Nyår

Sitter på tåget mot stan, kommer bli en grymt bra kväll! Börjar med fyrverkerier i hamnen kl fem med min man, mys! Hade nyårsfirande på jobbet med, tänk nu kommer jag inte se mina söta gamlingar förens nästa år hehehe


LÖRDAG 311211

God morgon! Har frukostrast på jobbet och vi har fullt upp här idag! Ska dukas med långbord och så är de nyårsbön med mera!


D❤G

Älskar dig så otroligt mycket Daniel, gör ont ibland men de ska kärlek oxå göra någon gång. Är så galet lycklig med dig och du är min andra halva som jag inte kan leva utan. Vill alltid somna och vakna vid din sida för då mår jag som bäst. Du är den finaste älsklingen som finns och blir varm i hela kroppen bara jag tänker på dig, älskar våra speciella grejer som bara du och jag förstår när de väl händer. Du är de första jag tänker på när jag vaknar och de sista jag tänker på innan jag somnar, du är allt för mig! Puss


FREDAG 301211

God morgon! Sitter mätt och nyduschad i soffan nu och kollar tv, ska chilla här en bra stund till sen drar vi till Kungsbacka, stan innan de ;) filmen igår va så bra som vi eller okej jag hade tänkt mig :D äkta amerikansk b-film va de!


In till stan

Har varit hos min man och gosat och nu ska vi in på bio, ska se new years eve ;)


LYCKLIG

Även om jag inte alltid visar att jag älskar dig så gör jag det mest av allt, och du kanske inte är den lättaste att leva med men att leva utan dig är något jag aldrig vill göra och de kommer jag inte att göra heller! Jag är världens lyckligaste tsm med dig och du är helt perfekt Bella, och världens finaste, de vet du att jag tycker! Ska alltid vara du och jag hjärtat<3 Puss Daniel

TORSDAG 291211

God morgon! Ligger fortfarande kvar i sängen och är helt död, har en sån sjukt go träningsvärk :D hon som hade zumban igår lärde oss magdans och sa att de skulle kännas rejält i magen idag, OM de gör de eller :D ska kolla dh nu och äta frukost i sängen, får passa på när man kan ;)


Lill lördag

Är lite mör och go i kroppen efter gymmet idag, körde zumba och efter de va jag ännu lite duktigare och körde på med några övningar till ;) träffade sen bästis för en fika och skvaller som va mysigt som alltid och nu kollar jag dh innan jag ska iväg, måste chilla en stund efter all mat jag tryckte i mig nyss hehe gott va de kan jag lova!


ONSDAG 281211

God morgon! Vakna för en stund sen och ska åka till gymmet om en stund. Behöver få bort lite julmat känner jag hehe ska plugga lite idag också, såå trevligt så!


TISDAG 271211

Är hemma hos min man nu och ska snart ner till tvättstugan, har gått i stan från tio till halv fem så är rätt seg i kroppen nu hehe


MÅNDAG 261211

Hallå! Sitter på tåget påväg till kba nu, jävlar va folk är galna när de finns billiga grejer överallt verkligen! Alla går loss, boxar sig fram och sliter & drar i allt med röda lappar på.. Tänkte att jag skulle va en bland dom för har aldrig shoppat på den "riktiga" mellandagsrean men helvete va arg jag blir, orkar inte mer så de blev lite trosor och en present köpt bara. Inte värt allt detta.
Har förresten sträckt mitt högerlår för hitta ett par assnygga jeans och eftersom att jag inte är dendär jeanstjejen direkt så ville jag verkligen ha dom men fanns dom i min storlek i de fyra olika affärerna jag kolla ? Nej. Så satt på huk i 3 av de 4 affärerna i typ 3-5 min i varje så nu kan jag gå lagom fint hehe
Ska hem och senare blir de kalkonmiddag hos m&m med familjen och kusinerna från Torslanda & även mer julklappar ;)


JULDAGEN

hemma från jobbet, gick galet fort idag men när man slutar ett kommer man dit, säger hej, går hem känns de som (Y) ska chilla och ta ett långt bad & sen fixa med mina fina julklappar jag fick igår, sen åka till min man och bara mysa!


