LÖRDAG 28 februari

tjodelo.

ja, så e de snart mars, tiden går fort när man har kul som emma brukar säga : )
idag har faktiskt jag namnsdag igen :O maria ^^ vakna runt tolv, käka frukost och snacka i telefon. sen datan och nu ska jag duscha för ska till felicia snart som jag inte har träffat sen i tisdags, vilket e vääääldiigt längesen! bloggar antagligen lite när jag kommer hem,  hade bra, ciiaooo<3



top modell rabbit?  (a)


varför blir det alltid såhär?

vad gör jag för fel? varför blir det alltid såhär? jag tar reda på massa men gör inte ett piss. väntar och väntar på något som aldrig kommer att hända. vad ska jag göra så att du förstår, hjälp. har bara känt såhär 2 gånger innan och va e de man säger tredje gången gillt?
 


haha lol på dom seriöst!

haha, assa jag har inte släppt det med klocka n än, men iaf. dom hade gjort fel på alla klockor med svart där inne. då dom hade råkat lägga strassstenarna för nära visaren så att visarna till slut går sönder. så jag kan chansa på att köpa en silver-svart igen fast inte i kba eller köpa en guld-vit i göteborg, jag tar nog guldig då!  så imorgon har jag en ny klocka jippi : )

torsdagens klädsel.

sen igen....







vadå att jag gillar min jeansjacka :O

helt okej.

nu har jag precis käkat tacos och är spymätt! idag så va det en helt vanlig rolig fredag : ) vi sket i datan och åkte skridskor istället med massa småbarn som va så gulliga! och det kom en engelsk familj, undra va fan dom gjorde i kungsbacka? :O seriöst, vem åker från england till lilla kungsbacka?! haha, fattar inte riktigt menmen. så fick jag så jävla ont i ljumskarna så vi åkte typ bara en halvtimme, sen gick vi tillbaka. då hade vi bara IOS kvar, då vi kolla på film om någon martina från mälndal som va förståndhanikappad typ, stackarn! sen efter skolan så gick jag och emma till kungsmässan där alla var idag :O nästa alla iaf . shoppa lite småsaker och åkte sedan hem till mig. då kolla vi på alla snyggingar när dom va små, eller aa små och små, när vissa gick i åttan ^^
sen tog hon bussen till staionen vid halv sju och nu sitter jag vid datan och latar mig,puss.



FREDAG 27 februari

tjodelo.

jag ska äntligen få en ny klocka, fast det blir en guld-vit istället för silver-svart : )
mamma åkte till kållered och där hade dom klockor och guldfynd i kba sa att det va slut överallt, bajs på dom!
aja, idag ska jag och emma skita i datakunskapen för vi pallar inte mohammed. så istället ska vi köpa med sallad fråb hemköp och åka skridskor ^^ haha nu ska vi ha lektion igen, bloggar ikväll.

TORSDAG 26 februari

tjodelo.

nu sitter jag i skolan med emma och vi har lunch nu. om en halvtimme har vi matte och sen bkf sen slutar vi, jippi : )
dan har gått rätt fort ändå :O och igår somna jag astidig för att jag var så jävla förbannad på dom! missa greys anatomy eller hur det nu stavas^^  sen idag när jag kommer hem ska jag städa, skitkul -.- 
och imorgon är det redan fredag, veckan har gått jättefort, som tur är! bloggar mer när jag kommer hem,puss.

