FREDAG 311210

Är hos Daniel nu och ska snart dra till Kungsbacka och fixa lite på kungs först sen hem och fixa oss för ikväll ;) vakna av en förjävla jobbig borr imorse och har inte alls sovit mycke så är dötrött. Ska bli bättre på att blogga nästa år, lovar ;)

ojoj vad man kan öppna upp sig på en blogg

jag har alltid varit den som tänker på andra framför mig själv. kan nästan aldrig säga nej och om någon vill göra en sak och jag en annan så ger jag alltid med mig för att göra den andra gladare. jag kan inte med att säga vad jag vill göra för att kanske göra den andra personen besviken eller sur så därför ger jag mig. jag har verkligen alltid varit sånhär, sen jag föddes typ och jag måste bli bättre nu när folk till och med har sagt till mig och det är inte bara en gång utan flera gånger. jag ska börja tänka på mig själv först som resten av världen verkar göra för jag mår inte bra av att ha det såhär.


ett av mina nyårslöften!


TORSDAG 301210

jag har glömt att blogga igen :( missa igår också.. men jag överlever, finns viktigare saker just nu. ska städa här hemma sen åka till min älskling och stanna där tills imorgon :) va hos nicolina igår och vi kolla film och laga mat och hade det riktigt mysigt :) dock va det -17 när jag körde hem från henne och det va fööör kallt! ska bli mer än -20 på nyår också, myyyyssigt värre.

och jag måste bara säga att jag hatar att köra bil över huvudtaget just nu. alla kör som idioter, kör ut mitt framfören när det är glashalt och slirar sönder men gasar vidare så det blir värre? ligger i röven och kör med helljus (fast har kommit på ett smart knep för att blända dom, tack pappa hehe) nej, jag blir bara sur om jag fortsätter rabbla upp allt dom gör, men oftast, nej ALLTID är de .... och .... som är dumma i huvet på vägarna!

TISDAG 281210

Är hemma hos Daniel nu och har precis varit i stan :) skulle hitta saker till nyår men hitta ingenting... Åt på kinaresturang och det va jättemysigt ;) kom dock dit ett helt drös med norskar mitt i allt så kunde knappt prata med varandra. Ska vara här någon timme till sen åka och hämta pappa i stan. Har en efterlängtad telefondejt med min sparv sen ikväll också :D

MÅNDAG 271210

Vaaah jag glömde blogga igår :( Hade en helmysig dag med min Daniel så hade ändå inte tid att blogga ;) vi kolla dear John igår och den va farligt bra, lipa som en kossa typ. Spelar monopol nu med Daniel och Tobbe så får blogga mer senare ;)

julafton
















fick detta av min fina älskling ♥


och satc boxen va en av de bästa klapparna som jag fick :D


LÖRDAG 251210

God morgon! sovit förjävligt inatt. börja med att jag spydde för min höga feber. (spyr alltid när jag har hög feber) sen vakna tusen gånger för denna jävla feberdröm. alla har ju egna "feberdrömmar" vissa drömmer att man blir jagad av spöken, andra att man är med i tvspel och blir jagad där osv. jag har världens konstigaste feberdröm och om jag säger vad den är kommer folk tro jag är dum i huvudet och vilja spärra in mig på dårhus resten av mitt liv så nej, det säger jag nog inte. ska försöka äta lite frukost nu sen lägga upp bilder från igår ;)

FREDAG 241210

vilken julafton, har varit hur bra som helst fastän jag mår rövdåligt :( fick massa fint och va kul att träffa min fina släkt, dock orkade jag inte med så mycket idag så vid sju tiden åkte vi hem :) ska kolla tomten är far till alla barnen som snart börjar på tv och sen sova. eller kolla mer film sen förresten för fick massa bra boxar :D visar vilka imorgon om jag orkar ;) ska ner och byta om och ladda för film nu hela kvällen, hörs imorgon! pusss

På subban ;)

