Myspys helt själv (Y)


MÅNDAG 311011

Sitter just nu i soffan och äter middag, väntar spänt på ensam mamma söker som jag väntat på i en vecka hehe!
Har haft 3 jättemysiga dagar med Malin, igår och idag har vi haft maraton och de har varit perfekt väder för de! Daniel har åkt för några dagar nu så ska sova helt själv inatt :( ska ha massa kuddar och hans täcke inatt (a)
Kom hem för en timme sen ungefär för drog ett danspass med Nicoline på friskis, asgött va de :D så på onsdag drar vi till "mitt" gym och dansar ;)


SÖNDAG 301011

Kollar på vänner med Malin nu, vårat maraton har hållt på sen kl ett typ så har kommit en bit ;) har ett kilo godis, våra favvosnacks, julmust och fruktsoda så vi klarar oss för idag ;) hade en grym kväll hos Nicolina igår, bl.a. spelade vi bubblan fast en bättre variant hehe


LÖRDAG 291011

God morgon! Har precis ätit Frukost och ska snart åka ner till kungs en sväng med Daniel :) ska sen hem och duscha och sånt gott för ikväll blir de halloweenfest :D Malin kommer vid fem tiden och då ska vi fixa oss innan vi drar till Nicolina :D


Spontant!

Älskar spontana grejer, va ute och träffa Nicoline en stund istället för att bara sitta hemma och vänta. Käka godis, drack cola och snacka massa skit på en lekplats haha va faktiskt väldigt mysigt, dock lite kallt då vi satt på mina vantar ;)
Jag är på stationen nu och väntar på Daniel, tåget borde komma vilken minut som helst så får på värmen igen för fryser lite nu. Haha tog mig 20 min att få tillbaka känseln i händerna förut, kändes som de skulle gå av :O


Väntar på mamma

Utanför hennes jobb nu och de va typiskt att vi sluta tidigare idag, blev klar med rapporten tio i redan ;) och mamma slutar halv tio så är några minuter tills hon kommer :) har fortfarande inget vatten hemma... Kommer kissa ner mig och vi måste ju fan ha vatten!! Får åka och hämta vattendunkar hos mormor och morfar hehe. Ska kolla de sista på idol när kg kommer hem, kommer bara se utröstningen men bättre än inget alls sen "börjar" min kväll, ska va taxi till 3 personer så bara och vänta på att de hör av sig sen kan jag sova, drömde en sån sjuk äcklig mardröm inatt så ska bli gott och sova sen! Tänkte först fixa min telefon men sen kom jag på att se är ju nog bra att börja med de när jag måste åka när de ringer? Pucko...
Just de, på jobbet lyckades jag få proppen att gå, 2 GÅNGER också, lyckat lyckat verkligen!


På hede

Ska hämta daniel och sen köra till jobbet :) riktigt mysigt väder idag så ska bli skönt att vara inne hela kvällen, känner faktiskt för att jobba konstigt nog en fredagkväll också! Vårat vatten har fortfarande inte kommit och de är tydligen en läcka för många i kba men alla jag pratat med har ju vatten utom vi? :O


FREDAG 281011

God morgon! Aaaah vårat vatten funkar inte så kan inte göra nånting typ :O måste verkligen duscha så ska åka bort till mormor och morfar nu innan vi ska jobba för dom har vatten ;) ska även borsta tänderna för munnen min är inte fräsch..


Mysdag!

Haft världens mysigaste dag med mina små älsklingar! Va och shoppa med Hilda och hitta en finfin tröja och Hilda ett par paljettleggings till halloween ;) Daniel mötte upp oss sen åkte vi hem till Torslanda och efter en stund åkte vi hem, har bytt mitt pass imorgon så jobbar kvällen istället för morgon, skulle egentligen jobbat 9 timmar och har nu bara 5 timmar + en låång sovmorgon, gött jaaa!


I Torslanda

Nu sover Gullungen och Hilda & Gustav är i skolan så sitter och tar de lugnt nu :) har gosat massa med Elin och va ute på en promenad förut. Vid ett ska vi hämta dom i skolan sen hem och käka och efter de åker jag och Hilda till backaplan ;)


TORSDAG 271011

God morgon! Har precis fixat mig och väntar nu på mormor och morfar :) ska bli en supermysig dag med mina småkusiner! Trodde aldrig att jag skulle orka upp så tidigt men när klockan ringde va jag faktiskt pigg :O haha Daniel vakna i panik inatt (kl va halv fyra) och sa mitt namn typ 17 gånger sen helt plötsligt, fan jag trodde jag hade försovit mig hahaha dog när han hade sånn panik, från att sova till hysterisk och klarvaken hahaha :D måste kolla om han kommer ihåg de sen eller om de va i sömnen ;)


Sämst på att blogga..

