2013

Sista blogginlägget för i år, har varit ett grymt bra år! 
Började året i underbara johanneberg.
Första mars flyttade vi till kållered. 
I mars började jag med pt med bästa nina.
I april va tjejgänget i Stockholm.
Jag och Daniel va även i Danmark i slutet av april.
Hade min första riktiga semester i juli/augusti.
Va i Danmark i somras med de jag gillar bäst ❤
Målade om lägenheten under semestern, blev så mycke bättre än innan!
Tog bort en leverfläck på magen så nu har någon sytt mig för första och sista gången hoppas jag.
Va på Mallorca i september med dem jag gillar mest.
Sökte hjälp angående min knöl på armen som fortfarande är kvar och gör ont, vet fortfarande inte vad det är..
Början av november va jag och Malin i LONDON, en dröm och ska dit igen, flera gånger!!!
Fick min första löneförhöjning hehe
Förlorat massa kilo av bara fett och fått massa muskler 💪💪💪💪
Har varit sjuk 11/12 månader detta året och 2 av månaderna va jag förkyld och även magsjuk.
Avslutar året i Halmstad 🎉🎊
Har varit ett jättebra år men jag hoppas att 2014 blir bättre ;) 
Håller tummarna att jag håller mig friskare nästa år så att jag inte är borta från jobbet och träning så mycke som jag har varit detta året.
Lägenheten i johanneberg
I Stockholm

På danmarksbåten

Min bror tog studenten 
Ett av de bästa köpet, så sköna och snygga!!
I Danmark
Va väldigt mycke på gymmet
Målade om vardagsrummet
Va på mallis
Heldag på liseberg med mina kusiner
London baby!!!! 


Jävla knöl vad är du förnågot????!?
GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!

Lördag

God morgon!
Ligger fortfarande i sängen, sovit dåligt inatt och har ont i halsen nu.. Va fan är detta?! Lite frukost och te kanske hjälper!!
Gosade nyss med katten men nu ligger han och snarkar, tror han drömmer något för ibland rycker han till oxå haha han är för söt!! 



London 2013 med Malin ❤ del 2











































London 2013 med Malin ❤ del 1























Haha så rolig!!




Gullspång

Nu är vi hemma hos Daniels pappa, hade sån tur så de börja regna när vi hade 5 min kvar bara. Och knappt någon trafik, riktigt gött :) hörde igår att de skulle vara halt att köra så hade räknat med att de skulle ta lååång tid att komma hit. Har ju även världens bästa pappa som lånar ut hans bil till oss så åkte upp säkert :D
Va ju hos läkarn imorse och nu får jag vänta en hel jävla vecka innan min läkare får provsvaren... Så nästa fredag vet vi förhoppningsvis vad de är!!

Annandag jul

imorgon är det fredag, har varit ledig i en vecka redan?!!?! 
Nu är vi hemma igen och känns väldigt konstigt att inte krypa ner i min gamla lilla säng i mitt rum och höra mamma/pappa/Tobbe/Ture.. 
Får åka dit och sova över snart igen, alltid så mysigt att vara i vårat andra hem ;)
Jag och mamma va på torget en sväng idag och hoppades på att fynda något men nej, vi fick mer panik av alla människor som knödde och fy fan va många som lukta svett!!
Åkte ner till kungs sen hela familjen wohoo va flera år sen vi gjorde de sist haha
Där hitta jag iaf 2 linnen, present och primeboots kräm :)
Imorgon träffar jag pappa igen för han ska med mig till sjukhuset, ska dit halv nio så ska försöka sova snart. Usch dom ska sticka mig och sätta en stor nål i min lilla arm uhuu :'( men hoppas att detta är sista grejer som hjälper dom att se vad de är för jävla bula jag har!! 

Juldagen

Har börjat vända på dygnet nu och är vaken halva nätterna.. Haha idag vakna vi kl 12 och de va väldigt längesen vi gjorde de!! Känns att man har ledigt nu :) 
Idag va vi hemma hos mormor och morfar med hela släkten, va så mysigt!!! Även mina kusiner från Tranås kom ner idag och de skulle dom egentligen inte från början så va mysigt att vi va tillsammans allihopa även denna julen :) älskar min familj och släkt jättemycke, är så kul när vi träffas för även om de skiljer 18 år mellan mig och Elin (jag är äldst av alla kusiner och Elin minst) så har vi roligt tillsammans och LEKER!! Idag lekte vi kurragömma, vinkgömme, frågesport, pingis och dockor ;) fick skattkarta idag oxå :D
Blev även julklappar idag med och julklappsleken :D jag fick den paketen jag hade köpt hehe och de va flera stycken som fick de dom själva köpte haha'
Nu ska jag försöka sova, men inte till tolv imorgon ;)

