God natt ❤

Ååh längtar tills vi ska lägga oss, bäddat med vårat nyaste påslakan! Inte lätt att hitta fina påslakan till dubbeltäcken så jag hade rena turen :)

Gått en sväng på stan idag och hittade lite grejer på hemtex, Gina och raglady. Jag har faktiskt skärpt till mig med shopping och tänker mig för varje gång innan jag drar kortet någonstans, så känns lugnt att jag shoppade lite idag! Har även fått städat här hemma och grillat, en riktigt härlig söndag :)


❤👌


En hel dag hemma!

Har världens utmaning idag, ska vara hemma exakt HELA dagen och bara ta de lugnt.. Är redan rastlös och Daniel åkte iväg för 5 min sen bara!
Har fått ännu mer smärtor i min muskelinflammation som håller i sig längre än innan, nu håller smärtan i sig i 30 min ungefär innan va de 5-10 min bara så får inte träna kondition nu längre tills de har försvunnit. :/ träna Zumba i torsdag och efter de blev de värre tyvärr.
Ska dra på någon serie, är rätt sugen på sex and tre city så blir nog den och så ska jag ta lite jordgubbar till, har 4 liter här hemma så kan möla om jag vill ;)


1 vecka kvar till semester, min första nånsin och den är så efterlängtad!


Inflammation

Va på våran nya vårdcentral idag och kollade upp (ännu en gång) varför de hugger till i min kropp när jag andas för då får jag svårt att andas i flera minuter och måste ta små korta andetag. Idag fick jag äntligen reda på varför, jag har överansträngt musklerna vid revbenen på vänster sida och har fått en rejäl inflammation eller bristning i muskeln som hon kalla de. så det är när jag har använt dom musklerna som de hugger till sådär. Så ingen styrketräning på 1-2 veckor plus att jag ska ta tabletter mot smärtorna. Som TUR är så får jag konditionsträna, hade dött om jag inte hade fått träna alls!
Iallafall, den nya vårdcentralen som jag är skriven på är grym om man jämför med Kungsbackas! Så mycke "hjälp" som jag har fått i Kba på 10 år fick jag på en kvart i kållered, de ni!


Mm jordgubbar med vaniljvisp


Från vårat sovrumsfönster


Mina nya älsklingar


Midsommar


Dagens höjdpunkt börjar om några minuter wohoo


Onsdag

Chillar i soffan och kollar på film, är helt slut i kroppen efter jobb och gym, de känns att de snart är dags för semester! Har börjat varva ner fastän de är en hel del kvar på jobbet som måste bli klart innan stängning. Så ska bli skönt med en extra dag ledigt denna veckan, de behövs verkligen ;)
Va på torget en sväng idag och fick äntligen köpt mig en ny almanacka, köpte en lärarkalender för förskola och de kändes sådär lagom vuxet hehe!
Imorgon ska vi fira midsommar på jobbet och jag stänger även så blir en lång dag (lyckas alltid få stängningstiderna innan vi har ledig lite extra konstigt nog)
Natti!


Måndag

Sitter på pendeln och de va flera månader sen som jag åkte pendeltåg så nu är de helt okej, då uppskattar man bilen mer ;)
Har haft ett grymt bra pt pass med Nina idag, pratat kost, tagit nya mått plus testat rörligheten sen cirkelträning som var görajobbig!! De nya måtten va jättebra, har minskat i fett och ökat i muskelmassa, precis så vi vill ha de :D
Från första mätningen hade jag en ålder på 19 och nu på 2.5 månader har den sänkts till 16, det är ju grymt :D har en kropp som en 16 åring haha!
I cirkelträningen körde jag 2 nya övningar och känner redan av den ena, den va för lår och rumpa aaaaah vill dö varje gång jag sätter mig ner och de lär inte bli lätt imorgon eller onsdag!


Freeeeeeedag

Påväg till jobbet, ska skjutsa pappa till jobbet för han ska till tyskland över helgen så jag får ha hans bil idag :D slipper köra till hans jobb så kan halvsova lite nu, ångrar just nu att jag sa att jag gärna jobbar klämdagen.. Kommer gå prima bara jag kommer dit men ååh va trött jag är, känns som att de är jag som tog studenten för igår va jag som en zoombie :O
Blev jättelyckat och vi hade riktigt tur med vädret :)


Och så va de måndag igen!

De går för fort! Snart är man ju typ 40.. Så härligt med detta väder, har varit i skogen med barnen idag och nu ska vi va ute tills alla går hem, underbart! Och i eftermiddag/ikväll ska jag och älsklingen träna ute, han ska hjälpa mig har han lovat så de längtar jag till :D
Har haft en jättebra helg, student i fredags hos Emelie, träffade bästis i lördags och på kvällen bio med mannen och igår blev de lite shopping, hittat studentpresent till Tobbe som tar studenten på onsdag och en klänning som jag ska ha då. Åt även en av de goaste pizzorna igår, ligger i utby vi Partille och de hade en bra grejer att man kunde beställa 3 olika storlekar på pizzor, tycker jag är väldigt bra då jag aldrig äter en hel pizza själv :)


Haha detta är bra jobbat ;)


RSS 2.0