Herregud jag har ju en app men bloggar knappt?!! Träffade Nicolina vid lunch så gick vi några vändor på kungs, hon shoppa asmycket och jag hitta 2 hela nagellack wohoo! Gick sen på stan en stund och sen åkte jag iväg till freeport för att vänta in Daniel som kom med tåget :) hittade då 4 små hjärtan som vi ska ha på våra adventsljus till jul, kunde inte motstå dom hehe ;)
ska snart lägga mig för imorgon ska jag upp 5.30! Yes ni läste inte fel, min skjuts kommer halv sju så då ska jag va klar!


ONSDAG 261011

God morgon! Mår inte alls bra jävla skit så min goa pojkvän gick precis och innan de stoppa han om mig så gosigt med alla täcken och kuddar (a) så nu ska jag sova bort skiten för vid lunch ska jag träffa Nicolina :D puss


God natt

Ska sova nu, ligger skavfötters med min älskling inatt igen haha sov ju så otroligt bra båda två sen känner jag mig sjuk så bra att vi inte ligger ansikte mot ansikte så han med blir sjuk om jag nu har något mysigt virus i kroppen, igen! Va exakt en månad sen jag va dösjuk så man tycker ju att de borde ta ett tag till tills jag blir sjuk eller?! Gymmet gick ändå rätt bra men blev ett lite kortare pass så man fick röra på sig lite, känns redan i rumpan efter att jag sprang hehe så nytta gjorde de ;)
Imorgon hoppas jag att jag vaknar utan något, igår hade jag ont i halsen och idag snorig, febrig & seg så har tagit en konstig stor tablett precis som borde göra under hihi har inte tid för att vara sjuk nu för har massa roligt som händer, bland annat ska jag få träffa mina änglar på torsdag och inte bara en liten stund utan HELA dagen :D Ååååh va jag längtar efter dom!

Förresten, imorgon får vi reda på vilka som är med i årets luciatrupp i Kungsbacka, fan de va exakt ett år sen som jag va på audition och kom med, världens nervösaste timmar hade jag precis haft! Haha undrar om de får lika snygga jackor som vi hade ;)


TISDAG 251011

God morgon! Har frukostrast på jobbet nu och är så sjukt seg idag, va dock väldigt pigg imorse när jag vakna för har sovit väääldigt gott inatt ;) haha jag och Daniel sov skavfötters inatt och de va sjukt gött haha låter ju konstigt men ni får testa faktiskt!
Efter jobbet blir de gym med älsklingen 


MÅNDAG 241011

Aaaaaah blogg appen har dampat hela dagen så har inte kunnat blogga.. Haft en väldigt bra måndag och imorgon börjar jag jobbet 7 så om en stund ska jag sova, först kolla klart ensam mamma söker ;)

2 månader kvar till julafton imorgon wohooooo

prata massa om jul förut när mormor och morfar va här förut, planerade in vårat traditionella pepparkaksbak och julpyssel. blev inte liiiite sugen på att börja pyssla nu eller?!?!
kanske tjatar lite mycket om just julen men det är den bästa tiden på året och ingen är tvingad att läsa de jag bloggar om ;) längtat efter julen sen i maj typ och nu är den perfekta tiden snart här, när man kan börja förbereda med ljusstakar och stjärnor i fönstrerna, tomtar överallt och självklart kolla GREVEHOLM!!!!!!!!! ååh man kan ju inget annat än älska den julkalendern. dock är de lite tidigt att kolla på den känner jag, i november är de ändå okej!
kollar runt på massa bloggar efter lite smyckestips eftersom jag och nicolina köpte massa smyckesdelar igår i gallerian så blev jag vädligt sugen på att göra massa egna smycken så ingen annan har de jag har! köpte en del igår men måste ner igen och fylla på med mer, det är sånt man ska göra på hösten, sitta inne och pyssla när de ösregnar ute ;) daniel kollar just nu på filip & fredrik så sneglar lite på de med hehe får gå och hämta en liten gofika snart för är riktigt sötsugen på något, får bita lite på daniel om vi inte har något gott hemma hihi ;)

söndagsmiddag


SÖNDAG 231011

har precis duschat så väntar på att danneponken ska bli klar bara, om 2 timmar kommer mormor & morfar hit på middag och har gjort finfina efterrätter med mamma, ni ska få se sen ;)
idag har jag och min daniel 13 månader, känns på ett sätt att tiden går vääääldigt fort men samtidigt långsamt för känns som vi känt varandra i flera år!

