blogg.se kan ju ta sig!

asså jag blir så irriterad. appen funkar inte alls och denna nya sidan är sjukt konstig,. fattar inte hur jag bloggar haha kommer nog bli bättre när jag lärt mig men kommer knappt kunna blogga för gör de alltid via telefonen för hinner inte sitta vid datan varje dag :/
vet inte när jag blogga sist för har nästan lagt ner de men de har hänt en del iaf, både roliga och dåliga grejer!
jobbar på för fullt nu på mitt sommarschema och igår fick jag reda på att jag fick jobbet som jag va på intervju på förra veckan och där börjar jag i augusti :D fast tjänst också så sjukt gött så ska dit på torsdag och skriva på papper och hälsa på barnen, ska vara på en småbarnsavdelningen :D
hade en asbra midsommar med dom bästa, hade träningsvärk i magen dagen efter på riktigt haha och inte för att jag är otränad ;) sov hos min älskling hela helgen och kände oss väldigt vuxna när vi lagade mat tillsammans och de bara va vi två hihi
och till de mindre roliga då, igår blev min plånbok stulen när jag va i göteborg..... asså era as får jag tag på er kommer eran ryggrad hänga ut ur käften på er!
 
nu ska jag försöka beställa hem nya kort för har ju inga kvar, sen ta en pw!
 

ONSDAG 120620

God morgon! min lediga dag börjar med att 2 killar bankar på dörren för att kolla våran ventilation, hade stängt av klockan så kom upp yrvaken utan linser så såg dom knappt haha! dom har varit här i över en timme så när dom har gått ska jag fixa mig och sen dra in till stan, ska kolla affärer och zumba :D

Fittblogg.se....

Appen funkar fortfarande inte.. Verkar som om hela blogg.se har semester! Lever iaf och har precis slutat jobbet, ska till sjukhuset för att lämna lite blod (Y) Mamsen hänger med som tur är ;)

SÖNDAG 120617

God morgon! blogg.se har gjort om allting så fattar knappt hur man bloggar längre och appen är helt störd så har inte orkat gå in i helgen. ska dra till jobbet om en stund, börjar 13 idag och imorgon börjar mitt schema. så skönt att redan nu veta hur man jobbar 3 månader framåt!

TORSDAG 120614

Bloggappen funkar inte idag så har inte kunnat blogga, så sjukt störande att de ska krångla hela tiden!
Har sovit typ halva dagen sen träna jag med nico, svettades som grisar haha så de ska va! Nu är jag på jobbet och har gått första ronden, hoppas på en lugn natt men vi får väl se hur de går :)

Besviken som fan....

Asså är redigt besviken nu, har hållt mig uppe för att kolla greys, nämen ojdå va de sista avsnittet förra veckan? Fuck vilken otur jag har va, blev så nere så jag tröståt och de är ännu sämre!
Har gått runt som en zombie hela dagen så ska bli skönt att sova nu, somnade en stund ute i solstolen på våran inglasade altan förut och de va sjukt gött där när de inte blåste och solen lös :)
längtar ju en aning till de blir sommar på riktigt här!! Känns sjukt att de är midsommar nästa vecka.


ONSDAG 120613

God morgon! Är knappt människa än men jag vill inte att hela dagen går åt till att sova för de kan jag göra inatt ;) när jag kom hem imorse tog de inte mer än 10 sekunder från att jag la mitt huve på kudden till jag somna haha helt slut! ska in till stan och träffa Amanda nu, ska först köra zumba sen stan :D


Detta tyckte jag lät riktigt bra!


Sötaste


Påväg hem!

Sitter på tåget nu och är rövhungrig, glömde att ta med smoothie som jag brukar ta efter gymmet :( då håller jag mig ett tag men nu skriker magen efter mat och de ändå jag har är halstabletter (Y)
Så sjukt mysigt att träffa min lilla ängel, vi myste massa idag eftersom kanina va borta inatt så hade hon knappt sovit så va på riktigt goshumör hela dagen :)
Ska sova en timme när jag kommer hem sen kommer mormor och morfar till oss för Tobbe sluta skolan idag och vet att de står en cheesecake i frysen som ska ätas idag och då tänker jag vara vaken iaf, hade kunnat äta de 7 dagar i veckan men då hade jag fått räkna med några extra kilon för den är bara fylld med onyttigheter!
Hoppas på en lugn natt för tänkte ta med "en gång i phuket" till jobbet inatt, den är så jäkla rolig så om ni inte sett den, göreeeee!!


