OMG hur ska detta gå?!

Fan vad dum i huvet jag e va, har precis zumbat och om 2 timmar börjar jag jobba så hinner inte sova någonting!!!! Hoppas detta går ändå, kanske får en stund att vila på jobbet inatt om jag har tur. Va jättekul att träffa balla mallan som alltid :D vi åt först, sen gick runt en stund sen fika vi haha va mysigt iaf! Sprang sen till zumban och nu ska ni få höra hur jävla snabb jag är (ni som säger att tjejer är så långsamma jämt....) zumban slutar 18.15 och 18.28 var jag på centralen med tom nyduschat hår, den du ;) grymt snabb är jag och de är bra att stressa ibland för då hinner man med så mycke mer höhö


Jobba natt

Wohoo ska jag jobba min första natt inatt :D kommer inte kunna somna nu på dagen så hoppas jag överlever hehe ska jobba imorgon natt oxå så imorgon kommer jag nog sova heeela dagen ;)


TORSDAG 120531

God morgon! Är död idag, somna vid två för blev ju fast i serien hehe är i skolan nu iaf och ska göra den sista jävla delen nu, fattar inte hur man kan vara så klantig!
Efter detta ska jag in till stan och träffa Malin :D har inte träffats sen min födelsedag tror jag.. och de är ju sjukt längesen!


Bb!

Kollar bb och de är sjukt vad fast man blir va, skitprogram egentligen men ändå kollar man!
Hade de mysigt hos Nicolina som alltid, vi satt i solen och tjöta sen kollade vi skilda världar :D har fått låna första boxen som jag ska kolla på ikväll hihi fick även känna på Isabellas fin fina mage, blev inte alls bebissugen eller så!!! Hade oxå velat ha en fin gravidmage nu!
Imorgon ska jag upp tidigt för prov som dom har tappat sig med igen, asså de känns som att dom är tappade bakom en jävla trähäst allihopa och de ska bli grymt skönt att slippa dom!!!


Va full klass på zumban idag, dansa in i varandra nästan!


ONSDAG 120530

Avlider snart vad hungrig jag är va, har zumbat och solat så nu ska jag hem och äta en hel gris typ!
Hann med lite shopping innan gymmet idag igen men nu ska jag börja tänka mig för, behöver ju snart nya garderober så som jag har shoppat de senaste.
Ikväll ska jag hem till Nicolina och vi hade först bestämt att ta ett kvällsdopp men vem vill bada nu?! Så blir en mysig hemmakväll hos henne ist :D


Det är jobbigt att säga hejdå

Skrämde nog en del på backaplan med mitt fejs men orkar inte bry mig, fick shoppat lite och blev en aning gladare. Nu är mitt hjärta inte i Sverige längre och de känns förjävligt. Nej kanske inte förjävligt men de är jobbigt att inte kunna prata med varandra på flera dagar, fast de är bra att hinna sakna varandra!
Ska käka lite nu och sen läsa solo innan dh börjar, sista avsnitt nånsin idag!!!!


Inser nu hur mycket jag kommer sakna dig älskling ❤

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/739781/images/2012/pic_204523515.jpg" class="image">


TISDAG 120529

God morgon! Sovit gott inatt igen hos min man hihi har käkat frukost och ska snart dra ner till torget och sen in till stan en sväng :)
tänkte plugga en stund ikväll oxå, kommer aldrig bli klar med skiten känns de som.. Gjorde ju förresten ett prov för 2 veckor sen och har frågat 2 gånger om hon har rättat de för behöver ju veta de nu och idag svara hon att hon inte har fått alla delar av provet för skolan "glömde" att ge mig en del när jag hade prov?!?!!!!! Va ni än gör, läs aldrig på komvux eller folkuniversitet i Kungsbacka, inte första gången dom gör fel och säkert inte den sista heller.

Fick choklad av min fina älskling igår hihi


På jobbet!

Har rast nu och vill bara att klockan ska bli halv nio! Ska nämligen sova hos min man inatt igen så därför jag vill att tiden ska gå fort så jag kan åka dit hehe annars är de bra på jobbet, Svettas dock som en gris och har ju naturligtvis haft ett städ på schemat, gjorde de direkt när jag kom typ så kommer inte bli sådär varm mer ikväll, hoppas jag hehe Man vet ju aldrig vad som händer här ;)

Inviger mina nya jobbatoffler idag som är ubersköna :D


MÅNDAG 120528

God morgon! Är påväg hem från stan, har sovit hos Daniel inatt och är riktigt pigg för sover så sjukt gott där :D hade tänkt att åka hem och lägga mig i solen en stund, börjar jobba kl 14 så får passa på att njuta av solen!