SÖNDAG 251211

God morgon! Kom precis till jobbet men världens bästa låt kom på radion när jag parkera så måste lyssna klart innan jag går (a) börjar ändå om 10 min så de är luuugnt! Jobbar bara till ett idag så blir en lagom bra dag på jobbet och såg nu att mitt nagellack har skavts bort på en halv nagel....kommer seriöst gå och störa mig tills jag är hemma och kan fylla i! hade världens mysigaste julafton och fick massa massa fint :D


JULAFTON

Väntar spänt på sista avsnittet av julkalendern, hur ska de sluta egentligen aaaaaaah :D


15 underbara månader ❤


FREDAG 231211

Hellu! Sitter på bussen nu från partille och ska hem för massa fixande ;) är glad att jag slipper ut bland alla andra och panikleta julklappar i sista minuten iaf, galet va folk de är! sjukt att de är julafton imorgon, våran lilla snö som vi hade är helt borta nu :(


Just de, vann en tävling i november och här är priset!

Min motivering varför jag skulle vinna? För att jag va värd dom. Herregud att jag vann med den dryga oseriösa motiveringen?!! Glad är jag iaf :D


fräckisar!!!

har fixat lite roliga grejer till på julafton som vi ska ha här så hitta lite fräckisar också hehe

Bengt Magnusson i sängkammaren:
- Älskling, ska vi ha sex?
- Nej, jag har huvudvärk!
- Är det ditt slutgiltiga svar?
- Mmmm...
- Du är helt säker?
- Ja!
- Ingen tvekan?
- NEJ!!!
Bengt tittar länge på henne...
- Då vill JAG utnyttja min livlina och ringa en vän!

En liten pojke frågade sin pappa:
"-Vad är det mamma har mellan benen?"
Pappan svarade: "Paradiset"
Pojken frågade igen: "-Vad är mellan dina ben pappa?"
Pappan svarade: "-Nyckeln till paradiset"
Sonen säger: "-Ett gott råd pappa,byt lås, för grannen har en extranyckel ;)

Ett par som varit gifta i 15 år håller på med arbete i sin trädgård. Frun står på alla fyra med ändan i vädret och rensar ogräs i rabatten när maken vräker ur sig.
- Gumman, du börjar lägga på hullet, du är ju lika stor som grillen.
Som bevis måttade över fruns ända och sedan över grillen som stod på uteplatsen och utbrast halvskrattande.
- Vad var det jag sa, precis samma storlek!
Frun blev väldigt förnärmad av hans påhopp och beslutade sig för att han kunde gott göra resten trädgårdsarbetet själv. Hon gick in och tilltalade inte maken mer resten av dagen. På kvällen när de går till sängs så kryper maken intill sin fru och undrar om de inte ska ha lite kärlek. Frun vänder då ryggen åt honom och visar tydligt sitt ogillande.
- Men vad är det gumman ? frågar maken oförstående.
Frun svarar väsande, ironiskt och triumferande.
- Tror du verkligen att jag tänder upp den här stora grillen för en ynka liten prinskorv.


TORSDAG 221211

God morgon! Håller på att städa undan här hemma nu, har saker överallt så kommer ta ett tag de här. Senare ska jag och Daniel in till Liseberg för ett knäckäpple måste jag ha innan julafton hehe ska bli mysigt att gå där en sväng och spela lite :)


På tåget

Ska in till stan och fika med Amanda en stund :) har köpt alla julklappar nu och slog in dom så fint förut ;) älskar att de är iskallt och snö ute nu också, såå mysigt!


ONSDAG 211211

God morgon! Är världens lyckligaste tjej idag :D Det är äntligen snö ute och har min finaste sovandes breve mig ❤
Ska åka och städa snart men hade velat ligga kvar här hela dagen, ska ta en dusch så vi piggnar till! Puss

Drömde dock en jävligt hemsk dröm inatt, fy fan vakna av att jag grät :( tog mig en kvart att inse att de bara va en dröm och då börja jag gråta för de haha helstörd är jag!