du är den finaste jag vet ♥



Paranormal

Fy fan va äcklig den va eller! Mår nästan psykiskt dåligt ju, hade handsvett under hela filmen och satt med benen upp i biostolen med en jacka runt mig, en tröja runt mig och i knät en till jacka för att ha lite "skydd" som jag kallar de! De kommer komma en fjärde film, de är vi säkra på och den ska vi se på bio, när man väl sitter i salongen tycker man att man är dum i huvet som ens betalar för att bli så rädd sen efter vill man se mer mer mer!! Tyckte tredje filmen va den bästa av dom, hände något nästan hela tiden! Första filmen va ju bara läskig den sista kvarten, andra filma dom väldigt mycke onödigt men hände mer iaf så de blir bättre och bättre ;)
dock så stämmer inte alls trailern in på filmen då de visa några klipp som inte alls va med, blev redigt besviken men läskig som satan va den ändå så 9/10 får den av mig hehe

Nu ska vi gosa lite innan vi ska sova, om vi nu vågar somna aaaaaah......


D  G


LÖRDAG 221011

Är hos Nicolina & Magnus nu och ska gå ner på stan en sväng för att kolla affärer och köpa thaimat mmm!
Ikväll ska jag och älsklingen på bio, paranormal activity 3 blir de ;)


Eller ?


Haha dum som jag är tog de mig flera minuter att hitta ordet!


L O V E

Lek inte fin i början om du ändå hade tänkt att vara en douchebag. Ta inte dom första stegen om du ändå hade tänkt att backa senare. Lägg ner ballheten, och var dig själv istället. Ta inte min hand om du ändå hade tänkt att släppa den. Säg inte ett ord för mycket om du ändå hade tänk att ångra dig. Titta inte på mig om du ändå hade tänkt att titta likadant på andra tjejer. Ljug inte om du ändå hade tänk att berätta sanningen. Och säg inte att du älskar mig om du ändå hade tänkt att lämna mig.


Speeding cars

Herregud jag måste må dåligt på något sätt, efter idol fick jag rycket och hela min familj & Daniel tappa hakan när jag sa att jag skulle ut och springa, jag va med chockad över hur mycke jag ville ut så träningskläder och mammas tränings/regnjacka åkte på med musik såklart och jag va ute över en halvtimme till utröstningen började på idol, de ni ;) inte varje dag eller FREDAG sånt händer så när de väl kommer sånna ryck måste man ju ta det :D är så sjukt härligt nu efter! Blev en snabb dusch för blev taxi för tobbelito och hans kompisar så de slapp gå i regnet, ska även hämta sen, vet inte om de ska åka med men min bror ska hämtas iaf så ska mysa med min älskling nu tills han ringer ;)

Så sjukt bra låt, lyssna på den om du inte hört den innan!


Middag ala Bella!


Home!

Nu har jag städat klart och fått träffa min saknade nico, skön fredag än så länge och snart kommer danneboii hem! Ska strax börja med maten och idag blir de fetaostpaj & köttfärspaj ;)


Luncha med min saknade Nicoline 


FREDAG 211011

God morgon! Har just nu väldigt tråkigt, väntar på att kunna dra och städa men tror dom är hemma än så får vänta lite. Vill komma ut lite så försöker desperat få tag på någon som vill träffas en liten stund, Daniel är ju naturligtvis och gymmar den tråkisen :( den ändå som är hemma är Tobbe och han är ännu tråkigare och sitter & skypear...
Får starta en tvättmaskin och sitta och kolla på den tills jag kommer på något att göra!