Brabrabrabrabra! Droger den just nu


TISDAG 120612

God morgon! Är påväg till Torslanda nu med mormor och morfar, ska passa Elin :D är dock redigt trött för somna alldeles för sent igår, ska sova lite senare så jag orkar med min jobbanatt oxå!


Och vad lockar mest av dessa? Jag kör på Grekland iaf, godnatt skitkallajävlasverigeinteallssommarju.

Försöker vara glad ändå i mina ursnygga glasögon!


Tröttish


MÅNDAG 120611

Börjar veckan vääääldigt bra, shopping med Nicolina och nu ska jag till gymmet!
Tråkigt väder idag igen, kan ju va värre så klagar inte men vill ha sol och värme nu annars blir jag galen! Skulle ta 16.02 tåget in mot stan men nu är de ju fucking sommartider västtrafik har så får vänta 20 min för dom har tagit bort hel och halvtågen, kommer få springa röven av mig mot gymmet för att hinna till zumban nu :O

Rätt nice "träkoja" ändå ;)


Skilda världar

Haha ni ska se mig nu, mina ögon går i kors och jag ser helt drogad ut! Sov bara 3 timmar imorse så inte konstigt, åkte till torget med mamma och shoppade lite smått med resten av bergsjöns befolkning..
Har precis fikat och kollar skilda världar nu, väntar på att mina naglar ska torka så jag kan måla de sista sen ska jag sova, hoppas inte den jävla gubben jagar mig inatt igen. Mardrömmar är bland de värsta jag vet!


vet inte hur många gånger jag kan kolla på de och dö av garv haha :D


SÖNDAG 120610

God morgon hehe har gått andra ronden nu och är jättevarm haha svettas helt ärligt och de är riktigt äckligt! Har varit jättemörkrädd inatt, har gått och kollat över axeln hela tiden haha så känns galet skönt att de är ljust ute nu!
Kollar något program om världens festa familj och fick precis se när dom halshögg en tupp som sen sprang ändå och sen tömde de en gris på blod.. Och där försvann min matlust!


At Work!

På jobbet och de är lugnt inatt igen, än så länge! kollar hundtricket på fyran nu :) är dock riktigt mörkrädd inatt för har drömt om en gubbe som jagar mig och de började när jag hade gjort min första natt här...
kommer bli skönt imorgon att bli människa igen och sova på natten! Känns fortfarande ovant att åka till jobbet när andra snart ska lägga sig haha
Hade en lugn dag med Daniel hemma innan, vakna till liv vid fyra och hann typ bara äta innan jag åkte till jobbet kändes de som :)
De är de dåliga att när man jobbar flera nätter i rad då måste jag sova så fruktansvärt länge för att orka så imorgon räcker de till tolv ;)


LÖRDAG 120609

God morgon! Om 2 timmar är jag påväg hem och tänker åka fort för i min säng väntar nämligen min man :D har varit riktigt lugnt hela natten och har inte somnat till något yeey så duktigt!
Lite roligt att på ena sidan av huset är de sol och andra sidan är de regn, typ 10 meters skillnad bara!
Kollar Ellen nu och om en timme börjar summerland, en väldigt väldigt bra serie enligt mig och tyvärr börjar våran morgonrond precis då och programmet slutar fem i sju och sju slutar jag.. Bra tajmat där!


På jobbet

Sitter på jobbet och de är väldigt lugnt, tack och lov för de för jag är väääldigt seg men sjukt irriterad så somna lär jag inte göra.
Bara skit på tv oxå så natten blir lång, alla filmer som är handlar om blod och sex, ska vara komedier?!


