Fredagsmys

Kom precis hem från Emilies student, även avis idag och hade jätteroligt där :D kollar lets dance nu och hoppas ju på marko!!!


Fredaaaaag

Tiden går sjukt fort, redan fredag och skönt är de! Ska på studentmottagning efter jobbet till min kusin Emelie så hoppas att barnen blir hämtade lagom tidigt så jag kan smita iväg lite tidigare än fyra som jag egentligen ska jobba idag hehe :)
I förrgår tog Malin studenten, så avis va jag!! Lär ju bli de idag med, världens bästa dag va ju helt klart studenten!
Igår på rasten så gick jag ner till havet och de tar runt 7 min så är man nere, perfekt när de är sånhärt sommarväder :D hade lätt badat igår om jag hade bikini med mig ;)


100 dagar kvar idag 😃💪👌😎👍


Och så var det måndag igen!

Har precis varit på GYMMET åååååh vad jag har saknat det!! Dock så va Nina inte här idag så Zumba blev de inte utan gymmade istället, märks att jag inte tränat på 3 veckor!
Så kul att va tillbaka på jobbet oxå, blev en lugn start med många lediga barn denna veckan :)

Haha klockren bild!! Men ååh va avis jag är på alla som tar studenten...


Perfekt lördag !

Har haft en jättebra lördag, har börjat älska lördagar nu hehe
Åkte in till stan på förmiddagen för att byta en tröja åt Daniel, fanns inte hans storlek i hela stan så istället blev de 3 rosa assietter till vårat finporslin, en liten glasgrej till socker och en mjölk"kanna" som för tillfället är en vas ;)
Grillade sedan på eftermiddagen och blev sjukt jävla gott, har en grillmästare till man ;)
Och så nu ikväll kollade vi bio och såg fast and furist 6, så sjukt jävla apbra va den!! Hade grymma platser längst bak, vill nästan inte gå på bio om jag inte får sitta längst bak i mitten he he


Typ frisk wohoo kan leva mitt vanliga liv snart igen!!!

Asså jag fattar inte vad de är för jävla fel på blogg.se
Har gjort ett inlägg som nu bara är borta?!??

Aja, tur att jag inte bloggar lika ofta som jag gjorde innan då hade jag bytt från blogg.se direkt! Chillar i soffan nu och ska snart sova, hoppas på fint väder imorgon för då ska jag börja lördagen med en lång pw i solen :) haft en mysig fredag med mamma, har äntligen fått köpt blommor till våran lilla rabatt vid trappan och lite andra vår/sommar kläder och skor :)


Onsdag

Och idag mår jag sämre än igår.. Vill att de ska komma ett piller mot barnbaciller eller ett piller mot toppimunförsvar! Antar att de aldrig kommer komma så sålänge får jag nöja mig om proverna visar något från i måndags. Va på möte på jobbet idag iaf även om jag är sjuk och idag var våran blivande kollega med oss för första gången, kommer bli jättebra när hon börjar hos oss till sommaren :) får vara hemma och vila upp mig imorgon med och då missar jag våran utflykt med barn+föräldrar, så tråkigt att missa de faktiskt.. Får tröstäta mina pannkakor som jag hade förberett som matsäck så kanske jag mår lite bättre höhö


Obh nordica 👌

Håller på att baka petit-chouer, blir säkert inte alls som de ska och har aldrig smakat på de innan så får se om detta blir succé eller aldrig mer ;) fick plötsligt lite energi och blev baksugen sen så måste jag ju få använda våran nya pärla i köket, nämligen elvispen ;) verkligen saknat (och klagat) på att inte ha någon så nu måste jag använda den ju hehe

Lyssnar på nya droglåten till 👌
Och jag veeeet att man ser mig i ugnen men ville ändå visa (a)


Tisdag

Hem från jobbet idag oxå, jädra baciller.. Har legat i sängen i princip hela dagen så börjar må lite bättre men är helt utmattad i kroppen, blir andfådd när jag bara går i trappan upp till sovrummet..
Ska lägga mig i soffan om en stund och glo lite serier tror jag, sugen på sex and the city maraton ;)
Och jag tror att jag spände mig en del igår när jag fick sprutan för min arm spänner som om jag har tagit stelkramp :O


Saknar gymmet som en galning just nu :'( kommer inte ens ihåg när jag träna sist..


Feelgood

Har precis fått vaccin mot hepatit A, första sprutan och om ett halvår-år är de dags för andra och sista sprutan. Va sjukt nervös innan men gick jättebra, bad att få ligga när ner hon tog den hehe
Om några minuter ska jag träffa en läkare då jag har varit sjuk då mycke och då sa hon som tog första sprutan nu att om du ska ta några prover så kan du säga att du vill att jag tar dem. Jättesnällt av henne men whatafuck?!? Satt precis och hade lugnat ner mig från sprutan och visste eller aa, TRODDE att de värsta va över.. Aboo va handsvett jag har just nu må ni tro!


