Regnig men en rolig måndag

Trist väder idag igen men slipper vara ute med barnen idag, slutar 15 vilket betyder att jag har rast nu och hinner gå hem innan dom går ut sen :) så nästan bara mysigt när de regnar förutom när vi ska ta av alla leriga regnkläder.. ;)
Efter jobbet åker jag in till stan och träffar min älskling och vid fem blir de zumba med Amanda, sist måndagen detta året som jag helt säkert kan zumba :'( så ska köra järnet sen ;)


Mmm Marabou

Köpte denna nyheten igår, va asgod men kan tänka mig att den blir ännu goare på rostad macka ;)


Sjuk...wtf IGEN?!?

Ja nu är jag sjuk igen, de är sjukt att jag är sjuk så ofta. Magsjukan va ju över rätt snabbt men i måndags kom hostan och idag har en rejäl förkylning kommit.. Så hemma från jobbet imorgon, de är riktigt surt att jag är borta så ofta.
Jag är även lite efter som de flesta vet och idag ladda jag ner appen alla andra hade för ett år sen, days until hehe så självklart satte jag dagar kvar till JULAFTON och då visar den 40 YNKA DAGAR?!??? Va fan tog tiden vägen? Blev nästan stressade men hade ingen ork att hänga upp mitt stjärndrapperi så de är torsdagens projekt, och om jag mår bättre ska jag även åka & köpa lådor dom jag ska ha under sängen, har ju äntligen plats där under till de nu så jag kan tömma garderoben på bla. sommarkläder som ligger så fint i en hög och bara väntar på att bli undanstoppade.


Och så va de söndag igen.

Helgerna går för fort. Speciellt denna som spenderades 40 timmar i sängen ungefär och resten av timmarna i en påse/toa. Åkte på magsjukan som barnen på jobbet har haft de senaste veckorna.. Fy fan va hemskt de är, man känner sig så hjälplös och liten.. Glad att de är över nu iaf, har ätit minimalt denna helgen så har redan gått ner flera kilon, något bra gav den med sig!
Skulle firat min bästa väns efterlängtade 18 års dag i fredags med men hann vara där en timme innan de va kört för mig :(
Min mage har börjat prata, så fort den har fått i sig en smula mat så låter den som om den vänder ut och in på sig, så helt frisk kanske jag inte är än. Blir iaf jobb imorgon och måndagens höjdpunkt, ZUMBA :D

Mina naglar i fredags, blev sjukt nöjd men efter några timmar va de redan förstörda :)


Ny vecka!

Äntligen en ny vecka som jag hoppas blir bättre än förra!
Idag är en bra dag iaf, Slutar 15 idag sen ska jag träffa Amanda och zumba :D dagens höjdpunkt! Dock är de vikarie för Nina idag men de blir säkert bra ändå, ingen kan tyvärr mäta sig med Nina ;)
Lugn och skön dag på jobbet med, ska snart ta upp lite barn så ska dricka upp mitt te, halva rasten gick ju till att prata med banken typ som krånglar till de som vanligt.


November börja ju bra..


RSS 2.0