Julafton 2013

Denna julaftonen har varit sen längsta nånsin, så skönt att den inte va över så fort!! Vart hemma hos mamma och pappa och började med skattkartorna, va riktigt svårt i år ;)
vid två tiden kom mormor och morfar hit så drack vi lite glögg och åt julgodis/pepparkakor innan Kalle började. Åt sedan julbord och åååh va gott de va :D 
Sen öppnade vi julklappar, jag och pappa va nissar i år och de fixa vi så bra så :D fick jättefina julklappar, är så nöjd!!
Fick snyggaste bootsen, kläder, krämer, tofflor och plåtburkar :D Fick oxå en pyjamas som jag fort bytte om till hihi
Sen åt vi ris ala Malta, så sjukt jävla gott!!! Sen blev de soffan framför Svensson Svensson som man ska se varje julafton!! 
Nu sitter jag och myser med Ture men ska strax sova, imorgon ska vi träffas hela släkten och de ska bli mysigt :) 

Fick några trisslotter i morse och då skrapa jag fram detta först, va lite coolt ;)



Väntar och väntar..

Nu är vi redo för julafton, alla julklappar är inslagna, har hjälpt mamma och pappa med mat, efterrätt och dukat bordet juligt ;)
Ska kolla ph om några minuter, tydligen julspecial idag så får se vad som händer! 
Och idag flyttade en ny familjemedlem hem till min lillebror, en tidig julklapp som fått namnet Ture efter våran gammelfarfar :D

Blev glittriga naglar efter mycke om och men hihi




Dan före dan

God morgon!
Är på gymmet efter den sega förkylningen och de känns så bra, dock skriker mina stackars valkar :/
Ska strax hem och börja fixa allt för att fira jul i kba, kan inte fatta att de är julafton imorgon!!
Och idag har jag och Danne 39 månader ❤❤❤




Ledigheten har börjat

Kan inte fatta att julledigheten har börjat, så fruktansvärt skönt! Denna terminen har varit extremt jobbig på jobbet, även om jag har lärt mig mycke och "vuxit" så är det skönt att den är över.
Skulle egentligen jobbat på måndag men fick ledigt för va så lite barn som skulle komma så nu får jag långledigt fram till den 2 jan :D 
Igår hade Daniels jobb julfest eller vad man kan kalla de, va på rondo och först åt vi 3 rätters middag och kl 21 började Magnus den store :D
Så roligt att träffa gänget han jobbar med och deras tjejer, de roliga igår får man dock lida för idag.. 
Mamma och pappa va änglar förut och kom och lämnade pizza till oss, tycker om kungspizzan i kba så de fixade dom ❤❤❤
Nu börjar grinchen på trean, passar jättebra idag :D 

Hur söt!!???



5 dagar kvar

Har noll julkänsla i år bara för att de regnar ute, så tråkigt!!
Men man får göra de bästa av de ändå, längtar så till julafton :D
Va på julbord med jobbet idag och de va så gott, har väldigt goa kollegor som man inte träffar varje dag så va supermysigt idag :)
Alla julklappar är klara för min del så känns grymt skönt att slippa vara ute i sista minuten när resten av Sverige är de. För 3 år sen hade jag panik och handlade dagen innan julafton, va naturligtvis sjuk samtidigt och trängas då va ingen hit så de har jag tänk på i år ;)

Istället för julgran har vi kakfatet fullt med julklappar, tycker de är rätt fint de med :D




Samma tjej, vilken skillnad smink kan göra!





Längtar ❤❤❤


Jag och Daniel har bokat ett spapaket på ett mysigt hotell vi har varit på innan, räknar dagarna tills vi ska dit! 

Shot med hostmedicin

har precis tagit mig en redig shot med hostmedicin, kan va de äckligaste man sväljer men susen gör den! 
Har varit en halvdöd människa idag, att jag överlevde dagen utan att falla ihop eller att jag inte ens grät en skvätt är ett under! Lucia firandet med alla barn och föräldrar va så fint, va värt allt slit!!! 
Gottade till det med pannkakor och ris a la Malta när vi kom hem, idag är kalorierna de sista jag har tänkt på och så måste man ha det ibland. Bra att fylla på med massa energi till nästa vecka då jag ska vara frisk och vara tillbaka på gymmet, inte vart där på en hel vecka nu :'( 
Hoppas jag vaknar upp lite bättre imorgon för då ska vi hem till mamma och pappa, saknar dom rätt mycke nu och speciellt nu när jag behöver pysslas om lite extra hehe ❤ 




Som slutet av ett träningspass

så känns de för mig idag, finns ingen ork men viljan finns! Mår pissdåligt och är yr som om jag åker karusell.. Blir mycke socker och mat idag för att klara av dagen. 

