21 dagar kvar

nu är det bara 21 dagar kvar tills jag fyller år : D halleluja!
och imorgon fyller min kusin jerry år btw, 18!!!! vill med! =/ han har redan klarat körkortet så de får han imorgon, det blir man ju inte lite avis på!?!

TISDAG 31 mars

tjodelo.

idag har varit en tuff dag, har varit ute hela dan med alla barn. började tio som va helt okej. sen upp till skogen i 2 timmar och sen tillbax till dagiset sen lunch, rast och när jag kom tillbaka gick alla ut igen, så va vi ute på gården till halv sex då jag fick sluta : ) så nu e jag helt slut, har bakat massa "kakor" hämtat saker och lekt haha. så skulle jag egentligen övningkört nu men det tar jag en annan dag, orkar inte det nu!

så ikväll blir de chill. nu först ska jag kolla på andra avenyn på nätet eftersom det går samtidigt som desperate housewifes. sen e de ju final(säsongsavslutning) på den rätte för rosing idag oxå.
och jag har fortfarande världens hosta :O den försvinner aldrig -.- inatt somna jag vid 3, sånt börjar bli liiite jobbigt nu, har haft det såhär i två veckor snart. menmen, man ska inte klaga, bättre det än magsjuk för fan = )

imorgon ska jag träffa felicia och bara dega : ) <3  haha, nämen chilla bara : ) kanske köra lite också! hoppas på de iallafall. och det röda på mina armar e fortfarande kvar :O scary! aja, nu ska jag kolla andra avenyn, hade bra ♥

EARTH HOUR !

var det några som stängde av lamporna igår?
göteborg var väldigt dåliga på det måste jag säga! en jävla staty(poseidon) kunde ni iaf släcka och teatern!!?? aja, vi släckta alla utom en lampa i hallen och låg och kolla på film hela kvällen, gatan nedaför oss var bäcksvart! undra hur mycket det här egentligen hjälpte när inte alla gjorde så. tv & data fick man ju ha på, eller aa, det va ju inget tvång men! haha, det fulaste inällget hittills blev dethär! stooooor töntönttönt- varning!








.

den osminkade sanningen.

röd ja!



japp, de matschar linne perfekt!



brännande het : O


SÖNDAG 29 mars

tjodelo.

igår hann jag inte blogga så det blir extra idag : )
igår va hilda och gustav här, dom kom vid 3 tiden och innan det hade jag vart o shoppa lite, köpte två par skor, svarta & vita tygskor. sen va jag även och kollade efter en vilaklänning som jag tänkte ha på avslutningen och en skinjacka o ha nu men när jag äntligen hittade en snygg så fick jag världens bredaste axlar och det va inte okej så sket i den jackan. sen kom dom vid halv 4 tiden ungefär och vi käka tacos och hoppade lite stutsmatta (har en jävla träningsverk nu) & kolla på 101 dalmatiner, barbie- diamantslottet och trolltider.

idag så åkte dom hem vid 12 ungefär. jag chilla på läget, städa lite och kolla på robinson 2009- repris och då låg jag på en blå luftmadrass och då mitt i allt började jag känna att det brände på armarna, så såg jag att dom va kräftröda : O då hade jag fått en allergi reaktion typ av den madrassen, sen träffade jag felicia på kungsmässan och vi fika på linnèas i typ 3 timmar som va sjukt mysigt, bara kolla på alla patetiska småwannabes : )

sen när vi skulle kolla i lite affärer kände jag att det började bränna på benen också! sen cykla jag hem och när jag kommit hem va det inte så farligt men armarna e fortfarande knallröda och stekheta!

och jag e fortfarande förkyld, orkar inte mer. mamma tyckte att vi skulle åka till sjukhuset idag men sista jag va där så tod dom blodprov bara för det och hon läkaren snodde 4 rör blod för det och jag hatar sprutor och sådant så jag vägrar! då e jag heller sjuk några dagar till!
aja, nu ska jag kolla på det sista av one tree hill och gossip girl. sen vid åtta kommer wipeout.
imorgon blir det praktik igen, very funny! ♥






fika med de bästa på felicias födelsedag!






.

