Sömnbrist

Aaah har sovit dåligt 2 nätter i rad nu. I förrgår natt kunde jag inte slappna av och inatt har jag mått så illa :( och när jag väl har somnat är de så ljust ute för vi har inte "hunnit" sätta upp rullgardinen så då vaknar jag pga. ljuset...
Är på gymmet nu och ska köra dubbelpass, power och Zumba :D sista gången jag kan gå nu så skit samma att jag har världens jävla träningsvärk sen igår, bara O köra ;)


Mot Göteborg, igen 😎

Sitter på pendeln in till Gbg nu, hann vara hemma 50 min innan jag åkte igen hehe. Pt passat gick sjukt bra, bästa hittills enligt Nina :D får se om jag kan röra mig imorgon, lär bli segt vet jag redan nu!
Nu ska jag snart träffa Amanda, vi hade bestämt havet men hallå vart är solen?!? Så får se vad vi gör ;)


Grillkungen 😎

Grillen är tänd och köttet är på, är hungrig dom en gnu!
Ska sjunka ner gött i soffan sen och ladda inför pt passet imorgon bitti :D har inte haft de på hela semester så nu är de på tiden!


Sista semesterveckan

Så har min sista semestervecka börjat, känns sorgligt men sjukt längesen som jag jobbade så känns faktiskt helt okej ändå :) nu ska jag snart Zumba, har haft en lugn morgon hemma sen tog vi en sväng på stan innan vi drog hit, hittade 2 träningslinnen så ska inviga ett av dom nu ;)
Ångrar mig dock lite att vi inte va ute vid stranden idag, så varmt som de är ute så är de illa att man inte har badat...
Får bara hålla tummarna att de kommer fler sköna dagar innan jag börjar jobba igen!


Idag är det 3 år sen jag träffade min man ❤

Det firar vi med räkor och paradise hotell Norge, lite åska på de så blir se extra mysigt. Usch, jag är livrädd för åska!! Tur att man har någon att gosa till det med för annars hade jag kramat hårt om kudden nu ;)


Onsdag

Sola och bada, de är va jag har de gjort de senaste 2 dagarna. Ute i lygnevi, världens bästa badställe i Sverige helt klart!!
I söndags träffade jag saknade Amanda, vi satt på ett café på avenyn i över 4 timmar och de va inte tyst en minut, haha vi hade en del att prata om ;)
Är så stolt över mig själv, Daniel har fått med mig ut på springturer istället för att gå och jag fixar samma tempo som han :D igår va vi först ute på morgonen och sprang, sen igårkväll fick vi ett ryck och åkte ut till delsjön och sprang runt den, va 7.5 km lång så sammanlagt sprang vi 9 km igårkväll, asbra :D men vi hade lite panik kan jag ju säga.
Vi kom dit kvart över nio ungefär, va massa människor och vi chansade och gick bara för kartan gav oss ingenting. Efter någon km hitta vi en skylt där de stod "stora delsjön runt"
JA den tar vi tänkte vi och började springa. Går rätt bra i början, men aah sen vände de. Min ljumske börja göra ont så fick varva med att springa och gå. När vi är i en uppförsbacke och ljumsken värker mer än innan så ser jag ju en orm precis vid fötterna på mig. Daniel springer på som fan och jag kommer efter i panik!
Efter de gick de bra en bit men sen känner vi oss väldigt ensamma, har knappt mött en ändå människa på 20 min.. Min mobil ringer och jag hade den i en ficka på armen och ber Daniel ta upp den åt mig. Smart jag är kollar jag mot fickan när han drar så han boxar till mig på näsan så jag börjar grina, aah de gör ju så ont!!
Sen efter ytterligare 15 min har vi fortfarande inte mött någon och nu började de skymma, paniken kommer i mig iaf för har ont så kan knappt springa längre.
Är helt plötsligt vid motorvägen, WTF?!? Börjar springa ändå för nu är något galet tänkte vi. De blir mörkt väldigt fort och sen ser vi äntligen slingan med elljusspåret, aaaah vi är snart framme tänkte vi. Svänger av åt höger för de va därifrån vi hade bilen. Går ju då fel för de va nästa höger vet vi nu i efterhand. Så får springa över en åker och där sprang jag för hellre ont i ljumsken än att se en till orm!!
Ser efter en stund Lisebergs camping och vet att vi äntligen är 5 min från bilen bara.
Kommer fram tjugo över tio och där står våran lilla polo helt själv haha
Första och sista gången vi går den jävla rundan efter kl åtta!! Annars va den perfekt :D

