MÅNDAG 310111

idag fyller min lilla kusin Hilda 9 år, hon va nyss fyra typ? ska fira henne på lördag och då blir det även dop för Elin! två flugor i en smäll kallas det ;) skolan är så fruktansvärt rolig, har haft två lektioner och vill bara sova. får dock skylla mig själv att jag e dötrött för vid elva igår börja jag kolla världens hemskaste och en av de bästa filmerna jag sett, en sång för martin. grät konstant genom nästan hela filmen och kunde inte stänga av mitt i för att lägga mig så vid två ungefär va jag klar och somna nästan så fort jag stängde av.
ska snart ha idrott b och sen 2 lektioner kvar bara... sen när jag kommer hem ska jag plugga, rivstart här ja! ska nörda mig lite och spela cityville sen dra iväg och byta om.



vill till värmen nuuuu


SÖNDAG 300111

ååh våra fina luciabilder har kommit upp på fb nu och gud vad jag saknar de! ska lägga upp bilderna här snart när jag hinner ;) har tagit det rätt lugnt idag, vakna av att daniel hade ställt klockan vid tio och tvingar upp mig för att stänga av den, det ska han få igen för hihi ;) sen åt vi baconmackor till frukost som är min nya favorit, har lust att öppna ett paket nu och äta (a) åkte och träna med mitt hjärtat en timme typ och tog sen ett försenat tåg hem,hatar verkligen västtrafik. tänk om man skulle ringa dom varje gång det va något fel, då hade man ju fått ha ett snabbnr dit..

ska kolla fronter nu och håller tummarna för att det har kommit riktiga råttor som dom måste sannera bort imorgon (a)











Så olika

Kollar på filmen så olika som går på fyran nu med min älskling :) är så sjukt trött för har varit överallt idag typ. Börja en sväng till sisjön sen Frölunda torg där mina stövlar inte alls va snygga :/ sen hem hit en snabbis och sen blev det Göteborg där vi käka och sprang runt som galningar hehe! Hitta ingenting och va tvungen att köpa någonting så blev en hel tidning wohoo! Sen åkte vi till 421 och sen hem så har varit iväg hela dagen ;) ska mysa med min gulleböna nu så hörs imorgon!

LÖRDAG 290111

Sitter på bussen med Daniel nu och ska till sisjön en sväng :) vi skulle egentligen vara så duktiga och gå upp vis tio imorse men blev det så? Nej hehe ;) ska kolla om stövlarna finns kvar också sen dra in till stan oxå :)

Dags för fredagsmyyyyyys!

Sitter hos min älskling nu och kollar lets dance. Första avsnittet som jag ser denna säsongen och Anders bagge e ju med, att ingen har sagt det till mig :/ va nere på torget förut och hitta mina stövlar som jag har kollat efter hela vintern! Måste ha dom!!!! Hann inte köpa dom nu idag för kom hit assent bara för spårvagnen tog en annan omväg för det hade hänt något vid botaniska-.- nu ska jag ha myskväll och sova länge imorgon! Pusss

FREDAG 280111

Hellu! har haft en saftig håltimma på 3 timmar snart och har suttit på kungsmässan och kollat resor, ätit glass och druckit efterlängtad cola med amanda och en stund va nico med ;) om en halvtimme börjar idrott b och sen är det helg! ska dra och städa direkt hos m&m sen åka till min älskling och stanna där hela helgen :D

TORSDAG 270111

Dålig uppdatering ja!!!! Har precis tränat med min älskling och fixat kort på actic nu så jävlar ska jag bli biff (a) ska hem och käka sen plugga eftersom jag sparar allting till sist smart som jag är! Fitttåget är ju naturligtvis försenat som jag skulle tagit hem nu, aaaaaah!

humor kallas det!

Snövit har fått sparken från Disney, hon togs på bar gärning då hon satt på ansiktet på Pinocchio och skrek: Ljug din jävel, ljug!!

Killar är som golfbollar dom går från hål till hål

Killar är som ciggaretter först tänder man på dom sen suger man på dom sen kastar men dom och tar en ny

Tjejer är som hundar - springer efter pinne efter pinne......

Har du hört talas om världens minsta flygbolag?
VAGINA AIRLINES: Har bara en ståplats, och tar dej rätt till himlen med bagaget hängande på utsidan.