 


haha ful bild!

hatar guldfynd i kungsbacka!

seriöst. nu ska jag dra allting från början.
jag fick en klocka i julklapp som jag blev helt kär i. sen i början av januari så gick minutvisaren sönder. så jag gick ner med den till guldfynd på kungsmässan och hon (sabina hette hon i kassan) sa att hon beställde den till i februari och då blev jag helt förtvivlad för att jag skulle behöva vänta en månad på min klocka men jag tog det. sen gick jag ner nu i söndags och då sa butikschefen att leveransen va försenade, den skulle kommit 11 februari och jag va där den 22 så hon fick mitt nummer för leveransen i datan som hon såg va försenad. sen gick jag ner igår igen för att kolla så att den va påväg. då säger hon sabina och en annan kärring att det inte finns någon leverans :O jag försöker att inte slå sönder dom och andas typ! så hon sabina som jag va hos blir knallröd och den andra börjar lägga allt på mig bah; men om det hade varit en leverans hade du fått ett kvitto ju. men det kan la för helvete inte jag hjälpa att hon den jävla ------ gjorde fel, hur fan ska jag vet a det lixom!?!?! så dom bah; antingen får du pengarna tillbaka eller så får du ha en södrig klocka och så får du vänta ifall dom kommer in igen men det kan vi inte säga säkrt att dom gör! aaaaaah så jävla sur blir jag! så idag hängde mamma ner och då va hon sabina där igen -.-  så mamma förklara att jag hade varit där nere i två månader och väntat på att få en ny klocka och hon bah men det finns ju inte då får du lämna tillbaka den och vänta på att det KANSKE kommer in några nya. för dom va e ju så populära, speciellt den guldiga. och? jag skiter i om den guldiga va mest populär eller inte jag vill bara ha min förbannade klocka lagad! sen va hon astyken och mamma fråga om hon kunde ringa och kolla om dom hade klockan i en annan affär men det orkade hon inte :O  hon jobbar ju för fan, du ska orka! så mamma fick ETT nummer till guldfynd i kållered som hon ska ringa till imorgon.  haha det blev inte ett litet hat-inlägg inte (Y) men det är så man ska göra!


tisdags klädsel.




ONSDAG 25 februari

Tjodelo.

idag är jag jävligt sur, det är inte min dag idag! först så va de skolan som va okej. sen skulle jag och mamma till kungsmässan för min klocka funkar ju inte. och just nu hatar jag guldfynd i kungsbacka! HANDLA INTE DÄR! dom e störda!och sen skulle jag köpa pluppar till mina hörlurar på siba för har tappat en men självklart hade dom inte det där -.- och igår somna jag så kunde inte blogga igår när jag kom hem^^ igår va det ju semladan och klart man käka en sån då. sen idag fick vi semla på jacobs lektion, så nu e man inte sugen på grädde och madelmassa mer! idag skulle jag och emma egentligen på hockey men den blev inställd :/ synd det! nu dampar datan som inte heller e okej idag, så jag får antagligen sova eller något supertråkigt, ingenting fungerar för mig idag! puss.

MÅNDAG 23 februari

tjodelo.

sitter och väntar på att min sista lektion(kör) ska börja. slutar fem idag =/ men måndagar brukar gå så jävla segt men inte idag :O eller aa, det har gått fort fram till halv tre då vi kom på att resten av klassen sluta tre och vi slutar fem, då blev man liiite trött!! och nu måste jag hämta mina glosor som jag va två millimeter från att glömma i skåpet, har prov imorgon nämliigen -.- bloggar senare när jag kommer hem, puss.

shopping!


topp från zara

tröja från zara 149 kr



halsduk från gina 99 kr fast jag köpte den för 29 :O




resultat ^^

SÖNDAG 22 februari

tjodelo.

idag har jag träffat världens bästa emma<3 först shoppa vi på kungsmässan, jag hitta en halsduk på gina och en tröja/tunika på zara : ) och emma hitta liiite mer än mej, ett par jeans en dösnygg tunika från gina och en t-shirt. och vi köpte och 2 cheeseburgare var : ) det är gooare än godis,seriöst. sen gick vi på hockeymatch mellan hanhals-kings. haha, om kings vann matchen så skulle dom typ förstöka komma in i elitserien och som tuur var vann hanhals med 5-3, hahaha. dom spela skitbra och blev lite slagsmål oxå, plus för det! ^^ sen så e ju kings väldigt dåliga förlorare så dom börja slå på hanhalsarna( haha det lät fult!) och sånt. aja,nu ska jag käka midda, lägger upp shoppingbilderna sen, puss.