FREDAG 27 mars

tjodelo.

missade bloggen igår, inte okej. igår mådde jag piss igen,skulle träffat amanda men det fick bli någon annan dag. jag hosta sönder och innan ja skulle lägga mig tog jag någon skitstark hostmedicin typ kokliana lr nåt....men tror ni den hjälpte??!! NEJ! jag hosta bara ännu mer. så somna vid fyra tiden i natt -.-

idag va prakitken chill! börja halv 10, tog det lugnt, pussla med barnen sen kom birgitta för att hälsa på och det gick bra, satt & prata om barnen sen om smink och massa, haha : ) sen när hon gick, gick jag ut till barnen i snön och hade lite snöbollskrig. sen lunch och sen kolla alla på film så det va helt tyst, halleluja. sen sluta jag halv två, very nice!

idag ska jag äntligen övningsköra lite, har inte kört på 1 vecka & 4 dar, har panik!
sen ikväll chilla påre för imorgon ska jag först på 1-årskalas sen ska jag va barnvakt hela kvällen så behöver vila ut mig innan!



andra avenyn

det är ju så jävla bra. kolla precis på avsnitt;150 . och seriöst, va fan tar sigrid tillbaka greger för??!!! han e ju för fan bög! och ulla, henne får jag panik på, kan hon inte bara erkänna att hon e alkolist. och kitty och tony måste bli tillsammans! haha, längtar tills nästa vecka, andra avenyn nörd*


200 inlägget!

yeeeaaah, har exakt 200 inlägg nu ^^ haha

TISDAG 24 mars

tjodelo.

va på praktiken idag, äntligen! fick ju panik av att bara gå hemma.men de va rätt roligt där idag, fast alla barnen ville att jag skulle vara med dom och leka samtidigt och det va liiiite jobbigt när dom drog och började bråka bara för att jag var med en eller så. och nu när jag kom hem så tänkte jag att jag kunde övningskört men nej, den bilen jag kör med har mamma och hon kommer hem vid 9 så kan ju glömma det idag =/ tillståndet och allt ei den bilen oxå.....

aja, imorgon fyller felicia 16 : ) så ska träffa henne o sandra på kungsmässan då måns även ska uppträda! sjukt snygg e han! och det är ju våffeldagen oxå, så först blir det våfflor på dagis sen hos mormor & morfar oxå kanske om jag ska med dit. och imorgon fyller även min farfar år, och jag jobbar 9-14 som e helt okej, men måste nog jobba över lite för har ju missat typ 10  14 timmar nu när jag har varit sjuk.

nu ikväll ska jag bara chilla! kolla på vänner och just det, andra avenyn e ju idag oxå :O sen desperate housewives. så måste kolla andra avenyn nu, hade bra ♥

haha dettta gjorde min dag : )

hahahaha, så jävla bra : ) hahahahahaha kan inte sluta garva va klockren den e.

bara för det så funkar inte den bilden -.- så lägger upp denhär så länge och skriver under istället ;)




idag var det rörigt.



hahahahaha, bäst! : )

sorry seems to be the hardest word

What have I got to do to make you love me
What have I got to do to make you care
What do I do when lightning strikes me
And I wake to find that you're not there What do I do to make you want me
What have I got to do to be heard
What do I say when it's all over
And sorry seems to be the hardest word It's sad, so sad
It's a sad, sad situation
And it's getting more and more absurd
It's sad, so sad
Why can't we talk it over
Oh it seems to me
That sorry seems to be the hardest word What do I do to make you love me
What have I got to do to be heard
What do I do when lightning strikes me
What have I got to do
What have I got to do
When sorry seems to be the hardest word

svårare & svårare.

varför blir allt bara svårare ju äldre man blir? när man var liten hittade man en bästis på 10 min som man kunde lita på och man lekte med. om man tröttnade på varandra hittade man en ny igen. man frågade chans och om svaret blev nej var det inget mer med det. man lekte vidare som om ingenting hänt.

nu, kan man knappt  lita på sig själv, man hittar inte en bästis på 10 min utan det kan ta månader och år. man frågar definetivt inte chans utan man är hemligt förälskad istället för att skämma ut sig och kanske bli dissad. och om man vågar ta chansen och säga vad man känner är det kanske för sent eller så har han redan en annan. när man blir dumpad kretsar allt om han som man måste glömma, man kan må dåligt i flera månader på grund av han. det kan ta månader att glömma & gå vidare.

allting var lättare när man var liten.