Oboy va gott ;)


Hemma

Efter en stund på gymmet, sprang och träna magen sen blev de en halvtimme i solariet, ååh så gott! Fick dock springa för att hinna med tåget så på 3 minuter hade jag fixat mig, de hade aldrig en man klarat ;) innan gymmet städade jag huset och när jag skulle sätta upp mitt hår så fick jag se en riktigt läskig "kula" eller knöl på halsen som bubbla upp så den ska jag kolla upp imorgon!
Nu ska vi äta carbonara sen kolla massa tv! Puusss


Ris ala Malta!!!!!!!!!!!!!


TORSDAG 201011

God morgon! Har vart och lämnat in min bil så nu ska jag somna om en stund och sen drar städtorsdag igång för mig! Kommer vara ensam hemma så ska ha musik till i hela huset ;) ska sen in och gymma, Gud va slapp jag har blivit va, va där i lördags sist.. Trodde jag hade kommit in i de igen men icke sa nicke så nu ska jag försöka igen, har en skön liten solpolett som belöning om jag tränar som jag ska ;)


God natt

Helt slut i kroppen! Hade inte rast på jobbet idag för hann inte då jag va själv på avdelningen fram till kvällsmaten. Darra när jag körde hem för hade bara ätit frukost vid elva och druckit en liter saft på jobbet hehe så tacos satt fint när jag kom hem kan jag ju säga ;)
Ligger i sängen nu med min älskling och ska snart sova, ska upp halv sju imorgon för att lämna in min bil så att hon blir helt bra, bromsarna som krånglar :(


Så här kul har jag på jobbet!


ONSDAG 191011

God morgon! Alltid lika gott att va vaken nu när jag börjar jobbet kl 14? Klockan har ringt tusen gånger och resten av familjen va knappast tysta när dom va uppe.. Ska försöka somna om när Daniel har gått så jag inte är död på jobbet ikväll :)


Mitt nya bord är uppe!


Mot stan för att hämta Nicolina 


TISDAG 181011

nu har jag äntligen fixat timepool till jobbet så har lagt in mig en jädra massa, redan imorgon la jag in mig så hoppas någon är sjuk hehe om en stund ska jag träffa nicolina så nu ska jag börja göra mig iordning, mysigt väder ute också, tycker faktiskt det för ska bara till och från bilen så det är luuugnt ;)


God natt

Ligger i sängen och ska sova nu, har precis kollat dh ;) pissmatch idag men hade kul med Amanda som vanligt hihi ;)
Men alla gaisare tror sig så, flytta till Stockholm ist! De hade en ramsa de sjöng under hela matchen och de va heja gais, tog många år att lära sig den va!


åååååh

Du kan va en jävla sopa din gaisbajsbög


IFK-gais

Är utanför Ullevi nu och väntar på Amanda för vi ska på IFK-Gais matchen, hoppas på att de inte börjar regna för vi kommer inte ha något tak över oss :(


MÅNDAG 171011

God morgon! La mig precis i sängen igen hihi va med pappa och lämna in en av våra bilar så han fick åka finfint hem hehe ingen kan ju klaga på Paula ;) så är för pigg för att sova än så ska trötta ut mig och sova en stund till, älskar när man har tid till att sova och inte hundra andra saker att göra! Sov väldigt gott inatt iofs men lite mer skadar ju aldrig (a)


MÅNDAG 171011

God morgon! La mig precis i sängen igen hihi va med pappa och lämna in en av våra bilar så han fick åka finfint hem hehe ingen kan ju klaga på Paula ;) så är för pigg för att sova än så ska trötta ut mig och sova en stund till, älskar när man har tid till att sova och inte hundra andra saker att göra! Sov väldigt gott inatt iofs men lite mer skadar ju aldrig (a)


Mys söndag 

Ligger uppe i soffan nu och kollar film med Daniel och pappa, de andra 2 vi hyrde såg vi klart innan och den ena va riktigt bra och den andra helkass, hade ingen mening eller så va bara vi sega men alla dog utom två, så sluta den! :O


SÖNDAG 161011

God morgon! Är väldigt pigg fastän vi somna sent igår, orkade inte se klart filmen eller okej, jag vågade inte.. Fan vilken fegis jag har blivit. Insiduios har knäckt mig!
Så har 2 halvklara filmer innan kl 18 att se klart på så nu ska vi fixa frukost sen kolla :)


Bra lördag!