LÖRDAG 21 februari

tjodelo.

om exakt 2 månader fyller jag 17 : D
egentligen skulle ju jag och emma åka till malta i sommar men vi har bestämt oss för att åka nästa år istället, då hinner vi spara mer pengar och  bli 18 eller iallafall jag (a) igår blev det bara chill hela kvällen. kolla lite på lipstick jungle och lets dance. och idag kommer melodifestivalenE.M.D och molly sanden e med i : ) haha, jag brukar aldrig följa det men när dom snyggingarna e med måste man ju bara! idag har jag även tagit det lugnt, vakna vid tolv, va ute och sprang i en halvtimme sen lite yoga( väldigt duktigt! ) och igår kom mamma hem med svarta jeansleggings : ) så nu har jag det oxå ^^  och fan vade snöar ute då :O men börjar tycka det är riktigt mysiigt, först ville jag bara ha sommar men det är rätt okej faktiskt. och jag vill åka skidor! men det är ju fullt överallt för vi vill ha en stuga nära backarna och ett måste: öppen brasa! för vi tänkte först åka v.14 men då har jag praktik så det går ju inte och på påsklovet är det fullt :'( och nu kom jag på att min mormor & morfar är i cran canaria... flyget gick vid fem imorse så nu är dom i värmen och gottar sig! haha först vill jag åka skidor sen till värmen! men allt e bättre än kungsbacka nu, seriöst!



mine leggings : )

svarta jeans leggings från gina 199;kr

från gina ticot 199 kr

och hon hade även med sig dethär supersöta halsbandet.



gina 99 kr

lovelove


FRDDAG 20 februari

äntligen fredag?

veckan har gått rätt fort ändå,  redan fredag lixom :O
aja, skolan va okej, första lektionen hade vi genomgång i svenskan på nån skit som jag inte kommer ihåg va det va. sen matte då det gick skeetabra(Y)sen lunch då jag och emma gick till hemköp, så coola e vi. sen hade vi den seeeeega datakunskapen med fucking mohammed som e trögare än en kamel i skallen! han stinker svett och kan inte svenska!!!
ångrar att vi gick dit! nästa skiter vi i sen e de prov efter det sen praktik i fyra veckor sen lov : ) typ 7 veckor borta från han, halleluja^^ sen sista lektionen IOS då vi måla och klistra, som va väldigt soft. och idag fick jag även reda på att jag kom in på min praktikplats på gula dagiset, så där ska jag vara vecka;11-14. aja, nu ska jag kolla klart american pie beta house som jag har en halvtimme kvar på,puss.



gammal bild men jag älskar denhär klänningen! =)


inte snö nu! palla



dagens klädsel !



jeansjacka- gina
klänning- indiska
leggings- inte mina^^

TORSDAG 19 februari

tjodelo.

gick till skolsyster med min näsa idag och den e inte bruten tack och lov för det! kunde knappt andas genom den igår : O
och när jag skulle sminka mig imorse gjorde det så ont och tog sån tid seriöst! AJ! aja, hon sa att jag skulle få ett rejält blåmärke på näsa och under ögonen för smällen jag fick va inte liten tydligen. och nu har jag fixa massa bra musik jag har väntat på att få : ) tex, jordin sparks - One Step At A Time, brandy-right here, florida- right round och kanye west-heartless riktigt gymma (Y) skolan va som vanligt, helt okej. nu ska jag lägga in all bra musik på mobilen eftersom jag inte har någon ipod -.- och min mp3 suger! sen ska jag duscha och sen soova,puss.



min namnsdag idag = )

yes gabriella och ella har namnsdag idag ^^



det gillar vi (Y)

ONSDAG 18 februari

tjodelo.