MÅNDAG 23 mars

tjodelo...

japp, sjuk idag med. och igår kolla jag klart på oc så nu har jag ingenting att göra.....
har fixat ny frisyr, haha brist på annat. men lägger inte upp en bild på det nu för ser helt sjuk ut eftersom jag e det! aja, och i lördags så va min kanin sjukt söööt när hon låg och sov i solen, va bah tvungen o ta kort på henne! 

idag ska jag bara fortsätta äta piller och hoppas att jag är frisk imorgon! bloggar senare ♥







.
 


SÖNDAG 22 mars

tjodelo.

fortfarande sjuk...... så imorgon blir det nog ingen praktik inte. igår mådde jag så dåligt plus att malin och dom inte kom så jag åkte och köpte oc season 4 och låg och kolla på det hela kvällen. har bara 4 avsnitt kvar nu, haha så nu ska jag bara ha box 2 & 3 så har jag alla : ) idag har jag bara kolla oc och käkat massssa piller men mår inte bättre för det -.- så ja ska duscha och försöka sova lite om det nu hjälper, bloggar mer imorgon när jag förhoppningsvis mår bättre!


.

fika med felicia i gbg!







.

LÖRDAG 21 mars

tjodelo.

exakt en månad kvar tills jag fyller år idag! : )
& jag e fortfarande sjuk och nu e mamma oxå det så fam, Lindèn kommer inte idag :'/ igår kolla jag på let`s dance och hundtricket. fett bra va filmen och jag tycker morgon skulle stannat i finalen, inte magnus :O aja, sen kolla jag på gamla big brother avsnitt från typ 2003 eller nåt, haha orkade inte lägga mig ^^ idag blir det vila igen, robinson kommer ju ikväll så det blir väl att kolla på det. och jag skulle övningkört idag oxå men det går ju inte det heller -.- i veckan shoppa jag lite småsaker också, innan jag blev sjuk alltså.



spetsleggings från gina tricot.



shorta från H&M.



benvärmare, knästrumpor & strumpbyxor från MQ.



pärlörhängen från

FREDAG 20 mars

tjodelo.

fortfarande sjuk, om inte sjukare :O kan knappt svälja och har högre feber, inte bra! skulle ju ut med fillan, sara & stina idag men det blir nog inte av för mej =/ fan! så idag blir det vila, igen..... kommer sitta vid tv:n hela kvällen och dö.


feber...fortfarande inte okej!

fan, nu mår jag ännu sämre. och imorgon ska ja ut med felicia, sara & stina på rumpan men tror inte att jag kmr orka det, om jag mår såhär imorgon =/ bajs,jävla förskyldning! menmen det kan hända mkt på ett dygn : ) men praktiken går jag nog inte till imorgon, kan ju smitta barnen och bli sämre och så ede ju så mkt ljud hela tiden så bättre & va hemma. på lördag kommer familjen Lindèn hit = ) längtar, längtar! och på lörda kanske jag hinner övningsköra lite, eller imorgon om jag e okej! nu ska jag duscha och ta panodil & sen soooooovvvvaaaa, hade bra puss.


TORSDAG 19 mars

tjodelo...

idag är jag sjuk. har ont i halsen och feber. så det blir bara chill idag : ) va på dagiset i 3 timmar sen gick jag hem. igår kolla jag på taken, den va så sjukt jävla bra! måste se den igen, seriöst! väldigt hemsk men bra! nu ska jag försöka ändra min blogg lite, lite nyare bilder om det nu kommer gå, är ju inte så tekninsk precis!


TISDAG 17 mars

tjodelo.

är absolut helt slut nu. har jobbat 8 timmar idag, 10-18. även om barnen inte e jättejobbiga så e de ansträngade att hålla koll på alla och alla ljud och sånt. man ska leka med alla samtidigt och det går ju inte så det blir att springa fram och tillbaka. kolla precis på andra avenyn som va sjukt bra och nu ska jag duscha kolla desperate housewiefes och sen sova! bloggar imorgon då jag bara jobbar 5 timmar (Y) hade bra, puss. 



MÅNDAG 16 mars

tjodelo.

nu är jag hemma på min lilla rast, ska sluta fyra idag för min lärare skulle egentligen kommit men hon e sjuk, så hon kmr en annan dag. nu måste jag gå tillbaka. efter praktiken ska jag gymma me nico : ) kanske hinner övningsköra oxå : ) hihi, bloggar ikväll, puss.