Sitter på subban med daniel och Tobbe :) har fixat de sista julklapparna nu och mår piss fortfarande :( känns som halva svenska befolkningen är här också, ska aldrig mer spara julklappar till sista dagen! Bloggar kanske mer sen ;) puss

3 månader ♥

har 3 månader med världens bästa pojkvän idag och jag älskar han mest! ♥


TORSDAG 231210

Guten morgen! har feber och är förkyld så vill gå bara gå och ta världens dos med tabletter för vill fan inte vara sjuk. ska kolla om det finns något tips på hur man blir frisk över en natt. vet ni så säg till tack! ska in till stan med min bror och min älskling sen och handla de sista julklapparna :) redan julafton imorgon och det är sjukt att det har gått så fort! imorgon träffar jag hela min underbara släkt och vem vill vara sjuk då!? kommer knappt orka sitta upp om jag mår såhär imorgon :( ska be till gud att jag blir bättre (a) nu ska jag fixa mig och sen dra in mot stan med alla tusen andra människor som också kommer vara där, pusss

ONSDAG 221210

Aaaaah vad jag är förkyld. min röst håller helt på o försvinna och näsan är äckligare än nånsin. har haft en mysig dag i stan med malin idag och vi shoppa julklappar och gick på liseberg en sväng :) ska äta nu sen klä granen med min kära familj ;)

TISDAG 211210

Wohooo har jullov nu :D ligger i sängen med min älskling och myser ;) skulle egentligen klätt våran gran idag men blev inte så.... Har varit och shoppat julklappar idag med mami, har bara några saker kvar nu :) imorgon ska jag träffa saknade malin :D

MÅNDAG 201210

sämst på att blogga verkligen! ska fixa det bättre under jullovet när jag äntligen är ledig! har aldrig behövt jullovet så mycket som jag gör nu. måste vila, plugga och inte ha proppfulla dagar! börjar bli sjuk också och det är ju gött.. va sista gången vi sjung med lucian idag och det va faktiskt förjävla tråkigt och jag kommer sakna det något sjukt. ska fixa lite musik sen gå ner och lägga mig. jullov imorgon och jag behöver det mer än nånsin!



liseberg med fillan idag och köpte våra älskade knäckäpplen ♥


på mitt och sannas rum spelades denna låt flitigt!



Daniel Adams-Ray - Förlåt att jag aldrig sagt förlåt


SÖNDAG 191210

Hellu! lyssnar på massa julmusik för har ju ingen jävla julkänsla :( trodde jag skulle bli trött på julen med alla luciaframträdanden vi haft och alla jullåtar men nejnej, känner inte någonting :( ska plugga lite innan min älskling kommer hit :) imorgon är vårat sista luciaframträdanden så ska stryka mitt linne också och klippa mitt band som ser uppsprättat ut. ska försöka hinna lägga in bilder och videosar från olika luciagrejer också ;)

LÖRDAG 181210

Hade nästan missat att blogga idag men snäll som min älskling är så får jag blogga på hans iphone ;) är på karisma nu och Står ute med världens bästa nicoline som jag har saknat rövmycke! Nu ska vi dra, puss

sista dan på hotellet!

god morgon! har precis ätit frukost och håller på att locka håret nu :) va sista natten här för mig för ikväll ska jag få sova med min pojk ♥ har massa luciaframträdanden idag och ska även åka till brandmännen sen och testa stången ;) jag räknar med att få köra brandbilen när vi ändå är där hehe! har sista framträdandet halv nio sen har vi bara tre kvar sen är allt över typ. kommer kännas fruktansvärt tomt när allt är klart..
nu ska ja fixa klart håret sen packa lite, hörs