Akta så du inte blir ett frimärke ikväll, så du slickas, sätts på och skickas iväg.

Killar är som torg: har stånd i alla väder

Tänk om livet var ett spel och du var tärningen. Då skulle jag pussa dej för tur, och rulla runt dig på bordet och hoppas på 6.

A guy calls into work and said: Boss I cant come to work today, Im sick. Boss asked, how sick are you ? Guys said: Im home fucking my sister, how sick is that ??

Två möss skulle hoppa ut till en sten i ån. Den ena kom dit, den andra tog för lång sats och hamnade i ån. Alltså: ju större sats desto våtare mus!

Livet är underbart när underlivet är bart.

Uti skogen fanns en lada och i ladan fanns en säng och i sängen låg en piga och på pigan låg en dräng!

I ett hjärtas kammare finns en hammare som bankar till varning när man har lust till parning.

Hälften av jordens befolkning är dumma, skitiga och obildade. Resten är kvinnor!

När jag föddes fick jag välja mellan att vara kanonbra i sängen, eller att ha ett otroligt bra minne. Det värsta är att jag inte minns vad jag valde.

3 skrämmande saker om kvinnor:
1:Dom producerar mjölk utan att äta gräs.
2:Dom blöder 1 vecka utan att dö.
3:De får en man att komma utan att ropa på honom.

Hur många blondinskämt finns det?
- Det är inga skämt, allt är sant.

Varför är det dyrare att få en blondins hjärna vid en hjärntransplantation?
- Den är garanterat oanvänd.

En snubbe trackade sin fru för hennes slappa bröst.
- Om du skaffade lite fastare bröst, skulle du inte behöva behå!
Frugan greppade hans slappa pick och sa:
- Om du skaffade en större pick, skulle jag inte behöva använda din brorsa!

Det var tre killar som var ute i skogen och tältade. En morgon när de vaknade sa den ena killen:
- Jag drömde en så jädra go dröm i natt, jag drömde att en skit snygg brud runkade av mig helvilt.
- Konstigt, sa den andra killen, jag drömde exakt samma sak.
Då sa killen som hade legat i mitten:
- Det drömde inte jag, jag drömda att jag var ute och åkte vasaloppet!

två snickare jobbade i en lägenhet på åttonde våningen.
Plötsligt kände den ene att han behövde pissa.
- Gå ut på den här plankan och pissa ner på gatan så håller jag i, sa hans polare.
Killen gick ut på plankan och började pissa, men då ringde det på dörren och polaren släppte plankan. På tredje våningen såg en kärring snickaren falla förbi och sa:
- Rune, det flög just förbi en bög utanför fönstret!
- Hur vet du att det var en bög? undrade Rune!
- Jo, för han hade k*ken i handen och skrek:
- Vart fan tog det där arslet vägen!

Den unge mannen stoppade bilen på en enslig skogsväg och började tafsa på flickan.
- Hörru, vänta lite, sa flickan. I själva verket fnaskar jag, och om du vill fortsätta får du allt vackert betala 500 spänn!
Han var upphetsad och pilsk, så han betalade henne. Efteråt satt han bara och stirrade ut genom vindrutan.
- Ska vi inte köra iväg nu? undrade hon.
- Nej, i själva verket är jag en taxichaffis och en körning tillbaka till stan kostar 500 spänn.

Vad sa norrmannen som fick veta att han hade vaccum i huvet?
Bättre det än ingenting...

Varför byter norrmannen bara blöjor på sina barn en gång i månaden?
Det står 21-23 kg på paketet...

Har du hört om norrmannen som köpte en dagbok där han skrev sina tankar. Efter ett år hade han skrivit första raden...

Vad kallas två celler i en norsk hjärna?
Eftersom risken är mindre än noll, finns inget ord för detta...

