@ work ekhaga!

Ligger i soffan och gottar mig, börjar om 15 min igen :) dagen har gått sjukt fort och de är så skönt för har sovit så sjukt dåligt inatt! Har vaknat och trott att jag har försovit mig.. Så imorgon när kl ringer 6 så kommer jag va riktigt trött eftersom de dessutom försvinner en timma inatt, blir ju sommartid ;) slutar halv nio idag och då ska jag hem direkt och lägga mig i soffan och mysa med min man :) ville verkligen inte jobba men går bra när man väl är här och efter idag har jag gjort 11.5 timmar redan :D bara 13 timmar kvar sen fast uppdelat på två dagar som tur är!

Min snygging <3


Långfredag

Shit idag va jag så nära döden va!! Hade pt med Nina halv tre och halv fyra och mellan den timme va jag nära på att kräkas, svimma och storgråta men jag klara de!! Är så sjukt stolt att jag inte gav upp idag, va väldigt nära flera gånger. Så har nu gett mig själv en liten belöning för att jag har börjar sköta träningen så bra hehe så har köpt mig ett par till gymskor :D får så sjukt ont i fötterna med mina andra så köpte ett par med plattare sula som jag kan dansa i då kör jag gym med de andra!

Vill ju köra ett till pass nu för att inviga skorna hehe :D


Oj oj

Shit va längesen da va jag kolla min blogg, hade nästan men bara nästan glömt den :O
Härligt med fredag idag, veckorna går fort nu och de är skönt, jan-april brukar vara dem segaste annars!
Har en galet go träningsvärk idag, körde min första pt timma med Nina igår för att stärka min rygg och få bättre hållning, tränade muskler som jag inte visste att dem fanns igår så mina axlar+rygg har de jobbigt idag hehe
Har hänt en del sen jag bloggade sist, har flyttat till våran egna mysiga lägenhet nu, har fått till de riktigt bra och de ända vi behöver fixa nu är smågrejer till badrummet och en kökslampa :) och lampa lär ta tid att hitta för jag vill ha en krona men Daniel vill ha en annars sorts lampa.. Så jag väntar tills han ger sig hehe ;)
Har även klarat mig från att vara sjuk hela denna månaden om man räknar bort 1 mars hehe men detta verkar bra än så länge, tror jag är immun mot de mesta nu!

Idag efter jobbet ska jag hem till mamma och pappa en stund sen blir de fredagsmys framför gladiatorerna, är ju final ikväll :D


RSS 2.0