FREDAG 171210

ooh såg att min fina pojkvän hade bloggat idag och blir alltid lika glad av det (a) ska äntlige få träffa han imorgon och sova med honom wiiiiiie och saknar han sjukt mycke :( ska snart duscha efter en fööör lång dag. började med att jag va duktig och gick till skolan en timme. sen stressa tillbaka till hotellet och byta om fort som ögat sen lussebussen mot onsala och vidare hela dagen. trodde att vi skulle dö flera gånger under dagen. va 2 cm från att åka ner i ett dike, va 1 mm nära att köra på en gammal gubbe med rolator, körde upp på en fet trotoarkant, en stor isklump, körde över gångbanor flera gånger, körde på andra sidan vägen och höll på att krocka med en bil behöver jag fortsätta? så efter denna dag är jag väldigt trött och ska hoppa in i duschen sen sooova. måste kolla paradise finalen om tio minuter så nu måste jag skynda mig!

Daniel som bloggar

Länge sen jag bloggade så gör ett litet inlägg nu :) kom till Göteborg rätt nyss vart hos far min en sväng och hälsat på :) blir lite Thai buffé nu tvär själv eftersom Bella har lucia :( saknar henne massa och hoppas på att få träffa henne snart och sova med henne de va riktigt länge sen nu :( imorn blir de träning med David får börja köra igång nu så inte all julmat sätter sig på magen sen hehe (a) puss

TORSDAG 161210

har precis kollat bonde söker fru och stackars tomas som blev lämnad av hela högen tyckte faktiskt synd om honom! har pluggat MASSA också men är inte klar än så hoppas jag kan fjäska för mina lärare imorgon och se riktig sliten ut så jag kan få inlämningarna framflyttade (a)
ska nog lägga mig nu för ska upp senast sju imorgon för att sen dra till skolan sen har vi lucia HEEEEELA dagen (Y) god natt ♥

ONSDAG 151210

hihi gör det tusen gånger om ;) har precis duschat och ska snart sova. har bara haft 3 uppträdanden idag och varit hemma, packat om och träffat min älskling :) har laddat på med mer onyttiga saker som tiiiiiiiiill exempel cola, chips och kakor (a) våran fönsterbräda är full av mat och godis. dock så står de nyttiga hos sanna och de liiite mindre nyttiga hos mig hehe. har dock två bananer så helt onyttig är jag dock inte. igår ringde gt till helena och vi skicka in en bild till dom när vi står i en trappa så fint så MEN tror ni att vi är med? NEJ vi är ju inte det! hur kan de dissa tidernas bästa luciatrupp sådär bara?
ska nog sova nu för börjar bli redigt trött.
haha bland den bästa icareklamen :D

TISDAG 141210

God morgon! har precis varit nere och ätit frukost. ska snart börja göra oss iordning och sen åka till vallda och sjunga för söta pensionärer sen dra till skolan en sväng. igår räkna vi ut att vi har gjort 61 framträdanden och har bara 25 kvar nu, sista är på lördag eller måndag, blir ändringar hela tiden.
asså det är något som har låtit hela morgonen, bankat sen vi vakna typ. jättestörande när man är trött! nej, nu ska jag sminka mig och packa lite för ska hem och lämna lite saker och hämta för resten av veckan ;) puss

MÅNDAG 131210

Hellu! jädrar vilken låååång dag det har varit. 06.00 ringde klockan och kvart i sju satt vi och åt frukost färdig sminkade och pigga.. så från 7.30 till 20.30 har vi haft tolv framträdande, att vi är trötta JA! borde plugga men tycker att jag själv är värd lite vila efter allt slit idag.  imorgon har vi bara 3 framträdanden och skulle egentligen checkat ut men superduperbra som våran åke är så fixa han så att vi får sova kvar här tills på lördag :D saknar dock min daniel så de gör ont :( ska lägga oss snart för är verkligen helt slut. såg precis vidoen från misshandeln på kbastationen från efterlyst och killen är störd. vill inte gå på den stationen och bara tanken av att det lika gärna kunde varit någon som jag kände så blir jag så jävligt arg. hur fan fungerar den människan ?