jag har så jävla ont i min näsa, jag knäckte till den idag så att det börja blöda och nu e den helt blå :'( inte okej!
 det börja så att vi hade gympa imorse och då skulle vi ha topsboll som va rätt kul. men så skulle jag slå till bollen och såg inte att sebbe kom emot mig så sprang rakt in i han och det knaka till.  innan det så krocka han och emma så hennes handled blev helt röd :O sen hade vi LPL och fick reda på att vi har prov 4/3 om två veckor! sen arbetsmiljö&säkerhet. haha, våran lärare jacob gav oss en uppgift att gå och besöka ett företag och ställa frågor men det gjorde vi för två veckor sen i en annan kurs så han fick hämta nytt papper. när han kom in med det så hade vi gjort det i hans kurs med oscar förra terminen och det va så jävla kul, så gick och hämta en tredje sak om mobbning som vi typ oxå hade gjort med det fick vi göra ändå^^ haha sen fick vi sluta ett istället för halv två så jag och emma gick mot stationen och så åkte hon med i bussen för jag skulle visa vart hennes praktikplats ligger. sen när jag kom hem käka jag lite, somna och vakna nu och ska sova snart igen : )   puss.  
                                                                                               

   
visst drägglar man över han!?


TISDAG 17 februari

tjodelo.

nu sitter jag och emma vid datorerna och har köpt mackor och dricka för bambamaten va inte okej idag!
snart ska vi ha lektion med birgitta och då ska vi måla igen, haha kulkul.
efter skolan ska vi till kungsmässan och sen ska nico sova hos mej. bloggar senare,puss.

MÅNDAG 16 februari

tjodelo.

jaha, måndag va rätt okej ändå fastän jag sluta fem idag :O på ios:en så målade vi inför praktiken^^ hur kul som helst, fast man kände säg liten igen typ : ) sen första lektion va våran lärare sjuk så vi såg på någon film typ coach carter, den va okej men ändå chill att börja veckan med det. sen åkte jag hem, käka och nu ska jag kolla på tv och sen sooova : ) puss.

btw, mitt knä e INTe okej än ^^


SÖNDAG 15 februari

tjodelo.

väldigt seg dag idag. söndag är bara tidsfördrivande på att det ska bli måndag typ.
igår var det väldigt lyckat iaf : ) tack för allt felicia<3 vi kom dit vid sex-tiden och åt lite. sen kolla melodifestivalen då måns va med, som e grymt sjukt snygg! som även gick vidare direkt till final : ) sen vid tio-tiden när det va slut kände jag att allt börja snurra och mådde inte bra! då kom oxå alla killar. så jag vilade i typ en halvtimme men det blev bara värre så jag åkte hem vid halvtolv och det började bli bättre. så skulle jag ta bort mitt smink och sova men precis när jag ska gå från toan ramlar jag och slår i mitt knä som svullna upp som en handboll typ : O svinont gjorde det så tog tigerbalsam och stödstrumpa och la mig och kolla på oc ^^ sen vakna jag idag vid elva och vid tolv tvinga mamma med mig ut på promenad i skogen men det va rätt okej faktiskt, skönt med frisk luft och helt tyst. så nu ska jag plugga det sista sen kolla one treee hill & gossip girl (Y) puss.

















och såhär slutade min kväll =/

LÖRDAG 14 februari

tjodelo.

fredag den 13 gick faktisk riktigt bra, inget hemskt hände. så idag är det ju alla hjärtans dag. då ska jag på tjejmiddag hos felicia<3 vi ska käka 3 rätters och kolla melobifestivalen och dansa och ha kul : ) haha
och nu kom precis mamma och pappa hem från göteborg och dom hade med sig en alla hjärtans dag present till mig : )
ett pandora smycke till mitt armband : )



man ser ju inte berlocken så mycket men tar en bättre bild senare.
och ikväll ska man ha på sej något helrött plagg ju så ska nog ha dethär;



jackan e helt ny, hehe köpte den äntligen igår.
men nu e de dags att börja göra ordning sig, ska bada och ta ansiktmask och sånt mysigt, fast det är bara 3 timmar kvar tills jag ska vara hos henne så nu får jag rappa på!
lägger ut bilder imorgon, puss.