Vilket glatt inlägg va? Fast inatt är de mesta skit faktiskt, började redan imorse och så är de ibland, allt kan inte vara bra för då är de något som inte är rätt.

Ser väl ändå pigg ut va ;) tryckte i mig ett wienerbröd i bilen påväg hit för att få en kick men de blev ingen sockerkick inte utan en irriteradkick (Y)


FREDAG 120608

Wohoo fredag igen! Vilket brukar betyda jobbhelg för mig och de gör de nu med, jobba inatt och imorgon natt :) har sovit dåligt inatt så ska lägga mig om 2 timmar och försöka sova en stund då. Har börjat rensa lite i rummet bland flyttahemifrån grejerna och de har blivit en del nu, längtar tills jag kan packa upp allt men de lär ta ett tag till ;)
Så kanske fortsätter röjer och inte får ro till att somna men tar de ändå lugnt så ska nog gå bra inatt!


Mot stan

Ska in till gymmet och zumba nu :D har sovit 4 dåliga timmar men är ändå pigg, va nog bra att jag låg i sängen hela dagen igår! Har hunnit städa lite hemma för vi har ju städtorsdag hehe den missar man tyvärr inte även om man har jobbat natt!
Har blivit kär i ett par skor som jag letar efter överallt just nu, va på freeport men där fanns dom icke så imorgon innan jobbet ska jag till kungsmässan en tripp för dom måste bli mina! Dom är från förra året så därför väldigt svåra att hitta :/


God natt

Fuck solning, nu ska jag hem och sova! Mår illa så trött jag är, har varit duktig och inte slumrat till en ändå minut inatt men gudars va sleten jag e nu va, inte ens solarium lockar så ska fort hem till min säng!


TORSDAG 120607

God morgon alla morgonpigga höhö börjar äntligen ljusna ute och är faktiskt pigg än så länge, kommer väl somna till nu bara för att jag sa de haha! Ska sola en stund efter jobbet innan jag åker hem och sover, asgött att lägga sig i de en stund för att samla energi för körningen hem ;)
Håller på att kolla safe house nu, den är riktigt grym!


ONSDAG 120606

god morgon! har precis gått upp och ska snart käka middag, har kollat skilda världar med daniel typ hela dagen och sovit en stund, ska jobba inatt så måste vara utvilad hehe
prata med nicoline förut och hon träffade ANTON HYSEN inatt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! han va på deras studentfest och jag är så sjukt jävla avis... hon hade fått dansa och prata med han haha! va bar tvungen att säga detta hehe nej nu ska jag fortsätta med maten, blir kyckling, ris och min specialsås med curry till ;) är dock sämst på att koka ris för de kokar över varje gång men ska försöka lyckas idag hihi

TISDAG 120605

Hallå! Är påväg hem nu, har haft en jättemysig dag med Daniel :) träffade först nico som tar studenten idag, grattis din jävel :D blev lagom avis på dom.. Men iaf, efter de så åkte vi till Ullared och där nere träffa vi Marcus, haha hur stor är chansen egentligen!
Sen drog vi ner till Halmstad sjukhus och dom gjorde ännu ett ultraljud och läkarna där blev lika fascinerade av "kulan" som alla andra tidigare blivit, inte lika kul för mig att alla säger "oooh va ballt eller intressant, har aldrig sett något liknande innan"
När vi va klara körde vi lite omvägar hehe och kom tillslut fram till Falkenberg för mer shopping men de blev bara ett stopp för hitta tyvärr inget. Så hehe, åkte till Ullared IGEN och nu är vi påväg hem! Ska köra innevägen och stanna i Åsa för att köpa mammas favvobullar ;)

Älskar skyltarna till kärleken i Halmstad hehe :D


Tack finaste ❤


MÅNDAG 120604

Sikket tråkigt väder, vill ju ha varmt och sol :( har precis duschat och ska snart dra mig in mot stan för att zumba med Amanda :D har inte tränat sen i torsdag så ska bli skönt att röra på sig påriktigt hehe
Är fortfarande grymt avundsjuk på alla jävlar som tar studenten, på fb syns ju knappt något annat..