Kom precis hem från Helena, fick skjuts av Sanna i en asagoo bil haha den lät inget när hon körde asball :D har haft en jättemysig kväll med luciagänget, hoppas de inte får in några nya så vi får va med nästa år med hehe! Är så mätt så kommer kunna äta tidigast på måndag, så go mat så jag knappt orka efterrätten, den ni! Jag som älskar allt gott och onyttigt annars fick inte ner allt :O väntar just nu på älsklingen vid bussen bara för att jag är snäll ;) så ska vi mysa med en av filmerna vi hyrde igår, underbar lördag! Puss


Ååh den är miiin hihi


LÖRDAG 151011

God morgon! Ska snart åka in till stan för att gymma och sola, lär bara ensamma där idag för brukar inte vara folk där på lördagar :D ska oxå fixa en sak till Helena som jag ska till ikväll, ska träffa luciatjejerna ikväll och de ska bli så jädra kul va, va för längesen sist som vi träffades. Vet dock inte om alla kunde men några blir de iaf :D så ska va så go och lat sen och fixa mig på 3 timmar, sånt är sååå gött!


På kbastation

Väntar på Daniel, haha låtar som om jag inte gör något annat. Ska till kungs en sväng för han ska köpa skor och jag kan ju inte låta han köpa vilka som helst ;) haha skoja sen blir det massa fredagsmys, vi tänkte boka biljetter igår kväll för Svensson Svensson har ju premiär idag men sen bestämde vi för att hyra några filmer ist och tror de blir bättre då båda är dödströtta idag hehe

Sitter förresten några lantisar och gapar några bänkar ifrån, guuud varför måste alla va så jävla omogna?! Är de inte de så är de alkolister helt seriöst! Vill bort från kungsbacka nu men de är ju tyvärr likadant överallt om inte värre på massa ställen.. Tranås lockar redigt mycke kan jag lova!


FREDAG 141011

God morgon! Så länge fick jag sova ut.. Daniel har inte kunna sova inatt så han har väckt mig femtielva gånger eller något sen vakna jag när mamma och Daniel åkte och kan inte somna om. Men imorgon så ska ingen upp så DÅ ska jag sova ut!
När mamma kommer hem tror jag vi ska baka eller rensa någonstans, eller varför inte åka och shoppa? ;) något ska vi göra så nu ska jag äta frukost och kolla våra bästa år som börjar snart :)


God natt

Haft en riktigt bra torsdag och gött med helg imorgon! Jobbet gick fintfint och gymmet gick med bra :) åt världens goaste middag med Daniel och Tobbe förut, revben från maxi :D dom slår allt mmmmm ;) har även hämtat mamma snäll som jag är så nu ska vi snart sova, imorgon ska jag äntligen få sova ut, ni ska veta hur sällan jag får sova ut även om jag inte jobbar varje dag :O kollar på fråga Olle nu och idag är de så sjukt sjuka saker de handlar om, en kille hängde i krokar MED HUDEN!!!!!!! Fy fan mår illa hur kan man tända på det?!?!????!!!!!
Aj får ont av allt dom visar ju!

Kolla va man kan få när man har en elektriker som pojkvän ;) snart är rummet helt fixat!


I frölunda

Väntar på Daniel nu och ska ta bussen som går om 10 min, de sitter en gubbe breve mig och luktar anal, de är 5 alkisar som precis har träffats med flera påsar sprit som gapar. Daniel kom nu!


TORSDAG 131011

God morgon! Är på jobbet och är faktiskt pigg, den ni ;) jobbar till 13 idag bara så en kort dag sen blir de gym med älsklingen :)


Den är miiiiiin!

Tack mormor och morfar 


ONSDAG 121011

God morgon! Har precis vart och städat så ska äta frukost nu och chilla framför tvn en stund :) ska ner till kungs med mormor sen och köpa en jacka som jag hängde undan igår :D ska även fixa mitt rum men får nog vänta så pappa kan hjälpa mig att spika & skruva för de vågar jag inte ge mig på hehe


Köpte denna goda igår ååh


DH

Kolla precis dh, fy fam va bra de är! Ska sova nu för ska upp tidigt imorgon för att städa. Har shoppat massa roligt idag, bl.a. ett bord till mitt rum för har mumblerat om :D så ska skruva upp de imorgon och fixa lite, ta ner 2 hyllor och sätta min stereo på väggen ist ;) Daniel har redan somnat så nu ska jag kolla lite bloggar sen sova, god natt

TISDAG 111011

God morgon! Ska snart åka och shoppa med mamma, ska först äta frukost bara ;) sov hur gott som helst inatt, va nog bara för Daniel va gosig och höll om mig hela natten hihi han är världens bästa pojkvän  har en extrem träningsvärk sen gymmet igår, gud min rumpa värker för varje steg och trappor ska vi inte prata om :O

Ensam mamma söker

Kollar på tv nu och väntar på att Daniel ska bli klar så vi kan gosa lite (a) ikväll kommer dom nya avsnitten av 2 1/2 män, haha har sett reklam för dom och dog bara där så har höga förhoppningar ;) gick asbra på gymmet idag och har äntligen fått tillbaka träningssuget igen, hur gött som helst!