12/12

idag har jag och Daniel varit förlovade i 1 år, helt sjukt att vi redan har haft ringarna på oss i ett helt år!!! Är så lycklig just nu och jag hoppas jag alltid får vara det med dig mitt hjärta ❤
Sitter råförkyld i soffan och kollar på lelias söta jul och snart börjar jul med Ernst, riktig tv kväll men Daniel är ju inte lika nöjd som jag är haha 
Orkar inte göra något speciellt idag eftersom att jag mår dåligt men mysmiddag orkade jag och fick en fin bukett med röda rosor som gjorde mig lite friskare hehe :D
Imorgon är det lucia och då ska vi fira i kyrkan med alla barn och föräldrar, kommer bli väldigt mycke folk så ska strax ta en dunderkur och sen krypa ner i sängen, har varken lust eller tid till att vara sjuk!! 





Tisdag

Behöver julledigt nuuuuuuu! Spelar ingen roll hur många timmar jag sover är ändå dötrött, kan ju vara för att jag är förkyld nu oxå men ändå. Slutar tidigt idag så ska försöka fixa de sista julklapparna idag, har 4 kvar bara så känns lugnt nu :)




Asså tänk att gosa med denna puddingen ;) 

Äntligen freeeeeedag

Äntligen äre snart helg!!!!! Efterlängtad är den verkligen, ska börja helgen med en myskväll till idolfinalen! 
Sovit som en kratta inatt, fy fan va de har blåst.. Jävla Sven. Fast tack för att du tog hit snön, så mysigt :D
Öppnade på jobbet idag så slutar tidigt idag, blir naturligtvis en sväng förbi maxi för att handla lite gott till ikväll och ska kanske förbi torget om jag orkar, så skönt att kunna bocka av julklappar så att allt inte är kvar i slutet. 

Fina Malin vad jag saknar dig  ❤ 

Torsdag

jag är ju konstig, har längtat så efter sovmorgon idag men vad gör jag? Vaknar halv sex när Daniel går upp och somnar inte om för att de är så varmt i sovrummet. Börjar kolla grejer på telefonen och wohoo Hittar en julklapp som jag klicka hem direkt, försöker sen somna om MEN kvart i sju ger jag upp och går upp, de va den sovmorgonen de! 
Men så skönt att slippa stressa, hinner sitta ner och äta frukost för omväxlings skull då jag alltid annars springer runt med frukosten medan jag gör andra grejer haha

I väntan på julkalendern ❤🎅🎄🎁




Jul hemma hos oss ❤











Onsdag

ååh de är "bara" onsdag idag, har gått och trott att de är torsdag hela dagen idag.. Skönt att de är tvärtom ibland faktiskt så att man hänger med ;)
Är påväg hem från gymmet, haft ett så grymt pt pass med Nina, hela överkroppen mördades så lär va skakis imorgon!! 
När jag kommer hem ska jag pussa på min älskling innan han åker på sin träning, vi går om varandra på vardagarna så får passa på varje minut som vi båda är hemma samtidigt :) 
Tog förresten min andra vaccination för hepatit A idag och de blöder jättemycke, ska de göra de?!? Gjorde inte de efter första sprutan va jag kan komma ihåg :O 
Va så smart så hade en vit tröja efter gymmet oxå så nu har jag plåster och ett tjockt lager papper så att de inte ska komma blod på tröjan hehe

Måndag

Så va de måndag igen och halva jobbdagen har redan gått! Kör dubbla kläder idag, har träningskläderna redo under mina vanliga kläder haha allt för att kanske hinna med lite Zumba ;) tur att de är kallt för hade kört på dubbla kläder även om jag inte skulle till gymmet sen.
Stänger nämligen jobbet idag igen, 3 gången i rad men sen är jag tidig 2 dagar, skönt de!
Hade en mysig helg i kba, bakade pepparkakor hos mormor och morfar i lördags sen sov vi hos mamma och pappa, så nu har jag fått julstäming :D trodde den hade "vuxit" bort ett tag där men nejnej, den fanns kvar!!






RSS 2.0