Nu ska jag slänga i mig frukost sen in till gymmet, power och Zumba ska jag köra sen ska jag träffa mamma :D


Stråvalla

Nu är vi hemma efter våran minisemester nere i Varberg, har haft de jättemysigt :) åkte iväg rätt tidigt därifrån idag så vi hann stanna på stråvalla en stund innan vi skulle hem, va där i typ 2 timmar och bada hela 3 gånger för de va så sjukt varmt!! Folk sa att de va kallt men kändes som om man va utomlands och att vattnet va minst 25 grader, så underbart!! Nu ska vi fixa och dona lite här hemma sen starta grillen, ska åka iväg till skatås sen tror jag :) vill ju vara ute så mycke som möjligt just nu.

Köpte med b&j till stranden, denna va sjukt go men inte så god så att man bara måååååååste köpa den igen!


Semester nere i Varberg

Är kvar här nere i Varberg hos mormor och morfar, igår kom även mina kusiner hit och sov en natt så inatt sov Gustav med oss ute i lillstugan :) de blev en hel del spring igår och vi spelade fotboll och hjulade, om de känns i kroppen idag?! Eeeh ja! Har sträckt hela höger baklår något hemskt och de gör jag väldigt lätt så va dumt av mig att börja hjula innan jag va varm.Tiden går så fort så håller inte riktigt koll på dagarna, men ska försöka rappla upp vad som har hänt de senaste dagarna :) i tisdags åkte vi över till Danmark med min familj och mormor och morfar. Gick i helsingør först och åkte sedan till stranden påväg mot köpenhamn, ångrar så att vi inte hade med bikini för de va varm och skönt i vattnet! På stranden fikade vi, kastade mackor och plocka fina stenar sen åkte vi till bakken :D va 3 år sen vi va där sist och då va jag sjuk så hade ju en del att ta igen haha! vi blev som barn igen och åkte tills vi mådde illa! kom hem runt 2 tiden på natten så dagen efter (onsdag) sov vi nästan bort, mamma, pappa och tobbe skulle hem på kvällen så innan de passade vi på att åka ner till ullared, va inte alls farligt mycke folk för att vara högsäsong där nere så hann kolla en hel del :) igår va jag och Daniel inne i Varberg och gick på stan, mötte upp mina kusiner och åt glass tillsammans :) firade sedan min morbror här på landet igår för han fyllde år :)

De är i stort sett allt som hänt, idag vill jag bara ta de lugnt och sola! Så ska ta och väcka min lilla sömntuta nu ;)


Världens skönaste måndag!

Började måndagen men onyttigaste frukosten nånsin men Gud så gott de va! La oss sen i soffan och kollade 2 filmer, en va rolig men den andra va så fett värdelös! Tror den hette sex and breakfast haha se den inte!! Vi va ju självklart tvungna att se klart skiten för att kanske fatta poängen i slutet men icke sa Nicke. Sen körde vi mot torget för att växla pengar :) och sedan dagens höjdpunkt och ni som känner mig vet att måndags höjdpunkt alltid är ZUMBA MED NINA :D vi fick dock stress köra från torget så kom 10 min försent och pga av stressen så försvann min energi helt :/
Ikväll ska vi packa för imorgon åker vi iväg på minisemester :D


Mmmmm

Börjar med denna doften, ville köpa alla först för de va sjukt svårt att välja men tror ändå att denna är mest mig ;)


Sola och bada 😎👍

Underbara sommardag! Om ändå varje dag kunde vara såhär ;) man får verkligen ta vara på vädret nu för snart lär de vända. Va bara hemma och packade om så nu är jag i Gbg, ska svettas och bygga muskler på gymmet 💪


Till stråvalla

Blogg appen funkar knappt, igår försökte jag lägga upp ett inlägg kl 16, kl 19 och sen vid 22. Funka de någon gång? Nej.
Nu ska jag till stråvalla med mamma och pappa, skulle gått pw nu på morgonen när Daniel åkte till jobbet men har sån sinnessjuk träningsvärk sen igår så låg kvar så nu är jag riktigt utvilad, sovrummet blev förresten rör färdigt igår så inatt sov vi i våran säng, okej va rätt mysigt att sova tätt ihop i soffan men inget slår våran säng haha! Saknar den lika mycke varje natt som jag inte får sova i den.