FREDAG 13 februari

tjodelo.

fredag den 13, känner på mig att det kmr hända nåt. haha,jag har för det mesta otur så varför ska det inte hända något hemskt idag för mig? vi skulle egentligen åkt till tranås men så e jag ju sjuk så vi e hemma istället. för om vi hade åkt hade vi säkert varit med i en bilolycka eller något. men ändå, varför e man så nervös och rädd för fredag den 13? de e ju som en vanlig fredag egentligen:O men bara för att alla håller på blir man ju inte särskillt lugn och bah; näe men det e ingen fara blabla. min kusin ska tex flyga idag, det hade jag aldrig vågat^^ hade trott att planet skulle krascha. men iallafall, har varit på kungsmässan en snabbis och hittade lite saker, som en jeans-jacka på h&m men tror jag ska köpa den på gina tricot ist. den på  h&m va skönare och mjukare men inte lika snygg som den andra o klart men tar den som ser bäst ut : ) imorgon ska jag på tjejmiddag och har ingen aning om vad jag ska ha på mig. temat e att alla ska ha ett hel rött plagg på sig och då tänkte jag att jag kunde ha ett rött linne och jeans jackan till som jag ska köpa senare idag =)
sen vill jag även ha svarta jeansleggings från gina tricot men dom e helt slut i kungsbacka :( så får ha ett par gamla jeans till bara. jag hittade även en jeansväst på h&m men den va inte så snygg som jackan,hehe.


det är inte över!



desperate housiewifes kväll (Y)

hela veckan när jag har varit sjuk har jag legat och kollat på desperate housewifes box 2 & 3 och har bara 7 avsnitt kvar^^ haha va gör man inte när man e sjuk? seriöst  varje dag som jag har varit sjuk har varit bah, vaknar kollar dh och äter och sover, vilket sportlov (Y) haha men chill. men nu på måndag börjar ju skolan, sen går man 3 veckor sen praktik i 4 sen påsklov och några dagar efter det, fyller jag 17 : )
assa seriöst, nu har jag skrivit om det som står över 3 gåonger -.- får ju panik! aja, ska duscha sen försöka övertala mamma när hon kommer hem att vi ska shoppa imorgon, va inne på malins blogg ---> http://fmnoy.blogg.se/
och såg allt fint hon shoppat i veckan, måste shoppa nu!! : ) haha puss.



jag får panik på dig!

assa jag måste bara få ur mej det, jag e så jävla sur på en person. vi träffades, hon började berätta massa konstiga saker om sina egna kompisar och snacka massa skit om exakt alla. sen snodde hon ett armband av mej och hon har en till sak som e min som jag försöker få tillbaka nu men det går inte så värst bra det. när jag messar svarar hon inte som hon alltid har gjort innan. sen när jag ringer från ett annat nummer svarar hon och när jag sa ;hej det e gabriella,då blev hon helt ställd och bah; ....aha,hej... sen efter en minut efter att vi hade lagt på så messa jag o bah glömde en sak blablabla, tror ni hon svarar då??! nej. jag fattar inte hur man orkar med sig själv, för jag får panik när jag tänker på dig! jag trodde du va snäll o en go tjej men nej du va raka motsatsen, man ska inte tro något innan man träffar personen! tro det värsta om personen så blir du inte så besviken. det e inte själva sakerna som stör mej utan hur man kan med och göra så! hur du ens kan ha några kompisar? att dom inte tröttnar på all skit du säger m.m. och om dom vet hur mkt skit du snackar om dom! assa seriöst, de e dina kompisar du snackar om!! fy fan. skaffa dig ett eget liv än att förstöra för andra, du startade ett rykte om min kompis och vi fick reda på att du gjorde det,även han som du sa det till fatta att du ljög direkt! bra där! försöka går ju eller hur!? så jävla trött på dig och ångrar att vi träffades! hade gjort vadsomhelst för att få det ogjort, fast det kanske va bra ändå, för nu slipper jag tänka på att vi ska träffas igen o sånt skit, tack....tack för att du visade hur du e på en gång,tack.