SÖNDAG 120527

Hellu! Är i Frölunda nu och ska dra till Liseberg med Daniel snart, perfekt för de idag :D fixade till grillstugan innan vi åkte och fy fan världens största Harald kom fram, fick gåshud på hela kroppen när jag såg han!!!

Mysig monopol kväll hade vi igår och gissa vem som vann ;)


LÖRDAG 120526

God morgon! Eller kanske lite sent att säga men för vissa Kanske de är morgon nu ;) har varit och städat redan, skönt att de är gjort nu innan de blir för varmt. Har duschat och ätit frukost så får se vad vi gör innan jag ska dra mot jobbet, har varit ledig i 3 veckor så ska bli kul att åka dit faktiskt! Dock lite tråkigt på en lördag med perfekt väder menmen :)


Haha dagens fräckis :D

Tagen från adaras.se ;)

Det var två snickare. Snickaren på våning sex ropar till snickaren på våning ett.
Han pekade på sig själv (jag). Vred sig (behöver). Drar armen fram och tillbaka (såg).

Snickaren på våning ett börjar onanera. Snickaren på våning sex bli förbannad och springer ner.
– Vad fan håller du på med, jag ville bara ha sågen. Då svarar snickaren:
– Ja jag vet, skulle bara berätta att jag kommer snart.


FREDAG 120525

Tjenare! Väntar på bussen in mot stan nu, kom hem för en timme sen från stan haha imorse åkte vi hemifrån kvart i sju för att shoppa jag och mamma... Shopoholics? Inte i närheten ;) affärerna öppnade 7 imorse (inte alla men många bra :D) så för att hinna kolla allt vi ville innan mamma skulle börja jobbet så va de asbra att de öppna tiiidigt idag :D och nu ska jag in till stan för att möta Daniel och glömde kolla på sommarskor som jag måste ha så de ska jag försöka hitta nu på runda 2 :D
Har förresten spanat in ett stort stort kakfat på chilli och idag va de slut inne i Gbg så nu har jag lite småpanik för ett sånt fat ska jag bara ha om jag så ska köpa ett begagnat!!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/739781/images/2012/pic_204008715.jpg" class="image">


Imorgon är de fredag wohoo

Redan helg, veckorna rullar fram! Har haft en skön dag idag igen hihi havet med mamma i flera timmar och sen till gymmet, träffade älsklingen oxå :D
Solade ju som sagt förut och jävlar va jag har bränt mig, trodde inte att man behövde solskyddsfaktor i Sverige när
Man precis har vart utomlands men så va de inte!

Bild från igår och bild från idag, haha lite skillnad!


Grymt bra!


TORSDAG 120524

Är vid havet med mamma nu och har precis tagit de första doppet för i år, i Sverige då hihi ;) vattnet är tydligen 15 grader men de gjorde ont i kroppen seriöst så kallt!! Men nu är de gött ;)
Ska vara här några timmar till sen dra in till stan och zumba :D


Goaste doften nånsin!!


ONSDAG 120523

Har 20 månader med min man idag, vi hann mysa lite idag även om de va på en vardag hehe
Drömde inte om den läskiga figuren inatt som tur var så sov som en ängel, hon kommer väl tillbaka inatt bara för att jag sa de nu..
va hos Daniel på dagen först och vi gick en sväng på torget och sen chilla hemma hos han :) sen drog vi till gymmet och nu ska min tränare ge mig ett schema jag ska följa till i juli hihi tränar tydligen helt fel enligt han :O tyckte själv att jag va jätteduktig idag fast lite nytta måste de ju ändå göra ;)
Sitter ute på altanen och vill knappt gå in för de är ju nu man kan vara ute, min kropp klarar inte av när de blir för varmt som de är nu på dagarna då man inte kan slänga sig i ett hav så fort man blir varm så jag får passa på nu när de är lagom hehe


Finaste ❤


13 min kvar till dh, har redan laddat ;)


Haha fail

Haha syns knappt på bilden men den är mycke blåare i verkligheten!
/vekbella


Dagens klagagrej

Ser ut som att min tå har varit i slagsmål men den har "bara" fått ett fett lås på sig , tappade de igår på gymmet och satan va ont de gjorde va! Aj aj


Kreta 2012 del 1


tjäna pengar med bloggerfy ;)

Nu kan man tjäna pengar på bloggen genom att skriva sponsrade inlägg från Bloggerfy, riktigt bra! Tycker dom är värda en liten "like" på Facebook, vad tycker ni?