En svensk flög luftbalong. Efter en storm visste han inte var han var. Då ropade han till norrmannen:
-Var är jag?
-Försök inte lura mig! Jag ser nog att du är i den där lilla korgen där uppe!



pippiler

haha har ju så fruktansvärt mycket att göra just nu så kollar runt på bloggar och lite andra småroliga saker och såg en som hade skrivit pippiler istället för p-piller! hahaha när man är trött och inte mår bra räcker det här lilla haha :D

ONSDAG 260111

God morgon! är hemma ida från skolan för mår fortfarande så jäkla illa och har hur ont i magen som helst. trodde det va maten vi åt i måndags men det kan inte vara den längre! gick över en stund igår och ett tips om ni mår illa så drick massa cola och ät bacon! det funka ett tag ;) tills jag vakna imorse.. och riktigt coca cola ska det vara naturligtvis, inte någon äcklig budgetcola!
har sovit fram tills nu typ, vaknat till några gånger men har kunnat somna om. ska snart försöka äta frukost sen vila mer. hörs senare ;)

TISDAG 250111

God morgon! mår så sjukt jävla illa så vet inte vadjag ska ta vägen knappt. har mått illa sen jag och daniel satt på tåget igår och vet inte om det va maten vi åt eller om tåget gjorde mig så fruktansvärt åksjuk men illa mår jag än iaf. har bara 2 lektioner kvar och det är gött för brukar inte gilla tisdagar. sen ska jag hem och vila lite sen träffa min gulleböna! Pusss

MÅNDAG 240111

Hellu! Sitter och är coolar oss på stationen nu och nej fy fan hatar pressbyrån! Synd att det inte va råttor i skolan för är dötrött för sov pisa inatt, bara för jag inte fick sova med min älskling :( snart ska vi ha idrott sen bara 2 lektioner kvar, wiie!

fuck aranäs

först, skolan är ständ. 40 min senare, skolan är öppen. 20 min senare, skolan är stängd. JAG SKA INTE DIT FÖR VEM FAN ORKAR DETTA JÄVLA VELANDE?!




wohooo älskade råttor, tack!


SÖNDAG 230111

God morgon! Har varit vaken ett tag men gick upp nu, ska äta frukost sen dra och gymma med daniel ;) han står i duschen nu och är sjukt seg.... Vi har fyra månader idag och det har varit de bästa månaderna i mitt liv! Jag älskar dig mest Daniel Andreas Rasmussen!

LÖRDAG 220111

God morgon! Har precis ätit frukost och ska snart dra bort och städa. Va på luciamiddag igår och det va så jävla kul att träffa alla igen! Fick alla bilder som Åke och Begnt hade tagit, fotot från ckstudio, en söt lucia, en ursnygg klocka och en fin ros fast den gav vi till Åke ;) kommer aldrig glömma dethär och det har varit så jädra kul, kändes som igår när man såg alla bilder! Har inte fattat att det är över nu, men vi har nästa kröning kvar och resan till Berlin :D efter middagen träffade jag min älskling, han gick hem till mig från stationen den sparven ;) nu ska bi städa, hörs!

FREDAG 210111

God morgon! har haft teckenspråk och ska snart ha svenska, wiie fast ska bara kolla film så hoppas den timmen går fort (a) missar halva svenskan för ska iväg så har bara en halv timme, ännu bättre jaaa! va segt att gå upp imorse och daniel ligger antagligen kvar i sängen och gottar sig, vill dit nu!

TORSDAG 200111

Hellu! Är med min Daniel nu som jag har saknat sönder! Har inte träffat han sen i måndags :/ föör lång tid och så får de inte fortsätta! Skolan va lika rolig som vanlig ;) hade gym på gympan och är riktigt biff nu (a) kollar Sverige-Polen med älskling nu och han hejjar ju självklart på Polen den lille nörden hihi :D ska gosa massa med han nu och hela natten så hörs imorgon,puss

1500 inlägget ;)

mycket jag har fått gjort, not! spelat, kollat bloggar och massa skit, inget pluggande här inte.. får göra klart imorgon! här har ni en fin liten rolig historia av mig som ja hitta förut haha ;)

- Hur mycket väger en isbjörn?
- Jag vet inte.
- Inte jag heller men den bröt iallafall isen.


