Onsdag

wohoo snart drar jag och Malin till loooooooondon baby :D hoppas att min förkylning försvinner tills dess bara. Har haft sån otur med resor och förkylningar innan så denna gången ska allt bli som vi tänk oss, gå gå och gå ööööverallt ;) 
Ska strax lägga mig, är galet trött nu för tiden men har nog med mörkret och förkylningen att göra. 

Inte världens bästa dag men myskväll med min man ❤




Lugnet före stormen hö hö

fy fan nu börjar de här, knakar i hela huset och är livrädd. Danne är på sin träning och jag vill bara ha hem han nu, hoppas att de avtar när han ska köra hem. 
Jag klarade mig hem utan en ändå vindpust så ångrar inte att jag åkte in till gymmet, dock va alla tåg inställda så fick åka spårvagn och buss! 
Nu kollar jag på tillsammans mot cancer och har tänt ljus i hela lägenheten, hatar oväder!!!



Stooooormen Simone

Stormen har inte börjat än men börjar ju blåsa mer och mer nu så kommer nog va väldigt svajigt inatt i våran lilla lägenhet, den skakar ju bara när tåget kör förbi haha!
Trotsar iaf stormen och är påväg in till stan nu för att träna, finns inte mycke som hindrar mig från att träna! 
Håller bara tummarna att jag kommer hem sen, finns ett tåg som jag kan ta som inte har blivit inställt än annars får jag kolla upp någon buss eller vääääldigt snällt be Danne hämta mig (a) 

Söndag

Ligger snorig i soffan och väntar på att gå och lägga mig, måste va vaken en stund till för tvätten är inte klar än.
Är påväg att bli sjuk och de är så jävla illa, om 6 dagar åker jag och Malin till London, har en hel del som ska göras i veckan nu innan vi åker så har inte tid med detta!!! Va på Apoteket förut så ska ta och göra allt jag kan för att klara mig.
Har haft en skön och lugn helg som har gått upp och ner men i de hela har den varit bra och den sluta bra oxå, min lilla mirakelbil ❤
Redan måndag imorgon, tycker att hösten brukar va lång och tråkig men så är det inte nu utan tvärtom!! Så bra att tiden går fort, för snaaaart är de juuuuuuul :D 

Lördag

ååh vilken mysig dag vi har haft idag, har gått lagom fort och vi har fått gjort en hel del :) fixat klart här hemma (halleluja) när vi va klara åkte vi till gymmet en sväng, jag har jätteont i halsen idag så blev bara basta och duscha men de va skönt de med. sen började då pärlan krångla påvägen hem när vi va vid frölunda ungefär så blev fast på torget i någon timme och de va inte så mycke folk som vi trodde, tack och lov för de! 
Imorgon blir de ändrade planer och då ska pappa pyssla om våran pärla, hoppas att hon orkar hänga kvar ett tag till och att de inte är något stor fel som har hänt ❤❤❤❤❤ 

Nu väntar våran älskade säng, god natt ❤



Heeeeelg

Ösregnar ute och de är perfekt just nu, blir bara ännu mysigare och imorgon behöver vi inte gå ut på hela dagen om de skulle vara så, ska äntligen ha fixardag här hemma :D vill ha allt i ordning och reda men just nu är de huller om buller så längtar tills jag vaknar imorgon ;) he he 

Har haft fredagsmys med min man precis som man ska ha de, med idol, cola och goooodis!! Har även bytt lite tjänster så min rygg och mina fötter mår prima :D
Nu ska vi strax sova så vi har massa energi imorgon, vill få klart allt och slippa tänka på vad som behövs göras hela tiden. Dock blir de kaos om vi behöver åka och köpa något eftersom att de är lönehelg.... Vill helst slippa det! 

Haha ja känner igen mig en aning va



Torsdag

Äntligen torsdag och idag är de full rulle som gäller, jobbar till fem sen drar jag till gymmet och tränar. Sen åker jag och Danne till torget för att köpa present till lilla Nadia och kl sju ska vi vara på travet i Åby för att träffa dannes pappa :) vet inte hur vi ska hinna allt men vi ska få ihop de ;) 



Godaste efterrätten nånsin!!!!!! 😍




Recept kommer, behövs bara 5 ingredienser och om man vill så klarar man sig på 3 😉


37 ❤






Centralen

Usch jag åker med västtrafik 2 gånger i månaden ungefär och jag är glad att se inte är oftare! Bestämmer mig för att ta ett tidigare tåg då dom alltid är sena, stämmer även idag så tur att jag gjorde som jag gjorde! Tåget är alltså sent, de ösregnar (tack för att jag valde de stora paraplyet idag) får stå upp på tåget för dom har bara en jävla vagn och folk tar upp 2 platser var typ fastän dom sitter och glor på oss som står, idioter. 
Sätter mig på bussen som går från centralen till jobbet, bakom mig sitter de en människa som inte har borstat tänderna och älskar förmodligen kaffe för fy faaaaaaan vilken jävla äcklig kaffeandedräkt!!! 
Bra start på veckan, kan bara bli bättre! Ska tänka på västtrafik när jag tränar sen!! 