TISDAG 120522

ååh va avis jag blir på alla fina balbilder va, de är överallt på fb.. har solat en stund idag igen hihi har fixat lite tråkiga grejer som behövdes och ska snart åka ner till kungs för att hämta min stackars bror som är i skolan heheh det är så varmt så har knappt någon ork till att göra någon nytta här hemma idag, drömde en sån sjuk mardröm inatt oxå...
om en gammal tant som ville mörda mig och alla andra tyckte bara jag va larvig och sen dog dom en efter en.. :( usch de kryper i mig bara jag tänker på de, hela dagen är förstörd bara för att jag knappt har sovit något ju. men som tur va hade jag inget bestämt utan kan bara chilla och ikväll kommer dh, näst sista avsnittet ;)


kanske dags att lägga upp lite bilder från kreta? ;)


Ett år sen vi va där!

Då va de vi som hade bal, sjukt va tiden går! Såg en liten glimt av dom i parken nu innan jag gick på tåget hehe har vart jättemysigt att träffa Nicolina, hade massa nytt skvaller att prata om ;) är påväg in till zumban nu och är inte alls taggad men när jag väl är där så kommer de hoppas jag :D


MÅNDAG 120521

God morgon! har legat & solat i en timme ungefär och de blev för varmt tillslut för fläktar knappt på våran altan så nu har jag duschat och fixat lite lunch, om en stund ska jag ner till kungs för att träffa nicolina :D vi har inte träffats på år eller iaf 2 veckor och det är fööör länge!
för en vecka sen kom jag hem från kreta, känns som de va en månad sen faktiskt, härligt att det är varmt här nu iaf så saknar man de inte lika mycke ;)

God natt

Nybäddad säng och några vänner avsnitt, känns rätt gott att ligga här och samtidigt veta att jag har sovmorgon imorgon :D


SÖNDAG 120520

o shit nu börjar bb om 3 minuter så får ett jävligt snabbt inlägg här hehe har haft mysigaste veckan med min man, idag har vi fixat den jädra bäcken vi har till dammen i våran trädgård och det blev så fint så ;) har haft en tjatande pappa i veckor om de så nu är han tyst och nöjd hoppas jag :D blev dock väldigt sugen på att fortsätta greja mer men efter alla dom timmarna vi la där idag så orkade inte kroppen mer, haha våra ben och armar skaka efteråt!
nej nu börjar det, får blogga mer imorgon puss o hej

LÖRDAG 120519

Grattis på 20 års dagen älskling, bäst är du!
Har varit lite överallt idag,först träffa jag och Daniel hans pappa och hans kompis sen drog vi nere på aranäs open och kollade på Hilda när hon spela handboll, jävlar va grym hon e va, hon går på alla :D åkte sen och fika hos mormor och morfar en stund, ska snart käka här och ikväll ska vi på bio med Amanda och David, ska äntligen se american pie :D


FREDAG 120518

Ojoj va mätta vi är va, ätit grillat och några liter tzatsiki :D stinker dock vitlök på tusen meters håll men de får man räkna med ;)
Har varit en bra start på helgen, gymma med Amanda förut så musklerna är uppumpade som bara den höhö har fixat klart tills imorgon, äntligen! hatar sista minuten grejer men de gick bra ändå denna gången.
Ska snart ut en sväng med Daniel och Paula, måste passa på när ändå vädret är bra ;)

Hahaha han e helt störd!


TORSDAG 120517

Haha så bra de gick med bloggandet då! Sitter på tåget mot Kungsbacka nu, har varit på gymmet och allum med Daniel en sväng :) ska till kungs nu för måste ju hitta present till en som fyller år på lördag, har världens bästa ide men den "iden" håller på att utgå i alla affärer just nu så kanske inte blir så bra som jag tänkt mig :( men ska kolla en sista gång nu så får vi se hur bra de blir, bara han gillar de så ;)


TISDAG 120515

Nu är de på tiden att jag börjar blogga som vanligt! Har knappt kommit i de vanliga här hemma än men de kommer sakta men säkert tror jag ;) har följt min älskling till stan nu och ska hem nu igen, är så sjukt jävla hungrig så magen börjar äta upp sig själv innefrån snart!
Ska försöka hinna lägga upp lite bilder från Kreta ikväll, har tagit lite mer än 200 bilder så de är en del ;)
Ikväll är även DH och de får jag inte missa, bara 3 avsnitt kvar om jag hänger med.