TORSDAG 12 februari

tjodelo

fortfarande feber och hosta :'/ idag har jag bara sovit och kollat på tv.vill bara att den jävla förkyldningen ska försvinna, okej o va sjuk en skolvecka men ett lov?!? nej.
idag e de värsta fina vädret oxå :O kunde solat lite, haha inte för att man hade blivit särskillt brun. nu ska jag packa för ska ju åka till tranås imorgon så bloggar senare ikväll,puss.



bröllopsduellen (Y)

kom precis hem från bion med malin, den va asbra : ) se den!
det handlar om liv och emma som har drömt om sin bröllopsdag sen dom va små. så när dom äntligen ska gifta sig blir datumet samma dag. de bråkar och förstör för varandra hela tiden.
men slutet blev bra, som de flesta brukar.
så nu ska jag kolla sverige-österrike lite sen sova, puss.


ONSDAG 11 februari

tjodelo.

är fortfarande sjuk :'( inte okej!
så idag blir det vila och tabletter för mej för att orka bion ikväll med malin<3
nu pratar jag i telefon med felicia,bloggar senare

sjuk och orkar inte.

nu har jag kommit hem från den 4-timmars långa kursen.
gud va jobbigt de va!
plus att man inte e helt okej heller.men nu är det iaf över : )
imorgon ska jag först plugga en stund sen åka in till göteborg o kolla på bio med malin<3
vi ska se bröllopsduellen,den verkar väldigt bra en riktigt kärleksfilm ^^ haha
nu måste jag gå och lägga mej så jag e frisk imorgon


MÅNDAG 9 februari

tjodelo.

idag har jag shoppat lite, först ikea sen kungsmässan.
på ikea hitta jag helröda lakan som jag har letat efter i evigheter ^^ sen på kungsmässan jeansleggings(svarta) & jeansjacka men köpte inte dom,leggingsarna fanns inte i min storlek :( och en svart bh hitta jag som jag köpte ^^





försen inlägg, sry


TISDAG 10 februari

tjodelo.

ja så e man sjuk igen då.har knappt någon röst kvar och feber.
ikväll ska jag på introduktionskurs med pappa och dit ska även emma<3
det är 3 hela timmar teori och jag vetifan om jag kmr klara det.
när jag vakna mådde jag helt okej sen vid elva tiden när jag va på kungs skulle precis åka till staitionen och möta fillan så blev jag helt svettig och mådde jättedålig, blev yr och snorig.
så jag fick åka hem och lägga mej i soffan och kolla desperate housewifes och nu har jag dränkt i mej massa piller för att orka kursen. jag har alltid varit sjuk på sportloven, sen i förskolan har jag varit det och tänkte att jag skulle slippa det detta året men nejnej.
skulle egentligen dratt till åbybadet som jag aldrig har varit på :/
nu orkar jag inte skriva mer, måste sova duscha sen äta lite om det går innan jag ska ner dit


beck!

så, nu har alla åkt hem och jag e helt slutkörd av mina småkusiiner som e 7 & 4 år.
vi byggde koja,lekte med bilar,bytte bokmärken o såg på trolltider ^^
så nu ska jag sätta mej vid tv och kolla på beck- flickan i jordkällarn tror jag den heter.
björn gustafsson e ju med i den : )
sen går ju även the break up på 3;an & den e bra!
så får pendla mellan dom under kvällen,


innan kalaset.

vänta på nico så tog lite kort.








bilder från i fredags!














