Nytt

Råkade hamna på hm när jag skulle handla mat förut hehe köpte faktiskt nagellack idag och de blev 2 glittriga, skulle först bara köpa de blåa men den rosa va ju för gullig att stå emot, bara flaskan va ju jättesöt :D 
Ska måla naglarna om en stund men har svårt att välja för vill ju ha båda haha





En regnig fredag 👍

har rast nu och de ösregnar ute, tycker att de passar bra idag faktiskt för nu blir de mer myskänsla ;) även om de inte hade vart fel med snö.. 
Denna veckan har gått läskigt fort, va nyss tisdag! Har haft fullt upp denna veckan, har bara hunnit träna EN gång och de är illa!! Imorgon blir de gymmet iaf, längtar ❤❤ 💪💪💪
Idag stänger jag på jobbet så är hemma ikväll för glömde ju några grejer igår när vi handla.. Aaah varje gång är de något som inte kommer med. Sen ska jag och min man mysa till idol, va sjukt längesen som bara jag och han bara låg i soffan och käka godis en fredagkväll❤ 

Charmigaste bilden på oss haha



Superior9 i Scandinavium

precis kommit hem från Scandinavium, kollat på mma för första gången i mitt liv och trodde att de skulle vara värre och råare än vad de va, kan inte säga vad eller varför men tyckte de va grymt idag!! Dock så va de sjukt läskigt på första matchen, tog seriöst 5 sekunder så hade killen svimmat, ingen annan tuppa av som tur va men blev skräckslagen första matchen lixom, dom andra tyckte de va grymt för får man in en knockout är de det bästa man kan få i en match tydligen! Va där med Daniel och hans kompis och hans tjej OCH alla dom 3 tränar mma så ni fattar att jag inte va med helt va..
Och jag måste berätta en så BALL grej va, när alla fighters kommer in har dom valt varsin låt och när näst sista matchen va kommer en av killarna in med lazees låt "rock away" som jag lyssnade på sjukt mycke i nian, har även gjort någon mer grymt låt men kommer inte ihåg namnet MEN de jag vill komma fram till är att efter några sekunder av låten så kommer ju självaste lazee in på röda mattan med killen och kör hela låten, så jävla nice :D
Jag och Daniel har varit tsm 38 månader idag och kunde inte haft en bättre dag, tack älskling ❤

Igår sov Tobbe hos oss så imorse tog vi med han till gymmet, hoppas han har träningsvärk imorgon haha :D

imorgon ska vi städa klart här hemma för hann inte allt idag, sen träffa min saknade Nicolina som jag inte har träffat på år och dar känns de som :( och de blir även en tripp till gymmet, har lyckats klämma in 5 träningar denna veckan vilket är grymt bra och hoppas jag lyckas med de nästa vecka med ;) 

Liter bilder från ikväll :)





20 november- första målet är klart!!!

Asså jag är så stolt över mig själv, så jävla bra att jag har den viljan för att klara lite mer än de som hjärnan egentligen tror att kroppen inte gör. har nått målen som vi satte i februari och de är tack vare pt timmarna, va skulle jag gjort utan Nina!! 
Idag satte vi upp nya mål, de första målen som var att minska vikten och få bättre hållning är avklarade nu, wohoo :D 
Så nästa mål är att bli starkare i hela kroppen, alltså blir de en hel del styrka framöver då de ska byggas :D 
Kommer ju självklart fortsätta med zumban men lägga mer fokus på muskelgrupperna som ska bli starkare i alla andra träningspass. 
Nu är jag påväg hem och ska slänga i mig en brakmiddag, är hungrig som en varg!!

På gymmet!

om några minuter börjar min pt med Nina, ska vägas, mätas och prata mål idag :) och självklart träna :D
Idag har de blivit kallt på riktigt så ska dra på mig 3 lager med kläder sen när jag ska ut i kylan igen, ska hålla mig frisk resten av november och hela december har jag bestämt mig för ;)
Imorgon ska vi ha julpyssel på jobbet och de ska bli så mysigt, 34 dagar kvar till julafton idag ;) 

Måndag

sitter framför dessertmästarna nu och ska strax börja läsa den tredje snuskboken ( femtio nyanser) läste ettan och tvåan för mer än ett halvårsen så får se om jag hänger med hehe
Så skönt att denna dagen är över, en stor sten har släppt :)



Ont i magen

Har haft en jättebra helg som redan är slut. I fredags åkte jag hem till mamma och pappa efter jobbet för vi skulle sova där en natt :) jag, mamma och mormor åkte till jul på tjolöholm som vi alltid gör och de va jättemysigt, skulle dock varit mer julmusik ;) 
Pappa va en ängel och bytte äntligen till vinterdäck ( tur för nu är de minusgrader ute och redan frost på bilen!)
På lördagen blev Paula (min bil alltså) ännu finare och redo för vinter för vi gjorde henne ren och fin både invändigt och utvändigt ( okej pappa tvättade henne men insidan fick jag och Daniel iaf ta hehe )
Idag åkte vi på en liten roadtrip som råkade bli Ullared hö hö 
Hämtade upp Tobbe påvägen hem och så gjorde vi en smarrig kebabtårta som blev jättebra, Tobbe blev överlycklig som fick 2 byttor med tårta till jobbet haha :D
Hade sedan myskväll framför film och solsidan så avslutade helgen på bästa sätt :D

Våran Goa kebabtårta!!!


Imorgon blir de en kort arbetsdag då jag ska på ultraljud och kolla upp en knöl, har kunnat koppla bort detta jättebra ett tag men just nu har jag ont i magen och kan inte alls slappa av, vill egentligen att jag ska vara där nu så jag får veta men samtidigt vill jag inte dit alls, usch va sånt här är jobbigt..

Torsdag

God morgon! 
Är på gymmet men ska snart dra bort mot domkyrkan, kursen börjar nio så ska vara där kvart i ungefär, gillar att ha god tid på mig :) 
Gick på yogan nu på morgon och va skönt de känns nu efter, synd att jag inte kan gå varje torsdag! 

Idag är det 40 dagar kvar till julafton, helt sjukt!!!!!



God natt ❤

ska strax lägga oss, är så trött! Imorgon ska jag på iPadkurs 9-16 så blir en kort och lugn dag :) ska va så duktig så jag ska klämma till med yoga innan kursen och efter blir de mrl och Zumba, blir faktiskt inte svårt att gå upp imorgon ;) 
Är ju inte van att sitta still så länge som jag ska göra imorgon så är väldigt bra att dom hade 3 pass som passar bra med tiderna för mig :)


Rast

åh är äntligen på rast, har varit ute en halvtimme och fryst för hade alldeles för lite kläder på mig.. Så skönt att vara inne nu!
Riktigt regntisdag idag och passa perfekt när vi har temat vatten hö hö
Inatt har jag sovit i 9 timmar och sist jag sov så länge en vardag va när vi bodde i johanneberg!!! Så känner mig väldigt utvilad och pigg idag :D 
Efter jobbet ska jag åka in till stan och träffa godingen Malin, fattar inte att hon ska flytta snart.. :(


Idag har jag och Daniel varit förlovade i 11 månader så om en månad firar vi våran ettårsdag ❤

Världens goaste mellanmål helt klart!




London baby 😃

om några timmar är vi påväg wihoo



Mateus

körde på mateus ikväll, bland de finaste vi har här hemma tycker jag :)




Fredag

fuck My life. Har feber och åker imorgon.
Idag ska jag fixa världens fetaste dunderkur så att jag är helt frisk imorgon!!!


RSS 2.0