SÖNDAG 121210

God morgon! har precis varit nere och ätit frukost. kollar mtv och tänkte plugga lite när man ändå har en lucka. ska vara på tjolöholm slott kvart i två sen är det full rulle hela dagen och imorgon är ännu värre, har 12 ställen vi ska till och mellan vissa har vi kanske 3 minuter.. måste lägga oss i tid ikväll för de va jobbigt att gå upp kl nio idag och ska upp sex imorgon (Y) även om det är stressigt och hur mycke som helst så är det värt allt slit för det är så jävla kul :) har ju fått en ny buss som de står lussebuss på tom, haha känns som vi är värsta kändisar hehehe. nej, nu ska jag plugga innan vi ska börja göra oss iordning :) pusss

LÖRDAG 111210

hellu! sitter just nu på hotellrummet med sanna och ska snart kolla på film :) har haft fem framträdanden idag och skulle egentligen bara haft fyra. alla låg och kolla på film i sara, felicia och josefins rum förut sen fick alla sms från åke helt plötsligt där de stod att vi skulle vara klara om 10 min för att åka till ett ställe som vi hade missat så på fyra minuter va vi klara och stod där nere, de ni ;) åt julbord borta på storgatan förut och den maten slår allt! ska kolla film nu och sen sova, underbart med hotellfrukost imorgon (a) får se när jag hinner blogga nästa gång, kanske kommer ett inlägg från Daniel som jag iaf hoppas på (a) pusss

FREDAG 101210

aaah vad jag är trött. skulle lagt mig en stund när jag kom hem men har inte hunnit göra det än, har städat mitt rum och äntligen är tjockdatan borta+skrivbord+stol :D har haft 3 luciaframträdanden idag fast på signeshus sjung vi 5 gånger. pensionärerna är för söta va! sen blev det maxi och sen lunch på storgatan och mmmm va inte lite gott! helt klart värt att vara med i truppen bara för maten nästan hehe! sen blev de på abf lokalen för någon förening och nu har vi inget innan halv nio ikväll och halv tio :) ska snart åka och hämta daniel vid hede så måste fixa klart det sista i mitt rum nu. måste även packa för imorgon checkar vi in på hotell h :D och rätt grymt att självaste david beckham har bott på de hotellet ;)

TORSDAG 091210

God morgon! hade precis prov och jag borde pluggat mer till de.. är dötrött så ikväll blir det sängen tidigt, ska försöka iaf! har lucia om en timme ungefär eller vi ska samlas då iaf sen blir det massa uppträdanden under hela dagen. sista börjar klockan nio ikväll och då kommer nog min röst vara borta, är redan hes :( nu ska jag dra ner med min sparv och köpa frukost, är hungrig som en varg hehe

min sparv ♥


snö snö snö

ååh så mysigt :D hade mitt svenska muntliga nationella förut och det gick faktiskt riktigt bra, så jävla skönt att det är över :) har haft fyra luciaframträdande idag och sov bara 3 timamr inatt så ni kan gissa om någon är trött nu hehe. måste dock plugga nu för har prov imorgon IGEN och en liten inlämning, dock är den redan klar ;) ska ha telefondejt med min daniel sen också och kolla paradise repris.
så kommer inte lägga mig tidigt ikväll heller och i ungefär 2 veckor kommer det vara såhär körit varje dag, massa lucia och samtidigt fixa skolan sen hinna med att träffa mina nära och kära! kommer bli ett efterlängtat jullov kan jag lova (a)


ONSDAG 081210

God morgon! såg precis det fina inlägget min underbara pojkvän har gjort ♥ älskar honom så jävla mycket, finns ingen som är så bra som han och jag är världens lyckligaste som har han ♥

har pluggat hela morgonen och ska åka till skolan snart för nationella. hoppas att det går vägen för så mycke tid jag har lagt ner på de! saknar min daniel så otroligt mycket och träffar han på fredag, aslångt dit :( nu måste jag fixa mig, sen blir det massa luciaframträdanden hela eftermiddagen fram till halv nio ikväll då det sista är :) puss

Kär!