SÖNDAG 15 mars ( sen IGEN )

tjodelo.

hann inte skriva igår, först blev de kungsmässan, sen hem och övningskörde som va sjukt kul men väldigt svårt! sen ner till isacafèt och jobba till halv tio. sen kolla jag beck och somna sent som vanligt.... och jag hann även sola en stund igår, låg i linne ute och frös inte ens : O eller Aa, när det blev skugga vade kallt men inte i solen : ) hihi.

LÖRDAG 14 mars

tjodelo.

igår hann jag inte blogga, så det blir lite längre nu. igår va praktiken helt okej, jag fick en jättefin täckning av elias med spöket laban på : ) jobbade bara 4 timmar igår, så det va inte så jobbigt men när alla skulle ut och sen in med blöta och sandiga klöäder, då va de liiite körigt, alla skulle ha hjälp samtidigt, haha. aja, sen när jag kom hem bytte jag om och tog bussen ner till kungsmässan. då shoppa jag o fillan lite, hitta en fin klänning/topp på h&m som jag hade på kvällen hos ewelind. det va en vääääääldigt "lyckad" kväll men kul blev det tillslut, haha när vi hade snöbollskrig och det kom folk som trodde vi va dumma i huvet, hahaha. aja, nu ska jag iväg och jobba på ishalls cafèt i kba med emma. sen hem, kanske övningsköra : ) sen till felicia och sara & kolla melodifestivalen. hade bra, puss.


övningsköra!

nu har jag fått mitt tillstånd för att övningsköra : ) jipppi!! så helgen blir de köra av! : )



ONSDAG 12 mars

tjodelo.

började 6.30 idag och sluta 13.30, helt okej. vid åtta åkte jag på utvecklingssamtal och det gick bra. och nu har jag äntligen fått min klocka : ) en hel denna gången! aja, nu ska jag sova lite, det är ju jobbigt och jobba.

dagens gulligaste kommentar; - gick det bra i skolan?




TISDAG 11 mars ( en dag sent bara)

tjodelo.

har jobbat från 9-14 idag, helt okej. alla barnen e ju så sjukt söta. fick reda på att det värsta som dom kunde säga till varandra va att man inte fick komma på deras kalas och det bästa va om man blev bjuden, då gillade dom en! jag har lärt mej så mkt bara på tre dagar : O haha. vid fyra tiden så åkte jag till torslanda till mina småkusiner. det va kulkul.

dagens gulligaste kommentar ; du får komma på mitt kalas för du är så snäll fröken. haha han e ju för söt och när dom säger fröken, haha.

thank you.

bara för det du inte gjorde hjälpte mig att förstå, det är inte min förlust.

dagis eller förskola, spela roll.

denna dan har varit skitlång, kändes som att den aldrig skulle ta slut förut. ja fick sluta halv 6 ist för 6 ida så de va ju okej. men när jag kom tillbaka från min rast så gick det så segt. när ja visste att ja hade fyra & en halv timme kvar och bara satt och titta på den seeeeeega klockan. men nu är äntligen tisdan över, snart iallafall : ) de bvlir nog den värsta dagen på veckan nu, jobbar 8 timmar, seriöst. e de skadligt!?! aja, och man ska ju säga förskola nu och man får inte säga dagis längre, vafan spelar de för roll? där jag e säger alla barnen dagis. jag får väl rätta mig efter dom andra typ. nu ska jag duscha, skriva dagbok(måste under praktiken, vad som har hänt blabla.) och sen blir det desperate housewives. och andra avenyn är nu oxå men det ska ja spela in o kolla på efter istället (Y) bloggar som vanligt i morgon bitti, puss.



haha, just det. alla barnen säger "fröken" mig och det fatta ju inte jah i början och ja bah men hör dom dåligt eller!! sen efter 3-4 skrik fattar jag att de e mig dom roppar på, haha.
 
dagens sötaste kommentar; -har du några barn?