Älskling 21 år idag!

Idag har vi haft kalas för Daniel, han fick massa fina grejer :) kom även hem från Varberg idag och har haft de supermysigt, även om jag har haft feber hela helgen, igårkväll mådde jag lite bättre och då drog vi in till Varberg och gick vid fästningen, köpte glass och tro de eller ej men jag doppade mina små fötter i havet och de va väldigt kallt. Daniel va tvungen att ta kort så att jag har bevis att jag verkligen stod i vattnet och de va inte smart, vakna med feber inatt igen och ont i halsen.
Imorgon ska jag på "hälsomöte" hos feelgood så hoppas de tar några prover på mig så jag slipper va sjuk varje månad!

Liter bilder från helgen :)


En trött och sjuk Gabriella..


Sjuk IGEN.... 😭

Asså nu har jag jobbat i över 10 månader på förskolan och inte en ändå månad har jag klarat mig från att vara sjuk... Börjar bli deprimerad.


Hel helg i kba

Känner mig duktig idag igen hehe följde mamma till jobbet imorse (gick upp halv sju, bara de lixom!) sen gick jag runt i nästan hela Kungsbacka så när jag kom hem vid halv nio tiden hade jag gått lite mer än 1 mil :D de ni, en låååång och skön morgon pw! Ska ut och dammsuga lilla Paula nu, så smutsig så de är synd om henne :(
Ska till kungsmässan en sväng sen och i eftermiddag träffa släkten hos mormor och morfar :)


Onsdag 8 maj

Idag fyller min morfar år, grattis morfar :) ska dit i eftermiddag och fira honom, så får även träffa mamma och pappa :) slutar tre idag och då ska jag och Daniel först till torget sen hem den snabbis och fixa oss bara, rätt skönt att slippa stressa iaf. Går magsjuka på jobbet just nu så håller tummar och tår att jag klarar mig, nu när man ska få vara ledig i flera dagar!
Och igår hade vi jordens största spindel på besök i våran hall (på jobbet asså) och jag vågar knappt gå på toa för de är tydligen så kallade vattenspindlar som brukar hålla till inne på just toaletterna... :'( såg även en baoting på trappen i måndags.. Buhuu :(

Tänk att tatuera in denna på underarmen, så jädra snyggt!! Ska dock aldrig göra just denna men ändå ;)


Lördag

Så skönt med helg! Vaknade kl 9 imorse och trodde att jag hade försovit mig till jobbet så börja gråta, insåg efter typ 2 min att se va lördag idag.... hehe

Jobbar imorgon men blir bara några timmar, ska fixa gården med alla föräldrar och barn :)
har varit och strosat i stan på förmiddagen och ikväll ska jag hem till Amanda på inflyttningsfest :) så ska snart börja fixa mig, kläderna har jag redan bestämt som tur va ;)


Underbar torsdag!

Har haft rytmik med mina minsta barn precis, kommer nästan ha träningsvärk imorgon för shit va jobbigt jag gjorde de idag haha barnen blev oxå varma (sa dom iaf hehe) och roligt hade dem, idag va nog de bästa rytmikpasset som jag har haft, sjukt stolt över mina småttingar :) har rast nu och om 4 timmar slutar jag, tänkte planera lite sedan ta en sväng till torget innan de är dags på zumba och idag kan äntligen Amanda :D efter träningen ska vi ta en fika och de va oxå väldigt längesen som vi gjorde de, ska bli mysigt :) en väldigt bra torsdag alltså! ;)


1 maj

Så underbart att vara ledig mitt i veckan, riktig lyx! Har fått lägenheten städad och fin, skönt att slippa göra de i helgen :) i eftermiddags körde jag ett stenhårt gympass med min pt Nina, är så stolt över att jag klarade allt idag, va när på att spy efter 20 min men återhämtade mig rätt snabbt och körde på resten av passet ;)
allt eller inget, de är mitt motto ;)
Ska börja prata om kost nästa vecka, den delen kommer bli tuffast eftersom att jag kan äta socker på socker typ.. Men har jag fixat träningen såpas bra som jag gör nu så ska jag allt fixa kosten oxå!
Ska alldeles strax lägga mig, så skönt att de redan är torsdag imorgon :D

Ölburken på 1000ml som vi köpte till Tobbe på stena line, hade en överlycklig lillebror :D


RSS 2.0