Väntar

Alltid lika kul att se tåget åka när man är några meter från det..

Dag 10 - Mina syskon

herregud har inte gjort den här på hela sommaren så kanske dags nu hehe

har en bror som heter tobias men kallas för tobbe och tobbelito är de nya (Y) han är snart 18, jisses
vi kan vara med varandra utan att slå ihjäl varandra fast när vi va mindre kunde de gå hur som helst, han drog mig i håret, jag sparka han mellan benen men de har vi vuxit ifrån nu haha! när vi va mindre (för typ 2 år sen men okeeeej) så sov vi ofta i våra rum tillsammans och hade olika traditioner, dagen innan julafton fick han min stora säng och jag fick ligga på golvet nedanför. jag skulle alltid va vaken tills han somnade, vet inte varför men han sa att de kändes bäst så. när vi va riktigt små, 5-7 år så va han med mig och mina kompisar när vi lekte mamma pappa barn och kommer ihåg att han gifte sig med min kompis julia haha. dock ville jag va med mina kompisar själv ibland och en gång smällde jag igen dörren mitt framför näsan på han så han klämde tån i dörren, förlåt. han va oxå en liten djävul faktiskt, när han inte fick välja film en gång när vi va små så tog han en glasflaska och drämde i huvudet på mig, haha fick orange hår av allt blod, åååh känner mig svimfärdig nu....
finns massa att säga men är glad att han är min bror och att vi står ut med varandra för vet att många inte kan vara med sina syskon i samma rum utan att börja bråka.


MÅNDAG 101011

God morgon!
håller på med frukost precis och har fixat köket precis, det såg ut som rena bombnedslaget.. har även dukat för middagen redan höhö. har precis mejlat de sega seeeeega komvux som ska va så jävla bra, de sa 2-3 veckor nu har de gått 4!! ska även ringa och boka massagen som har legat och väntat sen i april och sen en till grej hihi om en stund ska jag åka in till stan och träna, om de behövs efter allt jag ätit i helgen eller :(



Mysig söndag

Ligger i soffan med Daniel nu och har tryckt i oss massa m&ms precis, mår nästan illa! Kollar the last song nu och ska va gosig och klia min älskling lite ;) va på Liseberg förut med Amanda och David oxå och tajmat som de blev börja de regna precis när vi satte oss i bilen påväg hem från tåget hihi

image description


SÖNDAG 091011

God morgon! Vakna för en liten stund sen och ska snart upp och äta frukost. Försöker bestämma att göra något idag med men får se vad de blir ;) har sovit asgött fast blev armbågad av Daniel i fejjan inatt, och han sa inte ens förlåt!? :O

None of us were angels

Liiite ballt ändå att min tatuering är ju efter en låt, speeding cars och nu har den äntligen kommit till spotify (yeeey) och på bilden till låten står de BELLA haha grymt faktiskt :D  Va bara tvungen att berätta detta oviktiga! Puss


Blogg.se appen kan ju klappa sig i röven och börja funka!!!!!

Hemma efter en sväng i stan med mitt hjärta, vi åkte in utan att veta vilka biosar som gick och hitta en som lät bra och fick platser längst upp i mitten 20 min innan filmen börja, den ni ;) såg whats your number och den va fett bra! Hade dock en tjej breve mig som skratta som en get, gud de lät förfärligt och alla vände sig om för att kolla va fan de va som lät :O  Innan idag så rensa jag mitt rum igen, de är ju sååå härligt att slänga massa onödiga saker, idag fick jag ihop en stor ullaredpåse med kläder, väskor och smycken ;) vädrade alla mina kläder plus daniels också så allt är fräsch och rent som hänger i garderoberna nu. Ska snart sova för inatt sov vi inte alls mycke och gick upp tidigt så imorgon blir de en lång och go sovmorgon hoppas jag ;) god natt   