HEMMA

Jisses sicken lång vecka de har vart på Kreta och den har varit underbar, vad annars? ;) ska krypa ner i min mjuka säng nu för något greker inte är bra på är att göra mjuka sängar och de viktigaste, kuddarna!!


KRETA

Halla alla blekisar dar hemma! har just nu atit lunch sa tog en paus fran solen och kolla allt jag missar dar hemma hehe
har de de jatteskont har nere och vi har fetaste hotellrummet med 2 balkonger o allt hihi :D har badat over 20 ganger redan for de ar sa sjukt varmt har, har naturligtvis brant sonder mig som fan pa axlar och armar men imorgon ar de nog battre :D
idag fyller morfar ar, grattis igen varldens basta morfar ♥ ska upp pa berget som ligger en bit bort fran hotellet och ata dar sen :)
saknar min alskling sjukt mycket, speciellt nar man ser alla andra par som ar har tillsammans da suger de annu mer :( men snart ar jag hemma igen hos min man och da hoppas jag att jag slipper va den bleka av oss haha ;D nej nu ska jag ut i solen igen och ta nagra mer dopp i havet, hoppas de blaser och regnar massa pa er dar hemma haha


finaste ♥


LÖRDAG 120505

Hallå! hemma från halmstad och de har varit de bästa 3 dagarna med min älskling, vi har haft de så sjukt mysigt! ska ut och spela kort nu och vi ska försöka sitta på altanen en stund hehe vi trotsar allt ideag, vi båda hade shorts förut och folk kolla snett på oss haha!
har packat nästan allt till kreta nu och fixat musik, kamera och allt såntdär som måste med ;)
vill hinna mysa med älsklingen innan vi åker för ska ju klara mig massa dagar utan han hur de nu ska gå :(
här kommer några bilder från halmstad :D



FREDAG 120504

Tjena mittbena!
Ligger just nu i våra otroligt sköna hotellsängar och har precis ätit mat och glass så är ju dömätt haha gott att vi ska bubbla & basta snart då, skojar inte min mage har blivit 2!! Svullen som en gris men fett värt de ;)
kan inte beskriva med ord hur underbart vi har de här nere bara vi två, våran första miniresa helt själva hihi :D har gått på stan och kan snart hela Halmstad höhö skulle gå till maxi igårkväll för vi blev akutsugna på kvällsmat och de har bara Hemköp nere på torget som ligger precis vid hotellet men vi trotsa och gick iaf till maxi så fick se "andra sidan" av stan samtidigt haha har fått köpa skoskavsplåster PLUS söta hello kitty plåster för mina fötter är inte hela längre, blåsor överallt så ett tips är ju att gå in nya skor hemma istället för att åka bort i dom först då man inte kan byta.. Typiskt mig!
Nej, nu ska jag sluta tråka och gosa med min man innan vi går upp till bubblet ;)



TORSDAG 120503

God morgon!
Har suttit ute och ätit frukost, de kallar jag vardagslyx! Började dagen med en pw och kunde gå i shorts & t-shirt utan att frysa! Om en stund kommer älsklingen hem från skolan så ska städa nerevåningen sålänge sen göra oss redo för Halmstad :D ska bli så sjukt mysigt va!


ONSDAG 120502

Har precis gymmat, jävlar va jobbigt allt va idag va! Asgött nu efter och de ska ju vara jobbigt ;) allt går så sjukt fort, imorgon ska jag och Daniel äntligen ner till Halmstad i några dagar, känns som de va nyss vi boka de! Och nu är de helt plötsligt sommar ute, ännu goare! Dock satt jag i bilkö i 35 min i stekande sol och en Paula som inte vågade blåsa kall luft för då kanske hon börja koka och de våga vi inte riskera mitt inne i stan i rusningen!
Ska chilla med Daniel ikväll bara, underbart att få sova med han såhär många nätter på rad ❤


TISDAG 120501

Jävlar vilket sommargäster de är eller, sitter ute på min rast nu och solar mina ludna ben, tänkte odla till torsdag haha fy fan va dom ser ut! Rätt segt att alla slutar tidigt utom jag idag, känns de som hehe slutar 16 och då ska jag hem fort som fan för att lägga mig i solen och njuta en stund!

Har nästan 3 cm hår på dom, riktigt vidrigt!


RSS 2.0