Ny drog, får aldrig nog av detta!

Hade intalat mig själv att jag inte gillade minimeal men oj va gott de va när jag smakade för första gången förra veckan hehe
Och minikeso plus advokado är ju ingen nyhet att jag älskar. Ni ska dock veta att jag inte gillar vanlig keso utan kan bara äta mini, den andra smakar skumt. haha lite halvstörd är jag ändå!


Tiden får för fort

Redan fredag imorgon, känns som de va måndag nyss?! Har haft en bra vecka på jobbet, skönt att äntligen vara i form igen och inte va sjuk! Va på kurs idag med jobbet och de vi gjorde största delen va att fika/bensträckarpauser haha men jag klagat inte! Fick massa nya idéer och information så va en toppen kurs alltså :) hon som höll i de va jätteduktig och lyckades hålla allas uppmärksamhet och de är inte lätt att göra de på 20 "fröknar" som är vana att sitta ner 5-10 min per dag annars.
Har tränat 3 gånger denna veckan och imorgon blir de ett pass till, känns så sjukt bra att va igång med träningen, märks att jag inte har fått röra på mig för nu mår kroppen toppen ;)
Öppnar på jobbet imorgon så nu ska jag sova, upp om 6 timmar!

Fin bild på mig och mitt hjärta i skywiewn när vi va i Sthlm förra helgen :)


Inte långt kvar!

Allt är färdigt och de ändå som fattas är min älskling som fortfarande jobbar, min kille är riktig duktig som orkar med allt!
Invigde mitt nya glitterblåa nagellack idag och nu, sådär 2 timmar senare har de nästan torkat helt. Varit helt hjälplös ju, har knappt kunnat snyta mig :O
Och har tänkt mig lockigt hår imorgon och för att de ska hålla en längre stund så måste jag fixa de kvällen innan hehe så har en finfin sjal på huvet nu och tusen hårnålar i håret, ni skulle bara se hur glamorös jag ser ut nu, mamma tycker att jag ser sjuk ut :/


Torsdag

Ingen feber idag heller yeeeey, dock förkyld fortfarande men de går över de med! Sitter på ungdomsm. nu och väntar. har hunnit städa lite hemma och tog ett bad så jag piggnade till, sovit som en kratta inatt. Kan de va resfeber Hö Hö ;) ska förbi kungs sen en snabbis, måste lära mig att inte handla något så fort jag ser de, halva min garderob är full av kläder som va fina i affärerna men inte hemma 👍

Haha kollade efter fina frisyrer igår och hitta denna sötingen, haha kanske skulle köra på en sån frisyr ;)


Funny


De borde inte vara såhär, tvärt om skulle de vara. Vi känner snart inte igen varandra.. jag känner iallafall inte igen dig längre.


Smurfglass ❤❤❤❤❤

Jaha fortfarande sjuk... Hemma från jobbet imorgon med och hållet tummar & tår att jag kan jobba på torsdag iallafall! Har jätteont i alla leder oxå så har jag feber imorgon med blir de sjukhuset..
Äter glass i sängen nu som är räddaren i nöden, ska försöka sätta på en film om jag orkar ta mig upp ur sängen en gång till, usch va synd de är om mig 😩


Forever sjukling..

Asså snart gråter jag om jag inte blir frisk helt, sjuk nu igen.. Har inte gått utanför dörren idag och vaknade till liv vid middagen förut, mamma och pappa hade planerat en "halv åtta hos oss" kväll så de piggnade jag till för. Kollat maraton på snooki & jwowwo hela dagen och sen efter middan såg vi en jättebra film med zac efron, tror den hette the only one men kan ha sagt helt fel, en så bra kärleksfilm va de iaf. Har inte sett sånna på ett bra tag så de va allt på tiden! De senaste har de mest blivit action som jag har börjat tycka om men kärleksfilmer tröttnar man aldrig på ;)
Hoppas på att jag mår bättre imorgon, kul annars om hela helgen går åt till att ligga dödssjuk när man kunde gjort mycke roligare grejer..

Haha denhär bilden är klockren!


Äntligen fredag

helg nu igen, veckorna går så jädra fort och har mycke på jobbet just nu så då går de ännu fortare wiie. om en vecka åker jag och min älskling till stockholm, ska bli så mysigt att få var i huvudstaden med min prins ♥
ska kolla upp vad som finns att göra tänkte jag så man har lite att välja på, har en del grejer som vi verkligen MÅSTE göra, bl.a. gå i gamla stan, dra till globen och självklart hoppas jag att vi shoppar en del :D finns en del affärer som inte finns här som jag måste kolla ;)

Friday

Äntligen fredag! Har rast på jobbet och har en väldigt lugn och skön dag idag, har haft 12 barn i hela huset och vi har egentligen 26 barn här varje dag?!?!!? Så ja, väldigt lugnt och de kunde ju inte bli mer passande än på en fredag ;) denna veckan har gått sjukt fort och jag har äntligen blivit frisk, bara bihålerna som håller på och jobbar sig.
Efter jobbet hämtar min älskling upp mig så drar vi ut till Torslanda för kalas för Elin som fyller 2 idag :D panikletade present igår för de jag hade tänkt köpa fanns ju självklart inte, finns alltid annars!

Grattis sötnos ❤


RSS 2.0