LÖRDAG 081011

God morgon! Är så sjukt trött och är uppe nu.. Somna för sent igår så är som en zombie nu, ska strax köra Daniel sen ska jag hem och röja i rummet, fy fan va skit de är överallt (daniels grejer) haha skoja jag har massa framme så ska storrensa hela rummet och garderoberna så man kan lägga in lite där. Sen kanske mumblera :D har haft de så här tråkigt för länge nu och känner för något nytt! Ska testa att flytta sängen och ta in ett bord hit men får se hur de blir och om de får plats! sist jag hade de så så hade jag en 90säng och ett mycket mindre bord så låter inte bra men man kan alltid testa ;) 

Fredagsmyys

Tog en mysig cykelsväng förut för att köpa lite godis med Daniel och Tobbe, kollar idol nu och hur fan ser bard ut? Snyggaste soppsäcken jag nånsin sett på någon!


FREDAG 071011

God morgon! Ska strax dra in till stan för att träna, ska faktiskt sola idag med hihi
min lilla brännskada på handleden syns knappt idag och känns ingenting, wohoo! Har bara 2 små märken som antagligen är blåser men de är ju inget jämför med igår och när min arbetskamrat skrämde upp mig och sa att de skulle se förfärligt ut idag.. Nu ska vi dra, måste tanka med aaah! Puss


God natt

Det är farligt med en bloggapp, bloggar för mycket nu känner jag och blir inga roliga inlägg. Har kollat tv en stund och ska snart sova, upp rätt tidigt imorgon för att åka in till stan och fixa lite sen gymma :) har bestämt att jag ska träna 3 gånger i veckan och ska hålla de också!


Chillar på jobbet

Slutar om 20 min och min handled svider som om den aldrig gjort annat, aaaj va ont de gör eller, den bultar nu också. så jävla synd om mig :( mitt hjärta kommer och möter mig här sen när jag slutar så behöver inte kör hem själv hihi har suttit ner sen kvart över sju då alla redan har lagt sig, har de farligt lugnt på jobbet just nu, har 4 tomma rum så slåss om de som finns att göra nästan hehe


På jobbet

Har rast nu haha börja med en timmes fika först sen bara gå runt och chilla :D men nu till de dåliga för de händer alltid något, när jag skulle ta ut maten ur micron så tappa jag all sås så de kom överallt i personalrummet... Torka upp fort som fan för va ensam och hörde att några va påväg så torka på 10 sek hehe men sen börja de svida på min handled och då har jag ju sås där med och på förklädet! Har ett stort märke där nu och de svider som fan, kul att jag har 4 timmar kvar.. Tycker verkligen synd om mig själv och hur stor är chansen att man lyckas va så jävla klantig?!?!!!


TORSDAG 061011

God morgon! Ligger fortfarande kvar i sängen och oooooorkar inte gå upp, somna redan vid halv elva igår ungefär haha kl 14 ska jag va på jobbet, känns segt att börja så tidigt för att jobba kväll men slutar 20 så blir ändå bara 6 timmar :) så nu innan ska vi städa wiie älskar våra städtorsdagar...


På väg hem

Från kalaset och Lyssnar på musik just nu så kommer ha somnat innan vi är hemma, haha händer alltid! Mina kusiner är ju så söta och Goa så man bara vill äta upp dom, Elin är en söt sockerbit, gustav ett svårflörtat charmtroll och Hilda är dörolig, haha hennes kompis olivia och hon berätta massa roliga hemlisar, haha dog när de sa allt pinsamt som hänt dom :D
Känner hur mycket jag saknar mina underbara kusiner i Tranås dock, hatar att bo så långt från dom :(


På hede och väntar på Daniel så han slipper gå hem gullig som jag är hehe


ONSDAG 051011

God morgon! Har frukostrast på jobbet nu och har hand om köket idag wohoo min lyckodag! Jobbar till 14 idag och efter ska jag hem och fixa mig sen till kalas för Elin som fyller 1 år idag!


