Fredag 31/1

Finally friday!!!
Alltid lika skönt med helg :D
Slutade tidig idag med så har hunnit ta en pw i snökaoset och har köpt godis till ikväll, ska ha myskväll hos Amanda och de ska bli så mysigt :) har precis käkat middag och nu är myskläderna på och jag är så redo som jag kan bli så snart ska jag åka, hoppas vägarna är bra för snöa ju inte lite förut!!!!



Hahaha




Torsdag 30/1

Yeeey min förkylning är bättre :D ska dock ta de lugnt och väntar med träningen några dagar till även om de kliar i fingrar att köra 2 svettiga pass som är senare idag.. Hade nyss rytmik med mina stora småttingar och kände att jag knappt orkade hoppa så vet att jag kommer va körd om jag tränar Idag. 
Slutar tidigt idag så ska åka och handla present till min kusin som fyller år imorgon, alltid roligt att handla till henne och även lätt att hitta något :D 
Sen hem och choklad framför en film i soffan, längtar efter mysbyxorna redan nu hehe


Tisdag 28/1

Helvete jag börjar känna mig dålig nu, fryser som en gris och näsan rinner.. Hoppas bara att de är att jag är trött för jag har ju planerat att vara frisk hela året!! 
Förmodligen så är de förra veckans slit som kommer nu, ett redigt bakslag.
Ska åka och handla efter jobbet sen hem, tog en pw imorse så har inte dåligt samvete att jag inte tränar sen iaf :) och hästar va halt de va imorse, både att gå och köra bil usch och fy!!



Fredag 24/1

Vilken bra fredag jag har haft, en lång fredag kan man verkligen kalla det! Är så trött så att jag är för trött för att sova nu så helt plötsligt har jag extra energi..
Stängde på jobbet idag och sen körde jag racer till min fina vän Nicolina och hennes Emil för att ha myskväll :D första gången jag såg deras lägenhet oxå och oj va fin den är, om jag är avis!! 
vi lagade mat och kollade på en film som jag tror hette My best friends baby, bra film men va inte alls beredda på slutet :)
Sen på hemvägen hämtade jag upp min bror och hans kompis i stan och körde dom till kba, sen hem en timme och sen in i stan igen för att hämta Daniel, så nu är alla äntligen hemma och redo för att sova egentligen :) 
Va lite nervös först att jag skulle få somna själv för har aldrig i hela mitt liv sovit ensam hemma men de blev inte så inatt, skönt de :D 


Tack för ikväll min bästa vän ❤





Tisdag 21/1

Känner mig så äcklig, har stumpbyxor idag och har lyckats få en fet maska så ser så trashig ut uschhhhh! 
Ska byta om så fort jag kommer hem till mamma sen! 

Måndag 20/1

Och så va redan måndagen över, snart är de fredag ;)
Haft en skön dag på jobbet med massa pulkaåkning, inte många som får betalt av att åka pulka inte :D 
Efter jobbet drog jag till gymmet och körde ett svettigt powerpass som egentligen inte skulle varit idag men dom hade slängt in det, passade perfekt idag då de va sjukt mycke folk på gymmet och jag hatar att knö, brukar va lite folk på vårat gym och de är det som är skönt så man slipper vänta på att maskinerna/vikterna ska bli lediga! 

Har äntligen fått svarat på Malins brev så de ska jag skicka imorgon, vi har börjat skriva brev till varandra nu när hon bor längst upp i Sverige, så de är som när vi va små, då va vi brevvänner och hade typ precis lärt oss skriva haha :D 
Och imorgon ska jag träffa mamma efter jobbet, vi ska antingen simma eller shoppa, känner jag oss rätt vet jag redan nu vad vi gör men har med träningsväskan ändå ;) 

Godnatt ❤ 



Innelördag

Idag har vi haft en riktig innedag som vi hade längtat efter hela veckan, hade bestämt oss redan i tisdags att på lördag har vi en pyjamas dag :) har bara vart ute och slängt sopporna och fy sjutton va kallt de är ute!
Vi är även halvkrassliga idag så passade väldigt bra att kollat sex and the city som piggar upp en del och vi har spelat monopol, vet inte hur mycke godis,cola och ostbågar vi har ätit men gott har de varit ;)
Ska fortsätta mysa nu och bli friskare för imorgon räknar vi med att åka till gymmet och sedan orka med vanliga söndagssysslor :) 



Fredag 17/1

Fredaaaaag hur underbart?! 
Är hes som ett as, har druckit sju koppar te så nu är de lite bättre men igårkväll och imorse lät jag förjävlig. Har tur iaf för har inte ont i halsen eller något så är okej med hes röst då hehe
Har rast nu och idag håller vi oss inne, svinkallt och blåser inte dåligt heller :O 
Efter jobbet ska jag träna, lär va död ikväll för imorse gick jag upp tjugo i fem så imorgon blir de läääängsta sovmorgonen!!




