Maghelvete

Magsjukan är äntligen över och nu kom magkatarr. Magen bubblar, ömmar, värker och den har svullnat upp som en fet ballong. Ser ut som jag har en redig bulle i ugnen, usch va ont de gör!! 




Lyxfällan

Oh herregud kollar på lyxfällan nu och denna familj har hamnat så jävla fel, så hemskt att de kan gå så långt!! Dom har lixom en inkomst på 26500kr och utgifter på 56000kr!!!!!! Gött att gå back 29500 varje månad, får själv panik om vi inte går plus en månad. 
Man lär sig en del på att titta på detta, så slå på trean nu :) 



Satc och ananassplit gör denna magsjukan lite bättre




Måndag 24/2

God morgon! 
Sitter på bussen mot jobbet, har varit på gymmet och tränat på morgonen och nu känner jag mig sjukt svag i kroppen.. Igår pratade jag och mamma om att jag kanske äntligen har börjat bli immun mot barnbacillerna men just nu känns de som att jag kommer få äta upp den kakan. Fan man ska aldrig säga så! 

............

Kan inte sova..... Är pigg som en gris och min arm gör ont & värker! Är nästan lite sugen på att gå upp men vet inte vad jag ska göra tyst i flera timmar, vill ju inte väcka min snarkande sambo ;) 
Ska träffa mamma idag och de ska bli så mysigt bara vi två :) 



Lördag 22/2

Väntar på att elden ska slockna och glöden ska bli bra så vi kan börja grilla, blir kyckling idag och är sååååå hungrig nuuuuuu!!! 
Har haft en så skön lördag än så länge, vakna sent sen drog vi in till gymmet och fick till ett grymt pass idag :D här hemma har vi kollat på tv och smågrejat, vill alltid att lördagar ska vara såhär!

Våran grill fick ett flipp förut och började slå gnistor som fyrverkerier haha blev ju livrädd så sitter vid fönstret och håller koll ist ;)



X2U

Dessa står överst på min vill ha lista, om de är så att någon har 1000kr över så får ni jättejättegärna lägga dom pengarna på dessa byxorna till mig ;) 




Varje dag




Fredag 21/2

Yeeey fredag igen, underbart! Vaknade inatt och trodde att de va lördagsmorgon så hjärnan har redan tagit helg ;) fick precis reda på en väldigt tråkig sak och de är en kurs som jag skulle gått nu i vår som har blivit inställd, så jädra trist :( 
Ikväll ska jag ut och äta med jobbet, ska bli mysigt! Ska på en riktig go resturang tydligen(jag har aldrig varit där) så har höga förväntningar ;) har inte bestämt något för imorgon så ska bli skönt att göra de vi känner för bara :) 

Känner igen mig eeh ja!!

Tisdag 18/2

Asså nu har jag varit seg i 2 dagar, har ändå sovit en timme mer inatt än vad jag brukar/behöver. Har ont i hela kroppen så undrar om de är någon förkylning på g, håller tummar och tår att se inte blir något mer än detta.

När jag körde hem förut så va de en idiot som blinka med helljus en lång bit så tänkte att antingen är de poliskontroll eller så är de något djur vid vägen, mycke riktigt så är de poliskontroll! Så bra att dom står här (står precis vid våran lägenhet) för så sakta som bilarna kör nu gör dom aldrig annars, brukar dåna när dårarna kör förbi. Haha dom trodde nog jag blev rädd och fegsvängde för våran parkering är precis innan där dom brukar stå ;) 

Alla ❤ dag

Mamma och pappa kom förbi med en alla hjärtans dag present förut, blev så överraskad och glad :D tack mina bästa föräldrar ;)

Lördag 15/2

Lördagsmys med min going ❤

Alla hjärtans dag ❤


 
Min älskling överraskade mig med 2 underbara skålar från mateus (märket vi har på vårat finporslin) 
Blev såå glad och trodde inte att jag skulle få så mycke, haha skäms lite när jag själv gav han en trisslott och choklad...
Han vet att jag älskar överraskningar så detta gjorde han bra :)

År grillat förut, mmmm va så gott :D



Måndag 10/2

Haha jag är redan på utbildningsplatsen haha skulle egentligen kört Daniel till kontoret nu på morgon men han kunde åka med chefen så jag behövde bara släppa av honom och då kände jag att de va ovärt att åka hem för att vara hemma 20 min så åkte hit direkt, så nu har jag gott om tid till att chilla innan de andra kommer :) va uppe 5 idag så känns som att klockan är 10 redan, kommer bli en låååång dag!

Ville slänga klockan när den ringde imorse men nu känns de så gött :D




Söndag 9/2

Blir så trött haha ska göra varm oboy, Daniel sätter på största plattan till våra. Minsta kastrull så jag byter till den mindre som passar bättre, tror jag!! Sätter visst på den ännu större och står här i typ 15 min och undrar va fan som händer för de ryker ju knappt. 
Så nu efter 20 min är de klart haha tar ju inte ens så lång tid att göra gröt för fasiken!!
Har haft en jättebra helg hos mamma och pappa, kändes konstigt att åka hem från dom idag :( 
Imorgon har vi utbildning och planeringsdag så ska bort till Hisingen på morgonen, lycka till att jag hittar dit! Ska åka aptidigt så att jag har gott om tid på mig ifall jag kör fel ;)

Pannkakaskungen ✌





Torsdag 6/2

Idag fyller min lillebror hela 20 år, de ska vi fira både idag och på söndag :) efter jobbet ska vi in till stan och äta på resturang, ska bli mysigt att träffa dom alla för nu va de ett bra tag sen :( 
Har börjat flimra en del i mitt högeröga och jag hoppas att de inte är migrän pågång, har fått migränanfall en gång i mitt liv och de va fan värre än magsjuka!! Så hoppas de går över snart. 
Sjukt gött med fredag imorgon oxå, dagarna går såå fort :D 

Grattis Tobbe ❤






Tisdag 4/2

Idag är det exakt 89 dagar kvar tills jag har nått mitt mål, förhoppningsvis!!! Jag och Daniel har bestämt oss för att gå ut och gå innan frukost minst 5 dagar i veckan och gärna klämma in minst 2 pass på gymmet. Ska även sluta äta sött och först sa vi inget alls men kanske ändrar på de, får se hur sugna man är på något en lördagkväll ;) har nötter hemma som skulle räcka för hela februari bara för att ha något att tugga på till kvällen men där va någon igår och tog redan haha!
Så fram till maj ska vi försöka fixa detta, blir en rätt bra "belöning" då :D 
Jag har klarat mig dessa två dagarna iaf, va på gymmet igår morse och idag va jag ute och gick innan frukost, känns bra än så länge :) 





Lite sommar och sol hade ju inte varit fel









RSS 2.0