57an

ooh en till sak att bocka av på min kära plugglista (Y) bara den jäkla essän kvar...men den kirrar jag i eftermiddag! har sån huvudvärk dock så tror jag dör snart, ska nörda mig lite med cityville sen plugga vidare ;) puss

ONSDAG 190111

God morgon! kom till skolan och första lektionen är inställd. eller våran lärare är hemma för vab och ska plugga till provet som är om 2 veckor, orkar vi? nej!
träna igår och det gick rätt bra, ska börja träna ordentligt nu för såg några .... prickar igår i omklädningsrummet och efter de va nico eller jag inte sugna på mat eller något alls, eju.
efter skolan ska jag hem och plugga vidare, orkade inte när jag kom hem igår.. nej, nu ska vi göra lite nytta. puss

lama

har precis pluggat en tredjedel av de som ska vara klart tills imorgon, ojoj va jag e duktig (a) nu kommer nico alldeles strax så ska vi dra och träna aerobic ;) efter blir det mer plugga, att jag inte gör skiten direkt...... aaaah men orkar inte.

TISDAG 180111

God morgon! Har lektion nu och ska göra alla hjärtans dag kort snart ;) bloggar på sparvens iPhone snäll som hon är hihi ;) efter denhär lektionen har vi religion wiie! Sen slutar vi och ikväll ska jag och nicoline träna aerobic :D hörs puss

MÅNDAG 170111

Hellu! missade nästan att blogga idag, har haft panik för att jag inte skulle hinna! haha det är farligt med blogg asså ;) skolan va okej men blev asbra, börja med teckenspråk och sen samhällskunskap. sen idrott b för första gången och vi är bara 8 stycken i gruppen där så rätt skönt! hade dock vikare nu första lektionen så vet inte hur våran riktiga lärare är än men de får vi se på fredag :) sen hade vi pedagogisk och läste bara igenom lite där sen sista lektionen va skapande verksamhet där några höll i lektioen och då fick vi göra trolllera och göra rymdvarelser som va riktigt roligt ;) sen efter lektionen sitter min pojk och amandas pojk och överraskar oss utanför klassrummet och det gjorde min dag, har verkligen världens finaste pojkvän ♥ sov med han inatt men sakna han något fruktansvärt hela dagen och så sitter han där sen, kunde inte blivit gladare! saknar han dock lika mycke nu :/
så efter skolan åkte vi fyra in till göteborg och gick runt en sväng, åt och sen åkte vi hem runt sju. bara det att mitt tåg skulle gå 19.17 och 19.27 säger dom att det är inställt? fitt västtrafik vad jag hatar dom... ska sticka kniven i dom någon vacker dag hade jag tänkt! så va hemma runt halv nio och skulle hunnit plugga, har jag hunnit det? nej så ska börja lite nu sen försöka sova. hörs imorgon puss

flitig va det ja!

en sak att bocka av på plugglistan, yeeeeees! har bara 2 saker kvar nu..... men det kirrar jag snabbt i veckan men nu ska jag ner och ta en välförtjänad cola och lana film ;) ikväll får ni inte missa premiären av solsidan säsong 2 som börjar kl 20.00 ;) pusss

SÖNDAG 160111

God morgon! gick upp för någon timme sen och har sovit så jäkla dåligt inatt, fy fan har vaknat minst 15 gånger och känns knappt som jag har sovit ordentligt! va hos fam. lindèn igår och det va lika trevligt som vanligt! spela massa spel och har träningsvärk i magen idag hehe ;) skulle tränat zumba idag men passet va ju naturligtvis fullt -.- så blir annan träning i veckan ist ;)
så idag blir det plugga plugga och plugga, wiie! kanske hinner träffa Daniel sen och det hoppas jag verkligen för saknar han så det gör ont :/  

LÖRDAG 150111

Hellu! Ska snart dra till familjen linden och jag e sen som vanligt... Ska måla naglarna och byta kläder igen innan vi ska åka, ska släppa av Daniel vid stationen :) hade en riktig myskväll igår och ännu bättre blev det när de snö sönder ute :D okej, måste skynda mig nu, hörs puss

FREDAG 140111

Hellu! har svenska och det är så frutansvärt kul varje gång! har typ eget arbete nu så det går ju men aah segare lektioner får man leta efter.. ska börja bild och formen en timme tidigare sen så kanske slutar ett redan eller halv två :D ska dra och städa efter skolan hos m&m sen träffa min Daniel :) hörs sen puss

TORSDAG 130111

God morgon! har fixat 3 inlämningar nu och har bara 2 kvar nu som jag ska göra klart efter skolan ;) skulle tränat ikväll med nico men hon måste plugga så kan lika gärna också passa på att göra klar allt. nästa vecka börjar ju det nya schemat och nya kurser så vill helst inte börja med saker efter mig direkt. ska plugga vidare nu sen ärdet mentorstid och sen lunch tack för det! är döhungrig.