mer kmr ^^

SÖNDAG 8 februari

tjodelo.

jag har precis städat hela huset och väntar just nu på att först nico ska komma sen min underbara släkt.
haha, ska fira min brorsa som fyllde i fredags.
så ska göra iordning mej nu,bloggar ikväll,puss.


felicia<3

 chillar med bästa

 

LÖRDAG 7 februari

tjodelo.

idag e jag så jävla trött.
har inte orkat göra någoting idag.
först sov jag hos fillan från igår till idag.
sen åkte jag hem vid två och träffa patricia.
vi chilla och kolla rosa the movie & björn gustafsson
sen tog hon bussen hem vid sju och jag skulle egnetligen till fillan och kolla melodifestivalen med lite folk men jag e helt slut :O
har inte ens sminkat mej eller borstat håret, bara drog på mej en tjocktröja och mysbyxor när jag vakna ^^
igår drog jag och några brudar till degen och kröka lite. sen till ewelind och sen hem.
de tar egentligen 10 min från ewelind till felicia men påväg hem tog det typ 40 min :O undra varför! haha
så nu ska jag kolla melodifestivalen hemma med mamma istället.
bloggar senare,puss.

från i fredags ;









fler bilder kommer imorgon! ; )

FREDAG 6 februari

tjodelo.

sitter på datakunspaken nu....
mohammed säger att vi ska göra ett häfte men det finns ju inget :O
efterbliven.
sen har vi en lektion kvar med birgitta fast hon är inte här så vi ska ha marie och victoira tror jag.
då har vi redovisning men har vart sjuk så har missat det, synd =)
ahhh,palla datakunskap med han som stinker svett! ....
måste jobba nu,mohammed vaker över oss hela tiden som en jävla hök :O puss.

...

nu har jag försökt i en timme på att fixa till min blogg men det går ju inte.
vill ändra min profilbild men det gick åt helvete så orkar inte pröva nu igen.
aja,nu har jag råkat sitta lite förlänge vid datan som vanligt och måste verkligen plugga.
ciaoo<3


jaa,

alla letar efter något,
jag har hittat det jag sökt efter,
nu ska jag bara få det.


TORSDAG 5 februari

tjodelo.

en dag kvar till sportlov!
dagen har varit helt okej.
börja med att bussen va jävligt sen så missa första lektionen sen teater som va helt okej,haha.
sen mattelektion sen hem, skulle egentligen haft en till lektion och slutat halv fyra men den va inställd och det gillar vi! : )
så hoppa nico på bussen vid lidälv och så drog vi hem hit en snabbis och för en timme sen tog hon bussen ner igen för att träffa jimmy.
och jag måste plugga till matteprovet vi har imorgon....
och jag har en sånn jävla träningsvärk sen gympan igår :O
det är sjukt, kan knappt gå utan att det spränger i låren, vilket betyder att jag e jävligt otränad^^
jag ska käka lite snabbt sen blogga mer ,puss.



min lilla bebis<3







så tog 2 kort på den förbannade snön som var tvungen att komma nu -.-

                        

inte snö nu!

fan va det snöar ute :O
det ska ju bli varmare nu inte nån jävla snö.
aja, det gick ju sådär med att plugga, kolla precis joey lite.
och den bästa låten just nu är ju lätt Jordin Sparks - One Step At A Time.
så sjukt bra! vill bara att det ska bli fredag nu! så e det lov : )
på lovet ska jag som jag vet nu;
- träffa malin på onsda o gå på bio<3
- åka skridskor!
- åka upp till tranås fre-sön.
- kalas för min bror.
- träffa josefin på torsda<3
- och så måste jag tyvärr plugga lite -.-
och den 14 februari på alla hjärtans dag är det "bara" 2 månader kvar till jag får ny mobil =)



soft.



trötttt





så blev man pigg igen av blixten xD

ONSDAG 4 februari

tjodelo.