TISDAG 201211

Hellu! Är på kungs med nicolina nu och väntar på att Malin ska komma hit så drar vi och har julfilmsmaraton :D är en väldigt bra dag idag och den blir bara bättre och bättre, bakade julgodis med mamma imorse också ;) blev mina delicatesser mozartskulor hihi ser förjävliga ut men de smakar himmelsk gott (a)


Ååååh så fin den är


På jobbet

Och ska snart ta upp alla för mat! Kommer gå prima här ikväll och sen hoppas jag att vi ska göra en väldigt väldigt mysig grej när jag kommer hem, hoppas verkligen på de!


Hehe tyckte änna att de lukta bränt när jag laga dom förut så vände jag och opsi där va de svart


MÅNDAG 191211

God morgon! Rätt gott med sovmorgon idag, ska upp och plugga nu några timmar för ikväll ska jag jobba igen wiie! Tänkte plugga bort massa så jag slipper sitta under mellandagarna när alla andra är lediga hihi


God natt

Jobbet gick så bra idag va, kollar nu bridget jones dagbok som är megabra, har sett den tusen gånger redan för har den hemma men när filmer går på tv så är de alltid bättre eller hur ;)


På jobbet

kollar på tv och väntar på att få gå på rast, haha så de ska va eller ;) min feber har försvunnit (yeeey) och de är hur lugnt som helst, passar utmärkt idag! Jobbet känns nu som mitt andra hem igen, rätt så skönt!


SÖNDAG 181211

God morgon! Har precis kollat julkalendern och ska försöka sova någon timme till så jag orkar jobba, mår lika dåligt idag men måste dit :)


Aboo

Ligger i min älskade säng och kollar på film, ska snart ha telefondejt med min man som är allt för långt borta. Har fixat här hemma idag och bara tagit de lugnt, mår dock lika dåligt som innan så hoppas de går över under natten och att jag får sova hela natten utan äckliga feberdrömmar..

Gjorde dessa lite piffigt & fint idag och igår, rätt nöjd HEHE


LÖRDAG 171211

Hellu! är vrölsjuk idag och ändå har jag jobbat, bra de! kunde inte med att ringa mig sjuk en lördagmorgon när jag ändå slutade ett och jag klara ju de, även om jag mår sämre nu så är de ju gjort ;) skulle egentligen pluggat lite nu men känner mig helt död så ska sova bort denna dagen för imorgon måste jag må bättre då jag ska jobba igen!

FREDAG 161211

Hellu! Kollar på tv och äter gofika, mår som en pytonorm idag så ska ta de lugnt och kolla massa serier så jag blir frisk, har ju jobbat och tränat fastän jag har haft feber och vart råförkyld så idag mår jag sämst, får nästan skylla mig själv :(


På tåget

Ska hem nu och åååh så skönt de ska bli att sova sen va! Jobbet gick bra idag med trots min jobbiga förkylning och alla va småsega så bra att alla va på likadant humör hehe
Efter jobbet träna jag zumba med Amanda och efter de åkte jag hem till Daniel en stund :)


TORSDAG 151211

God morgon! På jobbet och börjar om 10 min, mår bajs idag med så har med mig ett knippe tabletter idag igen :/
Haha har drömt om bondebröllopet inatt, har de gått för låångt eller (a)


God natt

Haft en mysig eftermiddag med mitt hjärta i stan och hemma hos dom, älskar lägenheten och längtar inte alls mycket eller så tills vi har en egen ❤ kollade sista bonde söker fru avsnittet då de va bröllopet och skäms nästan för att säga de men skyller på min pms och feber, satt och STORgrina under sista kvarten av programmet när de bland annat sa ja till varandra, Gud så fint de va! börjar nästan bli bölij igen så nu säger jag god natt för imorgon ska jag upp tidig för jobb, börjar halv åtta så får en halvtimmes sovmorgon, om de är underbara, dyrbara 30 min? JA!!!