Dagens..

- Dagens humör: glad och trött
- Dagens väder: snöar eller?
- Dagens frisyr: fläta
- Dagens klädsel: kjol och t-shirt (bara)
- Dagens smycken: ringar, klocka, armband + halsband
- Dagens planer: skolan sen stan
- Dagens längtan: sola och bli brun
- Dagens fundering: när ska jag ta tummen ur röven och plugga klart ?
- Dagens beroende: cola hihi
- Dagens tråkigaste: va tvungen att gå upp..till skolan..
- Dagens låt: DET ÄR BÖGARNAS FEL ;)
- Dagens tv-serie: satc
- Dagens naglar: lackade
- Dagens hemsida: blondyouknow.blogg.se, vad annars ;)
- Dagens mat: macka
- Dagens borde: PLUGGA och sova
- Dagens person: Daniel ♥

ONSDAG 120111

God morgon! sitter i grupprum med amanda nu och ska plugga egentligen men va tvungen att göra ett kortkort blogginlägg (a) sov med min älskling inatt och det va inte alls jobbigt att gå upp imorse speciellt när han låg kvar :/ bussen kom inte imorse som vanligt eftersom det har snöat 5 cm typ så va sen till skolan och nerkyld som en isglass. det är förresten 140 dagar kvar nu bara tills vi tar studenten :D men va fasiken ska man göra efter skolan? plugga vidare kan jag inte än men är lite sugen på au pair men ett år är fööör lång tid att vara borta från alla men ett halvår hade varit uberbart!
idag efter skolan ska jag och amanda in till stan sen hem och plugga wiiie...

TISDAG 110111

Hellu! tillbaka i skolan och det är förjävligt. nej det är faktiskt helt okej och det är 141 dagar kvar till vi tar studenten :D sug på den! ska göra klart ett arbete nu så jag slipper plugga hemma sen, skulle slutat halv fem men slutar tre istället, gillar skolan mer och mer! sen ska jag hem en sväng efter skolan och senare kommer Daniel till mig :D hoppas att han gör ett blogginlägg snart för han har inte gjort det på hela året hihi ;)

plugga in i det sista!

fy fan vad jag hatar att plugga. bara en termin kvar sen tar jag fucking studenten :D hittade min studentklänning idag och är överlycklig så jag får tänka på när jag ska ha på mig den vid alla jävla pluggtimmar som jag kommer behöva lägga detta halvåret!
har inte gjort alls det som jag skulle idag egentligen. skulle pluggat klart när mamma kom hem vid tolv men icke sa nicke. va på frölunda torg allt för länge och hann träffa min älskling en snabbis :D  sen drog vi till kållered sen hem och vi va i affärer sammanlagt 7 timmar idag, känns lite i kroppen eller. betyder bara en sak och det är att jag är sjukt otränad va! ett till av mina nyårslöften att börja träna, har haft det sedan jag va fyra och har jag hållt det något år? nej... nu ska jag plugga det sista, har bara en inlämning kvar nu (Y) puss!

MÅNDAG 100111

God morgon! fy fan vad jag är trött, undrar vad jag ens gör uppe nu. kunde inte sova igår och somna strax efter fem imorse :/ gick upp åtta för att åka med mamma & handla frukost och trodde jag skulle dö. ska plugga nu sen dra till frölunda torg en stund med mamma :) usch, skolan börjar imorgon och jag är inte alls peppad för de.

haha läste ett gammalt inlägg som jag hade gjort och hitta denhär som jag dog till förut, har sovit knappt 3 timmar så ni kan tänka er att allt är roligt just nu, puss!

En känd sångare sjöng för patienterna på ett sjukhus. Han avslutade med en
glad hälsning:
- Hejdå, och hoppas att ni blir bättre!
- Tack detsamma!
svarade patienterna.

