Lördagsmys med min man och bror!

Om en liten stund kommet Tobbe hem till oss, vi ska äta räkor och ha filmkväll :D känns som att de är en söndag idag så underbart att de är lördag!
Har varit och gymmat på förmiddagen, märks att jag har varit borta en del för min kropp dog i solariumet efter passet! Somna efter 4 min och sov tills de stängdes av haha sov som en gris.

Igår va jag och Daniel i danmark, va jättemysigt och de va första gången som vi var utomlands tillsammans höhö ;) Va så sjukt igår, vi åt på resturangen påväg hem och när vi hade fått våran mat så ser vi att vi har satt oss på bord 23 som är vårat datum, fanns 100 bord och 10 var typ upptagna haha va är oddsen? ;)


Tips till Badrummet!

När jag hade familjen här i söndags gjorde jag fint i vårat handfat med vita stenar och rosor, gör de så mycke finare och fräschare med detta tycker jag :)


Herregud..

Fyllde inte alls 21 i lördags utan i söndags haha!!


21

I lördags fyllde jag 21, känner en enorm skillnad från när jag va 20 ;) nej men jag tycker att de låter mer vuxet nu allvarligt talat. Börjar bli gammal..
Så skönt att de redan är torsdag, min förkylning är nästan över så idag blir de alltså zumba :D och imorgon åker jag till Danmark efter jobbet :D ska bli så mysigt!!
I måndags hade jag min kusin här på jobbet för hon praktiserade här en dag, va roligt att min första praktikelev va min kusin och att hennes första praktik va hos mig hehe :D


Onsdag

Aaaah är förkyld och jag dör om jag får feber.. Ont i halsen och en rinnande näsa är de jag har just nu, så tråkigt och speciellt när jag missar flera dagars träning! Idag jobbar jag tidigt så direkt efter jobbet ska jag hem och kurera mig med te och nässpray. Kommer ligga i soffan hela eftermiddagen och kvällen så hoppas jag att de är bättre imorgon, då ska vi på jobbet på kurs och då är de extra viktigt att man mår bra ju.

Vill ju göra en ny tatuering, måste komma på vart och vad först ;)


Gentleman


Stockholm över helgen ❤

Påväg hem från ett soligt Stockholm, varit molnigt från att vi kom till imorse då vi skulle åka hem, så sken självklart solen haha! Har haft de jättemysigt och har hunnit se en massa, varit över på Djurgårn och gamla stan och så självklart på stan ;) kom fram runt tolv i fredags då vi börjar med ett försenat tåg på en halvtimme men Charlotte och Moa hade mer otur, deras tåg fick de starta om 3 gånger och efter de fick till slut hoppa av de tåget och vänta på ett nytt som va försenat 1 timme.. Men tillslut var vi samlade och drog till vapiano där vi åt go mat och blev proppmätta. Sen blev de shopping och på kväll myste vi till de med ost, kex och vin till lets Dance ;)
Lördagen började med shopping fram till två tiden och sen gick vi till Djurgården och kollade gröna Lund, Skansen och alla fina hus, måste hit i sommar eller nästa så att man kan gå in på gröna Lund och då de är lite varmare :) sen käkade vi och passade på att värma oss, va förresten vidriga Sthlm killar där som pinka ner hela jävla toaletten som dem säkert tyckte va jättekul... efter de så gick vi ut till gamla stan och kollade de vi missade förra året och de va en hel del! Träffades sedan på hotell allihop och hade lördagsmys på rummet :)
Idag gick tåget redan 11.25 så hann inte göra så mycke, åt en lång frukost och kollade sedan loppis på Hötorget precis utanför vårat hotell. Haha och alla toaletter på hotellet slutade att fungera så lukta jättegott!! Tur att de hände idag när vi skulle hem ;)

Har haft en jättemysig helg som har gått raketfort men tiden går fort när man har roligt höhö är framme i Gbg om 2 timmar och så ska jag hem och pussa på min man 😊

Förresten, när vi gick på Kungsgatan i fredags så hör vi jävlarna som står och ylar på Kungsgatan i Gbg på lördag?!? Exakt Samma familj/släkt oxå haha trodde vi skulle dö!! Jag, mamma och pappa brukar alltid jävlas med varandra så hör man dom så brukar vi ringa varandra bara för att jävlas haha! Så nu vet ni de, fredagar på Kungsgatan i Sthlm och lördag på Kungsgatan i Gbg ;)


Redo för zumba ;)

Väntar på att zumban ska börja, är riktigt taggad :D har haft en bra dag på jobbet, härligt att komma tillbaka! Är ju ifs ledig imorgon hehe men hade inte klarat av en dag hemma mer! Sjukt tråkigt väder, har snöat och regnat idag! Hade hoppats på att kunna ha skinnjackan till Sthlm imorgon men de ser inte ljust ut :/

Mina grymt sköna träningsskor, älskar dom :D


ICA maxi Mölndal <3

Precis handlat, va lättare när man bodde hemma och mådde dåligt för då slapp man åka och handla men är mjölken slut så kommer den inte hem själv så när man har flyttat hemifrån måste man tyvärr åka själv..;)
Va skönt att komma hemifrån en liten stund iaf, är dock konstig och slö i kroppen så ska fortsätta vila när jag kommer hem! Har ju några gossip avsnitt kvar för börja på första säsongen :D

Va inte tänkt att jag skulle tränat idag men har sån lust att åka och bara köra liiite, visste inte att gymmet skulle bli så viktigt för mig som de är!


Lycklig

Va tråkigt mitt liv skulle vara utan dig älskling! <3


Sick Today :(

Ligger i soffan och kollar gossip girl, tur att vi har internet i tvn annars hade jag inte klarat att vara hemma! Hade feber inatt och mår en aning bättre nu, dör om jag är sjuk när vi ska till Stockholm..
Så konstigt att jag är sjuk idag för kände inte ens något igårkväll utan inatt kom de från ingenstans :O vaknade av att svetten rann sen frös jag osv..


Lite måndagshumor hehe


Måndag!

Jädrar va fort tiden går, snart har halva april gått och om inte mindre än två veckor så är jag 21!!! Jobbar en skön vecka med 2 tidiga pass sedan ledig på fredag för då åker vi till Stockholm :D
Slutar redan kl två idag så efter jobbet drar jag till gymmet, ska köra igenom mitt pt "schema" innan de är dags för zumba :D


Söndag!

vilket härligt vårväder vi har idag! Har precis käkat en god frukost och är snart redo för att dra in till stan :) tänkte visa lite nya grejer som vi har i lägenheten, stortrivs här ❤


Converse premiär idag!!

Så underbart väder! Så idag åkte conversen på :D har dock bara sprungit från bilen fram och tillbaka idag så har inte hunnit njuta men va härligt de lilla jag kände, hoppas på likadant imorgon då jag är ute heeela dagen med barnen typ ;) imorgon fyller Mamsen år så idag fixade jag hennes present, typ sådär i sista minuten men tror hon kommer gilla de / den eller det ändå :D
Fick även med mig ett par grymt fulsnygga träningsbyxor från torget, kommer ju inte kunna missa mig på gymmet nu haha fanns linne till oxå men får räcka med färgglada byxor tror jag!
Väntar på min man på gymmet nu, ska städa av lägenheten hemma sen blir de soffan resten av kvällen, som jag längtar efter den!!


RSS 2.0