvar till rapport och sen ska jag köra raka vägen till kvantum och köpa fetaste godispåsen nånsin för de är jag värd efter 13.5 timmar på jobbet på en dag plus att jag har feber! Måste även vänta på mamsen som slutar halv tio ;) kollar gladiatorerna nu och de känns ju som att de va nyss de gick när man kollar, va typ tio år sen sist ju hehe


Saknar min man ❤


LÖRDAG 070112

God morgon! Är på jobbet nu och börjar om några minuter, har vaknat tusen gånger inatt och trott att jag har försovit mig så de va faktiskt skönt när klockan ringde! Nej nu ska jag börja mitt 13 timmars pass vaaaah.


På jobbet

Alla ligger och nu väntar vi typ på att få gå hem hehe slutar om 30 min, aldrig slutat halv nio någon gång innan men någon gång ska ju va den första! Känner att min tablett börjar gå ut nu så skönt att vi har de så lugnt, ska ta en lång varm dusch sen och lägga mig i myskläder framför tvn, bli halv nio nu tack


FREDAG 060112

God morgon! Mår så pissigt idag va, igår blev jag plötsligt snuvig på jobbet men tänkte inte mer på de, försvann nästan under dagen och på kvällen blev de värre, somna i soffan flera gånger och då kunde jag inte andas genom näsan för den va så tämpt.. Nu vaknar jag vrålförkyld och frusen, kul. Ska vila och plugga lite innan jag åker till jobbet, ikväll kommer de gå men imorgon när jag ska jobba 13 timmar i sträck, då måste fan ett mirakel hände för att jag ska överleva!


För-fredag!

Kan ju låtsas att de är fredag idag för imorgon behöver jag inte gå upp tidigt wohoo! Åt precis för god mat och har ju börjat älska advocado, dock va den rätt hård så lite advocado, sås och majs slank med gaffeln så de hamnade liiiiite på min tröja, mina byxor och på halv bordet. Typ. Tänkte då, jasså har jag en sån dag idag..
Jobbet gick bra, va "ledare" som va lite småballt hehe åkte sedan in till stan för att fika med Amanda, blev vårat mysiga espresso i nordstan ;)
Ska nu ha myskväll med m&p, dega resten av kvällen låter nice eller hur ;)


TORSDAG 050112

God morgon! Sitter bussen påväg till jobbet nu, varför tar jag inte bussen oftare undrar jag nu?!?!!! Hur gött som
Helst att sitta & halvsova ju (a) idag va de segt att gå upp ur sängen kan jag lova, lät klockan ringa 5-6 gånger hehe men imorgon ska jag ta mig en redig sovmorgon för då jobbar jag ändå kvällen ;)


God natt

Har varit extremt duktig idag! När jag kom hem från städningen hängde jag med mamma ut på en timmes pw och efter de pluggade jag i nästan 2 timmar, har fått gjort nästan 2 hela moduler :D tog en lång dusch och färgade även bryn & fransar så man ser lite piggare ut utan smink. ligger nu på spikmattan och har legat för länge nu igen, dags att borsta bissingarna och lägga mig under täcket för imorgon ska jag upp för att jobba wiie! Undra va som hänt på de 2 dagar som jag har varit ledig hehe


Gött nu är de bara att dra på då ;)


Inte alls förvånad eller ;)

Så ser de ut när jag kommer hem till Daniel & Erik.

Så ser de ut när jag har varit där.


ONSDAG 040112

Hellu! Sitter på tåget från stan nu, vi ställde klockan imorse för att åka in till gymmet innan jag ska städa hos m&m, blev zumba, som vanligt lika bra & roligt när Nina har den, förra veckan va ju katastrof!


TISDAG 030112

Hellu! Sitter på tåget nu och har haft en mysig shoppingdag med nicolina :D fick faktiskt shoppat en del och är mycket nöjd eftersom att de är ett par skor bland annat :D ska nu in till stan och träffa min man, kanske blir någon mer påse, vem vet hihi ;) puss


In till stan

Ska in och gymma med min älskling, har dock en hemsk huvudvärk men tabletten borde hjälpa om några minut, vill nästan skjuta någon för så ont som de värker där inne va. Va inte den bästa jobbdagen idag heller men har överlevt och vet att nästa kommer bli bättre! fick även en julklapp av jobbet idag hihi :D


Haha mamma


MÅNDAG 020112

God morgon! Ska åka till jobbet alldeles strax, ösregnar ute så är glad att bilden står 2 meter från våra dörr! Är så sjukt trött, somna alldeles för sent sen vakna jag vid fyra och trodde kl va 6 då jag ska upp egentligen och de är nog bland de skönaste, kunna sova några timmar till! nej, nu måste ut och köra..


mitt 2011

hade de sista mysiga gosstunderna med min tjorv ♥

blekte mitt hår för sista gången nånsin!

hade många röjjardagar (ska ta en sväng ikväll faktiskt)

mina söta kusin elin döptes

träffade min största idol!!!

sista gången jag hade henne i min famn ♥

hade en tuff femkamp hehe och sluta som en stark tvåa ;)

hade en grymt bra utekväll då nicoline fyllde 19!

åkte till stranden så fort jag va ledig från jobbet och då de inte regna

tatuera mig :D

va ute och slog några gånger

ännu en härlig dag vid stranden

hade minikräftskiva med daniel och tobbe

jag och malin tog massa charmiga bilder

tog studenten :D

fick många mysiga nattbesökare..

hade många mysiga dagar med nicolina, här lunch på en av alla shoppingrundor vi tagit ;)

jag och hilda åkte till stan för lite shopping och mötte upp daniel

va på grymt party hos nicolina

hade vårat årliga julmys jag & fröken lindèn

hade de sista luciaframträdandet NÅNSIN!!.. :(

JULPYSSLET som ingen glömmer hehe

passade min lilla sötnos ett par gånger

hade bal

 

 

hade inte alla bilder på datan och orkar inte fixa de nu men här är några bilder av mitt 2011 ;)


SÖNDAG 010112

Gott nytt år! Kollar på film hemma hos min man och ska snart fixa mig, oooorkar inte göra någonting idag. Måste åka hem idag tyvärr för jobbar imorgon oxå.


RSS 2.0