Imorgon är de fredag


2 år med min man idag ❤

Har nästan glömt av att jag har en blogg, skandal! Sitter just nu och kollar på Beck i min ensamhet och dricker varm oboy. Har nämligen inte blivit av med min förkylning utan den har blivit ännu värre nu så har feber och en underbar hosta... Ska vara hemma från jobbet imorgon och tisdag än så länge så får vi se hur de blir resten av veckan. Har haft en jättebra helg även om jag har varit dålig. I fredags va vi ute och firade Amanda som fyllde 20, kommer aldrig glömma den kvällen va helt grymt :D igår låg jag mestadels i soffan och sängen och tyckte synd om mig själv haha och idag va jag och min älskling och tog en fika på torget, ska fira våran 2 års dag nästa helg istället för då hoppas jag att jag är frisk!


Underbara helg!

Redan måndag imorgon, helgerna går för fort! Känt mig halvdålig sen i fredagskväll men har börjat gå över nu yeeey så ska snart ut på en pw, har bara tränat en gång denna veckan så kliar i hela kroppen nu! Måste få röra lite på mig.
Ligger just nu i våran nya underbara säng som jag skulle vilja ha med mig överallt, sover som en prinsessa i den med min prins ;) och om 2 veckor kommer våran huvudgavel då den blir hel och ännu bättre :D Imorgon börjar min första inskolning och de ska bli så roligt, hoppas självklart på att de går riktigt bra!
I fredags va jag hos Malin och vi hade maraton och några kilo godis till, hur mysigt som helst och vi började maratonet med grinchen, en julfilm va annars ;)


Hehe va ju bara tvungen, så långt har min lilla Paula gått nu!


Påväg till natasha som fyllt 20!

Sitter på tåget in mot stan nu för att fira natasha ikväll, först middag hemma hos henne sen utgång ;) imorgon är de min sista dag på Ekhaga, känns väääldigt gött! Och inatt ska jag äntligen dela säng med min älskling igen, de blir nästan aldrig som vi har planerat så längtar tills jag träffar han sen (a)


RSS 2.0