Försvarsmakten

När jag åkte hem från jobbet förut kom de en reklam som jag aldrig hade hört innan, dom sa att hamnen i gbg va avspärrad för några hade hittat en mina där så man fick inte vara nära de området och bodde man nära skulle man hålla sig inomhus, abooooooo tänkte jag då kan jag inte träna idag 😩 sen förstår jag att de är en jävla reklam från försvarsmakten......... Så allt va som de skulle ändå hehe men fick lite panik först!! 
Sitter i soffan och kollar hela Sverige bakar, är sååå trött så om en stund ska jag lägga mig :) fredag imorgon och de är så skönt :D 
Har hunnit med en hel del idag, slutade jobbet två så jag hann städa av här hemma innan träningen började, körde dubbelpass idag så imorgon hoppas jag att jag har träningsvärk ;) sen handla jag mat påvägen hem så kylen är fylld inför helgen! 


Onsdag

Känns som en torsdag idag så imorgon tror jag ju att de är fredag och de är illa! Men jobbar kort dag imorgon så blir helt okej :D skulle lägga mig tidigt idag hade jag tänkt men somna i soffan vid sex halv sju och vakna till vid halv åtta.. Så nu är jag ju pigg och jag ska upp kvart i sex imorgon, bra jobbat! Mycke bättre att göra grejer på kvällarna för annars somnar jag bara i soffan haha.


Ååh kollade greys förut och då fick man se när en såga av ett nyckelben, trodde att mitt skulle gå av när jag såg de fy fan!!

Upp och ner

När de går dåligt med något går de bättre med något annat. Just nu är inte livet en fest, dock går träningen så grymt bra! Har en hel del ilska inom mig och har haft de ett tag nu så jag bestämmer mig för att lägga över ilskan på t.ex. "Hatkärlek"säcken på gymmet, underbar känsla när man låtsas att säcken är olika personer istället. Eller ut och springa i mörkret med musik i öronen, rena terapin! 

Tisdag

God morgon!
Har haft svårt att sova de senaste men nu verkar de äntligen vända, somna på 2 röda igår och sov även hela natten wohoo! Äter frukost just nu och ska snart åka till jobbet :) efter jobbet ska jag hem till m&p och tvätta Paula och byta till hennes nya vinterdäck :D hörde att de ska bli minusgrader till helgen så lika bra att vara förberedd!

2013


igår gjorde jag något bra :) 


Actic

Om en halvtimme börjar en tuff timma med Nina, har äntligen pt pass idag :D 
Har laddat hela dagen så ska köra allt jag har och lite till, hjälper ännu mer om man är arg och de har jag varit från och till hela veckan så får se hur grym jag kommer va ;)

Lite extrakick :D




Kungsbacka

Kollar på film med pappa, har tryckt i oss pizza och himmel va gott de va idag!! Träffade nico innan jag hämtade pappa och vi drog runt på kungs och jag fick köpt ett par leggings och present till Daniels systerdotter som ska komma nästa vecka :D finns så mycke fina bebiskläder så de är alltid kul när man har någon att köpa de till. 
Kör lite taxi idag oxå, hämtade ju som sagt pappa förut som kom hem från Stockholm och om en stund ska jag hämta mamma från jobbet och inatt ska jag hämta Daniel, lucky me så kör jag pappas bil :D






Lördag yeeey

Klar med ett hårt jävla pass på gymmet, känns sjukt bra :D nu ska jag strax hälsa på "solen" i 25 min men först gott mellanmål!


Börjar helgen med världens godaste mat 😍 och självklart, en cola ;)




Kärlek ❤❤❤😍😍😍😏😏




Lycka

Ååh känns så grymt i kroppen efter ett pass på gymmet med Nina! Låren skakar och ryggen värker, underbar känsla! Har saknat träningen så mycke när jag har varit sjuk så nu ska jag hålla mig frisk så att jag kan köra på på riktigt igen :D
Fredag imorgon och jag kan hålla med min sambo att torsdagen är den bästa dagen i veckan, då man har bästa dagen på jobbet imorgon och en hel ledig helg framför sig. Oftast har man tränat under veckan och då känns de ännu bättre när man kan ha fredags/lördagsmys utan dåligt samvete ;) 
Denna helgen ska jag träna och vara i Kungsbacka :) tyvärr så ska danne jobba så kommer inte ha mycke tid tillsammans, de är på helgerna som vi brukar ha tid med varandra så denna veckan kommer vi knappt ha sett varandra :( 

Mcdreamy i 2 timmar 😍😏






Nu ska jag bränna fett :D




Kanelbullens dag mmmm

Första gången jag baka bullar, blev Goa men lite torra tyvärr. Dom blir bättre nästa gång ;) 




Oktober ut, nu kör vi!!!





RSS 2.0