Mogen spellista min pojkvän har va? ;)


ONSDAG 141211

Hallå! Väntar på tåget nu och de är rövkallt men regnar ändå ?!?!! Tycker ju att de borde vara snö :/ jobbet gick prima men har haft fullt upp, alla tror att man sitter ner och fikar så fort man säger vänta lite, blir så jävla trött på dom ibland men de går ju alltid upp och ner så imorgon är de säkert bättre :)


God natt

Ligger nu nergosad med feber & snuva i sängen och ska sova, imorgon väntas jobb och efter de stan med baby ;) ska köpa den sista julklappen då hade jag tänkt så allt är klart :)


Så go! 💗


TISDAG 131211

Har inte tid att vara sjuk nu! Jobbar nästan varje dag hela denna veckan och hade tänkt plugga röven av mig samtidigt ju :( ska snart ner på stan och göra en läskig men behövlig grej sen vänta tills mamma slutar så hämtar jag henne så hon slipper gå i regnet ;) sedan blir de jobb en sväng, snälla gör mig frisk någon!!


om 366 dagar.. ❤


Elin min going


Måndags sjukan?

Ska snart hoppa in i duschen och sen sova. Är sjuk och mår piss. Har haft en underbart julig och mysig dag med nicolina iaf, tack för allt gumman :) imorgon händer en grej som jag aldrig gjort förut så är lite nervös men de kommer gå bra, alla är nervösa första gången annars är de något fel ;)


MÅNDAG 121211

God morgon! vakna upp med en ond hals och rinnande näsa, inte alls kul :( känns som att någon smittade mig väldigt fort ;) men ska leva på halstabletter så går de snabbt över! har fixat lite jobbtider nu och pluggat så ska äta frukost & sen köra ut till onsala och göra julgodis med bästa nicolina ♥ har äntligen julkänsla men vart fan är snön :/

Söndagsmys med brorshann!


SÖNDAG 111211

Är hos mormor och morfar nu på go söndagsmiddag! Va nere på kungs med min älskling bland resten av Sveriges befolkning förut, fika och kika lite bara ;)
Ska hem och plugga sen, wohoo va kul! Nästa vecka består av massa plugg och är sjuuuukt taggad!


LÖRDAG 101211

Hellu! Höll ju nästan på att glömma bloggen idag, vaaah! Har haft en skön LEDIG lördag, vart nere på kungs + freeport med mamma och köpt lite julklappar. Nu börjar snart kvällens alla festligheter, ciao!


Storm!!

Höll på att blåsa bort förut, fasiken sicken storm de är eller! Hela bilen gunga när jag körde förut, asläskigt! Nu väntas mys med min man efter en lång vecka, ska självklart kolla idol finalen ;)


FREDAG 091211

Har rast på jobbet nu och de går prima här! Är dock hur mycke som helst att göra så tiden går fort fort, yeeey! efter jobbet ska jag träffa bästis och gymma, planerar att bli biff till 2012 hehe


På tåget

Har precis tränat zumba med Amanda, jävlar va trött jag är nu! Kommer nog sova gott inatt hehe
Dagen i Torslanda va mysigare än vanligt, är ju störtkär i Elin som om ni inte visste de redan hehe
Ska hem och äta nu sen chilla och plugga lite innan ja ska sova, ni anar inte hur sugen jag e på att sova just precis nu, har halvsovit hela dagen så de ska bli lagom gott sen!


I Torslanda

Och har blivit ännu tröttare, Elin somna precis i mitt knä så höll ju med på att somna. Trodde jag skulle bli piggare när de blev ljust ute men icke sa Nicke! Ska vila en stund på soffan nu för har noll i energi just nu!


TORSDAG 081211

God morgon! Är påväg till Torslanda nu och jag skojar inte, är helt död! Känner mig som en vandrande zombie :O
Men blir piggare sen när de blir ljust ute hoppas jag ;) ska blunda lite nu när vi ändå sitter i bilen.


Liten mysig video från idag


Julpyssel med VÅLD

Har haft en underbart mysig eftermiddag med nicolina & malin! Pysslat, skrattat och ätit liiite för mycke men är väldigt glad och trött nu, är lyckligt lottad som har dessa underbara som mina vänner, ni är mycket bra ni! Ska snart krypa ner i sängen efter en dusch och sen bara slappa, ska passa mina änglar imorgon så blir hämtad tidigt imorgon bitti ;) Blogg appen dampar ju så kan inte ladda upp bilderna aaaaaah får ta till med våld, då går allt!


3 timmar senare...

