Tisdag 29/4

Kommer bli en lång dag på jobbet idag, har utvecklingssamtal och möte efter min vanliga tid, phuuu! Men bara att kämpa, är tidig imorgon sen är jag ledig resten av veckan 👏 helt okej med 2 dagars jobb denna veckan ;) 

Ledig dag ❤❤❤





Lördag 26/4

Ikväll är det jag, tvn och godisskålen ❤



Bra 22 års dag

Kändes inte alls som min födelsedag idag men min älskade familj har gjort den jättebra!! Är väl för att man är vuxen nu, mer att tänka på och fixa med än när man va liten ;)

Idag har jag märkt hur allergisk jag är mot pollen detta året, ögon rinner, kliar och svinner och näsan hänger på där med.. Så nu ska jag sova, ska köpa piller mot detta imorgon!!








Bra start på födelsedagen 😅💪👏💦




Lördag 19/4 påskafton

Sitter ute i solen och chillar, helt galet skönt med detta vädret en ledig dag :D dagen började självklart med morgonpromenaden, idag tog vi med Disa (gosigaste hunden nånsin) och gick över en mil så va riktigt hungriga när vi kom hem!! Vi passade på att äta frukosten ute i detta härliga väder, vet ju aldrig när nästa gång blir ;) 

Fredagsmys




Här kan jag stå hela dagen 😊




Fredag 18/4

Känns ju inte som fredag idag men så gött att de är de, så skönt med långhelg :D är hos Daniels släkt denna påsken och här är de nu 18 grader ute, så skönt fast lite kallt när solen inte e framme! Blev den skönaste morgonpromenaden imorse, behövde inte alls mycke kläder och de är lite skillnad att gå här och att gå i kållered!
Ska snart äta grillat och de ska bli så gott, är jättehungrig nu och magen kurrar som aldrig förr :O

Om mindre än 90 dagar åker vi till underbara mallis, om vi räknar ner eller hehe

Torsdag 17/4

Grattis till min lillebror som tog körkortet idag, är såå stolt :D 
Har rast på jobbet nu och om mindre än två timmar slutar jag :D har 8 barn på hela förskolan idag och vi är 5 i personalen haha så lugnt och skönt för både oss och barnen! 
Vid tolv kommer pappa hit så ska vi byta bil, han ville så gärna köra polo så de klart att han ska få göra de ;) haha nej vi behöver låna hans grymma bil över helgen så snäll som han alltid är ställer han upp :D 

Tisdag 15/4

Idag fuskade jag riktigt ordentligt, åt godis och kollade samtidigt på biggest losers haha 
Är så dum, har köpt hem föööör myyyyyyyycke godis och gömmer de för Daniel så att han inte ska äta på vardagarna utan bara på helgerna. (Vet han att det finns godis hemma så är de oftast slut innan helgen nämligen) Så öppnar jag skålen och trycker i mig typ 200gram godis på typ en halvtimme, va så sjukt gott! Även Danne fick ner några gram choklad haha så har haft en riktig gottetisdag! Kommer ha mycke energi på promenaden imorgonbitti ;) 
Min fina godisskål från mateus, fick den i studentpresent och har använt den varje vecka sen jag flyttade hemifrån :D bara som godisskål, inget nyttigt i den inte! 

Samma tid imorgon så godnatt, snart upp och svettas 😅💦💪



Söndag 13/4

Så va helgen redan slut, de går för fort!! Har hunnit med alla söndags sysslorna idag och har självklart tränat oxå :)
Nu värker benen som om jag har växtvärk så ska bli skönt att sova snart, har haft kompressionstightsen på en stund som hjälpte en del faktiskt. Imorgon ska vi upp halv fem för från och med imorgon ska morgonpromenaden bli ca 5.5 km istället för 4 km lång för de är ju påsk och de kommer bli en hel del godis då hehe plus att jag bara hinner gymma 1 gång nästa vecka 😩
Nej nu ska jag tyvärr ta tag i lite jobbgrejer inför mötet imorgon sen sova, godnatt❤

Mina snygga 2xu byxor, bästa köpet detta året!!!😍 

Lördag 12/4

Älskar lediga dagar!!
Började på gymmet och åkte sen hem till min fina vän och träffade hennes lilla son som är en vecka idag :D så jädra söt är han och första gången jag träffar en sån liten bebis, minsta jag träffat innan är nog 3 veckor. 
Sen hämtade mamma mig så åkte vi hem till dom, pappa och Danne bytte till sommardäck på våran pärla och pappa tvättade den så då passade vi på att fika ;) 
Hemma nu och ligger i soffan, så gött med en lugn kväll och ännu bättre att de ösregnar ute :D 


Fredag 😍😍😍


Mot jobbet för sista gången denna veckan :)

Torsdag 10/4

Äntligen torsdag :D 
började dagen med rekord på morgonpromenaden wohoo sen fick jag gjort massa på planeringen imorse och jobbet känns lätt idag eller va man nu kan säga hehe
Träffade saknade Malin igår som åker iväg på måndag igen så blev så glad att vi hann träffas innan❤
Efter jobbet idag ska jag och Daniel till banken, andra mötet idag och de behöver förmodligen bli 2 till minst, sånt här tar tid asså! 
Och imorgon är de freeeeeeedag :D



Lördag 5/4

Är hos mamma och pappa, har firat pappa som fyller år idag och mamma som fyllde i torsdags så släkten har varit här idag oxå :) ligger i soffan och slappar nu, är helt slut. Har ätit så mycke gott så tror jag spricker snart haha så värt de! 
Imorgon ska jag jobba så åker hem tidigt, ska gå upp sju tyvärr.. 
Helgerna går så fort men veckodagarna går nästan ännu fortare så känns okej när söndagarna kommer :) 

Idag blev en av mina bästa vänner mamma och han är så fin den lilla bebisen, vilken sötnos!!!! Längtar tills jag får träffa dom :D

Min söta kusin :D

RSS 2.0