idag mår jag mycket bättre, nyser bara hela tiden fortfarande ^^men ingen feber.
första lektionen hade vi gympa, det va askul : )
haha, körde nåt som hette busungarna typ.
lite neardigt men kul måste man ha ^ ^
sen när vi skulle plocka undan så sa emma att hon va jätte yr så skulle jag bara hämta en matta sen satt hon på golvet och kunde knappt stå,läskigt!
så hon fick lägga sig hos sjuksyster och jag va tvungnen(faktiskt^^) att vänta med henne så vi slapp första lektionen.
sen hade vi lunch och det va asäcklig mat så vi gick till gotte och köpte godis (Y)mycket bättre & godare!
lämnade även in iv-valen idag.
det blev pedagogisk inrikting och iv-valen, barnpsykologi & psykologi A. som tredje & fjärde val blev det textilslöjd och matte B.
sen efter skolan åkte jag och felicia hem till mig & kolla oth, ofc :) sen käka pizza och glass.


imorgon ska vi (alla bf-klasser)på teater.alla esteter har nån föreställning.

så missar mentorstid & studiepasset, det hade jag egentligen behövt :/

aja, har matteprov om två dagar och har inte pluggat ett piss så får la gå och göra det nu,puss.


sjukling!

nu ska jag ta lite choklad och kolla våra bästa år(Y)

                         
 
 
men bara för att man är sjuk kan man ändå ta lite kort ^^ höhö.

TISDAG 3 februari

tjodelo!

ja så e man sjuk nu....
feber & huvudvärk och nyser en gång per minut typ :O
idag va det hockeymatch mellan aranäs & lidälv som jag missa :'/
aranäs vann med 6-4 tror jag emma sa,det e ju gött!
idag skulle jag egentligen träffat nico men det går ju inte nu, så det får bli jag och tv idag.
igår skulle jag ta ut en tröja från min garderob och hela hyllan gick sönder.
så tänkte att jag skulle ränsa lite och gjorde det.
men efter en halvtimme så kom jag på att det va ingen idè, hittade 4 plagg som ska slängas bara och så bestämde jag att jag måste köpa några extrahyller istället för att slänga massa kläder bara för att jag inte har plats! : )
toppenidè tycker jag!

& nu sitter jag och väntar på att våra bästa år ska börja, sen ska jag sova lite och bli frisk tills imorgon!
och malta resan blir nog av bara vi får ihop lite pengar : )
och det tror jag löser sig! haha, tänker på den resan 24/7, seriöst!
nu ska jag dränka i mej fler tabletter och lägga mig i sängen igen, bloggar nog mer sen,
¸.·´♥`·.¸¸.·´♥`·.¸¸.·´♥`·.¸¸.·´♥`·.¸

MÅNDAG 2 februari

tjodelo.

sitter just nu och väntar på att engelskan ska börja.
slutar fem idag : O
segtsegt
aja, nu börjar tydligen engelskan,ciaoo<3

SÖNDAG 1 februari

tjodelo.

hoppas alla coolingar mår bra, e trött men de e ju inget nytt -.-
i fredags var jag på premiären av i taket lyser stjärnorna, så jävla bra.
om man har läst boken kan man bli lite besviken men se den! ; )
igår fyllde min kusin hilda 7 år så va hos dom två timmar sen till mölnlycke till lindèn =)
haha, assa det är såå 2003 : D
hahahaha.
idag träffa jag emma och åkte skridskor men det va inte så kul ida, för alla småungar va där vi va hela tiden så drog hem istället.
och så kom jag på att vi har inlämning imorgon på 24 frågor och jag har gjort 3 ?!
panik!
och nu har precis skickat in mitt cv till kvantum angående jobb där : )
bara jag får ihop 10 000 kr så får jag åka till malta i sommar och det måste jag!!!
haha, aja nu ska jag plugga lite sen käka, bloggar kanske mer ikväll om jag hinner, puss.


RSS 2.0