Väntar jag på att få ta ett gott blodprov. Har tagit ett blodtryck och gjort ekg.. Är rövhungrig och just nu är de nr 31, jag har 37!!!


ONSDAG 071211

God morgon! Alltid lika roligt att börja dagen på ett sjukhus, nr 4 är nu och jag har nr 12 (Y)


TISDAG 061211

God morgon! Kom precis till jobbet och är lite tidig, trodde de skulle vara halare att köra än vad de va men va rätt lugnt, det är snö här ute :D hemma har va bara lite fjun liggandes :(
Jobbar till 16 idag så kommer bli en lång dag, gött ändå faktiskt ;)


Förlåt

NU snöar de visst, men förut va de hagel! Har precis kollat dagens julkalenderavsnitt för missa båda gånger de gick idag så passa på nu innan jag skulle sova, ååh va spännande de är! Längtar till nästa avsnitt och ännu bättre känns de när de är vitt här med! God natt


God natt

Ligger nu i sängen och kollar kaspar i nudådalen, ska upp och jobba tidigt imorgon så borde sova nu! Gick jättebra förut när vi uppträdde för absolut sista gången, sorgligt va de men sista gången måste också bli gjord :( skulle åkt till berlin nu till helgen men ska antagligen dit nästa år med den andra truppen men vi får la se vad som händer, det är inget snack och ingen verkstad där inte.
Älsklingen och pappa spelade in flera videosar så någon lär dyka upp, tabba oss på en låt så den kanske kommer med om ni har tur ;)

Har de rätt gosigt nu fast väldigt ensamt :(


Fatta de är inte snö utan hagel!!!!


Redo för sista,sista gången ❤


MÅNDAG 051211

Är i Frölunda nu och ska kika lite på torget, har varit lite överallt med Daniel idag, först Ikea, sen gymmet, efter de en titt på deras nya lägenhet som va asnice! Sen måste jag hem och fixa för ikväll händer de grejer, grymma dessutom! Puss


Målade av varandra igår, de syns att vi älskar varandra va? ;)


hahaha så go är hon! ♥


åååh va jag saknar de ♥



våran låt ♥

SÖNDAG 041211

God morgon!
sitter och pluggar engelska just nu, tycker det är riktigt roligt faktiskt och skulle egentligen bara skicka in en rapport men börja med en annan modul nu för vill komma igång och ha gott om tid på mig ;) kommer nog inte sitta vid jul så lika bra att ligga bra till nu hehe. ska ha en slappdag hemma tills min man kommer hem, ska städa ordentligt och ta fram tomtar, få in alla lucialåtar i min minihjärna som ska sjungas imorgon i kyrkan och stryka linnet och hitta de jäkla röda bandet vart de nu är... sen fortsätta plugga, har säkert glömt något som jag kommer komma på i sista minuten sen hihih

LÖRDAG 031211

Kom precis hem, har varit i stan och kollat lite och självklart fikat ;)


Fredagsmys!

Kollar idol och väntar på att min man ska komma hem! Fixat goa sallader som väntar på oss och sen massa gott ;) hade en mysig dag med nicolina förut och har börjat med ett maraton, älskar de filmerna!


FREDAG 021211

God morgon! Kollade julkalendern imorse och den är ju bra i år :D yeeey! Gick sen och la mig igen så har sovit 2 timmar till och de va nog de goaste. Ska upp nu iaf och skicka iväg en engelska grej och sedan hem till Nicolina :D


Luciarep

Hade rep med nya luciatruppen och vi från förra nyss, ååh ta mig tillbaka ett år då de va vi som skulle köra allt! En av de bästa och roligaste sakerna jag gjort och klart man saknar de då! Har sjungt igenom låtarna som ska sjungas på måndag i kyrkan och fick även en ny som jag ska öva på lite i helgen ;) nu ska jag upp och äta sen chilla tills jag somnar hehe


TORSDAG 011211

God morgon! Är rövsur för missa julkalendern imorse, har alltid kollat på första avsnittet på morgonen sen jag föddes typ och så missar jag de nu för att jag somna om!! Lagom go och glad detta förstörde min dag :/
Ska gå upp nu och sen iväg för att "jobba" en liten stund och senare blir de träning ;)


RSS 2.0