Pannkakasfrukost 😋




Tisdag 14/1

Ååh va mysigt med snön! De lilla lyser redan upp och de är mycke bättre med kyla och snö än blött och geggigt, tycker iaf jag som jobbar med barn ;) 
Gillar inte tisdagar så extremt mycke men denna tisdagen blir bra, efter jobbet ska jag åka och fika med min gravida vän :D 
Ska bli spännande att se magen för har drömt sjukt konstigt om den inatt haha sen va de väldigt längesen som vi sågs så skillnad på storleken lär se vara :D


Måndag 13/1

Och så va de måndag igen, med massa minus!! Har glömt hur kallt de faktiskt är haha fy fan vad stel jag känner mig ute! Längtar efter termobyxorna, nästan så jag vill ha på mig dom på morgonen. 
Haft en skön och lugn helg, förutom att jag hade världens tuffaste pt pass med Nina i lördags, har blåmärken på 5 ställen på kroppen och de är inte de värsta,fick avbryta dom sista minuterna och springa och spy!!! Har aldrig hänt innan så nu vet jag vad min kropp går för haha, ska inte hända igen.
har även en kota i ryggraden som har svullnat upp, känns läskigt när de handlar om ryggen tycker jag! 

Och vi har fått bort julen och storstädat hela lägenheten nu i helgen, min bror kom på lördagsnatten och sov hos oss,  igår va vi hos mamma och pappa på fika :) enda minuset denna helgen förutom minusgraderna ute HEHE så har jag knappt sovit för jag har ont hur jag än ligger så är trött som ett as, blir tidiga kvällar hela veckan :) 

Bildbevis på ett av blåmärkena, här på höften 💪 


Spelkväll 💪




Torsdag 9/1

Wohoo imorgon är det fredag!!! I helgen ska julen bort och vi ska gå igenom hela lägenheten på alla grejer vi har och få iordning, ska bli så gött och kul att fixa :D har just nu för mycke saker lite överallt, om vi ändå hade några kvadratmeter till eller ett förråd..
Har varit på "mingel" med jobbet ikväll och de va roligare än vad jag trodde att se skulle bli, har fått ansikten till okända namn nu efter 1.5 år på jobbet haha
Men dom sa de att sist dom hade något sånthär va för ca 20 år sen så va nog på tiden! 
Svängde förbi affären påvägen hem så slipper stanna där imorgon då de alltis är massa griniga ungar, asså jag fattar inte grejen; varför tar man med sig sina trötta barn en fredageftermiddag för att handla?!?!? Okej om man är ensamstående men inte annars, stackars barn!

Såhär mysigt hade vi det i Halmstad :)

Haha matchar snyggt med actic ;)




Västtrafik helvetet

Längtar tills vi har två bilar. Idag behövde Danne bilen till jobbet så jag ska åka tåg och buss/spårvagn till jobbet. Hade hittat ett bra tåg som matchade in med en buss så att jag slapp vänta i stan så länge. Tåget skulle gå 7.30 och 7.11 kollar jag igen bara för att dubbelkolla som jag alltid gör. Då står de att tåget är inställt pga. Fordonsfel................…….........
Och tåget som går innan går 7.15 så slängde på mig stövlarna och totalkuta mot tåget, som är sent 3 min ser jag när jag kommer fram.. Aaaaaaah vilken jävla morgon, totalhatar västtrafik och jag vet inte vems jävla fel de är men alltid har dom problem med något! 

Nu är nästa station centralen och va säger tåggubben då?!? Tyvärr har vi spårbrist så vi får vänta här en stund och blir några minuter sena, 
fuck..

Trust

Chillar i soffan framför en film som heter trust, har sett den en gång innan men kommer inte ihåg hur den slutar. 
Ska strax prova och göra egna chips som Nicolina tipsa mig om, lät inte så svårt faktiskt :)
Har haft en jättebra dag i stan med Nicolina, har shoppat och pratat om allt som hänt sen vi träffades sist :) 

Löööördag

I stan och väntar på min fina vän som kommer om några minuter ❤❤❤❤❤❤

RSS 2.0