Före/efter bilder på lägenheten


Onsdag

Precis tryckt i mig 2 kakor, känner redan ångest men gott va de! Jobbar sent idag, slutar halv sex!! Efter jobbet blir de gymmet, 7 dagar kvar till mallis så de är bara och köra!!
Är så extremt trött även om jag hade värsta sovmorgonen imorse, känner mig lite som en vandrade zoombie.. Så ska bli skönt med lite semester snart ;)


Måndagsmys

Ligger i soffan och kollar idol, helt själv. Låter hemskt men så skönt det är va, ensam hemma en vardagkväll har jag aldrig varit, världens bästa tid att ha egentid på ju :)


Aldrig varit så skönt med en måndag som idag!

Skönt att helgen är över. Lördags låg jag i sängen till halv åtta på kvällen. Gick på bio med min man vid elva och vi såg en skräckis som va sjukt äcklig med andar och skit!! Igår gick jag en sväng på stan och fixade de mesta till resan, växla pengar, köpte Solhatt och strandväska. Vi har börjat packa resväskan nu och den är redan halvfull efter handdukar, underkläder och strandväskan?!? Ser ut som att vi behöver ha 2 väskor ändå.. Eller så knör vi ner för vi ska typ slänga hälften av grejerna där nere sen ;)
Idag är de en lugn och skön dag på jobbet, har inskolning efter lunch sen så de ska bli spännande :)
Slutar fyra idag så efter jobbet åker jag till gymmet och kör zumba, bästa sättet att starta veckan på :D


Fredaaaaag

Wohoo redan fredag :D va inte ens trött när klockan ringde imorse, så jag gick med Daniel till tåget sen tog jag en springtur så nu är dagens träningspass redan klart :D börjar kvart över åtta idag så har gott om tid på mig här hemma nu :)
Ikväll ska jag hem till Amanda och sen ska vi dra ut så kommer bli en bra start på helgen! Kommer antagligen va rätt trött efter jobbet för har sån energi nu redan så hoppas jag hinner med att sova lite sen ;) annars lär jag ju säga tack och hej vid tio!!

Favorit hörnan i hela lägenheten!


Onsdag

Om exakt 2 veckor landar vi strax på Mallorca, ni anar inte hur mycke vi längtar!! De är de som får mig att orka upp tjugo över fem varje morgon, för för varje morgon blir de en dag närmare ;)
Idag jobbar jag till tre bara, riktigt skönt!! Ska stanna och handla påvägen hem sen ska jag till gymmet wohooooo! Har inte varit där sen i torsdags.. Och idag ska Tobbe med, ska köra med han så att han inte kan röra sig imorgon hehe :D


Köpte ju lite för små ägg hehe


Blir aldrig som man tänkt sig

Wohoo hallen är färdigmålad, målade även om vårat skoställ från träfärgat till vitt när jag ändå va igång ;)
Åkte till mamma och pappa vid tre tiden, Daniel skulle hjälpa pappa och Tobbe och från halv fyra till halv tio höll dom på så jag fixade maten och efterrätten idag, blev grillat så även pappa fick smaka på min grymma grilltalang, fick godkänt från han med :D mitt mål är att grilla lika gott som morfar, finns ingen som grillar så bra som han gör!
Vid halv tio skulle mamma komma hem från jobbet så jag gjorde en kladdkaka som vi kunde fika med innan vi skulle hem, men då säger Daniel att han tycker att vi ska sova kvar här inatt. Fort som fan slänger jag mig in i bilen för att hinna köra till maxi innan de stänger och sen hem för att hämta grejer. Alltid mysigt att sova här och speciellt när vi inte har bestämt de innan :)
Har gått igenom lite kartonger jag har kvar här och hittade massa roliga skolgrejer, är så glad att jag sparat vissa saker :D


Fredaaag

Om "bara" 4.5 Tim går jag på helg :D ska bli så skönt! Har längtat efter denna helgen, vi ska fixa hallen och få klart allting :D åker till kba en sväng oxå :)
Efter jobbet idag ska jag åka till torget en stund, måste till Apoteket och jag ska även köpa ett stort ballt golfparaply, håller tummarna att dom finns kvar bara!


Tiiisdag

Denna dagen har iaf börjat vääääldigt bra!! Jobbar med AMANDA idag :D :D har haft första dagen av inskolning och de har gått för bra nästan :D och idag slutar jag tidigt, lite barn på jobbet så är fortfarande lugnt och min älskling är grym!! Han ska hämta mig efter jobbet så ska vi åka till vårdcentralen och ta bort mina stygn :) Har även lagom med träningsvärk idag så känns asbra hehe :D


Måste bara tipsa om ett grymt bra schampo, min favorit!!


Mina nya älsklingar, som jag har längtat att äga er och nu vill jag ha höst så jag kan använda er ;)


💪


D's lilla bitch i 29 tuffa dagar!

Från och med imorgon ska Daniel få styra min kost och träning till 100% fram till mallis, han har lovat mig en tvättbräda och jag tror honom inte så ska bara köra för om de är någon gång som att jag vill att han ska ha rätt så är de nu ;)


Nyvaken

Efter en vecka med dålig sömn sov jag äntligen hela natten inatt och dessutom gott oxå, funkar alltid hemma hos mamma och pappa ;)
Nu ska jag och mamma ut på en pw, väldigt duktiga då vi egentligen hade kunnat sova 2 timmar till, minst!


Sytt 2 stygn 😱

Har precis kommit hem från vårdcentralen, har tagit bort en leverfläck som har suttit på höften/magen. Lipa som en lipsil när jag hör läkaren säga: vi kan nog ta den med en sax. Aaaaah fick panikångest och började grina direkt. Men tog mig i kragen och lät dom ta bort den, jag är ju ändå 21 nu... När han hade sytt första stygnet kände jag att de sved till så dom tog ytterligare lite mer bedövning, ååh JAAA va bra tänkte jag eftersom att jag har så lätt för sprutor..
Nu är de iaf gjort och jag är som en 86 åring i kroppen nu, vågar knappt röra mig IFALL jag skulle känna något, jag vet jag är sååå mesig. Skulle frågat om 2 leverfläckar till som jag glömde sist men kände de efter att "nej men dem är de ingen fara med", vill inte gå igenom skiten en gång till. Får räcka för i dagen ;)

Om en liten stund ska vi åka hem till mamma och pappa, ska köpa med lite milkshake på vägen för de är ju så långt hem till dem, tar en kvart typ ;)


RSS 2.0