TISDAG 10 mars

tjodelo.

pigg som en tupp och ska snart iväg. somna inte allför sen igår och vakna vid nio, sjukt gött ede me praktik ändå : ) fast idag börjar jag 10 slutar 18 :O så kmr va helt slut ikväll. jag drömde om dom snygga skorna inatt, haha måste ju bara ha dom! vi har fått i uppgift varje dag att skriva dagbok om vad som har hänt och hur de e och så på praktiken men jag kommer inte på någonting att skriva, först tänkte jag bara det blir lätt men nejnej. men det blir nog lättare senare har ju bara varit där en dag, va ska man säga då?! jag och felicia lånade lite psykologi- böcker igår typ, haha låg och råläste hela kvällen typ, *tönt* haha men de stog rätt roliga saker där som "köra fittsolo" hahahaha jag garvar ju sönder. aja, nu ska jag käka innan jag ska dit, bloggar kanske på rasten om jag hinner gå hem eller så blir det ikväll, puss.


trött.

nu har jag kommit hem, väldigt mysigt o träffa amanda. vi käka på linneas och kolla på parfymer. haha han som jobbar där visa typ tusen olika vi bah okejokej. men ja hitta en ny parfym som va sjukt goo.



så goo och flaskan e ju sjukt snygg, stort plus där : )
haha, nu ska jag duscha sen sova, e helt slut efter första dagen. imorgon börjar jag 10 och slutar 18 :O det blir segt, aja, bloggar innan eller efter när jag har slutat, puss.

snyggaste skorna

kolla in domhär, felicia visa mig dom, jag måste ha dom!!




och dom här till stranden i sommar : )

så gulliga!

nu e jag hemma på en kort rast, de e rätt okej. alla barn e sjukt gulliga och söta men nästan alla e förkylda så de e ett under om jag inte blir sjuk! nu ska jag käka, sen gå tillbaka och sen slutar jag 3 : ) då blir de amanda (Y) puss.


bilder från i fredags haha





MÅNDAG 9 mars

tjodelo.

idag börjar min praktik, alla andra har studiedag -.- det suger.
och jag har inte bloggat sen i lördags :O paniiiiik. aja, det va myys hos emma. först shoppa vi lite sen åkte hem till henne.
sen igår träffa jag felicia. vi gick på kungsmässan och sen åkte hem till mig en snabbis. och igårkväll gjorde jag klart min presentation helt, *stolt* sen blev det sex and the city . nu e jag sjukt nervös faktiskt : O alla andra i min klass har prakiteserat i 7, 8 & 9 o jag har gjort det 2 dagar i 6 :O så e ju helt ovan. aja, det måste gå bra. sen efter praktiken så ska jag träffa amanda : ) nu måste jag käka innan jag ska gå, bloggar ikväll puss.



erkänn snyggt ; )



haha såhär ska jag se ut idag då ^^ kjol & flätor (Y)

LÖRDAG 7 mars

tjodelo.

nu sitter jag och väntar på mamma och pappa för dom ska köra mig till kungsmässan där emma väntar. sen ska jag sova hos henne : )
igår sov nico här. vi kolla patrik 1,5 & halva hsm 3. och vid niotiden kom lundin, erik och t till hit. så vi snacka lite med dom sen fortsatte & kolla på film. väldigt mysig kväll! så nu ska jag packa det sista och sen åka till kungsmässan, bloggar kanske senare eller imorgon, puss.

 

tidsfördrivande....

Har du på dig idag? - svarta jeansleggings, svart halsduk svart tröja ^^
Har du kramat någon den senaste veckan? - självklart

Har du pussat någon den senaste veckan? - nepp

Har du för frisyr? - nu har jag helt plattat hår hängande

Har du husdjur? - Ja, en kanin och min bror.

Har du pallat äpplen? - haha det har jag säkert.

Har du kysst någon och sedan ångrat dig? - om jag har... 

Har du ätit senast? - tuggummi (Y)


När vaknade du i morse? - vid sju tiden

När skrattade du senast? - sista lektionen.

När var du på fest senast? - o herregud, i februari tror jah :O

När gjorde du senaste något du egentligen inte ville? - I dag.

När fick du ditt senaste sms? - vet inte, för nån timmesen typ.

När är du född? - 21 april 1992

När tog du studenten? - den är ännu inte tagen dock.


Vem kramade du senast? -felicia <3

Vem pratade du med i telefon senast? - nico <3

Vem skulle du vilja se ut som? - jag vet faktiskt inte

Vem fick du present av senast? - mamma o pappa ^^

Vem gjorde dig arg senast? -  mohammed och en till dum sak.