DH <3

Åååh dh är ju så jävla bra va, att se är sista säsongen är ju hemskt! Kom hem från stan 1 minut innan de börja, jag och Amanda tog paprika som fika idag hehe. Nej nu ska jag kolla vidare sen sova, upp och jobba imorgon! Puss


På tåget

Påväg in till stan nu för att fika med amanda och tågen krånglar så tog ett tidigare tåg så jag kommer in :O va och städa förut ändå för imorgon blir de jobb igen. Filmen vi såg va sjukt bra, dock tråkigt slut. ikväll får ni inte missa dh, kanal 5 kl 21!


Film mys

Väntar med städningen tills imorgon så fixar jag maten hemma idag istället och tar hand om Daniel innan jag åker ;) så nu blir de min film som vi hyrde, trust!


TISDAG 041011

God morgon! Har nördat lite wordfeud med min sjuka pojkvän en stund nu men ska snart upp och fixa te till han för han ligger bara och gnäller... Hihi nej han är faktiskt riktigt gosig nu (a) ska åka och städa sen, skönt att få de gjort för har imorgon på mig också. Sen ikväll eller senare så ska jag träffa Amanda i stan för en gofika ;)


God natt

Kollade på film med Daniel men somna visst så nu ska jag sova och han kolla klart, finns inget goare sätt att somna på! Ligga i hans famn med tvn på och han pillar mig i håret tills jag somnar, ååh så gott. Vet att ni blev avis nu ;) träna förut och Jesus va gött de va, unna mig ett solkort idag med så efter passet sola jag 25 min, somna (där med) såklart och kissa nästan ner mig när de stängdes av haha blev sketrädd. Imorgon ska jag ta en liten sovmorgon sen åka och städa, ni kan ju gissa vilken låt jag ska lyssna till i 2 timmar ungefär ;)

Min fina älsking! bild från fredakvällen


När jag går ner

Sitter på tåget in till stan för ska gymma!! :O va över 2 veckor sen jag va där så har lite ångest så tog mig i kragen och bestämde mig för 40 min att jag skulle in, brukar bli bäst att träna när man inte har planerat de. Va en väldigt jobbig dag på jobbet idag, slet på kroppen och mitt huvud, aj. Men de som hjälper är ju ändå låten, är nästan kär i den hehe


MÅNDAG 031011

God morgon! Kom lite tidigare till jobbet så har suttit här en stund och nu ska vi snart börja, har sovit hur gott som helst men vaknat och tänkt på den jävla filmen, fy fan va läskig den va och jag trodde jäveln stod i mitt rum imorse..
Hörde min nya favvolåt i bilen påvägen hit, jädrar va bra den är! Gjorde min morgon hehe


God natt

Ni som har sett insidious, hur har ni överlevt? Ni som inte har sett den, se den aldrig!


Myskväll med baby

Nu ska vi mysa och kolla på film, va och hyrde 3 stycken. En båda vill se som vi börjar med nu sen en som jag ville och en som Daniel ville så har en del att kolla nu ;) köpte med Goa grejer från kvantum med och de ska vi fixa efter första filmen som blir insidious, de som gjort filmen har även gjort saw och paranormal activity så nu förväntar jag mig något stort!
Gick bra på jobbet och ska även jobba imorgon fast då bara till kl 14, lär va död då herregud kände mig sjuk så trött jag va idag plus att alla va halvsjuka på jobbet, har vart sjuk så de räcker nu :(


SÖNDAG 021011

God morgon! Är på jobbet nu och har frukostrast. Är så sjukt jäkla trött så de är galet, tur att jag är på de lätta avdelningen idag för jobbar ändå till kl 15. Ska tvinga Daniel att ge mig massage sen hihi om han inte vill själv då men de tror jag inte ;) va väldigt segt att lämna sängen när han låg kvar varm och gosig :( va jättedimmigt imorse när jag körde till jobbet så såg typ 5 meter framför bilen bara, jätteläskigt :O


LÖRDAG 011011

God morgon! Ligger uppe i soffan med Daniel och kollar stomp the yard 2 på tv1000 ;) har ätit den perfekta frukosten för idag, Gud så gott de va! Hade en asbra fredag med Daniel amanda och David, börja hemma hos David sen drog vi och bowla och hamna till sist på pc :) blev dock lite för mycke av de goda bara så vakna redan halv nio.. Ska snart ut och gå en sväng, Daniel ligger och pruttar mig rätt i ansiktet så måste ha frisk luft! Fy fan de är fjärtar som dödar och då är de ju asbra med en hörnsoffa så jag har hans rooompa i ansiktet.


RSS 2.0