SÖNDAG 090111

God morgon! Har precis duschat och ska snart äta frukost hos Daniel :) bion igår va grymt bra, hemsk va filmen men värd att se! Ångrar bara att jag inte tog gummistövlar för det va ju stora sjöar i hela stan, läckte in några liter vatten i mina stövlar igår. Nej nu ska jag ta på mig kläder för fryser sänder här, måste hem sen också och plugga... Sparar alltid allting till sista minuten, måste ändra på det nu! Puss

LÖRDAG 080111

Hellu! Fy fan vad det regnar! Står och väntar på nico och steffe med Daniel nu för att först äta thaimat på Siam sen blir det bio i stan ;) perfekt lördag!

.....

är rädd för mig själv när jag mår såhär. någon gång kommer det hända något. hoppas jag

va lite kan göra mycket!

Det var en gång en man som målade ett vitt staket. Det var vitt-sen!

glöm inte att det va HÄR du hörde den först ;)



Grotesco - Det är bögarnas fel


FREDAG 070111

ååh jag har blivit en nörd och spelar på fb. cityville om någon vet vilket det är. asbra är det. kom hem från mölnlycke för en stund sedan och idag har jag, malin & jessica varit på allum och shoppat. hittade en kjol och en kofta, dock är koftan till mormor hihi ;) åt på max och ja, det är sveriges goaste hamburgare! nu ska jag fortsätta nörda mig och ikväll bara vara med min älskling :)

TORSDAG 060111

Är hos Daniel nu och han sitter & nördar sig på fb med ett spel :( haha han har fått mig att börja spela det med så väntar på min tur (a) är jättemycket snö ute och det är urmysigt :D måste ju åka pulka snart! Nej, nu jädrar är det faktiskt min tur att spela, ska köra bort han från datan nu ;) puss

Mys dag ;)

Att det snöar eller, skulle åkt till mina kusiner men blev inte så för all snö så har varit hemma med Daniel och tagit de lugnt och hunnit plugga lite faktiskt ;) kolla igenom lite bilder från tidningen med lucian och Gud vad jag saknar det, allting faktiskt! Alla Bilderna har kommit till Helena nu så får dom snart :D ska snart käka sen drar vi hem till Daniel och jag sover där :) Imorgon ska jag träffa Malin, henne saknar man inte lite! Hörs puss

ONSDAG 050111

Ligger i sängen med min älskling nu och kollar film :) är dötrött men har lovat att vara vaken till halv fem!? Hur ska jag klara det och orka upp imorgon? Ska till min kusiner senare på dan och gosa massa med dom, va ju sjuk på julafton så kunde knappt krama dom :/ måste hinna plugga också, har tre saker efter mig, dåligtdåligt jag vet!

TISDAG 040111

God morgon! hinner egentligen inte sitta vid datan för ska in till stan snart och fika med amanda :) men måste skärpa mig med bloggen så en kortis blir de ;) har även beställt linser så jag kan se något hehe. hörs senare

2010 höjdpunkter!


hitta min kärlek ♥

kom med i kbaluciatrupp :D

fick en kusin :D

hade en grymt bra kväll på strike med daniel, amanda och david i höstas :D

helsingborg och danmark med familjen i somras.

va i mallorca med släkten :D

släktträff i jönköping ♥




fanns mer men har inte bilder till det här. kommer fler bilder någon annan dag ;)


MÅNDAG 030111

vaaah va kallt det är. mamma sänkte värmen igår för att det va föör varmt här sen gick pappa och sänkte lite till för han visste att hon hade gjort det så nu är det svinigt kallt här, fryser knäna av mig! ska snart dra och träffa nicoline för en fika på karma ;) båda var så jäkla sugna på att träna (ovanligt jag vet) men självklart fanns det inga passande pass hihi så fika får det bli! har även varit med världens bästa kille idag och sen varit och städat hos m&m :)


SÖNDAG 020111

Hellu! Har varit och shoppat med daniel precis och köpte mig en klänning som jag kollat på innan :) ska snart käka och kollar fear factor nu sålänge och de är en tävling då de är tusen bin på dom och de va en som fick 30 stick, fatta va ont de måste göra :O

LÖRDAG 010111

Gott nytt år! Läste om jordens undergång förut.. Peter Jihde ska lämna idol för att vara pappaledig. Ska inte söka dit igen bara för de! Spelar monopol med min älskling nu så hörs imorgon ;)

RSS 2.0