Vem sjunger det du lyssnar på nu? - just precis nu är det
Vem bor du tillsammans med? - mamma, pappa, tobbe o snuttan : )

Vem vill du kyssa nu? - haha, tror dom flesta vet ^^

Vem spelade du tv-spel med senast? - nico tror jag, singstar : )

Vad väljer du, glass eller godis? - beror på, sommar- glass vinter-godis

Vad väljer du, morgon eller kväll? - kväll

Vad väljer du, julafton eller födelsedag? - födelsedag

Vad väljer du, katt eller hund? hund

Vad väljer du, hallon eller blåbär? - båda ^^

Vad väljer du, sova eller sex? - haha, lite av varje

Vad väljer du, sola eller bada? - båda, först sola sen bada (Y)

Kan du laga mat? - ofc ; )

Kan du göra volter? - självklart inte! : )

Kan du köra bil? - jag kan köra en baotian så...

Kan du ditt eget mobilnummer? - nej? :O

Kan du säga hur många du har på msn? - nej.

Kan du säga vad klockan är?-16,36


very good hairday : )

vilket jag aldrig har så hade jag en good hairday  idag : O konstigt nog.



 gick skitbra o platta och låg perfekt (Y)





FREDAG 6 mars

tjodelo.

redan fredag? :O denna veckan har gått så otroligt fort,fast det gör dom flesta men denna slog allt.
aja, skolan va helt okej. första lektion va bra, hade avslappning idag igen. asgött!
sen håltimma i 2 timmar så drog till mammas jobb och plugga klart det sista och käka frukost (Y) sen mötte jag emma vid stationen och sen dataprov. det gick huvsatt bra och sista lektionen va IOS, då vi gick igenom det som vi gjorde i tisdags, va på kungsmässan. sen sista 10 min massera vi med bollarna som va ass soft. så nu kom mamma precis med en fridatidning :) halleluja.....  och måns och marie (på omslaget marie) är ju sjukt söta tsm!


stort frågetecken

varför mår jag som jag gör? vad är det som gör de?
vill bara att allt ska va bra, kunna le och skratta utan att tänka på dig, fan!
pallar snart inte mer. det blir alltid såhär, alltid!


ingen träning.

idag blir det ingen träning heller, först orka jag inte för min huvudvärk så ringde o sa det till nico och nu när jag e på det igen så orkar inte hon, haha. inte veliga alls ^^
så nu har jag massa tid att plugga på, sååå kul, not.



jag just nu -.-

ingen kan !


you have.....



jag sitter här och längtar, och allting som jag känner vill jag visa här för dig.
jag hoppas du oxå känner så så allting ordnar sig.
när jag sitter här då tänker jag på dig, om du va här hos mig ändå, ja då slapp jag sakna dig.
du finns i mina tankar och i min fantasi, där är vi två tillsammans, där är det bara vi.
på morron när jag vaknar, kommer saknade igen, hoppas du hittar vägen och vill vara mer än en vän.
i mina drömmar där håller du min hand. i min fantasi är det vi!
om du va här hos mig... <3

vill ha den!

måste ha denna supersnygga mobil!


huvudvärk ='/

nu e jag hemma och har världens seriöst världens huvudvärk :O
sista lektionen gick jättebra, haha mycket flum som vanligt. fick även reda på mitt prov från i onsdags. om jag bara hade skrivit 3 motiveringar så hade jag fått MVG :O och nu fick jag bara G -.- det sög ju!
aja, det är ju inte hela världen. så nu ska jag bara käka lite sen blir det träning, puss.




dagens humör; TRÖTT och flummig!! ^^

ingen matte (Y)

japp, jag slipper matten för att jag e klar med inlämningen : )
så behöver jag inte komma imorgon heller så har en sjukt lång håltimma imorgon :O
och jag somnar snart, i morse på svenskan hade vi någon sånhär avkopplingscd som vi lyssna på i typ tio minuter och det va så jävla nära att jag somna. men som tur va klara jag med den här gången! och våran nästa lektion börjar om 50 minuter -.- aja, ska kolla fn-rollspel nu bloggar senare <3

TORSDAG 5 mars

tjodelo.

