Like a boss

Är så sjukt trött men kan inte koppla av och somna, vet inte vad de är riktigt. Imorgon ska jag jobba 11 timmar så ska verkligen försöka sova nu, är fullt upp i min vardag just nu och de är bara roligt! Idag när jag skulle gymma locka Nina med mig på power ist och de blev bara vi två så fick en "privat" lektion hehe är lagom mör i kroppen nu kan jag ju säga, fy fan vad jobbigt de va och ville ju köra fullt ut nu när de bara va jag där, annars brukar man ju kunna fuska när man börjar bli trött höhö nej men jag kör alltid på ;)
efteråt skaka jag i alla muskler och de va de jobbigaste träningspasset jag gjort och de lär inte bli sista för jäklar vilken skön känsla efteråt! ska försöka ligga i nu när jag har lusten kvar ;)

God natt, denna tröjan måste jag förresten skaffa mig på ett eller annat sätt, dööör så snygg!!


Yes man


Kungen

Har blivit en riktig hemmafru nu när jag är hemma från jobbet, diskar, lagar mat, tvättar och städar heeela dagarna, ungefär ;) träffade mamma en stund idag och vi gick en sväng på torget, börjar seriöst klättra på väggarna här hemma snart... Så shoppade en del idag, hittade några fina grejer bland de vidriga höstmodet som har kommit, asså shit va fula vissa kläder är!! Att de ens finns folk som köper de :O
Har lasange i ugnen nu som snart är klar, den första i mitt liv som jag gjort helt själv (a)


Godnatt lillördag

Jobba 7-15.30 sen till gymmet och efter de träffa jag Amanda i stan och käka, man hinner allt om man stressar lite ;) är dock helt slut nu så ska sova nu så jag orkar med morgondagen som kommer bli längre och jobbigare!
Matchade min älsklings snygga vattenflaska med mitt nagellack idag på gymmet hehe nästan så att man kan tro att jag hade tänkt på de innan ;)


At Work!

Ligger och latar mig lite i soffan innan vi ska ha personalmöte, go måndag att börja veckan med en dag från kl 8-19 på kvällen! Har haft en halvtimmes planering så blir totalt 10 timmars jobb idag :) kommer nog sova gott inatt höhö efter jobbet kommer pappa och hämtar mig snäll som han är så är inte hemma allt för sent, ska förbi min älskling och lämna hans plånbok, klantig som han är så har han glömt den i min väska haha men tur de för då får jag några mer pussar (a)


Ååh vet att jag har en helt ny b&b hemma, ska trycka i mig massa sen (a)


Dont wake me up


Mot stan!

Känns på ett sätt jävligt gött att börja nytt jobb om en vecka, gör så mycke men får så lite tillbaka. Ett jävla fjäskande bara! Är påväg in till stan nu för att träffa Amanda och om en stund så ska vi zumba, dagens höjdpunkt ;)


Snygga och döhungriga på restaurangen ;)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/739781/images/2012/pic_501a06b1ddf2b31b470003d1.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/739781/images/2012/pic_501a06bae087c3519b00050d.jpg" class="image">


TORSDAG 120802

God morgon! Blev en stressig morgon för mig, har seriöst sömnproblem! Somna halv tre inatt, vakna till kl fyra sen upp sex, som ett vandrande lik nu ju?!? Va inne i stan igår, känns dumt att göra grejer när man har varit hemma från jobbet men efter att jag hade sovit några timmar mådde jag mycke bättre så varför bara ligga hemma då! Vi åt på en asgo resturang som hette något på m mediterano typ stava fel som en jävla just nu men iaf, gick sedan på stan en sväng innan bion börja som vi skulle se och den va så grymt rolig :D skratta ihjäl mig flera gånger haha! Nu väntar jobb till halv tre sen in till stan, har med mig världens megaväska haha känns som jag ska flytta typ med alla grejer!


ONSDAG 120801

God morgon! Skulle jobbat idag men mådde inte bra imorse så ligger just nu i sängen och tar de lugnt, precis de jag behöver! Tänkte kolla någon serie och få bort huvudvärken som bara blir värre, jag känner verkligen för att träna bara för att jag inte kan de nu men de får bli imorgon ist! Blir en hel vilodag idag :)


RSS 2.0