Efter 2 veckors uppehåll är jag på gymmet!!

Är på gymmet wohoo!! Har bokat in dubbelpass, först power sen Zumba så lär vara död sen!
Så underbart att ha semester, igår åkte jag ut till saltholmen och va där redan kl 9 och på efter middagen träffade jag nico, vi grilla och sola sen drog vi och bada i sjön som ligger i skogen där jag och Daniel brukar springa :) och när vi ska gå hem så ser vi en orm aaaaaaaaah vilken panik haha


@saltholmen


Mot havet!

Vi har sån kaos hemma hos oss just nu, håller på att måla om och vi började med sovrummet igår, så inatt sov vi på soffan! Tur att den är bred ;) har nog ett lager kvar att måla sen går vi på vardagsrummet och sen ska vi även ta hallen ;) jobbajobba, aldrig någon vila här inte!
Gick upp när Daniel skulle åka till jobbet imorse och tog en lång pw, så skönt att de är gjort redan :) nu ska jag möta upp mamma och pappa så ska vi åka ner till stråvalla och där är även några av mina kusiner och mormor så detta kommer bli en väldigt bra dag, ikväll ska vi ju självklart fortsätta måla så ska passa på att njuta och vila på stranden :)

https://cdn1.cdnme.se/739781/7-3/pic_51da73ccddf2b3710d5d28ef.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/739781/7-3/pic_51da73d3e087c337d778a2e7.jpg" class="image">


Lördagsmys!


Saltholmen med Malin :)


Underbar lördag!

Började lördagen med en runda i skogen med min älskling, sedan träffade jag underbara Malin och vi drog ut till saltholmen med resten av jordens befolkning typ haha! hade de mysigt och tog ett snabbt dopp, mitt första för i år wohoo inte en dag sent ;)
Har precis grillat med Daniel och tobbelito som ska sova över här ikväll, så nu ska vi ha myskväll och kolla på film, min semester kunde inte börjat bättre :)


Semester 😃💪😎

Äntligen har jag semester, så efterlängtad! Har precis varit ute på en pw med Daniel så ska strax hoppa in i duschen innan vi tänder på grillen. Fick gott rosevin av föräldrarna som sommarpresent så de ska öppnas idag, fick choklad med men den är redan slut he he
Har en del inplanerat men än så länge är de små grejer så känns så skönt att vissa dagar kunna göra precis de man känner för när man vaknar :)


Tack mamma och pappa ❤


Magkänsla

Snart är äntligen måndagen över, bara 4 jobbdagar kvar sen seeeemester :D fick sluta 40 min tidigare idag för hade 8 barn på 4 personal, de är lyx!!! Så träffade mamma i stan en snabbis sen hängde mamma och pappa med hem och fikade :) sen tog jag en lång men rätt lugn pw och hittade en riktigt skön motions slinga här i lilla kållered som tydligen inte är så litet hehe gick över 8 km och har hittat flera fina smultronställen som jag absolut måste till igen! Dock så höll jag på att gå vilse för va mitt ute i ingenstans, kändes som orientering med skolan ni vet?!? Iaf, även om jag kände mig helt fucking lost så hade min magkänsla ändå rätt, för va inte vilse utan gick den längsta stigen bara som jag kände på mig från början ;) så nu hädanefter ska jag alltid lita på min magkänsla, som nu så är magen sugen på choklad och de ska den få då ;)

https://cdn3.cdnme.se/739781/7-3/pic_51d1bb049606ee25d610c639.jpg">https://cdn2.cdnme.se/739781/7-3/pic_51d1bb049606ee25d610c639.jpg">https://cdn3.cdnme.se/739781/7-3/pic_51d1bb049606ee25d610c639.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/739781/7-3/pic_51d1bb049606ee25d610c639.jpg">https://cdn3.cdnme.se/739781/7-3/pic_51d1bb049606ee25d610c639.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/739781/7-3/pic_51d1bb049606ee25d610c639.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/739781/7-3/pic_51d1bb049606ee25d610c639.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/739781/7-3/pic_51d1bb049606ee25d610c639.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/739781/7-3/pic_51d1d0749606ee25adbe1262.jpg" class="image">


RSS 2.0