har lunch nu. idag ska jag äntligen börja träna, blev ju inget i tisdags.
slutar om 3 & en halv timma, segtsegt pallapalla.
och när jag kommer hem ska jag plugga sen träna då.
och jag har varit vaken sen halv fem imorse oxå, min bror skulle åka till hovfjället så vakna när hans kompis kom och kunde inte somna om efter. så då kollade jag på high school musical 3 som jag fick av pappa igår : ) sjuuuukt bra!
och nu är det exakt 47 dagar kvar tills jag e 17 : )


48 dagar kvar!

om exakt 48 dagar är jag 17 : ) vadå räknar ner? nejnej.
hela eftermiddagen har jag kollat massa saker på datan, bdb, facebook och kollat massa roliga klipp på youtube, haha hitta ett med fotbollsklipp, haha jag garva sönder! sen har jag kollat andra avenyn som e så sjukt bra! och nu ska jag plugga lite matte sen arbetsmiljö och säkerhet och sen kolla "den rätte för rosing" och desperate housewives. väldigt mycket i skolan nu, inlämningsvecka.... sen har alla studiedag på måndag utom vi bf för vi e på praktik -.- det suger! menmen. sen är det ett härligt lov men kommer säkert vara sjuk då, eftersom vi ska va med söta snoriga ungar i 4 veckor blir man förmodligen sjuk men hellre förskyld än magsjuka! det är det värsta o ligga o spy! eejju.
aja, nu måste jag plugga om jag ska hinna med o kolla på tv, hade bra puss.



jag älskar min jeansjacka ja : )


ONSDAG 4 mars

tjodelo.

har precis haft prov, det gick asbra :O hoppas jag iallafall. innan hade vi gympa och då va det friidrott som vi hade förra veckan också. så när jag skulle springa häck 30 meter så sträckte jag till mina ljumskar så as skeetont nu =/
menmen, vid tolv börjar nästa lektion och då har vi redovisning sen slutar vi : )
då ska jag hem, plugga matte och kolla desperate housewives från igår och andra avenyn (Y)
på matchen igår förlora hanhals med 3-5 mot hallandslaget. men det va kul o kolla ändå.
imorgon ska jag äntliiiiigen börja träna ordentliget! gymma tisdag, torsdag & söndagar med nico! <3
aja, bloggar mer när jag kommer hem, puss.


TISDAG 3 mars

tjodelo.

blogga inget igår, men men kan ju inte hinna med allting på en dag.
igår var vi på skogsallen med klassen,det var rätt okej men sen var vi tvungna att gå tillbaka i tio minuter. och det snöa ju inte lite heller, så när vi ahde gått tillbaka till skolan skulle man till stationen oxå då man missa bussen med 2 minuter, sen va fötterna nerfrusna så när jag äntligen kom hem så blev det bättre.
sen kom nico hem till mej en stund och vi kolla på scrubs som faktiskt va roligt :O
sen gick hon och jag kom på att jag hade engelska inlämning idag så då vare fram med datorn och plugga!
 
idag ska jag och emma på hockey, missar DOCK andra avenyn & desperate housewifes menmen det går ju att spela in ^^  nu börjar våran svenska lektion om fem minuter, bloggar kanske mer ikväll puss!




INTE OKEJ!!!!!

"man lever bara en gång"

nu sitter jag här och väntar på att jag ska orka hoppa in i duschen sen orka lägga mig! nico gick precis hem och det va sjukt mys som vanligt <3 imorgon e det måndag igen, då ska vi  till några förståndshandikappade med klassen på birgittas lektion. sen helt vanliga lektioner annars... aja, nu måste jag nog ändå gå och duscha, ska ringa fillan också! puss.




( gammal bild! )

SÖNDAG 1 mars

tjodelo.

assa varje dag har jag skrivit bloggar senare och sen gör jag inte det :O haha, får bli ändring på det! igår åkte jag till felicia iallafall och så kom sandra senare oxå. sen drog jag hem för hade inte ätit något på hela dagen och min magen typ svullna upp, så mamma hämta mig, jag käka sen och min mage gjorde ännu ondare. sen kolla jag på tv, leaually blond, den va bra. så nu ska vi till mormor och morfar som kom hem från cran canariöarna sen ska jag träffa nico och vi ska chilla! hade bra puss.


RSS 2.0