Måste bara säga att jag har världens bästa flickvän och jag älskar henne mest av allt! De finns ingen lyckligare än mig som har henne! Saknar dig massor Bella :( du är den finaste som finns hjärtat! :) pussar <3

for the first and last time

kan nog va bland topp 3 jobbigaste dagen i mitt liv. allt är åt helvete så ska lyssna på musik och plugga nu & antagligen hela natten yeey


jag sa att jag aldrig ger mig men det gjorde visst du.

ja, det är lucia


kröning av lucia 2010 kyrkan och skansen


TISDAG 071210

Hallå!  måste egentligen skriva klart mitt svenska tal och måste hinna se paradise avnsitt från igår innan de nya börjar om 30 min!! pluggar sen för kan inte missa mer paradise nu (a) ska lägga in lite bilder sen från lucia kröningen igår och kanske tom en liten video ;) har bara haft ett framträdanade idag och det gick prima! nu ska jag kolla avsnittet innan nästa börjar ;)

MÅNDAG 061210

Hallå! Börjar snart våran underbara bild och form lektion, alltid lika roligt. Har inställd lektion sen så slutar antagligen två istället för fem, nice! Sen har vi framträdande i onsala vid fem och sen är det kröning kl sju i kyrkan :)

SÖNDAG 051210

Hellu! Wiie va det snöar ute :D finns inget mysigare. Ska snart börja fixa mig för luciaframträdande på Storgatan, skulle egentligen till hotell h oxå men blev inte så och är rätt glad för de, folket där igår va ju helt stört eller aa, 2 killar som va så jävla packade och käfta emot. Har varit borta och städat idag också sen bara tagit de lugnt med Daniel :) haft en asmysig helg och vill inte att den ska ta slut :( men somliga har ju turen att vara ledig imorgon så Daniel ska sova här inatt igen :D nej nu ska jag sminka mig och platta håret, puss

LÖRDAG 041210

God morgon! har ju missat alla paradiseavsnitten i veckan så tänkte kolla dom nu när ändå daniel duschar den segisen ;) igår kollade vi beck och en annan asaäcklig film. a nightmare on elm street hette den och jag va livrädd hela filmen. vågade knappt sova sen, ni som har sett den fattar precis vad jag menar. kolla trailen annars ;)


FREDAG 031210

Hallå! Bra jag är på att blogga not. Skriver inte mycke och de jag väl skriver är så ointressant så jag blir chockad varje gång jag kollar statistiken och ser att det är folk som kollar varje dag :O är hemma nu med Daniel och kolar de sista på idol. För precis ett år sen satt jag och Malin i scandifuckingnavium hihi. Va i skolan en timme förut bara för bild och form sen hem och vid sex tiden åkte jag och plocka upp Sara så drog vi ner till luciaträning först sen hade vi TRE framträdande och de skulle vara TVÅ!! fick sjunga för kifs årfest tror jag de va och de va inte kul någonstans! Innan de va vi på abf och sjung sen hotellet då och sist Storgatan. Fint att folk har sånn respekt, det är fan vuxna människor som inte vet hur man beter sig, sitter och pratar högt när vi sjunger i en kvart, svårt o hålla käften i 15 korta minuter? Har hyrt 2 filmer, den ena blev Beck levande begravd och någon annan asaläskig! Får se om vi vågar se ;) puss

TORSDAG 021210

Hej jag heter bengt och jobbar i en knappfabrik. Jag har fru men inga barn, men ändå frågar chefen mig, Beeeeeeeeengt är du ledig? Svar: nej tryck på knappen.....

ONSDAG 011210

livskunskapdag och den sög. först en som prata om sambolivet och kommer inte ens ihåg va hon sa, va så jävla tråkig. sen den andra prata om sverigedemokraterna typ, såå intressant. not. ska till östra sjukhus sen för vårat projektarbete och efter de blir det luciaframträdanden,wiie nu vet vi ju vem som har blivit lucia också hihi:D

RSS 2.0