Fick 4 till vinglas av mamma och pappa igår bara för att jag är så snäll hihi finns de några gulligare föräldrar! Och nej, jag älskar dom inte mer för att jag får saker som dom flesta verkar göra... Jag älskar dom ändå ;)


SÖNDAG 120603

Sitter på rast på jobbet nu, de är så konstigt för därute går tiden väldigt långsamt men rasten på 30 min är väldig snabb, den tar slutar så fort man satt sig känns de som!
Mina ögon svider idag för de är pollen typ överallt så går osminkad, så vacker så!! Kändes underbart att få sova inatt och inte jobba och de som va de bästa var att min prins låg breve mig (a)
Han möter mig när jag slutar så åker vi hem till mig och kollar bb finalen :D vill att Hanna j vinner, bara inte Annica vinner..


@ city airport

Väntar nu på att Daniel ska komma, såg planet landa för några minuter sen så snart borde han komma, ååh va jag ska pussa på han va! Nästan så att jag e lite Pirrig för att träffa honom hihi (a)


God morgon

Herregud vad gott och lääääänge jag har sovit va, hela dagen har ju nästan gått :O ska försöka dra mig upp och äta lite frukost nu, ska ju inte jobba inatt så är rätt bra om jag e trött på kvällen och inte imorgonbitti hehe
Ska dra iväg och städa om en stund innan jag åker till flygplatsen, min bror sa även att de är sjukt fint väder så kanske kan sätta mig i solen en stund om de blir lite tid över, tar varje chans att få lite sol nu när min man kommer va neger, hoppas bara jag känner igen han höhö nej men han kommer va så grymt snygg :D vill bara att de ska bli kväll så jag kan få pussa och krama honom i massor!


Seconds apart

Blev en annan film istället för ljudet funka inte på den andra och denna som vi ser nu, seconds apart är riktigt bra. Dom ser dock väldigt läskiga ut, ansiktena och ögonen! Tycker ni ska se denna, har en halvtimme kvar att se för har precis gått en rond så fick pausa :)
Om 2.5 timmar slutar jag och då ska Paula köra hem mig i rääääääserfart fast försiktigt hehe inte bra att köra bil när man har jobbat natt egentligen men bussarna går inte så tidigt på helgen.
Och om 14 timmar ska jag äntligen hämta min älskling, att jag har saknat honom!! Ska pussa ihjäl han och ligga i hans famn hela kvällen har jag tänk hihi


LÖRDAG 120602

Är mycket piggare denna natten och de är tur de för de larmar en aning mer än vad de gjorde igår.
Ska försöka kolla en film nu som heter gone, verkar bra fast va en thriller så hoppas inte jag blir uppskrämd hehe


Wohoooooo

För två år sen idag tog jag körkort, alltså är min prövotid slut wohoooo :D
Och för ett år sen tog jag studenten idag, helt sjukt va fort tiden går!


Vaknat till liv äntligen!

Herregud va trött jag har varit va, vakna till halv fyra så länge har jag sovit hehe
Har precis ätit frukost och ska snart lägga mig i ett bad så kroppen mjuknar upp lite.
Ska sova sen resten av dagen innan jag börjar jobbet igen, jobba natt passa mig asbra tycker jag även om de va sjukt klantigt att inte sova något innan men inatt hoppas jag de går lika bra eller bättre :) hade en jättelugn natt inatt och vi hann kolla på film, jalla jalla såg vi :D


FREDAG 120601

Jag ska lägga mig i koma några timmar nu, va en mm ifrån att svimma på jobbet så aldrig mer va vaken en hel dag innan en jobbnatt!
Ska skriva ett roligare inlägg när jag e mänsklig igen.


På jobbet

Kollar på jalla jalla nu och den är ju grym, tror jag bara har sett den en gång tidigare :O
Sjukt gött att jobba natt, va dötrött för typ en timme sen men nu är jag med igen ;) bara 5 timmar kvar tills vi slutar och snart ska vi på andra ronden :)


RSS 2.0